E-Sports i criptomoneda. El futur d’ambdós podria estar lligat. Funcionen de la mateixa manera que la mantega de cacauet i la gelea entre dos trossos de pa. Pensa-hi. Als nens els encanta la mantega de cacauet i la gelatina. Per tant, fer adults. És l’entrepà clàssic que mai no es fa vell, sobretot quan no tens res més per menjar. Els videojocs són una forma d’entreteniment clàssica que permet als joves passar el temps. Als nens els encanta i, de nou, també als adults.

Tot i que els nens poden no tenir la mateixa afinitat per Bitcoin i les criptomonedes que per als videojocs amb mantega de cacauet i gelatina, els diners digitals poden ser el següent home. Els entusiastes dels esports electrònics segurament haurien d’esperar que sigui així. Tot i que Bitcoin i similars poden no dirigir-se exactament als nens petits, les criptomonedes definitivament aprofiten el geek intern de tots nosaltres. El mateix friki que pensa que els videojocs són genials.

Què guai és E-Sports i Crypto?

Més de 100 milions de persones es van sintonitzar veure el Campionat Mundial de la League of Legends a Corea del Sud l’any passat. L’equip guanyador li va suposar un enorme premi de 2,4 milions de dòlars. La pròpia indústria dels jocs d’esports electrònics creix aproximadament un 33% anual, ja que la indústria val més de 1.000 milions de dòlars ara mateix. Podria semblar un canvi enorme, però fa 15 anys ningú en parlava, o almenys no molta gent.

Igual que els jocs en directe i les lligues i torneigs que paguen tots aquests diners a aquests frikis de videojocs, la criptomoneda també està enriquint la gent durant els darrers 10 o 12 anys. A finals de 2017, el valor de Bitcoin va augmentar a més de 25.000 dòlars per moneda. Pensar que quan el projecte es va llançar per primera vegada el 2008 gràcies a un llibre blanc escrit per l’autor pseudoanònim Satoshi Nakamoto es podria tenir un Bitcoin per només cèntims i ara el projecte val gairebé 170.000 milions de dòlars, és absolutament al·lucinant.

Avança ràpidament fins als nostres dies i totes les criptomonedes del món valen més de 255.000 milions de dòlars. Una quarta part de la valoració d’un bilió de dòlars per a una indústria de només 12 anys. Si els esports electrònics i les criptomonedes no demostren que els frikis de l’ordinador funcionen al món, res més ho farà.

Llavors, com es basa el futur dels esports electrònics a l’espatlla de la criptomoneda?

E-Sports més Crypto Equals Innovation

Atès que tant els projectes d’esports electrònics com els de criptomonedes s’adrecen en gran part al mateix públic, només té sentit que combinar els dos seria un partit realitzat al cel. Una plataforma de creació d’equips d’e-sports anomenada DreamTeam acaba de tancar una ronda inicial de finançament de 5 milions de dòlars per llançar el seu projecte blockchain. Hi ha una dita al món tecnològic que si algú vol saber quina és la següent gran tecnologia, hauria de mirar els criminals. Els delinqüents sempre passen per davant. La majoria de la gent no qualificaria de criminals als esportistes d’esports electrònics, però sens dubte són un dels primers grups de persones a adoptar les noves tecnologies. Vetllen pel futur i aprecien el que vindrà després.

El cas és que fa només 10 o 15 anys, no hi havia massa empreses que informessin de diners importants en e-sports. Fins i tot ara utilitzar les plataformes de blockchain o contractes intel·ligents per fer-se càrrec de patrocinis de jugadors, salaris i guanys de torneigs no només és més rendible des del punt de vista wpx_istratiu, sinó que també és una manera de fer negocis que els jugadors d’esports electrònics poden adoptar fàcilment. perquè no tenen por de la tecnologia i ja no entenen com utilitzar-la. Només per la naturalesa dels grups als quals s’associen i la cultura en què els jocs d’esports electrònics els integren.

Els creadors de contingut també poden ingressar

Les persones que llegeixen això poden o no haver sentit a parlar de PewDiePie. És una de les estrelles més grans d’Internet i el seu canal de YouTube els guanya milions de dòlars l’any. Reprodueix i comenta el seu propi joc de videojocs d’una manera divertida i entretinguda. Recentment, l’influencer va arribar als titulars quan es va unir a una plataforma anomenada Dlive, que permet a la gent cobrar el seu contingut acceptant Bitcoin i Ether. Com que més d’aquests projectes al mercat els jugadors d’esports electrònics que poden jugar o no de manera competitiva poden treure profit del seu contingut sempre que puguin obtenir globus oculars.

És segur dir-ho, tant amb l’augment de les criptomonedes com dels jocs d’esports electrònics, que petites comunitats de persones que pensen en el futur controlen el futur del món tal com el coneixem d’una indústria a la vegada. A la llarga, això significa menys temps dedicat a preocupar-se que les autoritats centrals tinguin el control i més temps dedicat a menjar deliciosos entrepans de mantega de cacauet i gelatina, fins i tot si només és una metàfora per controlar la riquesa i la creativitat pròpies i no té res a veure amb els entrepans reals..

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment