Com un senyal em va fer 500 dòlars amb pràcticament zero treballs

Aquí, a CoinFi, hem estat treballant en proves alfa per a diversos senyals comercials diferents, com podeu veure a la resta de publicacions aquí al bloc.

Un dels senyals que hem tingut algunes proves divertides és identificar oportunitats d’arbitratge entre intercanvis i permetre guanys sense risc només fent clic a uns quants botons..

Per exemple, en un experiment, el cofundador Tim va explotar una diferència de preu del 3% entre Ripio / BTC a Binance i Bittrex, per augmentar lleugerament la seva pila de BTC.

El 2-3% no sona molt, però només fent un comerç per setmana, al llarg d’un any podeu duplicar la vostra pila, sense riscos.

Em sembla una relació de risc: recompensa bastant bona.

Ara, en el meu cas, vaig poder aprofitar una oportunitat d’arbitratge encara més gran a principis de setmana. Utilitzant la diferència de preu de Bitcoin Gold entre Bittrex i HitBTC, vaig poder guanyar-me 1,5 Ethereum addicional, només agafant BTG a HitBTC, enviant-lo a Bittrex i després venent-lo per més.


Si hagués estat preparat per endavant i hagués mantingut BTG i Ethereum en ambdues borses, hauria duplicat els meus diners.

Sigui com sigui, si no fos perquè el senyal CoinFi em feia saber l’oportunitat d’arbitratge, l’hauria perdut completament. Els diners gratuïts sempre són agradables, sobretot quan no haureu de passar hores arrossegant intercanvis, esperant una altra oportunitat.

En aquest post, compartiré exactament el que va passar i parlaré més sobre els senyals de CoinFi que estem desenvolupant.

Primera part: els antecedents

Un parell de dies abans, Tim havia estat parlant del senyal que havíem desenvolupat. En aquest moment, era un treball en curs (i encara ho és), de manera que la resta de nosaltres no hi teníem accés.

El dia en qüestió, però, Tim i Han estaven a punt de trucar, quan el senyal els va notificar la gran oportunitat en marxa. Com que estaven ocupats, vaig fer l’honor de guanyar els diners. Salut, nois, la propera ronda estic a punt.

1.) El primer que vaig fer va ser transferir qualsevol ETH que tingués a mà a HitBTC. Recentment havia cobrat un parell d’ICO, de manera que tenia uns 6,5 ETH de recanvi. Genial!

2.) El vaig transferir a HitBTC, vaig comprovar que els preus encara estaven al meu favor i vaig comprar uns 11,1 Bitcoin Gold. No em va molestar intentar obtenir el millor preu, sinó que volia actuar ràpidament.

Basant-me en el preu del BTG a Bittrex, podríeu convertir aquest 6,5 ETH en uns 11,5 ETH si actués ràpidament. A efectes en dòlars, vaig comprar BTG a prop de 222 dòlars a HitBTC i cotitzava a prop de 418 dòlars a Bittrex. Això és una gran difusió!

Part 2: moldre fins a una parada

Resulta que el motiu de l’enorme diferència va ser que HitBTC i potser tota la xarxa Bitcoin Gold tenien problemes de velocitat. Tan bon punt vaig intentar retirar BTG del compte HitBTC i enviar-lo a Bittrex, em vaig adonar que la sala de xat (Trollbox) estava plena de gent que es queixava de retirades lentes de BTG.

Vaig entrar en pànic, però em vaig adonar que si tothom tenia problemes de retirada, la difusió no es tancaria aviat. Per tant, només havia de tenir paciència i esperar que es processés aviat.

Part 3: treure beneficis

Les monedes van trigar deu hores a transferir-se a Bittrex, però quan ho van fer, encara vaig sortir per davant.

Naturalment, la diferència s’havia tancat en aquest punt, probablement a causa de tota la gent que tenia al davant a la cua de retirada per vendre finalment les seves monedes. Tot i així, he pogut vendre aquests 11,09 BTG (menys les comissions) per 8,08 ETH, un guany d’1,5 ish ETH (500-600 dòlars).

Ara, si hagués tingut BTG a Bittrex, hauria pogut duplicar sense risc. Per tant, en el futur, en utilitzar el senyal d’arbitratge, m’asseguraré que tinc monedes en 2-3 borses i que el BTC / ETH estigui disponible per comprar-les també en aquestes borses..

El que realment importa és que, sense que el senyal em digués l’oportunitat, no hauria guanyat diners, de manera que obtindré els meus beneficis del 25% qualsevol dia de la setmana.

Altres pensaments: com es pot fer el mateix?

És possible que estigueu pensant algunes idees ara mateix. Fins i tot potser estigueu pensant: “No és tan impressionant fer un 25% en el transcurs de 10 hores, de totes maneres moltes monedes oscil·len tant. No cal que utilitzeu l’arbitratge per fer-ho “.

Diria a aquest comentari que pot ser cert, però el senyal em va fer guanyar diners, així que feu que sigui el que vulgueu. Com he explicat anteriorment, en el futur estaré millor preparat i podré obtenir beneficis en minuts, sense riscos. Això és enorme.

A més, probablement podríeu guanyar diners només fent servir bombes. Per sort, CoinFi treballa en un senyal per ajudar-vos a fer-ho també.

Per exemple, podríeu haver obtingut un benefici del 50% en 12 hores només negociant la pujada de Neo respecte a la setmana passada. Tim va elaborar aquest vídeo que mostra com podríeu haver utilitzat un senyal CoinFi (actualment en fase de proves) per captar aquesta ona també.

No serem ponis d’un sol truc aquí a CoinFi, estem treballant en dotzenes de senyals comercials i començant pels més populars primer, tan bon punt acabi l’ICO.

Si voleu accedir ràpidament a aquests senyals, o si teniu una opinió sobre quins construïm primer, llavors uniu-vos a Telegram canal, obtingueu la llista blanca per al nostre ICO i participeu en l’aportació de senyals comercials a nivell de Wall Street al món Crypto. Un cop la plataforma CoinFi estigui completament construïda, haureu d’apostar els tokens COF per accedir-hi, de manera que és millor recollir-los al preu més barat..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me