Triar l’agent adequat en 7 passos: primera part

El vostre corredor és honest?

El vostre corredor és honest?

Quan decidiu iniciar-vos en el negoci de Forex, haureu de fer diversos passos. En primer lloc, heu d’aprendre els conceptes bàsics del comerç i del món financer. Podeu obtenir una mica d’aquesta saviesa aquí al nostre lloc, llegint les nostres estratègies de divisa i també l’anàlisi diària i / o setmanal. En segon lloc, heu de reservar alguns fons i obrir un compte a un agent. Però abans de llançar tots els vostres diners molt guanyats a un corredor, hauríeu d’avaluar i comparar diferents corredors amb comptes en viu mínims. Només així podreu obrir un compte i finançar-lo raonablement. Triar un corredor no és tan senzill; la bogeria té un procés i l’ajudarem a entendre com triar un corredor que millor s’adapti a vostè.

Seguretat del corredor

L’honestedat és la primera regla a l’hora d’escollir un corredor. Hi ha diferents tipus d’intermediaris, alguns d’ells són més fiables que d’altres. Alguns corredors perden el vostre compte de maneres diferents, com ara la manipulació de preus, la caça de la pèrdua de pèrdues o simplement la negativa de retornar els vostres fons. Per tant, abans d’obrir un compte en directe, heu de fer algunes investigacions sobre les seves credencials … tenen llicència i, si és així, on estan registrats? No estic implicant que tots els corredors dels països del primer món siguin àngels ni que tots els corredors de les nacions en desenvolupament no ho siguin, però pel que he vist alguns dels corredors més dodgi es registren a països com Xipre, Maurici, Illes Caiman, etc. Per tant, estaria millor si el corredor amb el qual heu obert un compte real està registrat a una de les agències reguladores següents:

EUA – La Comissió de Comerç de Futurs de Mercaderies (CFTC) i l’Associació Nacional de Futurs (NFA).


UK – L’Autoritat de Conducta Financera (FCA) i l’Autoritat de Regulació Prudencial (PRA).

Alemanya – Autoritat Federal de Supervisió Financera (BaFin)

França – Autoritat dels Marchés Financers (AMF)

Suïssa – Autoritat suïssa de supervisió del mercat financer (FINMA) i Association Romande des Intermédiaire Financiers (ARIF).

Hong Kong – La Comissió de Valors i Futurs de Hong Kong (SFC).

Itàlia – Commissione Nazionale per la Societat i la Borsa (CONSOB)

Austràlia – La Comissió Australiana de Valors i Inversions (ASIC)

Nova Zelanda – Autoritat de mercats financers (FMA)

Dinamarca – La FSA danesa

Si hi ha una mala conducta o si el vostre corredor declara la fallida, és possible que tingueu dret a un reemborsament. Això prové del dipòsit de seguretat obligatori del corredor, que és un requisit previ per obtenir una llicència de l’autoritat reguladora. El reemborsament depèn de la regulació financera del país. Alguns d’aquests corredors poden tenir oficines d’explotació, centres de trucades o fins i tot oficines centrals en altres països per tal de reduir els costos, però el país on tenen llicència és el que importa, per la qual cosa no us deixeu desgastar pels accents estrangers. Hi ha molts bons intermediaris que tenen llicència i estan registrats en altres països, però com sempre, sigueu assertius quan comproveu per primera vegada. Quan obriu un compte en directe, haureu de fer un petit dipòsit i retirar-lo per veure la rapidesa amb l’intermediari amb aquests procediments.

Corredor o corredor introductor (IB)?

Està millor amb un corredor o amb un corredor introductor?

Està millor amb un corredor o amb un corredor introductor? L’altre pas per triar un broker és decidir si voleu obrir un compte amb un broker principal o amb un broker d’introducció / transport (IB). Podeu consultar la secció legal del seu lloc web i / o trucar a l’empresa i preguntar-los si són un corredor principal o un corredor introductor. Tots dos tenen avantatges i desavantatges. Quan obriu un compte amb un broker principal, signeu un contracte directament amb el broker, de manera que no haureu de passar pel tercer / intermediari si hi ha problemes. Quan obriu un compte a un IB, els fons i valors es dipositen al corredor principal. Els corredors principals solen oferir diferències inferiors perquè una de les maneres amb què els corredors introductors obtenen beneficis és afegint 0,2-2 pips al diferencial proporcionat pel corredor. Un IB podria ser molt fiable, però hi ha poc o res que el IB pugui fer si no voleu traslladar el vostre compte a l’agent principal per certs motius (és a dir, un mal rendiment).

