El problema de les caigudes de Bitcoin a la cartera criptogràfica és que no les podeu utilitzar si teniu una estratègia d’inversió a llarg termini. La venda del vostre Bitcoin avui en dia per obtenir una satisfacció immediata us proporcionaria alegria a curt termini, però és probable que perdeu grans beneficis en el futur amb el qual heu estat comptant..

Com evitar la temptació de vendre Bitcoin per plaer ràpid? Com convèncer-vos de no treure diners mentre BTC aconsegueix nous màxims històrics?

Aquí teniu la resposta: no heu de vendre Bitcoin ni Ethereum perquè us funcioni ara. Hi ha una manera d’aconseguir una mica d’efectiu digital per a les vostres necessitats actuals sense vendre cap Satoshi.

Us presentem els préstecs criptogràfics instantanis. Així funciona: confieu una plataforma de préstec criptogràfic per emmagatzemar actualment Bitcoin o Ethereum en un emmagatzematge segur i obtenir un préstec de criptomoneda amb stablecoins (USDT o USDC) per a qualsevol necessitat que tingueu. Stablecoin és un actiu flexible que podeu canviar, canviar, invertir o simplement cobrar per USD i comprar alguna cosa. 

Tot el procés triga deu minuts i no requereix cap control de crèdit; només cal que mostreu el vostre Bitcoin i obtingueu els diners. Sempre que tingueu ganes de retornar el vostre Bitcoin, poseu-vos en contacte amb el servei de préstec criptogràfic, amortitzeu el vostre préstec més un petit interès i torneu-lo immediatament sense cap pregunta..

Així és com CoinRabbit funciona. Creiem que els usuaris haurien de tenir l’oportunitat de gaudir del seu Bitcoin no només mirant el saldo de la cartera, sinó aprofitant-lo al màxim aquí i ara. Només vivim una vegada!

Per què hauria de confiar en tu??

El camí descrit anteriorment pot semblar massa bo per ser cert. Aquí hi pot haver algunes de les vostres preguntes: Com assegureu un emmagatzematge segur dels fons? És legal? Si Bitcoin augmenta, no em trauràs els beneficis?

Aquí teniu les nostres respostes:

 • Seguretat de l’emmagatzematge. Per motius de seguretat, no podem dir-vos com i on emmagatzemem fons exactament, però aquí teniu el consell: estem en estreta col·laboració amb Canvia ARA servei d ‘intercanvi criptogràfic i Guarda cartera criptogràfica sense custòdia – de confiança plataformes que han estat al mercat des de fa temps i comparteixen la seva experiència i infraestructura amb nosaltres.
 • Compliment legal. CoinRabbit compleix totes les normatives que existeixen a l’espai criptogràfic. El sistema de gestió de riscos de ChageNOW ens ajuda a combatre el blanqueig de diners congelant transaccions malicioses.
 • No obtenim beneficis del vostre Bitcoin. Per molt elevat que sigui, rebrà la criptografia al ritme actual.

Per què CoinRabbit?

BitcoinFont: mitjà

Ara que hem tractat qüestions de seguretat, apareix el següent paquet de preguntes: Per què he d’utilitzar exactament el vostre servei? Com és millor que les altres plataformes de préstec de Bitcoin?

Ho tenim cobert!

 • Períodes de préstecs il·limitats sense interessos mensuals. Obtingueu el vostre préstec durant el temps que vulgueu i només pagareu els interessos quan decidiu recuperar el vostre Bitcoin.
 • Només ara: un interès anual del 5%. Aprofiteu per obtenir un préstec al millor preu! El 5% és molt inferior al que cobren altres plataformes de préstec de Bitcoin. Tot i això, augmentarà aviat, així que afanya’t!
 • Només pagueu interessos i una petita comissió de transacció. No garantim cap comissió oculta. Feu un seguiment de la quantitat d’interessos del vostre compte: l’afegirem mensualment.
 • Imports mínims mínims del préstec. Obteniu 30 USDT / USDC per ETH com a garantia i 80 USDT / USDC per a la garantia de préstec de Bitcoin.
 • Préstecs il·limitats. Obteniu tantes monedes estables com vulgueu: qui som per restringir els vostres somnis!
 • 10 minuts per aconseguir-ho. Sense xecs de crèdit, sense tràmits, sense línies i altres atributs bancaris: veniu a obtenir el vostre préstec immediatament!

Com funciona

 1. Saltar a CoinRabbit i utilitzeu aquesta calculadora per veure quant voleu obtenir:

 1. Quan es triï la moneda i la mida del préstec, confirmeu el vostre número de telèfon i configureu la vostra adreça USDT / USDC perquè sabem on enviar-vos diners. No hi ha KYC aquí!
 2. Envieu l’import de la garantia que hàgiu triat a l’adreça indicada.
 3. Després de processar la vostra garantia, el préstec arribarà a la vostra cartera. La vostra moneda estable està a punt per gastar-se!

Si teniu preguntes sobre aquest procediment o teniu algun problema, no dubteu a contactar amb el nostre suport en qualsevol moment: ho gestionarem.

Podeu augmentar la mida del vostre préstec en qualsevol moment: aquesta opció està disponible al vostre compte. En aquest cas, el vostre preu de liquidació disminuirà (més informació a continuació).

Què passa si baixa el preu de la garantia?

Tot i que el cripto augmenta ara, Bitcoin i altres criptos encara són inestables. No estem fora de perill de baixades significatives de preus.

En cas que passin, començarem a advertir-vos que la vostra garantia està en risc. Si el preu baixa massa, per desgràcia, haurem de vendre la vostra garantia per si no la amortitzeu abans. En aquest cas, les vostres monedes estables romandran amb vosaltres.

Som un préstec de criptomonedes amb una ràtio de préstec-valor del 50% baixa; això significa que la vostra moneda de garantia ha de caure un 50% per liquidar-la (venuda per nosaltres). Això també significa que per a 1 BTC, només obtindreu 11.000 USDT com a préstec a una taxa de Bitcoin de 22.000 dòlars, però, per liquidar-lo, ha de caure fins als 11.000 dòlars, cosa que és poc probable en el futur previsible. Aquest és l’avantatge d’un tipus de préstec a valor baix.

Què podeu fer amb el vostre préstec Tether?

No prestem Bitcoin, sinó Stablecoin perquè és universal. USDT / USDC és accessible en moltes plataformes, és compatible amb centenars de fitxes criptogràfiques i es pot canviar i canviar fàcilment. Això és el que podeu fer amb això:

 • Paga en centenars de plataformes criptogràfiques que accepten stablecoins.
 • Envia a la vostra família i amics. Transaccions ràpides a qualsevol part del món.
 • Comerç USDT / USDC contra altres actius per obtenir beneficis ràpids. Vés amb compte i fes la teva investigació abans d’aquesta activitat extremadament arriscada!
 • Vendre per a fiat i gaudir d’un nou efectiu verd.

No esperis un moment millor

Saber que teniu un munt de Bitcoin o Ethereum que no podeu utilitzar requereix molta energia. Apunteu aquesta energia cap a la direcció correcta: obteniu un fàcil préstec USDT / USDC a CoinRabbit i gaudir dels avantatges que aporta. I afanyeu-vos – ara són els darrers dies en què hi ha un baix interès anual del 5% per a tots els préstecs. Aviat augmentarem aquesta taxa!

Gràcies per llegir! És possible que els préstecs criptogràfics no siguin rellevants en aquest moment, però seguim en contacte; no dubteu a unir-vos a les nostres comunitats Twitter i Telegrama. Si un cop decidiu obtenir un préstec, sempre estem oberts. Ens veiem i tingueu un bon dia!

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment