Els governs de tot el món competeixen per regular les criptomonedes i desenvolupar les seves pròpies monedes digitals recolzades pels bancs centrals. Des de fa anys, la idea que els reguladors famolencs d’impostos sobre la renda volen il·legalitzar les criptomonedes o llançar persones a la presó ha estat una mica un núvol fosc que planava fins i tot als entusiastes de les criptomonedes més esperançats. Ara que Bitcoin es veu com una inversió institucional i un dipòsit de valor en lloc de substituir les transaccions quotidianes, els governs no tenen més remei que desenvolupar regulacions que encara adoptin l’ús d’actius digitals com a inversions..

Tot i això, la relació entre criptomonedes com a inversions i criptomonedes com a amenaça d’enderrocar els governs és tènue.

Sorprenentment, l’amenaça de regular Bitcoin i la forma en què els intercanvis de criptomonedes el comercien amb els clients pot ajudar a jugar tant es frenaria el desig d’utilitzar un intercanvi. Aprofundim en per què és així.

El secretari dels Estats Units espera imposar un nou reglament sobre la criptografia

Steven Munchin és el secretari dels Estats Units. Proposa noves regulacions perquè les empreses que facin negocis amb criptomonedes no només compleixin les polítiques contra el blanqueig de diners i coneguen el vostre client, sinó que també facin negocis només amb altres empreses que compleixin les mateixes polítiques..

Aquest nivell de regulació està dissenyat per aixafar les empreses il·legítimes del funcionament i protegir els consumidors. No necessàriament està dissenyat per refrescar les criptomonedes com a classe d’actius.

Això no vol dir que a alguns influents importants del món de les criptomonedes no els agradi el que està baixant. Brian Armstrong és el conseller delegat de Coinbase.com, un dels intercanvis de criptomonedes més grans i més utilitzats del món. Armstrong creu que les noves regulacions podrien frenar el creixement de l’economia de les criptomonedes. Va fer una piulada com a tal recentment després que es va anunciar que Coinbase hauria de restringir el comerç de marges a la seva plataforma.

Com la normativa proposada podria ajudar als jocs d’aposta de Bitcoin

Molts dels llocs d’apostes de Bitcoin més emocionants, rendibles i amb més confiança del món operen en petits països extraterritorials amb regulacions favorables de Bitcoin, fiscals i empresarials. Sabent això, podeu pensar que aquestes empreses són totalment immunes a tot el que passi amb la normativa. Però la veritat és que és probable que la majoria dels llocs de jocs d’apostes de Bitcoin que han existit durant almenys uns quants anys i que hagin establert certa credibilitat a l’arena de jocs d’aposta de Bitcoin probablement acceptin la regulació.

Sí, la regulació pot significar que un casino de Bitcoin ha de seguir més regles per atraure els clients nord-americans, però també és important tenir en compte que fins i tot la majoria d’operadors de jocs de Bitcoin que prosperen fora del país estan perdent una gran part del mercat perquè han de restringir l’ús de les seves plataformes d’apostes a països que no incloguin els Estats Units.

La veritat és que els jocs d’atzar són una indústria competitiva i els llocs amigables amb Bitcoin sempre es disputen els vostres dòlars d’entreteniment, també operen dins d’una bombolla única que presenta desafiaments únics per a empresaris que volen obtenir beneficis en la indústria. Això significa que hi ha un incentiu afegit perquè els operadors de jocs d’apostes de Bitcoin treballin junts i assegurin-se que compleixen amb els reguladors. En última instància, fer això només no només té el potencial d’obrir operadors de jocs d’atzar als clients nord-americans, sinó que també mostra als jugadors i jugadors nord-americans de tot el món que els llocs que admeten Bitcoin són legítims i segurs d’utilitzar..

La confiança és enorme quan es tracta de jocs d’atzar en línia, especialment quan gestiona el seu negoci mitjançant criptomoneda.

El futur del joc Bitcoin és brillant, independentment

A ningú li agrada la sensació de fer mirar algú per sobre de l’espatlla. La majoria dels jugadors probablement volen que la diversió i l’emoció que experimenten en línia continuïn sent un esforç privat. Això s’entén. La veritat és que el futur del joc amb Bitcoin és brillant independentment del que facin els reguladors. Si els reguladors es comporten d’una manera que dificulta el joc a les persones que no viuen a una illa, les criptomonedes seguiran creixent en valor i les que ja hi estan apostant continuaran fent-ho..

Si passa el contrari i s’obren les comportes, els operadors tindran un món d’oportunitats al davant. Per tant, el futur del joc Bitcoin és brillant, independentment del que els reguladors intentin fer al respecte.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment