Predicció del preu de Litecoin (LTC) per al 2021: Litecoin manté el seu estat de refugi segur?

Litecoin: resum de la previsió

Previsió Litecoin: H1 2021

Preu: 350 a 400 dòlars

Conductors de preus: segona onada de COVID-19, retrocés tècnic, retir del refugi segur

Previsió Litecoin: 1 any

Preu: De 500 a 600 $

Conductors de preus: Post COVID-19, bancs centrals falcons, reversió en dòlars nord-americans, sentiment de risc positiu

Previsió Litecoin: 3 anys

Preu: 1.000 $ – 2.000 $


Impulsors de preus: recuperació econòmica, post coronavirus, polítiques monetàries més estretes, rendiments de bons més alts

 

Litecoin es va unir a la gran festa criptogràfica una mica tard, cap a finals de desembre de 2020, però ha compensat l’entrada tardana, ja que s’ha trencat superior a 247 dòlars a mitjan febrer. Tot i que va retornar gairebé un terç del valor durant la retirada important de l’última setmana de febrer, que sembla que va acabar per cert, però Litecoin es queda fora dels mínims ara, per sobre dels 200 dòlars. Es va tornar alcista al novembre, però els principals guanys van venir des de desembre fins a la primera setmana de gener. Tot i que es va tornar a endarrerir les dues primeres setmanes de febrer. Però l’impuls alcista es va reprendre de nou amb els comentaris d’Elon Musk i Litecoin sembla que es dirigeixen aviat a 250 i 300 dòlars, tot i el lleuger retrocés del 22 de febrer, sobre els comentaris de Musk sobre Bitcoin una vegada més. Per tant, continua sent alcista, ja que continua aproximant-se als màxims anteriors després de rebotar els 50 SMA diaris.

Litecoin, que va començar la seva vida a l’octubre del 2011, com la segona criptomoneda que desafia Bitcoin, continua sent un dels 10 millors diners en termes de capitalització de mercat, que actualment se situa al voltant dels 9.000 milions de dòlars. Però és força dinàmic, de manera que podem esperar que canviï contínuament. Es va llançar a 0,1 dòlars i es va mantenir força baix, però al final del 2017 va augmentar fins als 420 dòlars. Aleshores, vam veure un altre intent de baixar el preu de Litecoin el 2019, que va portar el preu a 145 dòlars, però la tècnica el va enderrocar i el va mantenir fins a la segona meitat del 2020, quan va començar la segona “febre de l’or” per als cryptos. Litecoin s’ha beneficiat molt de la recuperada demanda de monedes digitals i la vam veure pujar a 185 dòlars el gener de 2021. Tot i així, va començar a retrocedir a finals de gener, però ha trobat un sòlid suport als 20 SMA del gràfic diari, es manté des de l’11 de gener i ara ha arribat a nous màxims.

 

Actual LTC / USD Preu: $

Canvis recents en el preu de Litecoin

Període Canvi ($) Canvia el%
3 mesos +102 +110%
6 mesos +149 +287%
1 any +127 +158%
3 anys -38 -23,3%
Des del 2011 +205 +9999%

Factors que afecten Litecoin

De manera similar a Bitcoin, Litecoin és una criptomoneda amb un creixement previst a llarg termini, tal com afirma l’equip de Litecoin, tot i que molts altres desenvolupadors de criptografia afirmen el mateix. Però Litecoin, com a moneda digital, va ser el catalitzador que va impulsar tota la indústria de les criptomonedes. La velocitat de transacció va ser el principal avantatge de Litecoin sobre Bitcoin. Va situar Litecoin al mercat criptogràfic com un fort actiu financer amb un potencial de creixement a llarg termini, que es materialitza amb els nous desenvolupaments.

Litecoin va anunciar un canvi de prova de treball a prova de participació al juny de l’any passat. Això augmenta l’escalabilitat i el fa més barat, cosa que va atraure Flare, animant-lo a integrar-se amb Litecoin i fer possible les transaccions Litecoin a través de la xarxa Flare, alhora que proporciona als titulars de Litecoin tokens Spark (Flare) gratuïts. PayPal també ha afegit Litecoin com a mitjà de pagament, cosa que fa que aquesta criptografia sigui cada vegada més atractiva per a l’ús quotidià, d’aquí el 450% d’increment del valor des d’octubre de 2020, fins al màxim nivell de 185 $, segons el meu intermediari. Tanmateix, el sentiment al mercat de les criptografies s’ha tornat més suau a mesura que ens dirigim cap al febrer i Litecoin s’enfronta ara als 50 SMA a la baixa, després d’invertir-se a principis de mes.

 

Gràfic en viu de Litecoin

Predicció de preus de Litecoin per als propers 5 anys

El mercat de les criptomonedes s’ha tornat massivament alcista des de l’octubre del 2020. El valor del mercat de les criptomonedes ha augmentat diverses vegades en l’abast de diversos mesos. Això es deu a la incertesa sobre la situació econòmica i política a tot el món, que ha donat a les monedes digitals un estat de refugi segur. Bitcoin va augmentar per sobre dels 40.000 dòlars a principis d’aquest mes, i Ethereum va seguir el mateix, de sobte cridant tota l’atenció als mercats financers. Tot i que certes accions, com Amazon i Tesla, han tingut un rendiment molt bo en aquests temps de COVID-19, el mercat de les criptografia ha superat tot. En aquest article, analitzarem els factors que mantenen la tendència alcista del LTC / USD i les projeccions per al futur.

La Litecoin seguirà sent un refugi segur?

Les criptomonedes han rebut molta atenció dels inversors recentment, ja que el món material es torna massa inestable. Abans han estat al centre d’atenció; cap a finals de 2017, l’atenció del món financer es va dirigir al mercat de criptomonedes per primera vegada. Fins aleshores, les criptomonedes només eren una cosa nova d’Internet, però després d’aquest augment, es van guanyar el reconeixement com a mercat independent, mentre que la recent pujada de finals del 2020 i gener del 2021 els ha donat l’estatus d’un mercat important com a mínim i refugi segur per a la majoria de comerciants i inversors.

Les monedes digitals solien considerar-se un mercat d’alt risc, que atreia els comerciants que buscaven inversions amb alt rendiment i rendibilitat, tenint en compte la inestabilitat del mercat, l’alta volatilitat i els grans diferencials. Els metalls preciosos tradicionals, com l’or i la plata, que antigament actuaven com a refugis segurs, van mantenir aquest estatus fins a l’agost de l’any passat. Però han anat disminuint des de llavors, fins i tot amb el dòlar nord-americà amb una forta tendència a la baixa. A causa de la remodelació de l’economia global i, possiblement, també de la política mundial, res és segur de comprar i mantenir, com una manera per als inversors d’emmagatzemar el seu efectiu. Com a resultat, les criptomonedes semblen més segures ara, atesa la seva naturalesa descentralitzada i anònima.

Com a resultat, han estat actuant com a refugis segurs des d’octubre de 2020, atreient fons de grans inversors i empresaris / empreses. Bitcoin ha estat líder a la pujada, però Litecoin es va unir al partit al novembre i Ethereum continua mantenint el partit per criptos, ja que continua fent nous màxims. Tot i això, la pujada de Litecoin es va estancar a 185 dòlars, la qual cosa és molt lluny de la xifra superior de 420 dòlars que va assolir el desembre del 2017. De fet, el preu ha baixat des del 10 de gener i ara cotitza a 120 dòlars. . Amb tota aquesta volatilitat, pujar i baixar del 30 al 40% en pocs dies, li costa mantenir el seu estat de refugi segur. Però, després de dir-ho i fer-ho tot, Litecoin segueix valent el triple que l’octubre de l’any passat, de manera que es manté l’estatus de refugi segur.

Fonaments i desenvolupaments recents de Litecoin

Durant l’últim any hi ha hagut força novetats a Litecoin. Va veure augmentar l’activitat el setembre de l’any passat, quan es va llançar la nova actualització de MimbleWimble. A l’agost de l’any passat, Litecoin tenia més de 92.278 carteres actives en 24 hores, segons el director de la fundació, David Schwartz, que va dir que la moneda digital, Litecoin, era més que Bitcoin Cash i BSV junts, amb 90.446. Això va indicar que Litecoin estava ressorgint en termes d’inversió, transaccions i transferències. El llançament de MimbleWimble va aportar funcions de privadesa a Litecoin. Va ser implementat al setembre i dirigit pel desenvolupador principal, David Burkett. El nou MimbleWimble proporcionarà l’avantatge de la privadesa i permetrà transaccions més ràpides a la xarxa Litecoin. Per tant, MimbleWimble tindrà un mecanisme de verificació diferent de Bitcoin.

A més d’això, el creador de Cardano i CEO de IOHK, Charles Hoskinson, va revelar les seves intencions d’establir cooperació amb el creador de Litecoin, Charlie Lee. Va enviar les seves intencions a través de Twitter, afirmant que li encantava la idea d’una comunicació entre cadenes entre Litecoin i Cardano. Va afegir que hi havia moltes idees possibles a debatre. En resposta a això, el creador de Litecoin va respondre amb la paraula “segur”, indicant que va aprovar la idea de treballar junts. Per tant, s’espera que les persones rellevants d’ambdues fundacions es reuneixin per debatre el tema aviat.

I no només Cardano té previst associar-se amb Litecoin; Flare Networks també té previst integrar-s’hi. L’objectiu és portar els serveis financers descentralitzats (DeFi) a la seva moneda, permetent a LTC “utilitzar-se sense confiança en els contractes intel·ligents a l’estil Flare amb Ethereum” i prometent-li “interoperabilitat i composibilitat”. La companyia, Flare Networks, va anunciar a principis d’aquest mes que llançarà els tokens Spark (FLR) als titulars de Litecoin abans del llançament de mainnet a finals d’aquest any. Vam esmentar anteriorment que PayPal també ha adoptat Litecoin, a partir d’aquest any. Segons ells, “la migració cap als pagaments digitals i les representacions digitals de valor continua accelerant-se, impulsada per la pandèmia COVID-19 i l’augment de l’interès per les monedes digitals dels bancs centrals i els consumidors”.

Anàlisi tècnica, Litecoin: LTC / USD rebotarà dels 50 SMA?

Com hem esmentat anteriorment, Litecoin va començar la seva vida a 0,10 dòlars el 2011 i es va negociar al voltant de 5 dòlars fins al 2017, quan va començar a augmentar, prenent volada a finals d’aquest any i arribant als 420 dòlars. gran caiguda, i Litecoin va tornar a caure fins als 22 dòlars, després d’un rebot de curta durada dels 20 SMA (gris) del gràfic mensual següent. El 2019, els compradors van intentar tornar Litecoin alcista, i van aconseguir augmentar el preu fins als 45 dòlars, però no van poder trencar els 20 SMA tot i perforar-lo breument. Per tant, aquesta mitjana mòbil es va convertir en suport en resistència i va tornar a rebutjar el preu a principis de 2020. Però va augmentar cap a finals de 2020 i a principis de 2021, tot i que l’actual candeler de gener sembla un pin cap per avall, que és un senyal d’inversió baixista després del fort moviment alcista. Per tant, esperem a veure com es tanca aquest canelobre.

El 20 SMA probablement es convertirà en suport al gràfic mensual

 

Al gràfic setmanal següent, Litecoin va formar una resistència a 185 dòlars al maig del 2018, que sembla que es mantingui de nou, després de rebutjar el preu abans del gener del 2020. S’ha format una base als 20 dòlars baixos, que ha actuat com a suport. Les mitjanes mòbils, com el 100 SMA (verd) i el 200 SMA (morat), van proporcionar certa resistència a Litecoin, però es van trencar el novembre del 2020 i es van convertir en suport immediatament, cosa que va suggerir un nou impuls alcista, que va arribar a les setmanes següents. Però es va mantenir la resistència als 185 dòlars, i ara el preu baixa. El primer canelobre baixista era força gran, mentre que els altres dos semblen bastant petits, de manera que als venedors els costa baixar, que és un altre senyal alcista.

Vegem fins a quin punt retrocedirà Litecoin

En el termini diari, el 200 SMA (porpra) proporcionava suport per a aquesta moneda digital al setembre, quan el preu encara cotitzava de costat. Però la pujada va començar i les mitjanes mòbils del període més petit es van convertir en suport, amb els 20 SMA (gris) i els 50 SMA (grocs) al desembre del 2020. Els 50 SMA es van tornar a suport el gener del 2021 i vam veure un rebot més alt. Però després d’un canelobre de pinça cap per avall, que indicava una inversió baixista, el preu va tornar a baixar i va tornar a provar el 50 SMA. El 50 SMA es va mantenir de nou, però finalment es va trencar cap a finals de gener, que és un senyal baixista. Tanmateix, la Litecoin continua cotitzant per sobre del mínim respecte al descens anterior del gener, de manera que fins que aquest mínim es trenqui, la situació continua sent alcista.

La porta està oberta per a nous descensos després del trencament del 50 SMA

Tarifa en viu de Litecoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me