D’altra banda, estar amb un corredor introductor té els seus avantatges. Molts brokers principals només accepten clients amb gran capital, de manera que si teniu fons limitats la millor manera és passar per un IB que reculli els fons de molts petits clients i els depositi al broker principal. El broker principal pot tenir relacions amb diferents brokers, de manera que podreu triar el broker o la plataforma que més us convingui. Alguns OI més grans tenen departaments d’advocats, comptables, administradors, empreses d’allotjament de TI i proveïdors de dades que poden ajudar els seus clients. Això pot ser molt útil per als petits comerciants minoristes que no puguin negociar per si sols amb els brokers principals i, per tant, no tenen protecció legal. Ara mateix, els petits clients d’Alpari UK desitgen haver cotitzat a través d’un IB perquè Alpari UK ha fallit després de l’eliminació del límit EUR / CHF per part de l’SNB i l’empresa de liquidació (KPMG) ha decidit perseguir els saldos negatius causats per aquest esdeveniment. Els clients no poden negociar-ho per si mateixos ni emprendre accions legals perquè els resultaria molt car, però si haguessin negociat amb Alpari UK a través d’un IB, l’oficina jurídica de l’IB s’encarregaria de fer-ho. Un IB sovint també pot ajudar amb una introducció de capital.

El vostre estil de negociació

El corredor s’adapta al vostre estil de negociació?

El corredor s’adapta al vostre estil de negociació?

Molts operadors nous adapten el seu estil de negociació, d’acord amb l’estil operatiu del corredor, quan hauria de ser al revés. Heu de trobar un corredor que s’adapti al vostre estil de negociació. Per tant, heu de llegir ressenyes, preguntar i provar diferents corredors perquè pugueu trobar el que s’adapti millor al vostre estil de negociació.

Scalpers – Si sou un comerciant a llarg termini, els spreads no són tan importants per a vosaltres, però si sou un scalper, els spreads poden marcar la diferència al final del dia. Heu de trobar un agent que permeti escalpar primer i que ofereixi diferències més baixes, sobretot.

Comerciants de notícies- Hi ha molts comerciants que intercanvien les notícies tan aviat com es publiquen o fins i tot abans que es publiquin si creuen que poden anticipar-se a la reacció del mercat. Però sabem que el mercat es torna molt picorós i volàtil en els pocs minuts anteriors i posteriors a les notícies, de manera que si sou aquest tipus de comerciant voleu triar un corredor d’execució del mercat que executi les operacions ràpidament. Sempre hi ha alguna caiguda quan el mercat és volàtil, de manera que els corredors amb la caiguda més petita són els millors per al comerç de notícies. A més, voldríeu un agent que no congelés la pantalla ni ampliés massa els spreads durant els horaris de notícies.

Comerciants exòtics-Hi ha moltes persones que viuen en països que utilitzen monedes menors, per tant, poden tenir un coneixement més profund sobre l’estat econòmic, la política, etc. del país, de manera que, òbviament, prefereixen canviar la seva moneda. No hi ha molts corredors que incloguin monedes exòtiques a les seves plataformes i aquells que tenen diferències extraordinàries, de manera que aquest tipus de comerciants han de comprovar més a fons els antecedents dels corredors d’aquesta indústria. Aquesta és la primera part d’aquest article que inclou els primers 3 passos: seguretat del corredor, corredor o corredor introductor (IB) i estil de negociació. Aquests són aspectes molt importants del procés de selecció d’agents, però els altres quatre passos són igual d’importants i són: Comissions, plataformes, fiabilitat i extres. Anar a;

Triar el corredor adequat en 7 passos: part 2

Això també us pot interessar:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me