Previsió de preus USD / RUB quart trimestre de 2020: la rumb es dirigeix ​​a màxims rècord?

Rússia és un dels cinc mercats emergents del grup BRICK, que ha tingut un dèficit comercial positiu important durant molt de temps. Tot i així, el ruble rus ha cotitzat en una tendència baixista a llarg termini. El dòlar nord-americà / RUB es cotitzava al voltant de 6 a finals dels anys noranta, però la crisi a Rússia durant aquell temps la va fer augmentar a 30. La crisi financera mundial del 2008 va fer que el ruble es fes més avall, mentre que l’accident major es va produir durant el període 2014-16. , a mesura que el cru entrava en una tendència baixista, situant el USD / RUB per sobre dels 85.

Després de dos anys de consolidació, la caiguda es va reprendre de nou a principis d’aquest any, ja que els preus del petroli baixaven a causa del brot de coronavirus a la Xina, cosa que va reduir la demanda. El dòlar nord-americà / RUB va augmentar 20 cèntims més i va retrocedir a la baixa, però ara tornem allà on érem al març, tot i l’extrema debilitat del dòlar americà durant aquest temps, que va fer augmentar totes les monedes enfront del dòlar americà. Es tracta d’un fort senyal baixista del ruble, de manera que tant l’anàlisi tècnica com els fonaments apunten a una nova debilitat del ruble, amb el USD / RUB obligat a trencar els màxims històrics en algun moment, ja que la tendència alcista continua.

 

Actual USD / RUB Preu: $

Canvis recents en el preu USD / RUB

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies -1,09 USD -1,4%
6 mesos +2,40 dòlars +3,2%
1 any +12,64 dòlars +18,9%
5 anys +13,05 dòlars +20,6%
Des del 2000 +49,55 dòlars +182,7%

 


Gràfic en viu USD / RUB

USD / RUB

 

Factors que afecten el USD / RUB 

Hi ha una sèrie de factors que afecten el ruble rus i, encara més, el dòlar nord-americà. Els preus del petroli són un factor principal del ruble, ja que Rússia és un important exportador de petroli i gas, i els ingressos del govern depenen en gran mesura de les exportacions. Els productes bàsics també són un factor, ja que Rússia també exporta grans quantitats de matèries primeres i minerals, que tampoc no mostren un panorama positiu. El Banc Central de Rússia (CBR) ha baixat els tipus d’interès fins al 4%, que és força elevat, però el més baix que han tingut mai a Rússia. Les eleccions nord-americanes són un altre esdeveniment important que afecta l’altra cara de la moneda, així com la situació del coronavirus.

Previsió GBP / USD Q4 2020: 73 Previsió GBP / USD 1 any: 1.25-26 Previsió GBP / USD 3 anys: 0,55-0,60
Controladors de preus: Eleccions als EUA, Sentiment de risc, Preu del petroli, Anàlisi tècnica                     Controladors de preus: Geopolítica russa, Política als EUA, Ambdues economies, Sentiment econòmic global Controladors de preus: Fonaments en ambdós països, Tècniques, Preus de productes bàsics                     

Predicció de preus en USD / RUB per als propers 5 anys

Desenvolupaments recents per a USD / RUB

Rússia és un país massiu, amb moltes matèries primeres i reserves de productes bàsics. Una gran part dels ingressos del país provenen de les exportacions d’aquest tipus de materials. Però, les matèries primeres i els productes bàsics han estat principalment baixistes durant més d’una dècada. El cru i el gas natural líquid, en particular, han tingut una tendència baixista a llarg termini, reduint els ingressos per a Rússia, sobretot a principis d’aquest any, quan el cru va caure a la baixa i el Dòlar / RUB va augmentar 20 cèntims més.

El cru ha anat augmentant des d’abril i el dòlar ha estat força baixista des d’aleshores, cosa que ha obligat el dòlar nord-americà / RUB a baixar d’abril a juny, però el preu va tornar a pujar, cosa que suggereix que el sentiment és encara més baix rubles que pel dòlar americà. Això és important, cosa que suggereix que el USD / RUB serà encara més alcista quan el petroli deixi de pujar i acabi el descens del USD..

La situació del coronavirus tampoc no ha ajudat. El cru ha estat alcista des de l’abril, però l’economia mundial pateix aquest any i Europa i altres llocs es tornen a contraure a mesura que augmenten les restriccions del coronavirus. Això significa una menor demanda de productes bàsics i matèries primeres i, per tant, menys ingressos en moneda estrangera per a Rússia, cosa que no ajudarà el ruble. Els factors geopolítics que afecten Rússia, com la situació a Ucraïna, el conflicte Armènia-Azerbaidjan i les protestes a Bielorússia, també tenen un impacte negatiu sobre el ruble, però no són fonamentals. Així doncs, en general, els factors més fonamentals apunten a la baixa per al ruble i més alts per al USD / RUB en els propers mesos.

Anàlisi tècnica USD / RUB: la tendència alcista continua, ja que el preu es redueix de les administracions locals

El USD / RUB es cotitzava al voltant dels 2 a principis dels anys noranta. Després, va pujar més, arribant a 6 el 1998, mantenint el 20 SMA (gris) com a suport. El preu va augmentar a 25 aquell any, a causa de la crisi a Rússia. Des d’aquell any fins al 2014, l’USD / RUB es va consolidar amb un lleuger biaix alcista, a part del salt del 2008 durant la crisi financera. Però el 2014 el preu del cru va començar a disminuir, tirant també el ruble cap avall, mentre que el dòlar nord-americà / RUB va augmentar, fins a 80. El preu es va retirar el segon trimestre del 2015, però després de formar un candelero martell el maig d’aquest mateix any, que és un senyal d’inversió alcista després de la recuperació, la tendència alcista es va reprendre de nou i els compradors van passar al 86. 

El preu va sortir de les 20 SMA a principis d’aquest any

 

No obstant això, la pujada va acabar a principis del 2016 i després d’un canelobre de doji cap per avall, que és un senyal de marxa enrere, el USD / RUB es va retirar. Però el 50 SMA (groc) es posava al dia amb el preu i el retrocés inferior va acabar per sobre d’aquesta mitjana mòbil. Els 50 SMA van tornar a donar suport el gener d’aquest any, ja que el petroli caia a la baixa, i aquest parell de divises va rebotar aquesta mitjana mòbil, passant del 60 al 83 fins a mitjan març. Però la caiguda del petroli es va aturar a l’abril i es va tornar força alcista fins al setembre, mentre que el dòlar nord-americà es va reduir massivament a la baixa, cosa que va reduir el dòlar nord-americà (RUB). Però la caiguda va acabar als 20 SMA (grisos) del gràfic mensual, després de formar un candelero de martell per sobre, que és un senyal d’inversió alcista. 

Els 20 SMA probablement es convertiran en suport per USD / RUB

 

La tendència alcista també és visible al gràfic setmanal, amb la línia de tendència ascendent que es forma a la part inferior dels tres retrocessos principals més baixos. Això demostra que els compradors entren més d’hora cada vegada que el USD / RUB baixa. El 200 SMA (porpra) també ha ajudat. El més interessant és el biaix a l’alça des del juny, mentre el petroli pujava i el dòlar nord-americà era extremadament baixista. Això suggereix que el ruble ha estat fins i tot més baixista que el dòlar americà i que aquest parell augmentarà una vegada que torni el dòlar, probablement després de les eleccions nord-americanes. Per tant, estem predint que les màximes anteriors es trencaran en aquest parell i que l’impuls alcista continuarà un cop finalitzi aquesta darrera recuperació, probablement als 20 SMA del gràfic setmanal..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me