DogeGaming.eu

La comunitat d’apostes en línia està plena de jugadors que busquen quelcom fresc i interessant. Encara que Apostes Bitcoin compta amb una gran varietat de jocs i plataformes, alguns jugadors encara prefereixen apostar per jocs amb altres criptomonedes com Dogecoin.

Els fundadors Lisa Cleder i Eduardo Nemiento gestionen el seu darrer projecte, DogeGaming.eu, que aporta un nou tipus de jocs divertits i emocionants a la indústria dels iGaming. Presentat oficialment a l’agost de 2014, té una llista d’actualitzacions que es poden llançar algun any d’aquest any. Vaig parlar amb Lisa per obtenir més informació sobre els seus plans i cap a on es dirigeix ​​DogeGaming.eu per a aquest 2015.

DogeGaming.euEm podríeu explicar més sobre DogeGaming.eu?

DogeGaming.eu és un lloc web per jugar a jocs amb criptomoneda – Dogecoin. El nostre lloc web és senzill d’utilitzar, està ben organitzat i té un bon disseny. El registre és fàcil perquè puguis gaudir jugant ràpid i sense complicacions. Actualment podem oferir al nostre lloc web tres tipus de jocs diferents: Doge Dicer (joc amb 3 daus), Lucky 10 (joc amb números rodats) i Autómata 3 (màquina escurabutxaques de 3 rodets). I afegirem més jocs en el futur.

Qui ha creat el vostre programari i la seguretat de la vostra plataforma?

Busquem maximitzar la seguretat, ja sigui diners dipositats o dades sobre jugadors. Encriptem tanta informació com sigui possible. El servidor que gestiona els pagaments es troba físicament lluny de les muntanyes i està custodiat per un gos gran de tres caps. Fins i tot si algú trenca la protecció del nostre motor de joc, encara no pot robar diners. Cada retirada es comprova amb l’historial d’usuaris i finalment és confirmada per humans. Cap sistema és 100% segur, però ho fem el millor que podem. Els programadors són bons matemàtics i tenen experiència en seguretat informàtica / de xarxa i el dissenyador gràfic té experiència amb gossos, així que junts som un equip perfecte.

Funciona perfectament DogeGaming.eu en diverses plataformes, com ara web i mòbil?

Els nostres jocs es basen principalment en la web, però estan dissenyats per ser modificats fàcilment per a tauletes i telèfons mòbils en el futur. Puc dir que ara també es poden reproduir en dispositius mòbils.

El que fa que el vostre lloc d’apostes es distingeixi de la resta de marques de jocs?

Intentem crear jocs d’una manera una mica diferent de l’habitual. Hem implementat un premi gran que en realitat és una cursa i qui és el més ràpid i posa les seves apostes millor el guanyarà. També podeu guanyar punts d’assoliment jugant als nostres jocs. És només per diversió i esperem que endolcixi el joc. Tenim previst crear rànquings de jugadors que hagin obtingut més punts d’assoliment perquè els jugadors puguin comparar-se. I en vindran més si tindrà èxit.

Tens algun tipus de promoció VIP? Què tal un programa d’afiliació?

Encara no, però estem preparant avantatges per als jugadors habituals. Pel nostre programa d’afiliació, obtindreu un 5% al ​​vostre compte de cada aposta guanyadora de la vostra referència. Aquest 5% es pagarà de la nostra butxaca, no de la seva. Comissió es pot utilitzar per jugar als nostres jocs o retirar-se a la cartera.

CitaQuins són els reptes que heu d’afrontar quan feu servir DogeGaming.eu?

El repte més gran és el màrqueting perquè no és fàcil mostrar el vostre producte al públic en general i cap de nosaltres té experiència amb això. Podeu crear el millor producte, però si ningú ho sap, no serveix de res.

Quins són els vostres plans i estratègies de màrqueting aquest any?

Ara estem creant un altre joc i en un futur futur estem planejant afegir altres jocs i també millorar els nostres jocs actuals perquè volem que els jugadors se sentin més còmodes. Esperem que siguem competitius i que vinguin més i més jugadors a jugar els nostres jocs.

Què en penseu de l’auge de Joc Dogecoin llocs web, així com de Dogecoin en general?

Hi haurà més jocs i serveis que acceptaran dogecoins. És una gran oportunitat per a molta gent per començar a tenir un negoci sense restriccions i impostos innecessaris.

Abans d’acabar, quant afectarà la criptomoneda a les nostres vides avui i en el futur?

Passaran pocs anys, però les criptomonedes substituiran les monedes fiduciàries i el “paper moneda” es transformarà en una “cartera de paper”. Cancel·lar les dependències dels bancs mundials és el camí correcte per al futur. Pot ser que no sigui cap moneda o algorisme actual, però esperem que Dogecoin visqui per sempre perquè és molt sorprenent!

Tant guai, de fet, Lisa! És meravellós parlar amb tu.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment