Predicció de preus IOTA per al 2021: falta la segona pujada a Cryptos

IOTA: resum de previsions

Previsió IOTA: H1 2021

Preu: 2,50 USD

Conductors de preus: sentiment de mercat criptogràfic, sentiment IOTA, política global

Previsió IOTA: 1 any

Preu: 4,50 $ – 5,00 $

Conductors de preus: recuperació econòmica mundial, sentiment del mercat criptogràfic, publicació COVID-19

Previsió IOTA: 3 anys

Preu: 10,00 $ – 11,00 $


Conductors de preus: mercat de criptografia, tècniques, adopció d’IoT, política global

 

IOTA, que va començar la seva vida el 2016, ha estat absolutament creixent durant el febrer. Va perdre completament el creixement de la criptografia el 2020, que va portar Bitcoin per sobre dels 20.000 dòlars. Però, finalment, es va posar al dia amb la resta del mercat al febrer, ja que el preu va augmentar d’uns 0,40 a 1,40 dòlars. El preu es va retirar per sota d’1 dòlar per poc temps el 15 de febrer, però va tornar a pujar per sobre d’1,70 dòlars els dies següents, cosa que demostra que aquest moviment alcista és sostenible. El 22 de febrer vam veure una nova caiguda per sota de l’1 dòlar, però el preu va tornar a pujar per sobre dels 1,30 dòlars, cosa que confirma el biaix alcista.  

IOTA es va beneficiar enormement de l’augment del mercat de criptomonedes el 2017, que va passar ràpidament d’uns 0,20 a 5,80 dòlars el desembre d’aquest mateix any. El preu finalment va baixar, juntament amb la resta del mercat de criptografia, i es va negociar lateralment durant dos anys. Però, tot i que la resta del mercat de criptografia va augmentar la segona meitat del 2020, Iota va continuar operant en un interval, perdent la recent pujada, que va portar Bitcoin a 20.000 dòlars per segona vegada.

La implementació de l’Internet de les coses (IoT) ha agafat ritme des del començament de la pandèmia COVID-19, però tot i ser IOTA el sistema per a les transaccions IoT, tampoc no se n’ha beneficiat, cosa que planteja preguntes als inversors. Si més no, les mitjanes mòbils s’han convertit de suport en resistència en gràfics de períodes més grans, així que esperem que oferiran suport per a IOTA.

 

Actual IOTA / USD Preu: $

Canvis recents en el preu IOTA

Període Canvi ($) Canvia el%
1 mes +0,83 +186%
3 mesos +0,94 +225%
6 mesos +0,87 +204%
1 any +1.01 +360%
3 anys -0,98 -89%

 

Factors que afecten IOTA

IOTA és una cadena de blocs desenvolupada per gestionar transaccions entre dispositius connectats al sistema Internet de les coses, que té com a objectiu connectar totes les màquines i les finances humanes, permetent pagaments automàtics instantanis. La implementació i l’evolució de l’IoT tindran un impacte en IOTA, que s’espera principalment que sigui positiu, tot i que també és probable que tingui un impacte a llarg termini. L’escalabilitat és un factor positiu per a IOTA, en comparació amb Bitcoin, tot i que té els seus propis problemes. La seguretat del sistema és força vulnerable, cosa que ha desanimat els inversors a recórrer a aquesta criptomoneda.

Predicció de preus IOTA per als propers 5 anys

Desenvolupaments recents per a IOTA / USD

IOTA, que té una capitalització de mercat d’uns 821.000 milions de dòlars, s’ha quedat enrere respecte a les altres criptomonedes importants en termes d’increment de valor. Tot i que la majoria dels altres criptogràfics van augmentar el 2S del 2020, MIOTA es va estancar majoritàriament, sense augmentar la capitalització del mercat, cosa que no resulta convincent a l’hora d’atraure nous inversors. Per una banda, IOTA es podria considerar la criptomoneda del futur, ja que IOTA és la xarxa per a la Internet de les coses. Han arribat a acords per ampliar la utilitat de la plataforma entre dispositius connectats amb empreses destacades, com Bosch i Volkswagen.  

Però, d’altra banda, la criptomoneda d’IOTA, la MIOTA, no serà la moneda digital exclusiva per al pagament a través de la xarxa. Per a això s’utilitzaran altres monedes, de manera que la xarxa IOTA només actuarà com a tal, la qual cosa no significa cap benefici directe per a l’altcoin MIOTA, tot i que l’escalabilitat de la seva tecnologia DAG té avantatges. Aquesta tecnologia permet als usuaris verificar 2 transaccions anteriors per fer una nova transacció. A la xarxa IOTA, les transaccions s’uneixen entre si, cosa que permet un temps de processament més ràpid i tarifes de transacció més baixes. Tot i això, IOTA va perdre l’augment de les criptomonedes del 2020 i el fet que el fundador i copresident, David Sønstebø, es veiés obligat a abandonar la Fundació Iota després d’una decisió unànime del consell el desembre de 2020, no ajuda. 

Anàlisi tècnica IOTA: quant de temps duraran les mitjanes mòbils?

 

 Els guanys han estat mínims en períodes de temps més grans 

L’IOTA / USD va augmentar a finals de 2017, juntament amb la majoria de criptomonedes, augmentant a 5,80 dòlars, però al juliol de 2018 havia retornat tots aquests guanys, amb la caiguda que es va aturar a la zona al voltant de 0,10 dòlars, on va formar una zona de suport . Aquesta zona s’ha convertit en el suport definitiu. Durant els darrers dos anys, el 20 SMA (gris) va resistir, però el juliol de 2020 el preu va aconseguir pujar per sobre d’aquesta mitjana mòbil, que es va convertir en suport. Tot i això, IOTA no ha estat capaç de fer nous màxims des de l’agost del 2020, com es va esmentar anteriorment, cosa que suggereix que els compradors no s’encarreguen d’aquest altcoin.

 Les màximes segueixen baixant a IOTA

Al gràfic setmanal, les mitjanes mòbils també van proporcionar resistència durant un parell d’anys, especialment el 50 SMA (groc), que va durar fins a mitjan l’any passat, quan el preu va superar aquest nivell. La zona d’assistència al voltant dels 0,10 dòlars també és visible aquí, mentre que el 20 SMA s’ha convertit en suport, i actualment el preu s’està cotitzant just en aquesta mitjana mòbil. Ara la qüestió és si es trencaran els MA. Si ho són, és possible que vegem una immersió a 0,10 dòlars des dels 0,30 dòlars aproximadament, on es negocia ara. Si no, podem esperar un rebot, tot i que no és probable que sigui massa alt.     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me