publicitat Phemex

Nota: no es tracta en cap cas d’una classificació / classificació, l’article resumeix les aportacions voluntàries de diverses dones rockstars. Oblidem la competició i celebrem l’esperit del dia de la dona.

Coingape admira el talent de les dones i la seva contribució a Blockchain & cripta el Dia Internacional de la Dona. Agraïm a totes les dones esmentades que proporcionin la seva perspectiva única a algunes de les preguntes més cremades en criptografia i blockchain. Molt sovint, les dones donen poder a altres dones.  

L’any passat vam assistir a la caiguda dels preus criptogràfics als seus ATL i fins i tot alguns dels grans jugadors com Coinsquare i Bitmain no es van estalviar, ja que havien d’abandonar la seva plantilla o abandonar les operacions.

Però, Shireen YIP, COO de Travel-By-Bit creu que és hora de “ignorar les especulacions financeres, construïm l’adopció genuïna de blockchain”

El savi és qui accepta que hi ha un problema, la desigualtat és el principal problema amb què s’enfronten les dones avui en dia, però la tendència s’ha convertit en quelcom apassionant, Women in Tech o Women on Board eliminen totes les barreres i ofereixen un micròfon, inspirador milions de dones més per aprofitar l’era d’avantguarda, com ara Blockchain Technology i Crypto Ecosystem.

Per aportar l’experiència en temps real de #WomenInBlockchain, vam contactar amb dones que treballaven estretament amb les empreses basades en Blockchain i Crypto i els vam preguntar sobre una àmplia gamma de preguntes. 

A continuació es mostra una llista ràpida de les dones de Crypto que han participat recentment en aquest Q / A.

  • Sasha Kolesova  – Director de relacions públiques a Changelly (Rússia)
  • Simran Alphonso – Periodista a AMBcrypto i especialista en contingut tècnic de KoinEx (Índia)
  • CryptoGirl índia – Indian Crypto Influencer (Índia)
  • Dr. Chitral Patel, AVP: màrqueting i cap de col·laboracions a Lala World (Índia)
  • Priyanka Sharma – Cap de gabinet de WazirX Cryptocurrency Exchange (Índia)
  • Aayushi Jain – Cap d’experiència del client a Coinswitch.co (Índia)
  • Simona Pop – cofundador i CMO de Bounties Network (Regne Unit) (Twitter)
  • Wendy O – Crypto Influencer i Vlogger (Estats Units)

Vegem les diverses opinions de BlockchainWomen sobre algunes preguntes amagades!

P: Com animar a més dones a blockchain i a l’espai Crypto i per què és crucial?

Sasha Kolesova de Changelly 

Evidentment, necessitem més exemples fantàstics de dones que lideren l’espai per sentir-se iguals. Irònicament, la nostra comunitat és massa propera en certa manera, estem obsessionats amb els nostres projectes i idees i, de vegades, ens oblidem de compartir els conceptes bàsics amb tanta gent com puguem. Som aquí junts, doncs, portem a tothom aquí, en aquest cripto pot, i veiem què passa en una dècada.

Priyanka Sharma de WazirX

El primer pas seria eliminar el mite que és difícil entrar al camp de Blockchain si no sou enginyer. Té al cap i, si fos el cas, ara mateix estaria sense feina! M’encantaria educar les dones joves sobre el blockchain i el seu abast professional: hi ha espai per a màrqueting, finances, legalitat, compliment i molt més. Fins i tot podríem començar a dur a terme tallers d’assessorament a universitats universitàries, fer seminaris en línia i alguna cosa més.

Simona Pop de Bounties Network

Diversitat i inclusió, diverses perspectives. Els animo a participar en trobades, converses i crear contingut sobre allò que els apassiona

P: Quina és la vostra veu sobre la propera política de criptografia índia? (L’Índia aportarà normatives de criptografia positives al país? Què seria si ho creieu)!

Priyanka Sharma de WazirX

Hi ha una regulació de criptografia positiva en camí, i estic segur que el govern indi no ens defraudarà. Crec que encara no s’acceptarà aquesta criptografia com a forma de pagament, sento que la criptografia es classificarà en una nova classe d’actius i els ingressos derivats d’aquest serien imposables. També veig una estricta pauta AML per a intercanvis, Said Priya. Més que res, la propera regulació donarà finalment a la criptografia la “legitimitat” que es mereix i crea espai per a més innovació!

Simran d’AMBCrypto i KoinEx  

Per ser molt honest, els responsables de la presa de decisions no entenen la tecnologia que hi ha darrere de les criptomonedes. I si no enteneu els aspectes que fan que la criptografia sigui fantàstica, no podreu entendre per què necessita la seva legitimitat. Sóc bastant optimista que la gent accepti la criptografia per accelerar la sobirania financera, però passarà una estona abans que el govern indi adopti una postura.

CryptoGirl índia

Amb les nacions que formulen cada dia polítiques sobre criptomoneda i blockchain, aviat l’Índia també haurà de regular la indústria. La creixent pressió internacional de les inversions en el sector obligarà el govern a garantir que les lleis es mantinguin al dia amb les tecnologies disruptives.

P: Quin és el futur de Blockchain al vostre parer? Sobretot a l’Índia. Quin sector assistirà a un augment de la revolució Blockchain? 

Les respostes a aquesta pregunta van ser força similars, cosa que va donar lloc a una resposta ràpida com a “BANCS”. Aquí teniu les seves opinions;

Chitral Patel de LalaWorld

Blockchain sens dubte revolucionarà la nostra manera de negociar actualment. Molt necessari en el sector bancari i financer, la salut i la indústria de l’entreteniment.

Simran d’AMBCrypto i KoinEx

Crec que l’Índia necessita Blockchain per a bancs, cadenes de subministrament, votació, serveis mèdics i molt més. Som un país amb una de les taxes de població més altes del món. Hem de ser sistemàtics. Hem de ser transparents. Hem de ser democràtics i, per a això, hem de ser descentralitzats.

Ayushi Jain de Coinswitch

El sector bancari i el finançament descentralitzat és el sector que tindria una adopció mundial i també a l’Índia

CryptoGirl índia

Com a economia agrària, l’agricultura és el primer sector que pot ser impactat positivament per la cadena de blocs: reduir els intermediaris i garantir que els subsidis arribin a les persones adequades en un sistema segur, segur i transparent..

P: Què us va inspirar a entrar a Blockchain Era?

Wendy O – Crypto Influencer i Vlogger

El més inspirador de Blockchain va ser la llibertat que em va proporcionar, puc treballar des de casa i passar temps amb la meva família; abans havia treballat a la sanitat durant 7 anys com a coordinador de serveis al pacient..

I l’enquesta acaba amb els seus consells a totes les dones de Blockchain..!

P: El vostre últim consell a totes les dones en aquest “Dia de la Dona”? *

Priyanka Sharma de WazirX

Senyores, ja sigui en el lloc de treball o en qualsevol altre lloc, hem de tenir l’esquena. Aixecem-nos els uns als altres, apartem-nos de la nostra zona de confort i siguem allí els uns als altres. Si algun home atribueix els vostres èxits al vostre v *** na, NO dubteu mai de vosaltres mateixos, només heu de bloquejar, informar i seguir endavant! Recordeu, paraules de Gloria Steinem: si les dones poguessin dormir fins al cim, hi hauria moltes més dones al cim. No demaneu mai disculpes pel vostre èxit.

Simran d’AMBCrypto i KoinEx   

Saltem en aquest viatge cap a la revolució, no ens perdem la web 3.0?

Aayushi Jain de Coinswitch –  Centreu-vos en el vostre treball i no en els crítics, el treball parla més que paraules.

Indian CryptoGirl: Noies, hem de passar de la despesa a l’estalvi mental, no ens podem quedar enrere i hem de fer el nostre propi lloc a l’ecosistema blockchain i criptomoneda..

Chitral Patel de LalaWorld – Trencar totes les barreres, mantenir la barbeta ben alta, respirar profundament i PODREU FER-HO!

Feliç Dia de la Dona: Rock the World of Crypto.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment