Coinbase Faces #DeleteCoinbase Boicot citant l’adquisició d’equips de pirateria de neutrins


publicitat Phemex

L’intercanvi de monedes criptogràfiques Coinbase és un d’aquests noms que està en voga cada dia, especialment al mes de febrer del 2019. Fundat el 2012, l’intercanvi va continuar assolint el màxim amb una enorme base de dades d’usuaris a tot el món, però aquesta plataforma comercial recentment s’enfronta a l’agressió gran audiència nord-americana després de l’última adquisició de l’equip de pirateria de neutrins.

#DeleteCoinbase Boicot a l’adquisició de neutrins

L’agressió va donar lloc a un “boicot” que s’executa a Twitter amb l’etiqueta ‘#DeleteCoinbase’- Molts seguidors de Twitter van oposar-se a l’acord d’adquisició de Coinbase després de la concentració i, finalment, van suprimir el seu compte de Coinbase. De fet, aquests usuaris també comparteixen els detalls dels seus comptes Coinbase suprimits com a prova de la seva ràbia, cap al contracte de compra que Coinbase havia signat recentment..

No és que ho sigui @coinbaseEl client més gran de qualsevol imaginació, però ja he acabat.

Mai no vaig ser fan, però això és massa. Gràcies @davidzmorris, @arjunblj, @ J9Roem per treure això a la llum.

He suprimit el meu compte i tu també. Comparteix les teves imatges amb #DeleteCoinbase. pic.twitter.com/G2llRID5UF

– Udi Wertheimer (@udiWertheimer) 27 de febrer de 2019

He suprimit tots els meus enllaços d’afiliació coinbase @freedomnodecom, he donat el meu saldo sobrant (poc) @btcven i ha suprimit el compte. Hauries #DeleteCoinbase també. Si voleu que sigui més divertit, uniu-vos a #DeleteCoinbaseTrustChain pic.twitter.com/Ect2skbWqV

– Mario Dian ⚡️ (@mariodian) 28 de febrer de 2019

Expert’s Research i Coinbase’s Respond

L’antagonisme d’aquests usuaris es produeix després que pocs experts revelessin la història que hi havia darrere de l’equip Neutrino; a més, com he informat recentment, els fundadors de Neutrino treballaven amb l’equip de pirateria com a executius principals per vendre eines de pirateria a les agències governamentals. Quan aquest fet es va convertir en un personatge criptogràfic influent i viral, com ara Ari Paul, Francis Pouliot i altres entusiastes de la criptografia, van començar a debatre sobre la controvertida adquisició.

“Els correus electrònics interns demostren que l’empresa tenia control sobre la infraestructura de vigilància dels clients, l’etiquetatge de programari maliciós i els servidors.”

No podeu córrer prou ràpid? Veneu els vostres bitcoins a Coinbase, compreu un jetpack i FREU-vos-hi la merdahttps://t.co/O2tJwWrYyp

– Francis Pouliot? ₿ (@francispouliot_) 20 de febrer de 2019

Pel que fa al debat, Coinbase va contactar amb els mitjans de comunicació per correu electrònic i respon als aspectes clau que porten al debat. De fet, en un missatge de correu electrònic, Coinbase diu que “no aprova ni defensarà les accions de Hacking Team”. Com a resposta a aquesta acusació, Coinbase va escriure en un correu electrònic

sabem que els cofundadors de Neutrino treballaven prèviament a Hacking Team, que vam revisar com a part de la nostra diligència de seguretat, tècnica i contractació. Coinbase no aprova ni defensarà les accions de Hacking Team, però era important que Coinbase incorporés aquesta funció a casa per controlar i protegir plenament les dades dels nostres clients i la tecnologia de Neutrino va ser la millor que vam trobar a l’espai per aconseguir-ho. objectiu.”

Tendència als Estats Units

Fins i tot després de la resposta de Coinbase, res va convèncer la ràbia d’uns quants usuaris de Coinbase. Segons l’anàlisi de Coingape, realitzat a través del mapa de tendències, hi ha un 62% d’audiència nord-americana que tuiteja constantment i participa en una conversa amb #Delete Coinbase. De fet, les ciutats que van contribuir en gran mesura a aquest boicot són NewYork amb un 24%, San Francisco amb &%, Berlín amb el 7/5, Montreal amb el 5%, Londres amb el 5%, Dallas amb el 4%, Vancouver amb el 4% i Bangkok amb el 4% respectivament.

A més, a continuació es mostra l’activitat de la línia de temps de #DeleteCoinbase del 27 al 28 de febrer, que augmenta de tant en tant

No obstant això, Coinbase va tenir múltiples adquisicions fins ara i cap adquisició va tenir boicot com el Neutrino. En realitat, els antecedents que porten els fundadors de Neutrino són els que dificulten a tothom que boicoteja: FYI, els fundadors de Neutrino, és a dir, Giancarlo Russo, Marco Valleri i Alberto Ornagh, van participar en la venda d’eines de pirateria a les agències governamentals. I això finalment es va convertir en la raó clau per la qual els usuaris de Coinbase eliminen els seus comptes.

Enhorabona a Coinbase per l’adquisició de l’inici d’anàlisi de cadena Neutrino!

FYI, el conseller delegat, Giancarlo Russo, era ex-director general de HackingTeam (https://t.co/qyQ6mLU8XE), que va vendre “capacitats ofensives d’intrusos i vigilància per als governs, les agències policials i les corporacions.” pic.twitter.com/VVza5AjIYa

– Arjun Balaji (@arjunblj) 19 de febrer de 2019

Quina és la vostra participació en l’adquisició de Neutrino de Coinbase? També esteu d’acord amb l’opinió dels seguidors de Twitter que fan boicot? O esteu d’acord amb la resposta de Coinbase? Feu-nos saber els vostres pensaments. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment