Si teniu el costum de mantenir-vos al dia dels últims esdeveniments a la criptosfera i teniu fins i tot la més mínima passió pel joc en general, és possible que hagueu sentit parlar de Decentraland, una plataforma de realitat virtual única construïda a la part superior de la cadena de blocs d’Ethereum.

Decentraland Review Font: medium.com/decentraland

 

A la nostra guia, us presentarem Decentraland; discutirem què és, com funciona, parlarem del testimoni de la plataforma (el testimoni MANA) i fins i tot proporcionarem informació sobre com comprar, emmagatzemar i gestionar MANA.

Què és Decentraland?

Com s’ha dit abans, Decentraland és una plataforma de realitat virtual única basada en Ethereum, d’última generació, que admet el desenvolupament i l’allotjament d’actius de realitat virtual. Aquests actius es poden comprar dins de l’espai i la cadena de blocs s’utilitza per determinar la seva propietat virtual. A Decentraland, podeu comprar terrenys i desenvolupar el vostre propi “negoci”. Podeu crear diverses “atraccions” a la terra (principalment aplicacions) i obtenir-ne ingressos.

El projecte és una idea de dos experts en blockchain anomenats Ari Meilich i Esteban Ordano. El projecte va tenir la seva forma actual després que els dos desenvolupadors van llançar amb èxit una plataforma de transmissió de vídeo blockchain anomenada Streamium, i més tard amb la finalització de l’Edat del Bronze.


Com funciona Decentraland?

A nivell pràctic, Decentraland funciona permetent-vos interactuar amb LANDs, els recursos digitals no fungibles que podeu comprar al joc. La plataforma permet als propietaris de LAND crear jocs, aplicacions, serveis d’apostes, escenes creatives en 3D, llocs informatius, literalment, qualsevol cosa que es pugui imaginar.

Com que es limita el nombre de LAND, cada parcel·la de LAND té la següent proporció predefinida: 33 peus per 33 peus. L’interessant és el fet que no hi ha límit a l’alçada d’un TERRENY. Diversos LANDs creen districtes, que es poden considerar com petites comunitats que giren sobre un tema compartit. Com que Decentraland té una dApp de votació, qualsevol persona pot votar pel que fa a diversos problemes del districte. La quantitat de terra que es té és d’acord directe amb el pes del seu vot.

La plataforma està impulsada per MANA, el seu testimoni oficial de criptomoneda. És un testimoni ERC-20 que es pot utilitzar per comprar parcel·les de LAND, així com per comprar qualsevol altre producte i servei basat en Decentraland..

Decentraland funciona de manera similar a la majoria de projectes blockchain. El seu protocol té tres capes: la capa de consens, la de contingut terrestre i una capa en temps real. El primer utilitza els contractes intel·ligents d’Ethereum per rastrejar i controlar les proves de propietat de la terra. La segona capa utilitza un sistema de distribució descentralitzat per representar el contingut al món virtual. La darrera i última capa s’encarrega de proporcionar connexions d’igual a igual perquè els usuaris puguin interactuar entre ells.

Com comprar, comerciar i emmagatzemar MANA?

Tenint en compte que Decentraland encara és un projecte relativament nou, les seves fitxes no són tan populars com algunes altres monedes criptogràfiques. Tot i això, cada vegada és més fàcil comprar MANA.

Una cerca ràpida a CoinMarketCap demostrarà que el testimoni de Decentraland ocupa actualment el lloc 82 per capitalització de mercat, que és molt bo tenint en compte que s’utilitza per comprar productes i serveis al món..

Afortunadament, aconseguir alguns MANA ja no és una tasca difícil, ja que està recolzat pels intercanvis de criptografia més rellevants. Els noms més populars són Binance, DragonEX, OKEx, Bittrex, Huobi Global, Bibox, Bitso i Coinbase Pro. Podeu trobar una llista completa d’intercanvis de criptografia que suporten MANA Secció de mercats de CoinMarketCap. Inesperadament, els parells comercials més populars són MANA / BTC i MANA / ETH.

El procés difereix d’intercanvi en intercanvi, però els principis s’apliquen a la majoria d’ells. Creeu un compte en un intercanvi específic, verifiqueu aquest compte per correu electrònic, configureu l’autenticació de dos factors si està disponible, ingresseu fons al vostre compte i després compreu MANA.

Com que MANA és un testimoni ERC-20, emmagatzemar-lo no és un problema, ja que hi ha nombroses bones opcions de cartera. Per descomptat, si la seguretat és el que busqueu, és molt recomanable optar per una cartera de maquinari. Podeu triar qualsevol cosa, des del Ledger Nano S fins a Trezor. Una altra opció popular és MyEtherWallet, una cartera web amb un enfocament únic cap a la seguretat.

Conclusió

Decentraland és, sens dubte, un projecte únic a la criptosfera en aquest moment, que probablement obrirà el camí a través d’una nova generació de jocs basats en la IA, dApps de vida alternativa i ecosistemes 3D / VR. És una plataforma que permet a tothom, ja sigui jugador o empresari amb diners, comprar LAND i fer el que vulgui..

Per descomptat, el projecte encara té un camí per recórrer fins a la maduresa, però el potencial és bastant clar. MANA es pot utilitzar per reclamar LAND a la plataforma Decentraland o s’utilitza per comprar fitxes, béns i serveis.

Font de la imatge: medium.com/decentraland

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment