Els llocs d’apostes de Bitcoin apareixen a l’esquerra, a la dreta i al centre en aquests dies. Però, amb tantes opcions disponibles al mercat avui en dia, queda una pregunta: com algú sap que pot confiar en un lloc d’apostes de Bitcoin??

Aquesta resposta només pot provenir de la pròpia diligència deguda. Això és el sentit comú. Però algú que encara es mulli els peus a l’espai de criptomonedes i decideixi dedicar-se a fer unes quantes apostes amb la moneda escollida pot no saber com examinar la legitimitat d’un lloc.

Aquí teniu algunes indicacions sobre com esbrinar-ho tot.

Els llocs d’apostes tradicionals passen a Crypto

Hi ha dos tipus de llocs de jocs d’apostes criptogràfics: els llocs només de criptografia que s’adapten a aquells que coneixen el cripto molt bé i que no ofereixen en absolut cap opció de jocs fiduciaris, i llibres esportius tradicionals com Bodog i 5Dimes que han estat acceptant apostes fiduciàries durant dècades i recentment ha entrat al món Bitcoin.

Bodog patrocina regularment esdeveniments esportius importants i és probablement la marca més coneguda i de confiança de tots els jocs d’atzar en línia, però hi ha moltes altres opcions offshore ben consolidades. ara accepta la criptografia.


Passar a llocs d’apostes Crypto Only: quins són segurs?

Cloudbet.com, 1xBit.com i Betcoin.ag són alguns dels llocs d’apostes només criptogràfics que representen la crema del cultiu en tant que són els més fiables. Betcoin.ag té una forta presència al fòrum Bitcoin més popular del món, Bitcointalk.org. El lloc ha obtingut un estat llegendari, és a dir, fa molt de temps que forma part del fòrum i ha establert una bona reputació general a la comunitat..

Actualment, 1xBit fa publicitat durant els partits de futbol de la Premier League anglesa, cosa que suposa un esforç molt costós. El lloc ho pot fer perquè té una base d’usuaris sòlida. 1xBit és una marca forta amb grans pressupostos. S’ha demostrat repetidament que tracta els clients amb respecte i els proporciona excel·lents opcions de joc.

CloudBet també és una opció segura d’utilitzar. Només accepten Bitcoin i Bitcoin Cash, però les retirades es completen molt ràpidament.

És probablement just el lloc de jocs d’aposta de Bitcoin?

Els llocs d’apostes Provably Fair asseguren que els jugadors obtinguin les millors probabilitats possibles de guanyar i, el que és més important, es garanteix que no hi ha res manipulat. Probablement, els jocs Fair utilitzen algoritmes SHA-2 per garantir una equitat absoluta per a tots els jugadors. La millor part és que tots els resultats d’un llançament de daus o de qualsevol altre esdeveniment aleatori es facin públics per a tothom. Els noms d’usuari de jugadors individuals solen estar mig tapats per garantir la privadesa. Tot i això, tots els jugadors poden veure quanta moneda es va apostar, quin va ser el resultat de l’esdeveniment individual i si l’aposta va resultar en una victòria o una pèrdua. Crypto-Games.net és un lloc d’apostes que ofereix ruleta, daus, BlackJack i altres jocs on es mostra clarament el resultat de cada esdeveniment. Fan una gran feina sent Provably Fair.

Les probabilitats d’apostes són similars?

Les possibilitats de guanyar en aquests llocs són iguals o diferents? Si és així, probablement siguin un competidor legítim al mercat. És probable que qualsevol lloc que ofereixi probabilitats injustes no sigui tan competitiu per al negoci dels jugadors. Comprar les millors probabilitats és una estratègia especialment important pel que fa a les apostes esportives. Els millors llocs d’apostes esportives de Bitcoin ofereixen probabilitats similars.

Llegiu ressenyes per saber qui té quin lloc

Llegir ressenyes en llocs de jocs només amb Bitcoin i trobar les empreses que en són propietàries és tan senzill com buscar-les en Google. Els llocs de jocs ofereixen grans comissions als afiliats que promocionen la seva marca i els afiliats promocionen les seves millors ofertes amb ressenyes. Llegiu-ne d’altres, llegiu els comentaris dels clients, inscriviu-vos a diversos llocs de forma gratuïta i consulteu una mica. Tampoc cal molt buscar les empreses propietàries d’aquests llocs. Molts llocs de jocs d’apostes de Bitcoin són propietat de poques empreses i és més probable que les grans empreses ofereixen als clients una experiència agradable. Hi han muntat molts bitcoins.

Com sempre, aneu amb compte

Sempre és important recordar que només s’ha de jugar amb allò que es pot permetre perdre. Recordeu que, en el cas de Bitcoin, perdre podria significar que el lloc web d’apostes que trieu sigui piratejat. Bitcoin tampoc no ofereix cap línia d’assistència al client perquè ningú la posseeixi.

Recordeu jugar i utilitzar Bitcoin de manera responsable.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment