11 fitxes d’intercanvi de criptomonedes classificades per la proporció TVEV

Anteriorment, hem analitzat els tokens d’intercanvi de criptografia amb el Relació TVEV – valor de token / volum d’intercanvi. La ràtio TVEV compara el preu d’un testimoni de canvi amb el volum negociat de la borsa subjacent. Conceptualment, no s’allunya massa de la proporció P / E, que s’utilitza sovint a l’hora de valorar les accions.

Després de la nostra última publicació, molts de vosaltres vareu posar-vos en contacte i ens van demanar que analitzéssim una gamma més àmplia de fitxes d’intercanvi, més enllà de les accions de Binance Coin, Huobi Token i KuCoin. Per tant, en aquesta publicació veurem més a fons els tokens d’intercanvi centralitzats.

Si espereu la nostra anàlisi sobre els tokens descentralitzats (com ara 0x, Bancor i Kyber), no us desespereu: ho compartirem també aviat.

11 fitxes d’intercanvi de criptomonedes classificades per la proporció TVEV

Hem agafat una mostra de dades del 8 de juny de 2018 per obtenir una visió general de la ràtio TVEV. Com a la nostra publicació anterior, fem servir l’oferta total (que no circula) com a base per calcular el límit de mercat. Aquí teniu el resultat:


imageLikeEmbed

Una vegada més, aquestes xifres es mostren només durant un dia, de manera que la magnitud és més important que el nombre exacte. Afortunadament, la relació TVEV per testimoni d’intercanvi és bastant estable al llarg del temps, tal com vam veure a la nostra última publicació.

Exemple de com valora el mercat l’equitat: Lykke (LKK)

El cas més extrem de la nostra llista és Lykke, que és un petit intercanvi el testimoni del qual (LKK) representa en realitat el patrimoni net a l’empresa que gestiona l’intercanvi. Concretament, 100 fitxes LKK representen una acció de Lykke Corporation, que és una corporació suïssa. Per tant, LKK es troba realment en una categoria diferent de la resta de la llista, i la seva proporció TVEV ho reflecteix, assegut a >300.

Fitxes de TVEV elevades: alta utilitat, projeccions de creixement alcista o simplement inversors optimistes?

Els dos següents de la llista tenen una ràtio TVEV elevada, però la utilitat d’aquestes fitxes no està relacionada amb l’equitat.

Ethfinex (NEC)

El primer d’ells és Ethfinex i el seu testimoni Nectar (NEC) amb una ràtio TVEV d’aproximadament 60. La seva principal utilitat prové del fet que, cada 30 dies, Ethfinex envia el 50% de totes les comissions comercials a un contracte intel·ligent d’Ethereum, propietat dels titulars de Nectar, i els comerciants reben una quantitat de NEC correlacionada amb la seva mensualitat. activitat comercial. Això crea un incentiu per tenir en primer lloc tokens NEC i, en segon lloc, per negociar activament amb Ethfinex. A més, el testimoni NEC es pot utilitzar a votar en llistats d’intercanvi nous.

Cobinhood (COB)

cobinhood

Crèdit de la imatge: Cobinhood

Cobinhood és el tercer de la llista amb una ràtio de TVEV al voltant del 55. Cobinhood és un petit centre centralitzat de quota zero que ha expressat una gran visió de descentralització (possiblement explicant part de la seva alta ràtio de TVEV). En realitat no està clar com és la utilitat del COB token està relacionat amb el volum de transaccions de Cobinhood, ja que, segons sabem, no tenen descomptes, recompra, votació ni quota de quota.

Fitxes de relació TVEV de gamma mitjana: punt ideal per a fitxes d’intercanvi prometedores?

Les següents fitxes d’intercanvi de la llista tenen una relació TVEV entre 10 i 20.

