Revisió CEX.IO

A la revisió d’avui, analitzarem un popular intercanvi amb seu al Regne Unit, CEX.IO, i analitzeu les funcions, la seguretat, els pros i els contres que inclou aquest servei.

Revisió CEX.IO: visió general de l’intercanvi

LOGOTIP CEX.IOCEX.IO es va establir per primera vegada el 2013 a Londres, començant com un servei d’intercanvi de Bitcoin i mineria al núvol. La seva piscina minera es coneixia com a Ghash.io i, en algun moment, va aconseguir acumular el 42% de la potència minera total de la xarxa.

Però al gener del 2015, CEX.IO va tancar les seves operacions de mineria al núvol i ara només ofereix serveis d’intercanvi de criptomonedes.

L’intercanvi es registra com a societat de responsabilitat limitada al Regne Unit i compleix les normes FinCEN als Estats Units i ICO al Regne Unit, és a dir, compleix les polítiques estàndard KYC (coneixeu el vostre client) i AML (anti blanqueig de diners) que requereixen verificació de la identitat de l’usuari.


Monedes i països disponibles admesos

CEX.IO admet 16 criptomonedes, incloses Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ripple, Lumen estel·lar, BitTorrent, Tron, Gemini Dollar, Zcash, Ontology, Ontology Gas i MetaHash. Cal tenir en compte que amb algunes criptografies només es poden fer dipòsits, comprar o negociar.

La plataforma també admet quatre monedes fiduciàries diferents:

 • Dòlar nord-americà (USD);
 • Euro (EUR);
 • Lliura esterlina (GBP);
 • Ruble (RUB).

CEX està registrat per operar a 24 Estats Units, però no és compatible amb:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Geòrgia, Guam, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Maryland, Michigan, Mississippi, Nebraska, New Hampshire, Nova Jersey, Carolina del Nord, Dakota del Nord, Ohio, Oregon, Tennessee, Texas, Illes Verges dels Estats Units, Vermont, Virgínia i Washington.

L’intercanvi està disponible a gairebé tots els països, però hi pot haver algunes restriccions en els mètodes de pagament.

Islàndia, Vietnam, Afganistan, Algèria, Bahrain, Iraq, Kuwait, Líban, Líbia, Nigèria, Oman, Pakistan, Palestina, Qatar, Aràbia Saudita i Iemen estan restringits per a la compra de targetes de crèdit.

Els residents d’aquests països no poden fer compres mitjançant transferència bancària: Afganistan, República Democràtica del Congo, Costa d’Ivori, Eritrea, Etiòpia, Guinea-Bissau, Haití, Iran, Iraq, Kenya, Libèria, Líbia, Guinea, São Tomé i Príncep , Somàlia, Sudan, Síria, Tanzània, Tunísia, Turquia, Vietnam, Iemen i Zimbabwe.

Compatibilitats CEX.IO

La plataforma es pot utilitzar en tots els sistemes operatius de PC, navegadors web, així com en dispositius iOS i Android.

Interfície d’usuari i experiència

El lloc web és estètic i intuïtiu i us permet trobar tot el que necessiteu amb un sol clic. S’ha informat que la interfície de negociació és fàcil d’utilitzar i que té velocitats de càrrega ràpides.

L’intercanvi també té una aplicació per a mòbils tant per a Android com per a iOS, que us permet fer dipòsits criptogràfics, fer comandes límit de mercat, veure saldos i gestionar comandes. Però, en comparació amb els serveis del lloc web, l’aplicació mòbil només té una fracció de les seves funcions comercials. Per exemple, el comerç de marge no està disponible.

L’aplicació ha rebut comentaris bons i dolents, la majoria de les queixes sobre l’aplicació que no executa comandes, no mostra gràfics detallats i dificulta la sessió a.

L’intercanvi també proporciona una interfície de programació d’aplicacions (API) per a desenvolupadors que vulguin crear aplicacions personalitzades. Hi ha tres tipus d’APIs: Descans per accedir a les dades del mercat, WebSocket per a comerciants professionals i Fix per a operadors institucionals.

L’API de negociació té un límit de 600 sol·licituds per interval de 10 minuts, però es poden augmentar les capacitats contactant amb el servei d’assistència.

Interfície CEX.IO

Com obtenir un compte CEX.IO

Inscripció a CEX

Podeu registrar-vos mitjançant un compte de Facebook, Google, VK, Github o anar al seu lloc i fer clic a l’enllaç “Registra” a la part superior dreta de la pàgina.

 1. Introduïu l’adreça de correu electrònic i la contrasenya, completeu el captcha i accepteu els termes;
 2. Feu clic a “Registra’t”;
 3. Feu clic al botó “Continua”;
 4. Feu clic a l’enllaç que apareix al correu electrònic de confirmació de l’equip de CEX.IO;
 5. Proporcioneu el vostre número de telèfon per completar la verificació;
 6. Activeu l’autenticació de dos factors;
 7. Envieu la vostra targeta de crèdit per verificar-la. Empleneu un formulari amb el nom de la targeta, el número de la targeta i la data de caducitat. Pengeu tres fotos en color que demostrin la propietat de la targeta;
 8. Pengeu el vostre DNI i la vostra foto;
 9. Pengeu una selfie que tingui una targeta de crèdit i un document d’identitat emès pel govern;
 10. Pengeu una selfie amb la part posterior de l’identificador visible;
 11. Confirmeu la informació proporcionada.

Registre CEX.IO

Per actualitzar un compte verificat, haureu de proporcionar informació addicional:

 1. Envieu els detalls d’un document d’identitat emès pel govern, com ara passaport, targeta d’identitat o permís de conduir;
 2. Empleneu el formulari amb el vostre gènere, nom, cognoms, data de naixement, lloc de naixement, número de contacte i adreça de residència;
 3. Envieu un escaneig o una fotografia d’alguns documents d’identitat per demostrar la vostra residència.

CEX.IO accepta factures de serveis públics (no un telèfon mòbil, un contracte de televisió o factures d’Internet impreses), factures d’electricitat, extractes bancaris o declaracions d’impostos.

Com utilitzar CEX.IO Exchange

Comprar criptografia

 1. Inicieu la sessió al vostre compte CEX.IO;
 2. Feu clic a “Comprar Bitcoin amb VISA o MasterCard;”
 3. Seleccioneu la vostra moneda fiduciària al menú desplegable de la dreta;
 4. Seleccioneu la criptografia que vulgueu comprar a l’esquerra;
 5. Seleccioneu una quantitat específica. També podeu comprar bitcoins en funció d’un preu fix (100, 200, 500, 1000);
 6. Introduïu les dades de la targeta;
 7. Feu clic al botó “COMPRAR”.

Retirar fons

 1. Feu clic a l’enllaç “Retirar” a la part superior dreta de la pàgina;
 2. Seleccioneu la forma de pagament de retirada (targeta de pagament / transferència bancària / capital criptogràfic);
 3. Seleccioneu la moneda fiduciària i introduïu l’import. A continuació, introduïu l’adreça de la cartera per a retirades de criptografia;
 4. Feu clic al botó “Retirar”;
 5. Espereu un correu electrònic de confirmació del CEX.IO;
 6. Feu clic a l’enllaç d’aquest correu electrònic i autentifiqueu-vos mitjançant 2FA.

Funcions de negociació

 • CEX.IO ofereix multitud d’ordres de negociació per a comerciants avançats i principiants;
 • Ordres Fill-or-Kill (també conegudes com FOK) a la corretatge: les ordres FOK s’executen de forma immediata i completa (s’aplica una prima del 7% als serveis de corretatge);
 • El comerç de marges a CEX.IO Broker inclou el comerç de criptomonedes mitjançant CFD i inclou una varietat de tipus de comandes, anàlisi tècnica i eines de negociació;
 • Comercialitzar, aturar i limitar les comandes a la plataforma de negociació.

Comissions de canvi CEX.IO

Les comissions de negociació es basen en un sistema de tarifes de fabricant, que es calcula en funció del volum de negociació de 30 dies.

Imatge Cex.io

Els dipòsits Visa i MasterCard han aplicat una comissió que és un percentatge del total de la transacció i un petit pagament independent. CEX.IO té diferents tarifes en funció de la moneda fiat utilitzada:

Imatge 1 de Cex.io

No es cobren comissions per les transferències bancàries ni els dipòsits de criptomonedes. Totes les monedes fiduciàries excepte el ruble es poden transferir a través dels bancs.

Comissions de comerç de marge

CEX.IO va aplicar una comissió del 0,2% per obrir una posició amb un palanquejament de 2 o 3, a més d’un cost de rollover del 0,1%; quan tanqueu una posició, no es cobren càrrecs.

Imatge 2 de Cex.io

El problema més important de CEX.IO és que té càrrecs ocults. La plataforma aplica una tarifa del 7% pel seu servei, i és per això que veureu que el preu de Bitcoin és superior al preu actual que es mostra en altres borses.

Mètodes de pagament

CEX.IO permet als usuaris fer ingressos i retirades mitjançant diversos mètodes, inclosa la targeta de crèdit:

 • Targeta de crèdit;
 • Criptomoneda;
 • Targeta de dèbit;
 • Transferència bancària (SEPA);
 • RÀPID;
 • Crypto Capital.

Límits de transferència

La plataforma té quatre nivells de compte diferents en funció del vostre estat de verificació d’identitat i cada tipus de compte inclou funcions i límits de compra diferents.

Bàsic els comptes tenen un límit màxim de compra de bitcoins per valor de 400 $ per dia i un límit mensual de 2.000 $. Els límits de dipòsit tenen un límit diari de 1.000 $. Els comptes bàsics no poden fer servir transferències bancàries per comprar, limitant-se només a les compres Visa i MasterCard.

Verificat els comptes tenen un límit màxim de compra diària de bitcoins per valor de 10.000 dòlars o un límit màxim de compra mensual de 100.000 dòlars, amb opcions de transferència bancària i de targeta de crèdit.

Plus verificat & Corporatiu els comptes no tenen límits de compra.

Funcions de seguretat

Fins ara, CEX.IO no ha perdut cap fons a causa d’incidents de pirateria. Conserva la majoria dels seus fons de criptomoneda en carteres fredes que no estan connectades a Internet.

L’intercanvi compleix la Norma de seguretat de dades de la indústria de la targeta de pagament (PCI DSS), que acredita que el proveïdor pot emmagatzemar, transmetre i processar amb seguretat les dades dels titulars de la targeta. També van actualitzar el certificat PCI DSS al nivell 2 el 2016, un estàndard de seguretat superior.

Seguretat CEX.IO

L’empresa també s’audita un cop a l’any perquè se’ls exigeix ​​per complir-la.

CEX.IO està registrat per operar tant als Estats Units com al Regne Unit. Als Estats Units està supervisat per la Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) i, al Regne Unit, està registrat a l’Oficina del Comissionat de la Informació..

Atenció al client

Suport al client CEX.IOS’ha informat que la plataforma té, de mitjana, un servei d’atenció al client decent. Els usuaris poden contactar amb el servei d’assistència per correu electrònic o poden consultar les seves consultes a la secció detallada de PMF.

Totes les queixes en línia relacionades amb l’atenció al client de CEX mostren que triguen a respondre a les crítiques dels seus usuaris.

Reputació de l’intercanvi CEX.IO

Hi ha hagut ressenyes positives i negatives en línia, però la gran majoria d’elles han estat bones, elogiant l’empresa per la seva capacitat de resposta i el seu afany per ajudar.

La majoria de les queixes corresponen a retards en la retirada de diners fiat, però molts d’ells van publicar posteriorment que van rebre els seus diners.

Una altra queixa freqüent és sobre els preus de les criptomonedes CEX.IO i les taxes ocultes. Fins i tot si l’intercanvi n’ha reduït algunes al llarg dels anys, a la majoria de la gent no li agrada la tarifa addicional del 7%.

Revisió d’intercanvi CEX.IO: veredicte

CEX.IO és un intercanvi de criptografia de bona reputació que és adequat tant per a principiants com per a comerciants avançats. Tot i que les tarifes són més altes a la plataforma de corretatge, la plataforma de negociació de CEX.IO té preus de mercat. Esperem que la nostra revisió us ajudi a decidir si aquest servei és compatible amb les vostres necessitats.

Intercanvi CEX.IO: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Bona seguretat;
 • Regulat;
 • Disponible en alguns estats dels EUA;
 • Alta cobertura geogràfica;
 • Múltiples opcions de pagament, incloses les targetes;
 • Múltiples opcions fiat;
 • Llistat de criptografia decent;
 • Suport sensible;
 • Diverses opcions de negociació.

Contres:

 • Tarifes elevades per a la compra de targetes;
 • Procés de verificació exigent.

Imatge destacada: blog.cex.io

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment