Un dels programes essencials a l’hora de tractar amb Bitcoin és l’aplicació wallet. Satoshi Nakamato va llançar una aplicació bàsica de cartera de Bitcoin juntament amb el protocol inicial de Bitcoin. No obstant això, l’aplicació només presentava les opcions més bàsiques.

Des que es va llançar el protocol Bitcoin de codi obert, la gent va aparèixer ràpidament amb la seva pròpia versió reforçada de carteres, proporcionant funcions addicionals. Des del 2009, han aparegut centenars d’aplicacions de cartera per facilitar la vida de la gent. No obstant això, no tots es fan igualment.

Per als usuaris de Bitcoin que vulguin protegir la seva reserva, és important seleccionar una bona cartera. Les diferents carteres tenen diverses funcions i és essencial seleccionar-ne la més adequada perquè s’adapti a les necessitats de l’usuari. Per exemple, un jugador de Bitcoin necessitaria alguna cosa diferent que un inversor seriós. Aquí hi ha una ràpida comparació de les cinc primeres carteres del mercat per ajudar els usuaris de Bitcoin a prendre la decisió.

Coinbase i Blockchain.info

Cercle

Circle és una interessant cartera que ha arribat recentment a les notícies. Apple va anunciar que tenia previst integrar-se Entra a la seva aplicació de missatgeria per a la nova versió d’iOS. Això està d’acord amb els objectius declarats de la cartera: estendre Bitcoin a les masses.

Amb seu a Amèrica, Circle opera ara als Estats Units, al Regne Unit i a la Xina. Ha fet passos significatius per fer-se més accessible amb innovacions com els pagaments de contacte NFC i les transferències de targetes de crèdit i bancs. La seguretat de la cartera continua sent una prioritat malgrat aquesta accessibilitat, juntament amb l’anonimat. Es preveu que el volum de transaccions a través de Circle superarà els 1.000 milions de dòlars a finals d’any.

Coinbase

Llançada el 2012 a San Francisco, Coinbase ha aconseguit acumular una popularitat sorprenent malgrat les seves mancances. El principal factor d’això és el fet que és molt convenient. Amb una aplicació mòbil i operacions a 29 països europeus, Canadà, EUA i Singapur, la gent pot fer transaccions ràpides a qualsevol lloc.

A més, permet la compra de bitcoins amb targeta de dèbit. L’autenticació de dos factors i l’emmagatzematge en fred garanteixen la seguretat del compte. El problema és que la cartera demana informació personal i té taxes de transacció elevades en comparació amb altres carteres.

Blockchain.info

Blockchain.info és més conegut com el lloc d’inici per obtenir les estadístiques més recents de Bitcoin, tant si es tracta de preus com de volum de negociació. Tanmateix, la cobertura mundial de la seva cartera és la que atrau la gent cap a ella. Com a emmagatzematge de bitcoins, l’aplicació és fantàstica. Tot i això, falta una característica important.

Actualment, moltes carteres permeten a la gent comprar bitcoins i afegir-los directament a les seves carteres. Blockchain.info requereix que els usuaris comprin en un altre lloc i enviïn els bitcoins a la cartera, cosa que pot provocar incomoditats. Tanmateix, és fàcil d’utilitzar i és senzill d’instal·lar, cosa que el fa excel·lent per a principiants.

Cercle, miceli i Xapo

Xapo

Una altra cartera amb accés a tot el món, Xapo és una cartera amb seu a Suïssa que també ofereix targetes de dèbit d’emmagatzematge en fred i criptomonedes. La cartera té com a objectiu la màxima seguretat, amb transaccions ràpides i tarifes baixes com a avantatges.

Tot i això, tot i que les transaccions són ràpides, no hi ha actualitzacions instantànies del saldo. La verificació lenta dels SMS i l’assistència tècnica deficient són altres marques negres. La cartera té una aplicació mòbil i la gent pot accedir a les seves carteres amb la seva pròpia targeta personal. Xapo, no obstant això, s’ha fet important en el món del joc en línia a partir de l’any passat amb el seu col·laboració amb CEVO i Leet.

Miceli

L’empresa que hi ha darrere de Mycelium existeix des del 2008 i hi era a la planta baixa de l’explosió de Bitcoin. Ha aconseguit trobar el seu nínxol, però la companyia de sobte va apostar per la innovació agressiva a principis d’aquest any.

Això va començar amb una nova aplicació de cartera mòbil amb productes i funcions actualitzats per facilitar la gestió de bitcoins, com la generació de claus de paper i la compra de Bitcoin més fàcil. La seguretat és un focus de la cartera amb còpies de seguretat dels comptes perquè es puguin restaurar després d’un robatori. Es necessita una contrasenya basada en llavor de 12 paraules perquè l’usuari pugui fer la restauració.

Amb aquestes opcions disponibles, les persones haurien de tenir una cartera adequada a les seves necessitats. Han de tenir en compte que és millor utilitzar algunes carteres per a transaccions diàries, mentre que d’altres serveixen per emmagatzemar fons a llarg termini. Les carteres web que ofereixen comoditat per a petites transaccions de Bitcoin són perfecte en el joc Bitcoin. Però trobar el més adequat per a cada tipus d’usuaris o jugadors depèn dels factors de cartera que prioritzin més.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment