Utilitzeu la vostra targeta de crèdit o dèbit per comprar Bitcoin: tot allò important

És fàcil comprar productes i serveis mitjançant la vostra targeta de crèdit o dèbit. Estem tan acostumats a això i fins i tot alguns ho podem donar per descomptat i pensar que podem utilitzar les nostres targetes per comprar tot el que se’ns acut. Però a la nostra societat de consum, és bastant difícil utilitzar la vostra targeta de crèdit o dèbit per comprar Bitcoin. Tot i això, gràcies a algunes persones molt persistents, s’ha convertit en molt més senzill utilitzar la vostra targeta de crèdit compra Bitcoin.

Moneda Bitcoin

Aquí tractarem les principals maneres de comprar Bitcoin amb la vostra targeta de crèdit o dèbit com a pagament. Normalment, la gent guanya Bitcoin amb indicadors de prova de treball coneguts com a fitxes a la cadena de blocs. Per a aquells que vulguin saltar-se aquest pas, ja hi ha bitcoins minats que estan a la venda. El truc és saber on buscar i us explicarem tot això aquí.

Què cal saber abans de comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit?

Abans de continuar i comprometre els vostres diners a comprar Bitcoin, primer cal tenir en compte algunes coses. Aquests són els factors més importants que facilitaran la vostra experiència de compra de Bitcoin.


Preu de Bitcoin

Mà de neó que sosté un concepte de bitcoin

Cada intercanvi de criptomonedes té un preu diferent per a Bitcoin. Com que es tracta d’un intercanvi de lliure mercat, el preu pot variar molt. Navegueu per diversos abans de decidir-vos, ja que el preu pot variar fins a 2 milions per Bitcoin.

Tarifes

Il·lustració de gràfics multicolors

Cada canvi de Bitcoin cobra una comissió. Pot ser una comissió de comerç, dipòsit, retirada o servei i pot passar d’un preu fix fins a un 7% o més.

Carteres

Concepte de cartera Bitcoin

Per emmagatzemar els vostres bitcoins, necessiteu un fitxer Cartera Bitcoin. Després de fer la compra, hauríeu de fer-ho SEMPRE envieu les vostres monedes a la cartera de manera immeditada.

Opcions de pagament

Home que paga amb bitcoin

És senzill utilitzar la vostra targeta de crèdit o dèbit per comprar Bitcoin. Però no tots els intercanvis de Bitcoin els accepten com a modes de pagament. Mireu detingudament totes les opcions disponibles i seleccioneu la que us convingui més.

Seguretat i seguretat

Concepte de seguretat Bitcoin

No tots els intercanvis de Bitcoin tenen les mateixes mesures de seguretat. Per la vostra seguretat, trieu un intercanvi de Bitcoin respectat que tingui una forta seguretat.

Com comprar Bitcoin amb targeta de dèbit o crèdit

Concepte de serveis d’intercanvi

Senzill. Uniu-vos a un dels serveis de corretatge de Bitcoin que es descriuen aquí i podreu comprar Bitcoin en un parell d’hores. Cobrim els millors serveis d’intercanvi i d’intercanvi que podeu utilitzar per comprar Bitcoin i us expliquem tot el que heu de saber quan realitzeu una compra. A continuació, es mostra la llista dels serveis d’intercanvi i intercanvi de Bitcoin amb millor puntuació actual que faciliten l’ús de la targeta de crèdit per comprar Bitcoin.

Això no és tot, ja que hi ha molts altres llocs que ofereixen serveis similars. Avui només cobrim aquests quatre com els intercanvis de Bitcoin més ben valorats.

COMPARACIÓ

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Cex.io

Cex.io

 • Suport a molts països i regions
 • SEPA & targeta de crèdit compatible
 • Intercanvi de confiança des del 2013

COMPRA ARA Logotip de Bitpanda

Bitpanda

 • Millor per a Alemanya, Països Baixos, Itàlia, França & resta d’Europa
 • NO admet els EUA
 • Intercanvi de confiança

COMPRA ARA

Compra Bitcoin a Coinmama

Captura de pantalla de coinmama.com Pàgina d’inici de Coinmama

Potser es pot fer la manera més senzilla d’utilitzar la vostra targeta de crèdit o dèbit per comprar Bitcoin Coinmama. Aquest servei financer amb seu a Israel és molt senzill d’utilitzar. Proporcionen l’opció d’introduir la informació de la vostra targeta de crèdit, proporcionar una adreça de cartera i simplement comprar la quantitat preferida de Bitcoin.

Es necessita una mica més de manipulació, ja que hi ha diversos passos que cal seguir abans de comprar. No us preocupeu, ja que us explicarem tot el que heu de saber a l’hora de comprar bitcoins amb la vostra targeta de crèdit a través de Coinmama.

Captura de pantalla de coinmama.com Comprar Bitcoin amb targeta de crèdit o dèbit a Coinmama

Per poder utilitzar Coinmama, heu de crear un perfil i verificar-lo. Després de la verificació, que no trigarà més d’un parell d’hores, ja podreu comprar. La verificació es fa de manera que es garanteixi que els usuaris provenen d’un estat o país on es permet Bitcoin. També limita les possibilitats de frau.

Els límits de les transaccions s’apliquen i s’apliquen durant 24 hores i 30 dies. Segons el nivell del compte, hi ha certs límits del compte, com la quantitat que podeu gastar al dia. Els límits diaris per a totes les comandes realitzades amb targeta de crèdit o dèbit s’estableixen en 5 comandes.

Pros i contres de Coinmama

Pros:

 • Límits diaris alts quan s’utilitza una targeta de crèdit
 • Coinmama està disponible a més de 180 comtats de tot el món
 • Excel·lent servei d’atenció al client, anomenat adequadament Herois de la felicitat

Contres:

 • Tarifes elevades de fins al 6%
 • Coinmama no està disponible a tots els estats dels EUA

Captura de pantalla de coinmama.com Centre d’ajuda de Coinmama

Per comprar bitcoins mitjançant Coinmama, seguiu aquests passos:

 1. Configureu una cartera Bitcoin
 2. Visiteu Coinmama i seleccioneu la quantitat de Bitcoin que vulgueu comprar
 3. En fer clic a Compra BTC, se us dirigirà a la pàgina d’inscripció de Coinmama
 4. Empleneu els formularis amb tota la informació rellevant
 5. Verifiqueu el vostre compte
 6. Introduïu l’adreça de la cartera
 7. Configureu una forma de pagament: introduïu la informació de la vostra targeta de crèdit / dèbit
 8. Feu una comanda i, després de la confirmació, els bitcoins que heu comprat s’enviaran a la vostra cartera.

Captura de pantalla de la secció d'avantatges de coinmama.com Secció de Beneficis de Coinmama

Coinmama gaudeix de la reputació d’un agent de confiança de Bitcoin (i altres criptomonedes), ja que els seus serveis són ràpids, fiables i senzills d’utilitzar..

Compra Bitcoin a CEX.io

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de cex.io Pàgina d’inici de CEX.io

CEX.io és un servei financer amb seu al Regne Unit que tracta de criptomonedes. L’empresa es va fundar el 2013 i ara dóna servei a uns 3 milions de persones a tot el món. CEX ofereix l’opció de comprar / vendre criptomonedes, així com serveis de negociació i apilament. Aquí farem un cop d’ull a l’opció de comprar Bitcoin mitjançant CEX mitjançant la vostra targeta de crèdit.

Per utilitzar CEX.io, obriu un compte i verifiqueu-lo. Després de la verificació positiva, podeu comprar Bitcoin. La verificació demostra la vostra identitat i redueix l’oportunitat de frau. CEX permet uns límits de compra més alts que resulten útils per a alguns usuaris. Depenent del nivell que seleccioneu, hi ha diferents límits diaris de dipòsit i retirada que es poden augmentar a demanda.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de cex.io Pàgina del producte de compra instantània de CEX.io

Després de comprar Bitcoin mitjançant CEX, podeu guardar-los a la cartera de CEX o transferir-los / retirar-los a una cartera que trieu. Veureu les opcions disponibles per retirar Bitcoin a una cartera del vostre compte. Després d’una confirmació positiva del pagament, el blockchain aprovarà la transacció i el Bitcoin s’enviarà a la cartera seleccionada.

CEX.io pros i contres

Pros:

 • Diverses opcions de compra
 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • Alts límits

Contres:

 • Servei al client lent
 • Alta comissió de retirada

Captura de pantalla de cex.io create account Creeu un compte a CEX.io

Per comprar bitcoins mitjançant CEX, seguiu aquests passos:

 1. Registreu i verifiqueu el vostre compte: el procés de verificació requereix molta informació personal
 2. Obriu la pàgina Comprar Bitcoin a CEX
 3. Seleccioneu la criptomoneda que vulgueu comprar i la moneda fiduciària que utilitzarà
 4. Seleccioneu un paquet o introduïu una altra quantitat que vulgueu gastar
 5. A continuació, afegiu la informació de la vostra targeta
 6. Podeu seleccionar una targeta de crèdit o de dèbit amb tota la informació que l’acompanyi
 7. Feu clic a “Compra ara” i l’import que hàgiu comprat es mostrarà al vostre compte
 8. CEX.io ofereix emmagatzemar els vostres bitcoins en una cartera en línia o bé podeu canviar-los a la borsa CEX.io

Captura de pantalla dels límits del compte cex.io Pàgina de límits del compte de Cex.io

CEX.io té serveis segurs, amb bons límits per comprar Bitcoin. Són una empresa de confiança amb bons serveis, però cobren una comissió del 7% per les comandes Fill-or-Kill que simplifiquen la compra i venda de Bitcoin.

Compra Bitcoin a Bitpanda

Captura de pantalla de bitpanda.com Pàgina inicial de Bitpanda

Bitpanda és un corredor i plataforma de negociació de Bitcoin que atén persones d’Europa. Persones de tot el món poden utilitzar la plataforma de negociació de Bitpanda, però només els residents de la UE poden comprar Bitcoins.

Bitpanda ha facilitat la compra de Bitcoin amb una targeta de crèdit / dèbit. Després de comprar Bitcoin, podeu emmagatzemar-los a la cartera Bitpanda o enviar-los a una altra cartera que trieu.

Captura de pantalla de la secció de pàgina de bitpanda.com Comprar Bitcoin a Bitpanda

La configuració del vostre compte Bitpanda és fàcil i el procés de verificació és senzill. Un cop fet això, podeu configurar fàcilment una forma de pagament i comprar tants Bitcoin com vulgueu. Després de crear un compte i verificar-lo, el procés per comprar Bitcoin és senzill. Només cal que seleccioneu entre Bitcoin i Ethereum i comproveu el proveïdor de pagaments. Bitpanda accepta moltes opcions de pagament, però només admet pagaments en euros.

Pros i contres de Bitpanda

Pros:

 • Un munt d’opcions de pagament
 • Plataforma molt adequada per a principiants
 • Bona base límit

Contres:

 • Només disponible a Europa
 • Comissions calculades en l’últim pas de compra de Bitcoin

Captura de pantalla de la secció de creació de comptes de bitpanda.com Creeu un compte a Bitpanda

Per comprar bitcoins a través de Bitpanda amb la vostra targeta de crèdit o dèbit, seguiu aquests passos:

 1. Registreu-vos per obtenir un compte a Bitpanda
 2. Verifiqueu el vostre compte, ja que només els residents de la UE són elegibles per comprar Bitcoin mitjançant Bitpanda
 3. Obriu la compra de criptomonedes al vostre compte Bitpanda
 4. Seleccioneu entre Bitcoin i Ethereum i la forma de pagament que utilitzeu
 5. Bitpanda us permet utilitzar moltes opcions de pagament diferents
 6. Seleccioneu la quantitat d’euros que voleu gastar i veureu una estimació del Bitcoin que obtindreu
 7. Al següent pas, heu d’afegir la informació de la vostra targeta de crèdit o dèbit
 8. En finalitzar la compra, veureu la quantitat final de Bitcoin, ja que les tarifes de Bitpanda es calculen aquí
 9. Després d’aquest pas, disposareu de 10 minuts per confirmar la vostra compra; en cas contrari, es cancel·larà
 10. En confirmar el pagament, rebreu el Bitcoin comprat al vostre compte i el podreu transferir a la cartera preferida

Captura de pantalla de la pàgina d'estructura de tarifes de bitpanda.com Pàgina d’estructura de tarifes de Bitpanda

Bitpanda proporciona un servei legítim, tot i que no està disponible a molts països del món. Aquest és un bon servei per a principiants que té tarifes baixes i bones opcions.

Compra Bitcoin a Coinbase

Captura de pantalla d'un coinbase.com Pàgina d’inici de Coinbase

Coinbase és el corredor de Bitcoin més gran del món en aquest moment. Aquesta corredoria ofereix un servei impecable i disposa de diversos serveis a mida. A diferència de la resta de corredories esmentades aquí, Coinbase no accepta pagaments amb targeta de crèdit, sinó només targetes de dèbit.

Coinbase està disponible a prop de 100 països de tot el món i la plataforma ha confirmat més de 35 milions d’usuaris des del seu inici el 2012. Coinbase té seu a San Francisco, Califòrnia i han estat un dels pioners en aquest negoci..

Captura de pantalla d'una secció de pàgina coinbase.com Pàgina de països compatibles de Coinbase

Coinbase ha facilitat l’obtenció de Bitcoin a la gent, ja que pot comprar aquesta moneda digital amb una targeta de dèbit. El servei també habilita diverses opcions per al vostre Bitcoin: manteniu-lo, veneu-lo, doneu-lo, convertiu-lo, transferiu-lo o simplement gasteu-lo de la vostra manera.

Coinbase admet Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin i diversos altres. El servei també pot contenir el vostre Bitcoin a la cartera Coinbase, que s’emmagatzema a l’emmagatzematge fora de línia. Si ho preferiu, podeu enviar el Bitcoin que compreu a través de Coinbase a qualsevol cartera de criptomoneda que vulgueu.

Pros i contres de Coinbase

Pros:

 • Excel·lents opcions de compra
 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • Tarifa fixa

Contres:

 • Només pagament amb targeta de dèbit
 • Poca atenció al client

Captura de pantalla de coinbase.com Pàgina d’inici de Coinbase

Per comprar bitcoins mitjançant Coinbase, seguiu aquests passos:

 1. Creeu i verifiqueu el vostre compte
 2. A la configuració del perfil, a Mètode de pagament, seleccioneu Targeta de dèbit
 3. Introduïu tota la informació rellevant i confirmeu la vostra targeta
 4. Ja esteu a punt per comprar Bitcoin
 5. El Bitcoin que compreu s’emmagatzemarà en una cartera Coinbase tret que especifiqueu una altra cartera Bitcoin

Captura de pantalla de coinbase.com Guanyeu criptografia a Coinbase

Coinbase és una opció segura i segura per comprar Bitcoin amb una targeta de dèbit. Aquest servei regalarà diners gratuïts als clients fidels. Tot i això, hi ha algunes notes sobre el seu lent servei al client.

Consells finals

Més amunt us presentem les principals opcions per comprar Bitcoin directament amb una targeta de crèdit o dèbit. A més, vam oferir bons consells sobre els fets importants a tenir en compte a l’hora de seleccionar un bon intercanvi de Bitcoin. La nostra selecció va completar els quatre serveis més utilitzats i de més confiança. Hi ha altres corredories de Bitcoin, però les descrites aquí són els principals jugadors que accepten pagaments instantanis amb targeta.

Per tot el que hem compartit, podeu veure que comprar Bitcoin amb la vostra targeta de crèdit o dèbit no és tan difícil com inicialment pot semblar. Llegiu la nostra secció de preguntes freqüents per obtenir coneixements més importants sobre aquest tema. Si teniu cura i seguiu totes les directrius, no hauríeu de tenir problemes per comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit / dèbit.

Preguntes freqüents

Es pot comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit?

Si, tu pots. Però tot el procés no és com simplement visitar un lloc web i comprar productes. Cal passar per una plataforma especialitzada que s’anomena corretatge o intercanvi. A través d’aquest servei, els vostres diners fiduciaris es canviaran per criptomoneda, en aquest cas per Bitcoin.

Està comprant bitcoins amb una targeta de crèdit segura?

Sí, és segur utilitzar un dels serveis aquí descrits. Després de revisar moltes opcions, us oferim les millors opcions més segures per comprar Bitcoin mitjançant una targeta de crèdit o dèbit. Per descomptat, hi ha altres serveis que també us permeten comprar Bitcoin mitjançant targeta de crèdit / dèbit, però aquests són els que podem felicitar per ara. Feu la vostra investigació i aneu a la recerca de robatoris d’informació de targetes de crèdit i estafes similars.

Quines targetes de crèdit són bones per comprar Bitcoin?

En el moment d’escriure aquest article, les millors targetes de crèdit per comprar Bitcoin són Visa, MasterCard i American Express.

Quan és un bon moment per comprar Bitcoin?

No hi ha un moment perfecte per comprar Bitcoin, ja que tampoc no hi ha un moment equivocat. El millor que podeu fer és una mitjana de costos en dòlars o comprar una mica cada mes o cada setmana en lloc d’intentar cronometrar el mercat.

On emmagatzemar els meus bitcoins?

Si llegiu l’article amb atenció, veureu que mai no heu d’emmagatzemar el vostre bitcoin a l’intercanvi. Els mercats de criptomonedes no estan regulats, de manera que no hi ha protecció legal si alguna cosa surt malament. En lloc d’això, sempre emmagatzemeu els bitcoins a les carteres Bitcoin adequades que controleu.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment