Mercat xinès de Bitcoin

Una vegada es va dir a Xina el drac adormit, però va demostrar el contrari quan va arribar a convertir-se en la potència econòmica asiàtica que és avui. Amb grans recursos, mà d’obra il·limitada i tecnologies innovadores, es va convertir ràpidament en un actor global, capaç d’influir en els moviments i decisions del mercat..

El seu impacte s’estén per nombroses indústries i no va estalviar el mercat de Bitcoin. En l’actualitat, la Xina té una part important de les transaccions de criptomoneda del món, amb informes que presenten el mercat xinès de Bitcoin que suposa més del 80 per cent de les operacions de Bitcoin i altcoin..

Per tant, els canvis lleugers al mercat xinès poden afectar significativament l’escena mundial i tenir efectes a manifestar-se en l’entorn de la criptomoneda.

Bitcoin al rescat després de la devaluació del iuan

Es va produir un canvi evident del preu de Bitcoin fa uns dies després que el Banc Popular de la Xina (PBOC) baixés el tipus d’interès del iuan, cosa que va provocar la seva devaluació. Els inversors van optar per canviar el seu iuan per Bitcoin en un esforç per estalviar el valor equivalent de la quantitat, registrant així un fort moviment al gràfic BTC / CNY.

Preu de Bitcoin enmig de la devaluació de Yuan

Els analistes veuen que els titulars de iuans convertiran els seus diners fiduciaris a Bitcoin i, posteriorment, els canviaran de nou en iuan o en dòlars americans. L’elecció dependrà del rendiment de la moneda digital al mercat, on un moviment positiu obligarà els inversors a convertir Bitcoin a iuans mentre que una disminució del preu presentarà la conversió en dòlars nord-americans com la millor opció..

Amb la devaluació del iuan que afecta el mercat mundial, la força de la Xina es fa evident. Això es realitza encara més en els efectes imposats al mercat de Bitcoin, dels quals els bitcoins xinesos són principalment responsables d’acostar-se a assolir els objectius de la moneda digital.

No hi ha cap dubte sobre el paper vital de la Xina en l’èxit de Bitcoin, i això genera la preocupació de regular o no la criptomoneda.

La Xina està preparada per a la regulació de Bitcoin?

Per a alguns, la paraula “regulació” només, quan s’utilitza en el context de Bitcoin, és una raó suficient per estar en el punt defensiu. Això explica els sentiments després que el conseller delegat de Huobi, Leon Li, publiqués un diari que aposta Regulació de Bitcoin a la Xina.

Li va dir que les barreres legals imposades per PBOC dificulten el creixement del mercat xinès de Bitcoin a l’escena local. El seu mercat, que alberga les operacions comercials i mineres més grans del món, està ple de potencial, i aquesta és la raó per la qual creu que la regulació de Bitcoin és temps.

El seu diari deia:

“S’ha de fomentar i recolzar fermament la investigació sobre Bitcoin i blockchain. Els reguladors xinesos han de mirar com les altres jurisdiccions —com els Estats Units— obren la seva ment cap a la creació de millors polítiques per al sector de la moneda digital … Això reduiria certs riscos tant per a les empreses com per als consumidors ”.

Un dels intercanvis de Bitcoin més grans de la Xina, Huobi continua proporcionant serveis després de la prohibició de PBOC, i el seu conseller delegat està decidit a reenviar sistemes de pagament segurs que costin menys als comerciants i als consumidors..

A part d’això Intercanvi de Bitcoin, BTC China i OKCoin són alguns dels principals actors del mercat xinès de Bitcoin que encara no han expressat el seu suport a Bitcoin i regulació de la criptomoneda.

Regulació de Bitcoin a la Xina

Implicacions dels canvis del mercat en el sector de les apostes de Bitcoin

La potència de la Xina al mercat de Bitcoin és evident, però continua sent una qüestió sobre com funcionarà això per al sector de les apostes de Bitcoin dins i fora del país..

El gegant asiàtic és conegut per les seves estrictes polítiques de joc, tot i el mercat de jocs il·legals que continua eliminant els ingressos importants del govern. Macau funciona com el nou centre de jocs d’atzar, mentre que Hong Kong continua sent un partidari del joc legal offshore.

La indústria del joc Bitcoin a la Xina, però, encara no ha establert del tot una base sòlida, cosa que explica per què una regulació pot impedir encara més el seu creixement. Independentment, la influència que té la Xina en el preu del mercat, fins i tot la de Bitcoin, presenta una infinitat d’oportunitats per a la pròspera indústria d’expandir-se a Àsia..

Si el Mercat xinès de Bitcoin s’estableix com el principal defensor i promotor de la criptomoneda, quin serà el futur de Bitcoin i de la criptomoneda en general, val la pena esperar.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment