Previsió de preus CAD / INR Q4 2020: la tendència alcista es reprèn de nou?

Com a divises de risc, tant el CAD com l’INR es comporten de manera similar quan el sentiment als mercats és positiu o negatiu. No obstant això, l’Índia és un país BRIC en desenvolupament amb una inflació elevada, mentre que el Canadà és una nació desenvolupada, que és beneficiosa per al CAD. Per tant, quan el sentiment és positiu, el CAD s’aconsegueix amb més força que l’INR, mentre que quan el sentiment és negatiu, el CAD disminueix menys que l’INR. Això ha mantingut el CAD / INR en una tendència alcista a llarg termini. El preu actual és el doble del valor que tenia el 2000, després d’haver augmentat d’uns 28 a 56, on cotitza ara.

Durant aquest temps, les mitjanes mòbils han estat fent un gran treball donant suport a aquest parell en el gràfic mensual i augmentant la tendència. El 2013, la parella va augmentar per sobre dels 65, ja que l’INR es va estavellar, a causa d’una sèrie de factors nacionals i externs que es van tornar tòxics per a la rupia. Però, el preu va retrocedir de nou a mesura que la situació millorava. Les mitjanes mòbils van aturar el descens i continuen augmentant aquest parell i, ara, el CAD / INR afronta un nivell de resistència entre 57 i 58, que decidirà si la tendència alcista a llarg termini tornarà a estar oficialment activa..    

Actual CAD / INR Preu: $

Canvis recents en el preu CAD / INR

Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies +1.16 +2,1%
3 mesos +1.12 +2,0%
6 mesos +2,09 +3,8%
1 any +2,98 +5,4%
3 anys +7.20 +12,9%

 

Factors que afecten el CAD / INR 


El cru és una important exportació per al Canadà, cosa que significa que les fluctuacions dels preus del cru afecten el dòlar canadenc. Quan augmenten els preus del petroli, també augmenta el CAD. Els bloquejos de coronavirus van tenir un impacte a tot el món, mentre que la segona onada només afecta l’Occident, que pesarà sobre les monedes respectives, inclòs el CAD. El rendiment econòmic és important per a les dues monedes, tot i que l’economia de tot el món ha estat afectada per la pandèmia aquest any. La inversió estrangera directa a l’Índia té un paper important en l’expansió econòmica del país, tot i que també són propensos al sentiment de risc, que disminueix en moments difícils, com ara el que estem vivint ara..   

Previsió CAD / INR: quart trimestre de 2020 Previsió CAD / INR: 1 any Previsió CAD / INR: 3 anys
Preu: 84 a 100 dòlars

Conductors de preus: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates, Bank of Canada                                   

Preu: 145.235 dòlars 

Preus conductors: Sentiment de mercat Covid-19, recuperació econòmica, mercats en desenvolupament, correlació USD

Preu: 221 dòlars

Preus conductors: Inflació, mercats en desenvolupament, accions RBI, sentiment dels inversors

Gràfic en viu CAD / INR

CAD / INR

Predicció de preus CAD / INR per als propers 5 anys

Fonaments de la rupia índia

L’Índia és un dels països BRICK, de manera que atrau moltes inversions estrangeres com a nació en desenvolupament. Això vol dir que rep grans quantitats de divises, tot i que també és vulnerable quan s’esgota aquesta liquiditat, com va fer el 2013. La inversió estrangera directa representava uns 50.000 milions anuals a l’Índia, però les entrades van registrar un descens del 38%. , fins als 22.420 milions de dòlars, el 2012–2013. La inflació també va augmentar, passant del 2,5% al ​​3,8% al 4,8%.

La combinació d’aquests factors, així com el dovish Reserve Bank of India (RBI), van fer caure la rupia a la baixa. Aquest any, la situació es veu encara pitjor, ja que les inversions estrangeres han disminuït a causa del coronavirus i el desglaç mundial, mentre que la inflació va augmentar fins al 7,6% en algun moment, ja que els bloquejos van alterar les cadenes de subministrament a nivell mundial, especialment de la Xina, ja que l’Índia és principal importador de productes xinesos. Això manté la baixada de la rupia índia i aquest parell de divises alcista.     

Fonaments del dòlar canadenc

Com a moneda de risc, el dòlar canadenc va tenir un èxit durant els primers mesos de la pandèmia COVID-19 al febrer i al març. La caiguda del cru a l’abril, que va fer que els EUA WTI s’acostessin als -40 dòlars, va pesar més sobre el CAD, però els preus del petroli s’han invertit des de llavors, i el parell ha estat alcista des de llavors, cosa que ha beneficiat el CAD. Tot i això, les dades econòmiques es van afeblir a Canadà durant la tardor i, a l’hivern, probablement veurem una altra recessió, ja que l’economia entra en un altre bloqueig. El CAD sentirà el pes i, si el petroli torna a disminuir, a causa dels nous bloquejos, també reduirà el CAD. Però la situació sembla lleugerament millor que a l’Índia, de manera que la tendència alcista hauria de continuar per a l’EUR / CAD.   

Anàlisi tècnica: la tendència alcista s’ha alentit, en comparació amb anterior a 2013

La tendència del CAD / INR ha estat alcista des del que mostra el gràfic. La tendència va ser força forta fins al 2013, quan vam veure un augment per les raons esmentades anteriorment, però després vam tornar a retrocedir fins al maig del 2017, quan va acabar la davallada. Sembla que la tendència alcista s’ha tornat a reprendre, però no serà oficial fins que no es trenqui la resistència a 57,50.

 

 El 100 SMA fa augmentar el USD / CAD

Quan la tendència va ser forta, les mitjanes mòbils més petites, com el 20 SMA (gris) i el 50 SMA (groc) en particular, proporcionaven un suport sòlid per a aquest parell, fent-lo pujar. Però després del retrocés, que va seguir després de l’augment del 2013, el 100 SMA (verd) es va convertir en suport en el gràfic mensual, tot i haver estat foradat breument el 2017, i és aquesta mitjana mòbil la que fa augmentar el CAD / INR en aquest període de temps gràfic ara.

 L’EUR / CAD està superant aquesta resistència aquesta vegada

Al gràfic setmanal, veiem que el 100 SMA proporcionava suport durant la pujada, fins al 2013, i després, quan el preu va baixar, el 50 SMA (groc) es va convertir en resistència, tot i que la zona al voltant de 46,50 es va convertir en suport per al CAD / INR. El preu ha augmentat des del 2017, però el ritme no és tan fort com abans de 2013. En aquest gràfic veiem que el preu s’acosta a la zona de resistència a 57,50, de manera que veurem si els compradors passaran per sobre d’ella o si el preu retrocedirà cap avall.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me