Previsió de la moneda Monero (XMR) per al 2021: la XMR / USD continuarà augmentant el 2021? Factors clau explicats

Monero Coin (XMR): resum de la previsió

Previsió Monero: primer trimestre del 2021

Preu: 280-300 dòlars

Controladors de preus: patró simètric

Previsió Monero: 2T 2021

Preu: 360–400 dòlars

Conductors de preus: Bullish Engulfing, EMA Support i MACD Crossover

Previsió Monero: 1 any

Preu: 800 dòlars


Controladors de preus: doble resistència superior, correcció baixista

Igual que Bitcoin i Ethererum, la criptomoneda Monero també ha mostrat una tendència alcista dramàtica recentment. Tenint en compte el rendiment del mes passat, el parell XMR / USD ha guanyat + 150 dòlars, gairebé un 300%, fins a cotitzar a 220 dòlars. En un període de sis mesos, el parell XMR / USD ha guanyat + 150 $, o un 273,54%, en el període de temps anual. Actualment, el fitxer XMR / USD El gràfic de preus en viu suggereix que Monero (XMR) cotitza a 198 dòlars. La capitalització de mercat de Monero és de 3.653.624.934 USD i actualment circulen 17.837.278 en XMR. 

 

Actual XMR / USD Preu: $

Canvis recents al Monero

Període  Canvi ($) Canvi (%)
30 dies  +42,73 30,94%
6 mesos  +72,46 66,86%
1 any  +114,73 173,54%

Gràfic en viu de Monero

Per als novells, Monero (XMR) és una criptomoneda que es concentra a ser irremeiable i privada. D’algunes maneres clau, el disseny és diferent de Bitcoin, però es pot entendre com una moneda digital com Bitcoin. Es pot utilitzar per comprar i vendre coses i es pot canviar per altres monedes o fitxes. Com ja s’ha esmentat, la moneda Monero XMR se centra en la privadesa i l’anonimat, de manera que les transaccions amb monedes XMR es poden anonimitzar completament, com l’efectiu físic. Monero es va crear el 2012 i és una bifurcació de la cadena de blocs Bytecoin, que inicialment va rebre el nom de Bitmonero.

Un dels fets interessants sobre Monero (XMR) és que és fungible i que teniu el control total sobre la vostra moneda i transaccions. Monero no té un límit de mida predeterminat, similar a Bitcoin, cosa que significa que els miners maliciosos poden obstruir el sistema amb blocs desproporcionadament enormes. A més, Monero (XMR) serà una de les tres criptomonedes amb millor rendiment el 2020, segons el moment de l’oracle, i Monero està guanyant acceptació mundial arran de la seva política de privadesa.. 

Monero és una bona inversió el 2021?

Segons les nostres previsions, és probable que el Monero (XMR) cotitzi alcista, i s’espera que el seu preu augmenti bruscament, com les seves criptomonedes, Bitcoin i Ethereum. Actualment, el preu del Monero és de 193,42 dòlars, però a finals de 2021 s’espera que el preu de Monero s’elevi fins als 460 dòlars..

Per què comprar el Monero (XMR)? 

Monero té una capitalització borsària d’aproximadament 2.553 mil milions i es troba en el lloc 14 de totes les criptomonedes per capitalització de mercat. És per això que els usuaris confien en les seves perspectives de desenvolupament posterior. I, a més d’això, el Monero, com altres cryptos, s’hauria d’avaluar com una cosa més que una forma de pagament.

Aquests són alguns avantatges significatius de Monero:

Secret – El secret es veu com un dels avantatges clau de la moneda Monero XMR. Les adreces úniques i les signatures de trucades permeten als remitents i als destinataris tapar les seves rutes de transacció. Amb Monero, els usuaris tenen la seguretat que les seves compres i transferències estan protegides contra filtracions públiques. A part d’això, les transaccions realitzades amb el Monero també són segures per als pirates informàtics. Si un hacker aconsegueix esbrinar les adreces específiques d’una de les parts, el membre del sistema podria negar la transacció a causa de l’ofuscació..

Seguretat – El sistema de prova de treball i blockchain permeten excloure falsificacions de transaccions o atacs DDoS greus. El programari Monero (XMR) s’executa a Mac, Windows, Android, Linux i FreeBSD.

Potencial d’inversió – A més de ser una criptomoneda, Monero (XMR) també és una gran eina d’inversió. Recordeu-vos que el valor del Monero (XMR) va augmentar d’1 a 300 dòlars entre el 2016 i el març del 2018. Des que es va crear, el valor de la criptografia ha augmentat un 8.900%. Per això, molts experts experts suggereixen que XMR s’hauria d’utilitzar per a carteres d’inversions, ja que és una de les criptomonedes més confidencials i confidencials..

Comunitat forta – Mai es considerarà impopular cap criptomoneda mentre existeixi una comunitat de miners, grups, usuaris i desenvolupadors. Val la pena informar que actualment molts grups de desenvolupadors participen en la creació i implementació de noves funcions del projecte. Els miners i els usuaris habituals també participen en el debat sobre el futur de Monero. Més interessant, centenars de milers d’usuaris de tot el món utilitzen XMR cada dia, cosa que fa que el volum de negociació diari sigui excel·lent.

Velocitat de transacció – Aquest és el meu preferit; el temps mitjà per transferir monedes d’una adreça a una altra només triga de 2 a 30 minuts. Quan es parla de la xarxa Bitcoin, el temps de transferència pot arribar a ser de dues hores (amb un mempool lleugerament carregat). Monero és una alternativa fiable als moderns sistemes de transferència bancària amb un alt nivell de privadesa.

Comissions baixes – La comissió no supera el 0,05% de l’import transferit. Les transferències tradicionals per cable, en canvi, poden costar fins a l’1% o fins i tot més.

XMR / USD: factors que afecten el preu de la moneda Monero (XMR)

Aquests factors d’impacte us ajudaran a comprendre el mercat i a predir períodes de creixement o declivi, en funció dels esdeveniments actuals. Les prediccions es basen normalment en els principis de l’anàlisi tècnica. Malgrat això, tots hauríem d’entendre diferents factors que poden afectar el preu d’un determinat actiu, cosa que, al seu torn, ens permet prendre decisions d’inversió assenyades, basades en canvis d’esdeveniments.

 Vegem els tres factors més importants que poden afectar el preu de Monero Coin:

1- Oferta i demanda:

La relació entre oferta i demanda es podria considerar un factor clau que sempre influirà en el preu de la moneda Monero. També val la pena assenyalar que la relació entre l’oferta i la demanda depèn de molts factors diferents. En paraules simples, el preu d’un actiu disminuirà si l’oferta és superior a la demanda i, al contrari, augmentarà si la demanda és superior al preu. 

1: Cost de transacció (PoW / PoS) 

2: Sistema de recompensa 

3: Dificultat minera (taxa de hash) 

4: circulació de monedes 

5: Forquilles (canvis a les regles)

2 – Mercats de valors:

Hi ha diversos tipus de notícies o esdeveniments que influeixen en els mercats de criptomonedes, de manera negativa o positiva.

Permeteu-me compartir alguns punts clau:

jo) Normativa: Els governs de tot el món comencen a entendre les criptomonedes com a actius legals o com a monedes reals. D’aquesta manera, els classifiquen i experimenten amb mesures reguladores per a la nova categoria d’actius. Les mesures reguladores als mercats més grans de les criptogràfiques obligaran a compensar els preus. Normalment, el mercat pren les mesures reguladores que restringirien l’ús d’actius digitals.

ii) Infraccions de seguretat: El camp dels actius digitals és famós per violacions de seguretat per part d’equips de pirates informàtics que guanyen diners importants d’aquesta manera. Per tant, l’estat perillós dels mercats de criptomonedes sol enviar preus de nivell de suport a nivell de suport sempre que es coneguin notícies sobre pirateria informàtica.

iii) Actualitat:  Quan els inversors moderns entren a l’espai dels actius digitals, aquesta notícia també juga un paper clau en la influència dels preus dels actius digitals. Més persones comencen a protegir-se dels criptos, per tal d’assegurar el seu valor de la incertesa que presenten els sistemes tradicionals.

3 – Tipus d’interès

Com que les criptomonedes no donen pagaments d’interès als inversors, l’augment dels tipus d’interès tendeix a fer que la moneda digital sigui menys atractiva per als comerciants del mercat. Si la Reserva Federal estableix taxes d’interès més altes, els preus de les criptomonedes tendeixen a minar-se, ja que els inversors del mercat treuen els seus diners de les inversions especulatives. Val a dir que el dòlar nord-americà més fort ha afectat històricament el valor de les criptomonedes i que la pujada del tipus d’interès només servirà per augmentar el dòlar nord-americà.. 

Anàlisi tècnica: patró de triangle simètric de transaccions XMR / USD: parèntesi per a un trencament

Actualment, el parell XMR / USD s’està negociant amb un fort biaix alcista prop del nivell de 200 dòlars, i la vessant tècnica del XMR / USD també sembla força alcista. El parell XMR / USD ha format un canal ascendent en el termini diari, que s’espera que doni resistència al voltant dels 210 dòlars. El tancament d’un patró de tres soldats blancs en el període de temps diari dóna suport a un fort biaix alcista entre els inversors; no obstant això, el MACD i RSI suggereixen que Monero ha entrat a la zona de sobrecompra. Hauria de presentar una mica de correcció abans de continuar amb la tendència alcista. Per tant, el parell XMR / USD pot retrocedir fins al nivell de Fibonacci de 177 $ (38,2%), abans de fer apostes alcistes addicionals. D’altra banda, una ruptura de 177 dòlars podria estendre una correcció baixista fins al nivell Fibo del 61,8%, de 157 dòlars..

XMR / USD: gràfic diari: canal de pujada que s’ha de violar

El parell XMR / USD ha tancat un patró de triangle simètric que amplia la resistència al nivell de 200 dòlars en el període de temps mensual. Tenint en compte la recent acció alcista dels preus, és probable que XMR / USD tanqui una espelma alcista alcista durant el període mensual i, si això passa, és possible que continuem amb una tendència alcista del parell XMR / USD. A la banda superior, una ruptura alcista a 200 dòlars podria impulsar la compra aguda del parell XMR / USD; no obstant això, el parell hauria de tancar unes espelmes fora del patró de triangle simètric per confirmar el trencament del patró. 

XMR / USD: gràfic mensual: patró de triangle simètric en joc

Els indicadors avançats i endarrerits, com ara mitjanes mòbils, RSI i MACD, donen suport a una tendència de compra en el termini mensual. Actualment, el preu de mercat XMR / USD cotitza a prop de 200 dòlars, mantenint-se durant els 50 períodes EMA, cosa que suggereix una tendència de compra. A més, els valors MACD i RSI també es mantenen dins d’una zona de compra, superior a 0 i 50 respectivament, cosa que suggereix un fort biaix alcista entre els comerciants. Una ruptura alcista al nivell de 200 dòlars podria obrir més marge per a una tendència de compra per al parell XMR / USD, fins a 470 dòlars, a mitjan 2021 i més tard, durant la segona meitat de l’any, i és possible que vegem un baixisme correcció de la XMR / USD fins a l’interval de 270 $. 

Per a l’any 2021, mirem de prop, mirant més de prop el vessant fonamental del mercat, per captar qualsevol canvi en els sentiments de la XMR. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me