el conseller delegat, Mark Karpeles, parla del fracàs i la fallida de Gox


publicitat Phemex

Mt. Gox, un dels majors intercanvis de bitcoins i la víctima de robatoris més popular, torna a ser notícia, ja que el seu exdirector general Mark Karpeles parla del seu paper en el fracàs i de liderar l’empresa ara fallida mitjançant la rehabilitació civil.

Mark Karpeles, Mt. L’exdirector general de Gox publica el seu cor

És l’interminable Mt. Gox Saga, una vegada més! L’exdirector general de Mt. Gox, Mark Karpeles es va presentar i va publicar a Reddit sobre tota la debacle amb un “Pregunta’m qualsevol cosa que vulguis ”.

Mt. Gox, que va ser un dels intercanvis de bitcoins més grans que va representar les transaccions mundials de bitcoins del 70%, va fallir després del suposat robatori de bitcoins el 2014, que va provocar un descens del 36% dels preus del bitcoins. El mateix Mt. Gox també havia estat responsable de la caiguda dels preus del bitcoin des de desembre de 2017 fins a febrer de 2018.

Mark Karpeles va comprar bàsicament el lloc a Jed McCaleb el 2011 i es va convertir en el conseller delegat de la borsa. El febrer de 2014, Karpeles va renunciar al seu càrrec just abans que la companyia anunciés la pèrdua de bitcoins.

Karpeles parla detalladament dels fets, començant per la presentació de la rehabilitació civil el 28 de febrer de 2014, els quatre mesos després de la qual es va fallir. Segons ell, els seus esforços per ajudar a Mt. Gox no tenia prou problemes per al qual havia estat arrestat i ara ajudava en la rehabilitació civil del Mont. Gox.

A més, aclareix:

“La llei de fallida japonesa té un resultat particularment desagradable aquí i vull abordar-ho per endavant. A mesura que es van registrar les reclamacions dels creditors, aquestes reclamacions es van registrar a la valoració del ien japonès a la data de fallida … Això significa que les reclamacions es poden pagar íntegrament i que encara hi haurà més de 160.000 efectius en efectiu bitcoin i bitcoin a la finca de Gox … aquests actius es distribueixen als accionistes com a part de la liquidació “.

Pel que fa a ell mateix, Karpeles no vol aquests mil milions de dòlars, ja que “des del primer dia mai no esperava rebre res d’aquesta fallida”.

Llegiu també: Breaking: Mt. Gox és sospitós d’una altra venda de BTC!

És la resposta de rehabilitació civil al Mt. Gox embolic?

Creu que la rehabilitació civil és la forma en què treballa amb dedicació:

“El fet que avui sigui una possibilitat és una aberració i crec que és la meva responsabilitat assegurar-me que no passi. Una de les maneres d’aconseguir-ho seria la rehabilitació civil i, com sembla que la majoria dels creditors estan d’acord amb això, estic fent tot el possible per ajudar a que això passi ”.

Per tant, ara us heu de preguntar, és tan senzill que recuperarem els nostres bitcoins, aparentment no:

“Els pagaments als accionistes de Bitcoin són inèdits i probablement no són una opció, ja que s’han de calcular els impostos als pagaments als accionistes, cosa que significa que tot el que es paga ha de tenir un valor estable en JPY”.

Si l’intercanvi no es destina a la rehabilitació civil, el Mt. vendrà els 165.000 restants de cada efectiu de bitcoins i bitcoins. Administrador de Gox, que només provocaria la caiguda del mercat, tal com va passar la darrera vegada.

Mt. Gox tenia al voltant d’un milió de bitcoins en la seva confiança, dels quals es va afirmar que van robar uns 800.000. Els 200.000 bitcoins restants es van valorar al preu de la fallida, és a dir, aproximadament 400 dòlars. Recentment, el fiduciari va vendre uns 35.000 de BTC i BCH cadascun i encara queden uns 165.000 bitcoins i un valor de 100 milions de dòlars en BCH.

El tribunal diu que es paga a tothom, però qui rebrà bitcoins per valor de milers de milions restants. Bé, per llei de fallida, Karpeles seria aquesta persona. Una persona que era l’encarregada de l’intercanvi quan tot va caure, literalment!

No obstant això, Karpeles en el seu judici al juny del 2017 va afirmar ser innocent i va esmentar que el negoci tenia problemes amb la gestió de la cartera de deutes que podrien conduir a la seva fallida..

Com que la fallida ja fa més de 4 anys, és hora que el tribunal prengui la decisió correcta i lliuri les monedes als seus legítims propietaris. S’ha estès durant massa temps que només acaba perjudicant els sentiments dels inversors i del mercat.

Esteu convençuts que Mt. Gox, que encara té grans quantitats de fons Bitcoin, no tornaria a repetir el mateix error??

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment