Revisió de Coinomi

Si cerqueu una bona cartera per emmagatzemar la vostra criptografia, consulteu la nostra revisió de Coinomi per esbrinar si les seves funcions són adequades per a les vostres necessitats d’emmagatzematge..

Revisió de Coinomi: Visió general de Wallet

Coinomi és una cartera multi-divisa amb criptomoneda amb seu a les Illes Verges Britàniques, llançada per primera vegada el 2014 per George Kimionis, un veterà de les Forces Especials que també és graduat en enginyeria per la Universitat de Manchester..

Els altres projectes de Kimionis inclouen Cryptean, una plataforma d’inversió en criptomonedes que opera per separat de Coinomi.

Imatge relacionada

Coinomi es va desenvolupar per primera vegada per operar només en dispositius Android, inicialment només admetia criptomonedes populars, com Bitcoin, Litecoin i Ethereum. L’aplicació va augmentar les opcions d’emmagatzematge amb el pas del temps i, finalment, va llançar la seva versió d’iOS amb les mateixes funcions que el seu homòleg Android.

Coinomi va començar a créixer lentament a la comunitat de criptomonedes a causa de les seves mesures de seguretat augmentades i les seves característiques úniques. El seu intercanvi integrat va ser un dels primers a la indústria de la cartera criptogràfica, ja que estava disponible abans de la gran pujada del mercat de criptografia del 2017.

Actualment, Coinomi és una de les carteres mòbils més populars del mercat, amb cada vegada més usuaris que s’inscriuen per utilitzar el servei cada dia..

Monedes i països disponibles admesos

La cartera ha ampliat gradualment el llistat de monedes per incloure suport natiu per a més de 125 actius de blockchain. També permet emmagatzemar 382 tokens, inclosos els basats en l’estàndard ERC-20.

Revisió de Coinomi

Els usuaris de tot el món poden utilitzar la cartera. Per atendre la seva base d’usuaris internacionals, Coinomi admet diversos idiomes, com ara l’anglès, el xinès, el castellà, el francès, l’alemany, el rus i una gran quantitat d’altres idiomes..

Compatibilitats de cartera de Coinomi

Com hem esmentat al començament de la nostra revisió de Coinomi, la cartera es va desenvolupar per primera vegada per a dispositius mòbils. Com a tal, és compatible amb sistemes Android i iOS. El 2019, Coinomi també va llançar una versió d’escriptori que és compatible amb els sistemes operatius macOS, Windows i Linux.

Revisió de Coinomi

Interfície d’usuari i experiència

S’ha elogiat la seva interfície d’usuari per ser una de les interfícies mòbils més intuïtives per a carteres de criptomonedes. Coinomi és adequat tant per a usuaris avançats com per a principiants, ja que poden navegar fàcilment per les funcions de la cartera.

Com obtenir la cartera de Coinomi

Descàrrega i instal·lació

 • Feu clic al botó “descarregar” (part superior dreta de la finestra).

Se us redirigirà a una finestra on seleccioneu la versió del vostre sistema operatiu. Podeu seleccionar entre diverses versions d’Android, iOS, Windows, macOS i Linux.

Per a aquest tutorial, continuarem amb la versió de Windows:

 • Feu clic al botó “descarregar” del vostre sistema operatiu;
 • Executeu el fitxer descarregat;
 • Accepteu les condicions legals del programa;
 • Seleccioneu la ubicació de la instal·lació;
 • Seleccioneu si voleu una icona d’escriptori i completeu la instal·lació.

Creació d’una cartera

Ara, a la nostra revisió de Coinomi, us mostrarem com crear una cartera:

 • Se us donaran dues opcions quan executeu la cartera per primera vegada: crear una cartera nova (Crear una cartera nova) i restaurar una cartera creada prèviament (Restaurar cartera). Escollirem la primera opció;
 • La frase de recuperació apareixerà en aquest moment, així que assegureu-vos d’escriure-la i desar-la en algun lloc segur;
 • Se us demanarà que verifiqueu la frase de recuperació i si s’ha desat correctament;
 • Confirmeu la frase;
 • Seleccioneu una contrasenya per a la cartera. La vostra contrasenya ha de tenir com a mínim deu caràcters i ha de constar de majúscules, minúscules, números i símbols;
 • Trieu quines criptomonedes voleu afegir a la vostra cartera;
 • Accepteu les bases legals del programa i continueu;
 • Ara heu creat la vostra cartera criptogràfica, que ja es pot utilitzar.

Com s’utilitza la cartera Coinomi

Recepció de monedes

 • Aneu a l’extrem superior esquerre, al menú desplegable, feu clic a les monedes que teniu a la cartera per veure l’adreça de la cartera.
 • Copieu aquesta adreça i envieu-la a la persona de la qual vulgueu rebre monedes.

Enviament de monedes

 • Aneu a l’extrem superior esquerre, sota la cartera, i feu clic a la moneda des de la qual voleu enviar monedes.
 • Feu clic al botó “Envia”.
 • Introduïu l’adreça del destinatari i el nombre de monedes que voleu enviar.

Cartera In-Exchange

Mitjançant la seva associació amb ShapeShift i Changelly, els usuaris poden convertir els seus actius digitals en altres sense haver de deixar la cartera (les tarifes per aquest servei es parlaran més endavant a la nostra revisió de Coinomi).

Tarifes de cartera de Coinomi

Coinomi no cobra cap comissió pels seus serveis d’emmagatzematge i no té comissions de transacció. Les transaccions sortints poden carregar la tarifa de mineria de xarxa de la moneda que heu seleccionat.

Com que la cartera està habilitada per SegWit, això significa que els usuaris tenen l’opció de fer les transaccions “més lleugeres”. Per a aquestes transaccions, podeu establir tarifes dinàmiques (que obtinguin la millor relació qualitat-preu en aquell moment) o personalitzades (que es poden establir segons les vostres preferències personals).

Temps de transacció

Els temps de transacció depenen del trànsit de xarxa de la moneda que utilitzeu.

Límits de transacció

No hi ha límits quant a l’import que podeu dipositar i retirar de la cartera.

Funcions de seguretat

seguretatS’ha elogiat Coinomi per haver estat una de les carteres mòbils més segures, amb un xifratge fort i mesures de privadesa millorades.

Coinomi és un “determinista jeràrquic”, que significa que utilitza un tipus d’algorisme especial per a la generació de la frase original de la vostra cartera. La frase inicial afegeix una protecció addicional al vostre compte i es pot utilitzar per restaurar l’accés als vostres fons en cas de perdre o danyar el telèfon.

Les carteres HD també generen una nova adreça de cartera cada vegada que feu una transacció, cosa que millora la privadesa ja que les vostres transaccions no es poden enllaçar amb una adreça de cartera..

La identitat del propietari de la cartera es manté privada, ja que els servidors de Coinomi anonimitzen les seves adreces IP. Això evita que les dades personals i els detalls de les transaccions siguin exposats a la tecnologia de seguiment o als atacants en línia.

Coinomi ha posat a disposició del públic algunes parts del seu codi font, cosa que significa que els desenvolupadors poden examinar el programari subjacent i participar-hi resolent errors o qualsevol error que puguin descobrir..

La nostra revisió de Coinomi no seria justa si no esmentéssim l’incident de febrer de 2019, en què un usuari va informar de perdre 60.000 dòlars en criptomonedes per un problema relacionat amb la seguretat. El problema era que Coinomi enviava frases inicials importades a una adreça de l’API de Google per a la correcció ortogràfica. L’usuari va afirmar que un empleat de Google va ser el que li va robar els fons.

Però és molt poc probable, ja que les sol·licituds enviades a Google es van rebutjar perquè no tenien cap clau d’API. A més, la frase inicial no estava en text pla, ja que tenia xifratge TLS.

Coinomi va corregir l’error en poques hores després de conèixer aquest problema. Fins ara, Coinomi ha afirmat que “cap de les seves carteres telefòniques ha estat mai piratejada ni compromesa”. És cert que no es van fer altres reclamacions sobre la pèrdua de fons a causa de l’error.

Atenció al client

Atenció al client Coinomi WalletEs pot contactar amb l’equip d’assistència de Coinomi enviant una entrada a través del seu portal en línia. Els usuaris reben un número de tiquet després d’enviar les seves preguntes. Aquest bitllet es pot utilitzar si decidiu contactar amb l’equip a través dels seus altres canals.

El portal d’assistència oficial de la cartera també inclou moltes guies d’usuari i una secció “Preguntes més freqüents”. Coinomi també té una presència activa a les xarxes socials, sent molt sensible als seus comptes de Twitter, Telegram, Reddit i Facebook i respon regularment a les preguntes dels seus usuaris..

Anuncis i llançaments importants apareixen al seu bloc oficial. Segons els usuaris, els temps de resposta varien d’unes poques hores al dia.

Reputació de la cartera de Coinomi

Coinomi té una comunitat en línia molt activa, on el personal de suport dels canals de xarxes socials interactua ràpidament amb els seus usuaris i resol els seus problemes.

Aquesta capacitat de resposta és molt apreciada per la criptocomunitat, ja que centenars de milers d’usuaris informen que consideren que el servei és fiable i, bàsicament, qualsevol revisió de Coinomi el considera un servei de bona reputació..

La cartera té una majoria de ressenyes positives en línia, amb una puntuació de 4,6 tant a Google Play Store com a Apple iTunes App Store, a partir de més de 16.000 comentaris de Play Store.

Revisió de Coinomi: Veredicte

Coinomi és una excel·lent cartera mòbil que ofereix funcions de seguretat millorades i una interfície fàcil d’utilitzar, que us permet emmagatzemar fàcilment multitud de criptos. Aquesta és la millor cartera criptogràfica per a usuaris de mòbils.

Cartera Coinomi: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Admet una àmplia gamma de cryptos;
 • Seguretat forta;
 • Comunitat activa;
 • Personal de suport sensible;
 • Gratuït;
 • De confiança;
 • Canvi integrat.

Contres:

 • No és completament de codi obert;
 • No hi ha opcions de compra fiat per a criptografia.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment