ROFX

Desenvolupat per desenvolupadors de programari i comerciants qualificats el 2009, ROFX és un operador de divises que té com a objectiu ajudar els comerciants a guanyar diners. Des del seu desenvolupament, diversos operadors l’han utilitzat i han obtingut èxit en el comerç. Especialment els comerciants principiants que no tenen experiència ni coneixements comercials formals els resulta excepcionalment útil. Aquí hi ha un revisió RoFX honesta escrit basat en investigacions, que us ajudaran a entendre per què ha arribat a la llista de llista fiable d’assessors d’efectius.

Avantatges de Rofx tal com han reclamat els desenvolupadors

Els desenvolupadors de ROFX afirmen que hi ha múltiples motius pels quals ROFX és beneficiós per al comerç, inclosos:

 • Programari fàcil per a principiants: El món de la divisa i el mercat de divises són prou complicats com ho són i l’últim que necessitem és un altre robot complicat. Generalment, els principiants triguen anys a poder analitzar el mercat i obtenir prou experiència per operar amb èxit. Per tant, un EA senzill pot ajudar molt en aquesta fase. ROFX facilita la feina dels comerciants i augmenta les possibilitats de guanyar diners.
 • Excel·lent estratègia comercial: Amb la meravellosa estratègia de comerç de divises automatitzada de ROFX, els comerciants es beneficien de la llibertat de saltar-se el mètode de prova i error.
 • Coherència: El sistema de negociació automatitzat de ROFX també ajuda els clients a aconseguir la coherència en el comerç amb èxit.
 • Sense errors humans: ROFX EA opera amb la plataforma algorítmica de comerç de divises. Com a resultat, s’eliminen les possibilitats d’errors humans.
 • Sense obstrucció de les emocions: Per tenir èxit en el comerç, heu de ser lògics i deixar de banda les vostres emocions o no podreu prendre les decisions comercials adequades. Amb el sistema de comerç de divises completament automatitzat de ROFX, les emocions mai no són una obstrucció per als comerciants.

Funcions útils de negociació de Rofx Expert Advisor

 • Inici fàcil: Els principiants poden negociar fàcilment amb ROFX EA. Podeu començar a negociar amb una inversió a curt termini de prova. Té una validesa de trenta dies comercials.
 • Devolució de fons: Els comerciants poden recuperar els fons invertits en qualsevol moment. És una de les millors funcions de ROFX.
 • Benefici diari: No cal esperar molts dies per obtenir beneficis. És possible obtenir beneficis al final d’un dia rendible, cosa que suposa un gran benefici.
 • Garantia de seguretat del dipòsit: Les esmenes les realitza el fons de reserva de ROFX. Per tant, proporciona als clients la garantia de seguretat dels dipòsits.
 • Riscos mínims: ROFX es coneix com a “robot forex sense pèrdues”. El seu popular sistema de stop loss permet als clients a mantenir la pèrdua com a mínim bloquejant la negociació en el moment adequat.
 • Transparència: ROFX és transparent, cosa que significa que no hi ha cap taxa oculta que els clients hagin de pagar després de començar a utilitzar EA.
 • Assistència 24/7: ROFX admet als clients amb xat en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, de manera que pugueu contactar-hi sempre que sigui necessari.

De fet, ROFX té excel·lents avantatges i funcions. Tot i això, és important confirmar si les afirmacions dels desenvolupadors són fiables. Heu de visitar el compte Myfxbook de ROFX i veure el registre de negociació per saber si el robot és realment útil.

Rofx Trading Record a Myfxbook

El següent gràfic mostra les estadístiques del registre comercial de ROFX.

ROFX

Del gràfic, es deriva el fet que la negociació del compte ROFX va començar el 30 de juliol de 2018. Va començar el seu viatge amb 10000000 dòlars de dipòsit. A dia d’avui, el saldo era de 55872571 dòlars. La retirada és de 0 $, de manera que el benefici total obtingut és de 45872571 $. Amb l’impressionant 100% de renda variable, el compte també sorprèn amb la seva reducció del 0,35%. El guany, així com el guany absolut, és del + 458,73%. El benefici diari i el benefici mensual és del 0,26% i 7,98% respectivament. Com es pot veure, el compte ha experimentat un enorme creixement en un temps decent. Després de començar el seu viatge comercial el 2018, ha obtingut bons resultats de manera constant.

Ara, si passeu a la resta de gràfics de ROFX que mostren estadístiques avançades, operacions comercials i activitat comercials, també podreu veure resultats excel·lents en aquests gràfics. El millor és que s’ha mantingut la transparència fins al final.

negociació

Els resultats són fiables?

Com podeu veure, els resultats comercials són força impressionants. Malgrat això? El gràfic és genuí? Pot confiar en els resultats? Per saber-ho, heu de tenir en compte els següents factors:

Gràfic verificat: Res no és fiable si no es verifica. Quan es tracta d’un gràfic Myfxbook de registres de negociació, haureu de veure a la part superior del gràfic i veure si es verificen els registres i privilegis de negociació. En el cas de ROFX, podeu veure que es verificen tots dos i, per tant, es pot confiar.

Actualització del gràfic: Els resultats del gràfic poden ser genuïns, però poden ser resultats passats per enganyar els comerciants. Si veieu que el gràfic no s’ha actualitzat durant molt de temps, és probable que sigui una estafa. Pel que fa al gràfic ROFX Myfxbook, presteu atenció al fet que el gràfic es va actualitzar fa molt poc, fa només deu hores. Confirma que les dades són reals i autèntiques.

Dades lògiques: De vegades, podeu notar que alguns gràfics mostren resultats excepcionalment excel·lents. Tot i que el dipòsit és una quantitat molt petita de diners, el compte ho fa fàcilment i obté beneficis ràpidament. En només un parell de mesos, es mostra un enorme benefici. No és ni lògic ni realista. Tanmateix, al gràfic ROFX podeu veure que es va dipositar una gran quantitat per iniciar la negociació i que es van obtenir beneficis al llarg de dos anys.

Privadesa de les dades: Podeu confiar en un compte de negociació quan manté la transparència al seu compte Myfxbook. El compte ROFX és transparent i podeu veure qualsevol dada si voleu. Tota la informació està oberta als gràfics. Només les operacions obertes i les comandes obertes són privades. Com que el compte no amaga res, podeu confirmar les estadístiques amb els gràfics. Es pot confiar, ja que no amaga res.

oficis

ordres

Conclusió

Quan repassem els resultats obtinguts del compte de negociació Myfxbook de ROFX, podem concloure que l’assessor expert ROFX és fiable. Si sou principiant, podeu optar per aquest robot sense dubtar-ho. Tot i això, aquest robot no es pot descarregar en cap dispositiu. Podeu visitar la pàgina web oficial per crear un compte gratuït per comprar un pla i començar a negociar.

Imatge destacada: rofx.net

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment