Revisió de la plataforma Social Trading Broker: eToro

El comerç social és una manera fantàstica d’invertir en diverses classes d’actius sense esforç, sense haver de tenir anys d’experiència en el comerç i coneixement dels mercats. Fem una ullada al corredor de comerç social líder mundial, eToro.

Guanyeu diners com a inversor popular

A més d’oferir la plataforma perfecta per aprofitar els inversors, eToro també ofereix als comerciants experimentats l’oportunitat de convertir-se en inversors populars i obtenir ingressos dignes en forma de comissió i repartir rebaixes en funció de la quantitat de diners gestionats i del nombre de copiadors..

Etoro 1

Un exemple d’impressionants rendiments d’un popular inversor.

Podeu veure els diferents nivells i beneficis del fitxer Programa d’inversors populars aquí mateix.


Invertir fàcilment i eficaçment

Invertir sense esforç i ultraeficaç mai ha estat tan fàcil. En uns quants senzills passos, podeu començar a obtenir un retorn constant de la vostra inversió sense haver de fixar-vos en desenes de gràfics durant tot el dia, cada dia..

Etoro 2

Sona millor unes vacances a l’illa que mirar fixament a les cartes??

Cartera Diversificatio

Tot i que sempre hi haurà riscos associats a la negociació, aquests riscos es poden mitigar eficaçment de diferents maneres a la plataforma de comerç social eToro, que inclou la diversificació de la cartera entre cinc classes d’actius i fins a 100 inversors populars diferents (simultàniament).

Anàlisi de rendiment intel·ligent

El millor de seguir inversors populars a la plataforma eToro és que podeu investigar el rendiment de cada operador amb l’ajut d’un algoritme analític avançat que calcula i mostra estadístiques importants de la negociació de cada inversor popular..

A més de calcular els beneficis o pèrdues de tots els comerciants en períodes diferents, aquest algorisme analitza la quantitat de risc assumit durant determinats períodes i combina aquesta informació per donar a tots els comerciants una qualificació de risc.

Aquesta qualificació de risc és increïble perquè es deriva de diversos aspectes de negociació, que inclouen l’elecció d’instruments de l’operador en particular, l’elecció del palanquejament, el percentatge de capital invertit en un sol instrument i posicions cobertes, només per esmentar alguns.

Aquesta qualificació de risc s’expressa en una escala d’1-10 i indica el percentatge de renda variable que es corre en un sol dia. Aquí teniu una captura de pantalla:

Etoro 3

Escala de puntuació de risc eToro.

Per exemple, una puntuació de risc de 6 significa que un comerciant arrisca de mitjana entre el 3,9% i el 5,4% del patrimoni net del seu compte al dia.

Per descomptat, el risc de la vostra pròpia cartera també es valora amb aquest algorisme intel·ligent per proporcionar-vos una bona idea del risc que esteu exposat i de com determinades accions (com copiar determinats inversors populars) afecten la vostra qualificació de risc. Quina gran eina!

Si accediu al perfil d’un inversor popular per investigar el seu rendiment, una de les coses que veureu és la puntuació de risc mitjana del comerciant durant els darrers 7 dies.

En investigar els perfils d’inversors populars, trobareu tota la informació important que necessiteu per seleccionar amb intel·ligència els millors comerciants.

Això inclou estadístiques sobre el temps que aquest operador en particular ha estat actiu a la plataforma eToro, el seu rendiment durant aquest període, els instruments que comercialitza majoritàriament, el temps mitjà de retenció per operació, la quantitat de diners gestionats, el nombre de copiadores que el segueixen, i molta altra informació.

Accés a una gran comunitat de comerciants

El que realment m’agrada d’eToro és que podeu interactuar amb molts altres comerciants, inversors i, per descomptat, els populars inversors. L’eficiència amb què la plataforma coordina totes les interaccions dels seus membres és absolutament fenomenal.

eToro facilita fins i tot la traducció de text a la seva plataforma quan els comerciants de diferents nacionalitats necessiten comunicar-se.

Això fa que tota l’experiència comercial sigui més fàcil i educativa. La interacció amb els inversors populars és realment important perquè afavoreix la transparència i ajuda els inversors a avaluar els diferents inversors populars abans de copiar-los.

Compte de pràctica virtual

Les ofertes d’eToro són molt fàcils, el seu compte virtual és una eina molt útil amb la qual podeu familiaritzar-vos abans d’executar operacions en un compte en viu..

Obriu un Compte de demostració eToro ara!

Àmplia varietat de classes d’actius

El que m’agrada absolutament d’eToro és que podeu intercanviar molts més actius que els vostres típics corredor de divises ofertes.

A la plataforma eToro, podeu intercanviar no menys de 1071 instruments financers diferents, cosa que és increïble!

Si us agraden les divises comercials, hi ha 47 parells per triar, així com la majoria de les principals criptomonedes, com ara Ethereum.

Si preferiu cotitzar en accions, us agradarà triar entre 950 accions diferents que cotitzaran a vuit dels principals mercats mundials.

Els comerciants d’índexs poden triar entre 12 índexs de renda variable principals, que inclouen el servei de senyals forex).

A continuació, també podeu participar en diferents productes bàsics (7) i fons negociats en borsa (53).

Producte d’inversió de nova generació d’eToro: CopyFunds

eToro és un autèntic pioner en la indústria del comerç social. La seva última innovació de CopyFunds és realment digna d’esment en aquesta revisió.

Acabo de veure un vídeo del director general i fundador, el senyor Yoni Assia.

Etoro 4

El fundador i CEO d’eToro, el senyor Yoni Assia

Per a mi, era un vídeo obert que testimonia la professionalitat i la magnitud d’eToro. En aquest vídeo, Assia explica com funciona el seu nou producte, CopyFunds: Vídeo eToro CopyFunds.

L’import mínim de la inversió en CopyFunds és de 5.000 dòlars.

“CopyFunds funciona com a diversos operadors, tots funcionen per a vosaltres al mateix temps. Com a tal, hi ha moltes posicions subjacents que s’obren en nom vostre. Per aquest motiu, l’import mínim necessari per invertir en CopyFunds és de 5.000 dòlars “. – eToro.

“Podeu invertir en dos tipus de CopyFunds: els millors fons de còpia de trader que comprenen els operadors més eficients i sostenibles a eToro i els Market CopyFunds que agrupen accions de CFD, matèries primeres o ETF sota una estratègia de mercat escollida..

CopyFunds ™ té com a objectiu ajudar els inversors a minimitzar el risc a llarg termini i promoure oportunitats de creixement, portant el comerç de còpies al següent nivell i creant inversions diversificades “. – eToro.

Atenció al client

Quan es tracta d’atenció al client, eToro fa una bona impressió. Quan vaig obrir un compte per primera vegada amb ells, una simpàtica senyora anomenada Rachel Woods em va trucar en poques hores per saber si necessitava ajuda de cap mena.

Per descomptat, tenia moltes preguntes per fer-li. No crec que sigui una trucada de client normal per a ella, però va ser molt pacient, professional i servicial.

L’eToro Trading Academy

Etoro 5

L’eToro Trading Academy

Tant si sou principiant o comerciant experimentat, eToro ofereix un excel·lent material de formació per ensenyar-vos a maximitzar els vostres beneficis comercials i millorar les vostres habilitats comercials..

Els seminaris web en directe i enregistrats d’eToro allotjats pels seus experts en comerç són una bona manera d’acumular valuosos consells de negociació. El seu curs electrònic de negociació financera i els seus vídeos de negociació també estan disponibles de forma gratuïta per a qualsevol persona interessada a entrar als mercats.

Comissions d’eToro

Les úniques comissions que pagareu quan cotitzeu són les comissions diferencials i de nit.

La distribució d’eToro sol ser una mica més àmplia que alguns dels principals corredors de divises. Es tracta de compensar les comissions pagades als populars inversors pels seus serveis.

Per descomptat, es pot obtenir el canvi en determinats instruments, igual que amb el vostre corredor de divises mitjà, i no hi ha comissió en cap operació.

Mides mínimes de posició

Els imports mínims necessaris (amb el màxim apalancament utilitzat) per obrir operacions a la plataforma són els següents:

  • Existències: 50 dòlars.
  • Monedes principals: 25 dòlars.
  • Altres monedes: entre 25 i 500 dòlars.
  • Bitcoin i èter: 250 dòlars.
  • Productes bàsics: entre 25 dòlars (per exemple,. cru) i 100 dòlars.
  • Índexs: 200 dòlars, a excepció de Xina 50 i USDollar que requereixen 500 dòlars.

La mida mínima del lot que s’ofereix als parells de divises és de 10.000 (un mini lot). Això és deu vegades més gran del que ofereix el corredor minorista mitjà.

Això és una cosa que personalment no m’agrada de la plataforma, ja que obliga els petits comerciants a exposar-se a més riscos de l’adequat.

Per exemple, si un comerciant petit hagi dipositat 300 dòlars, arriscaria el 25% de tot el seu compte si canviés la mida mínima de la posició (10.000) al GBP / USD amb un stop loss de 75 pips.

Això fa que la negociació amb un compte petit sigui poc pràctica i molt arriscada.

Tanmateix, quan copieu un inversor popular, l’import comercial mínim és d’1 dòlar. A més, l’import mínim que podeu assignar a cada inversor popular és de 100 dòlars.

Aquesta és una característica brillant d’eToro i permet als petits inversors copiar eficaçment inversors populars sense la limitació dels 25 dòlars típics (només en determinats instruments) requerits per operació.

En conclusió

Naturalment, no puc cobrir tots els aspectes d’eToro en aquest article, però confio que aquesta informació us doni una bona idea de les funcions que podeu gaudir d’aquest fenomenal corredor..

Si hagués de ser el més crític possible, diria que a la plataforma de negociació li falten algunes de les funcions avançades de la tradicional plataformes de comerç de divises i és una mica menys fàcil d’utilitzar en termes d’execució i gestió d’ordres, i potser una o dues altres funcions petites. Tot i això, eToro té moltes funcions d’última generació que no trobareu amb altres corredors o les seves plataformes.

A més, el comerç algorítmic és cada vegada més popular. De moment, no facilita el comerç algorítmic que alguns operadors poden percebre com una deficiència.

Potser incorporaran el comerç algorítmic en algun moment, cosa que afegirà una mica de gust a la seva experiència comercial.

No obstant això, els nombrosos avantatges que ofereix eToro superen definitivament aquestes mancances menors.

Estic realment impressionat del fàcil i barat que és copiar diferents operadors de tot el món. També m’agraden les eines i la informació per analitzar a fons el rendiment de cada comerciant abans de decidir si voleu copiar-les o no. Invertir ultra eficaç mai no ha estat tan fàcil!

Tot i això, he de felicitar el senyor Yoni Assia i el seu equip per haver desenvolupat una plataforma de comerç social absolutament increïble.

He tingut una gran experiència en fer-lo servir jo mateix, i puc recomanar eToro a qualsevol persona que vulgui canviar mercats, convertir-se en un inversor popular o copiar alguns d’aquests populars inversors..

Ens veiem a la plataforma eToro!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me