Com triar el millor corredor de criptomonedes

El comerç de criptomonedes com bitcoin, èter (Ethereum), Litecoin, dash i ripple (XRP), ha produït recentment rendiments inèdits. Tot i això, les criptomonedes són instruments dinàmics i volàtils i s’han de gestionar amb prudència, de la manera més òptima. Per aconseguir-ho, el primer pas important és escollir un corredor de divises fiable i ben establert per facilitar les operacions de criptomoneda..

Per operar amb criptomonedes de manera rendible, heu de tenir una velocitat d’execució excel·lent, spreads fins a una navalla, una plataforma de negociació sòlida i fons de liquiditat profunds. Els següents corredors ofereixen aquestes funcions i molt més:BrokerBenefitsRegulationMin. Instruments de dipòsit Logotip eToro

 • Comerç de criptos 24/7, 365 dies a l’any
 • Copieu les operacions de criptografia dels comerciants professionals
 • Uniu-vos a una comunitat de comerç social amb més de 6 milions de membres
 • Potent plataforma de comerç social OpenBook
 • Àmplia varietat criptogràfica
 • Comerç criptogràfic creuat
 • Es mostra un gràfic avançat amb spreads de criptografia
 • Configuració súper ràpida

CySec FSB $ 200 Bitcoin (BTC), Ether / Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Ripple (XRP), EOS, Tether Obriu un compte d’eToro ara! eToro Broker Review El 71% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor.

Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners.

 • Apalancament 2: 1 i 25: 1 a Litecoin (UE / no UE)
 • Una gran varietat de criptomonedes
 • Spreads més baixos per a criptomonedes
 • Crytpo autochartist (eina d’anàlisi tècnica premiada)
 • Educació completa sobre el comerç criptogràfic
 • Transaccions ràpides
 • Plataforma de comerç en línia amb seguretat SSL
 • S’ofereixen 7 criptomonedes!
 • AvaSocial

UE – MiFID (per CBI) Austràlia – ASIC Japó (FSA) BVI Sud-àfrica (FSB) 100 dòlars Bitcoin, Ether, Ethereum, Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), BTC / EUR, Dash Obriu un compte Avatrade ara! AVA Trade Broker Review

FX Leaders Cryptocurrency Broker Review


Quan es negocia criptomonedes, és realment important associar-se amb un corredor de divises de confiança regulat per almenys una autoritat financera fiable. Altres aspectes del comerç de criptomonedes, com el spread (cost de negociació), l’apalancament (engranatge) i l’oferta de criptomonedes que s’ofereixen, també s’haurien de tenir en compte a l’hora de seleccionar un corredor adequat per a les vostres necessitats específiques de comerç criptogràfic. Mireu què poden oferir aquests notables corredors de criptomonedes:

eToro

Establiment de l’estàndard en el comerç de criptomonedes

Amb eToro, el corredor social més gran i consolidat del món, podeu intercanviar diverses criptomonedes amb els següents avantatges:

 • Sense comissions ni despeses de trasllat en operacions llargues (de compra)
 • Diferències competitives
 • Protecció contra falles de flaix segura
 • Comerç de criptomonedes 24/7 els 365 dies de l’any
 • Copieu les operacions dels especialistes en criptomonedes de franc
 • Guanyeu comissions en operacions de criptomoneda com a inversor popular

Amb més de 6.000.000 d’usuaris registrats, eToro és el líder gegant de la indústria del comerç al detall. Aquest corredor social dinàmic es dedica a proporcionar als seus membres la millor experiència comercial possible. Comenceu a negociar criptomonedes i centenars d’altres actius La plataforma de comerç social d’eToro avui!

Producte d’inversió no regulat altament volàtil. El seu capital està en risc. Revisió eToro logotip

Avatrade

El corredor guanyador del premi veterà

Avatrade ofereix la negociació de CFD en totes les criptomonedes principals. Els avantatges que ofereix Avatrade en el comerç de criptomonedes inclouen:

 • Avatrade és un corredor segur i regulat, regulat per 5 institucions
 • Sense comissions ni comissions addicionals (per sobre del spread) en operacions de criptomoneda
 • Execució comercial ràpida i fiable
 • Atenció al client de primera classe
 • Intercanvieu 7 criptomonedes a MT4 o AvaTraderACT

Avatrade ha pres la indústria del comerç al detall. Amb una àmplia gamma d’instruments financers, incloses les 7 criptomonedes més destacades, aquest broker ha equipat milers de comerciants amb algunes de les millors eines i plataformes comercials disponibles.. Comenceu a negociar criptomonedes amb Avatrade avui mateix!

Avatrade Review

Valor establert: el corredor i comerciant de criptomonedes

El mercat de criptografia va començar fa més d’una dècada, amb la primera criptomoneda descentralitzada, Bitcoin (BTC) inventada el 2008 pel pseudònim Satoshi Nakamoto. Una figura misteriosa, Nakamoto va intentar desenvolupar un sistema electrònic descentralitzat peer-to-peer per a la transferència de diners digitals.

En lloc d’encarregar-se a una autoritat bancària central la tasca de determinar la política de les monedes digitals, s’utilitza un mecanisme criptogràfic combinat amb la tecnologia blockchain. D’aquesta manera, es pot controlar l’oferta de diners i totes les transaccions a l’espai criptogràfic. En teoria, els valors de mercat actuals són determinats lliurement pel comerciant i el corredor de criptomonedes, no per un banc central formal o un govern.

Sense la necessitat d’un administrador oficial, Bitcoin va demostrar ser una innovació en el comerç mundial. En una dècada, el rendiment i la valoració de BTC van superar els somnis més salvatges fins i tot del corredor de criptomonedes més ambiciós.

Principals criptomonedes i altcoins

Després de Bitcoin, es van establir diverses formes de criptomoneda implementant la mateixa tecnologia de cadena de blocs (o similar) utilitzada per Bitcoin. Conegudes simplement com a “altcoins”, moltes de les ofertes d’avantguarda a l’espai criptogràfic són objectius fantàstics per als comerciants actius. Avui en dia, diversos dels noms principals en criptografia són Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) i Bitcoin Cash (BCH).

Al llarg de la seva història, diverses criptomonedes han aconseguit guanys inimaginables. Potser l’exemple més refinat d’aquest fenomen ha estat el rendiment de Bitcoin. El 12 de juny de 2017, menys d’una dècada des del seu inici, un únic BTC va assolir el preu de mercat de 2975 dòlars. Per al moment, es tractava d’una valoració sorprenent. Representava un rendiment nominal superior al 371 milions per cent sobre el preu de 2010 de 0,0008 dòlars per BTC.

No obstant això, els preus de BTC de juny de 2017 van demostrar ser només la punta de l’iceberg. Els inversors van continuar posant-se en contacte amb el seu corredor de criptomonedes participant per iniciar l’acció. Els valors van arribar al màxim a prop de 20.000 dòlars per BTC a finals de 2017, aconseguint notorietat mundial en el procés. Després de dos anys de cotització entre 3.000 i 10.000 dòlars, Bitcoin va assolir un altre rècord al gener de 2021 a 41.850 dòlars.

Negociació de criptomonedes

Per descomptat, aquests guanys en el valor dels actius són a costa de l’estabilitat de preus. Les criptomonedes són instruments extremadament volàtils i emocionants per operar. Les notícies d’última hora, el sentiment del mercat, els problemes regulatoris i els rumors solen dictar el comportament del mercat. Per aconseguir una rendibilitat sostenible a l’espai criptogràfic, heu d’estar al dia dels esdeveniments actuals i estar a punt per assumir el risc des d’una perspectiva disciplinada. El primer pas crucial en el vostre camí cap a la rendibilitat és assegurar-vos que tingueu instal·lada una plataforma i un marc operatiu robust. En poques paraules, assegureu-vos que feu equip amb el corredor de criptomonedes adequat per aprofitar les vostres possibilitats d’èxit!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me