COSS

El primer és COSS, que era mencionat per molts dels nostres lectors a Reddit. Té una relació TVEV al voltant de 17. De manera similar a Ethfinex i NEC, COSS comparteix el 50% dels beneficis mitjançant un contracte intel·ligent – tot i que això passa setmanalment en lloc de mensualment. És interessant assenyalar que COSS té actualment una relació TVEV tan baixa en comparació amb NEC, tot i tenir models d’utilitat molt similars.

Per obtenir un intent exhaustiu de valorar COSS, consulteu aquesta publicació mitjana de Dan Zuller.

KuCoin (KCS)

KuCoin i el KCS Actualment, el testimoni se situa al voltant dels 15 segons la proporció TVEV. Com que ja vam cobrir KuCoin a el nostre darrer post, aquí no entrarem en massa detalls, però aquesta calculadora és molt útil per calcular els rendiments que obtindríeu per mantenir KCS. En el moment d’escriure aquest document, KCS dóna un rendiment implícit del dividend del 4,8%.

LATOKEN (LAT)

latoken

Crèdit de la imatge: LaToken

El model d’utilitat que LATOKEN (LAT) segueix a primera vista semblant al model de descompte estàndard que, per exemple, Binance segueix, però en realitat és molt diferent. En lloc de donar als usuaris un descompte del 50% per pagar les comissions de transacció amb el seu testimoni, obtindreu un descompte del 50% en el comerç del testimoni. Per exemple, si esteu comprant ETH per BTC pagareu una quota del 0,1%, però si compreu ETH per LAT pagareu un 0,05%. Naturalment, hi ha una gran diferència entre aquest i el model Binance. Curiosament, LATOKEN té una relació TVEV molt més alta que Binance; fa que BNB sembli barat …!

Quoine (QASH)

La història amb QASH és una mica més complicat que la resta, perquè té associacions a dos intercanvis existents (Quoine i Qryptos), però està fonamentalment vinculat a la propera plataforma Quoine Liquid. Hem mesurat la proporció TVEV utilitzant només Quoine, donant-li una proporció TVEV d’aproximadament 10. Si afegim el volum de Qryptos, reduirà lleugerament la relació TVEV a uns 8-9. Tingueu en compte que és possible que hàgim mostrat Quoine a un volum baix dia, com hem vist QASH en intervals de TVEV inferiors els altres dies (tan sols 5).

Fitxes de TVEV baixes: utilitat baixa o simplement infravalorada?

El següent nivell de fitxes en què passem a tots té una relació TVEV relativament baixa, que actualment oscil·la entre l’1 i el 3.

Huobi (HT)

Huobi (HT) té una relació TVEV just al nord de 3. També la vam cobrir a la nostra publicació anterior, així que només observarem que la seva utilitat principal està relacionada amb la votació i els descomptes (encara que d’una manera una mica més complicada que Binance, on l’elegibilitat per obtenir descomptes requereix que continueu comprant HT cada mes).

Bibox (BIX)

BIX és interessant perquè la borsa Bibox té aproximadament 4 vegades el volum de KuCoin, però un límit de mercat un 20% inferior. El resultat és una proporció TVEV inferior a 3 per a BIX. Curiosament, el seu model d’utilitat és més o menys una combinació del model de Binance i KuCoin.

La seva estructura de descomptes es fa menys atractiva cada any (similar a Binance), però té un model de gravació més agressiu que Binance i KuCoin, amb un 25% dels beneficis nets (EDIT: ha canviat al 45% de les comissions de negociació o al 67,5% si es troba entre els 100 primers en volum de negociació) es cremen trimestralment fins que es cremen el 60% de les fitxes. A més, el 30% dels beneficis nets es paguen als titulars de BIX mitjançant llançaments aèria. KuCoin fa el 50% dels ingressos.

Val a dir que la diferència entre fer llançaments aeris basats en els beneficis nets en lloc dels ingressos és significativa. En primer lloc, evidentment (per definició) els ingressos sempre seran superiors als beneficis. En segon lloc, és molt més difícil inflar el volum negociat per a un intercanvi que tingui llançaments aèria basats en els ingressos.

La raó és que podem estimar els ingressos d’aquests intercanvis en funció del volum negociat: només cal multiplicar el volum negociat per% de comissions de transacció. Per tant, un model de llançament aeri basat en els ingressos (com el de KuCoin) fa que sigui difícil inflar el volum negociat sense haver de pagar-lo molt a través dels llançaments. El benefici net, en canvi, té en compte les despeses de l’intercanvi, a les quals no tenim accés directe.

Per aquestes dues raons, hauria de ser obvi que un model de llançament aeri basat en els ingressos és molt superior per als titulars de fitxes, igual que la resta, i potser això expliqui part de la discrepància entre les ràtios TVEV de Bibox i KuCoin.

Binance (BNB)

binance

Crèdit de la imatge: Binance

Ja vam cobrir Binance (BNB) a la nostra darrera publicació, però val la pena assenyalar que té la segona ràtio de TVEV més baixa de la llista, que se situa al voltant de 2. Podeu argumentar amb força que probablement sigui poc preuat, però també val la pena assenyalar que la seva utilitat principal (transacció descomptes de tarifes) disminuiran gradualment i arribaran a 0 l’any 2022.

Si Binance està interessat a mantenir el preu del BNB, no és probable que en els propers anys afegeixin una utilitat addicional per a BNB. De fet, tenim un exemple recent d’això, quan van anunciar-ho fa unes setmanes els comptes que tinguin més de 500 BNB rebrien comissions de derivació elevades el doble.

Si voleu obtenir més informació sobre Binance / BNB, consulteu-ho definitivament aquesta anàlisi on el nostre cap d’investigació criptogràfica, Jonney Liu, valora BNB utilitzant fluxos de caixa implícits. La seva conclusió és que Binance podria augmentar massivament el preu del token BNB fent un canvi en el seu model de fitxes.

Cryptopia (CEFS)

L’intercanvi Cryptopia, amb seu a Nova Zelanda, té un testimoni que és una mica inusual amb la seva baixa oferta total de només 6300 fitxes CEFS. Per descomptat, el nombre de fitxes és una mica arbitrari, però té l’efecte de donar-li un preu de fitxes elevat (>1.000 dòlars per CEFS). Podríeu especular que els inversors podrien concloure que és massa car per això. Aquesta lògica és, per descomptat, errònia.

De manera similar a KCS, podem calcular el rendiment de dividend implícit utilitzant aquest lloc. Actualment, el rendiment se situa en el 8%, que és força superior al de KCS.

El més probable és que el principal impulsor de la baixa proporció TVEV d’un CEFS (en comparació amb la relació TVEV de 15 de KCS) sigui que només pagui el 4,5% dels ingressos mensuals (en comparació amb l’agressiu 50% de KuCoin dels ingressos diaris). Això només explicaria una diferència de ~ 11X en la relació TVEV, de manera que, o bé CEFS té un preu inferior (en comparació amb KCS) o hi ha altres factors que expliquen la diferència (per exemple, no hi ha descomptes en les comissions de transacció).

Resum

Hem resumit els models de fitxes en aquesta taula per a la vostra referència, on les fitxes s’ordenen per TVEV (de més a menys).

Utilitat de token d'intercanviModels de tokens d’intercanvi (Bibox actualitzat el 2 d’agost de 2018)

* La proporció TVEV (valor del testimoni / volum d’intercanvi) és el 8 de juny de 2018.

Tingueu en compte que els intercanvis de vegades fan petites modificacions als seus models d’utilitat, de manera que si esteu buscant un testimoni d’intercanvi específic, feu la vostra pròpia investigació per assegurar-vos que teniu la versió més recent..

Si heu trobat útil aquest article, feu-nos-ho saber i compartiu-lo amb els vostres companys de comerç criptogràfic.

A continuació, veurem fitxes d’intercanvi descentralitzades. Estigueu atents!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me