Predicció de preus de Litecoin (LTC) el quart trimestre de 2020: s’ha acabat la tendència alcista per a LTC / USD?

Litecoin, la resposta digital de plata de Bitcoin, ha experimentat un augment de l’activitat en les darreres setmanes, ja que s’haurà de llançar la nova actualització de MimbleWimble el setembre d’aquest any. El 6 d’agost, el director de la Fundació Litecoin, David Schwartz, va dir que la criptomoneda, Litecoin, tenia més de 92.278 carteres actives en les darreres 24 hores, que era més que Bitcoin Cash i BSV combinades, a 90.446. Va indicar que Litecoin estava ressorgint en termes d’inversió, transacció i transferències. El motiu significatiu de la forta activitat podria ser el proper llançament de MimbleWimble, que aportarà funcions de privadesa a Litecoin. La implementació es farà al setembre segons les indicacions del desenvolupador principal, David Burkett, que ho va confirmar en una actualització del projecte de juliol. El nou MimbleWimble proporcionarà l’avantatge de la privadesa i permetrà transaccions més ràpides a la xarxa Litecoin. Per tant, MimbleWimble tindrà un mecanisme de verificació diferent de Bitcoin.

Llegiu la darrera actualització a Previsió Litecoin 2021

 

A més, el creador de Cardano i el conseller delegat d’IOHK, Charles Hoskinson, van revelar les seves intencions d’establir cooperació amb el creador de Litecoin, Charlie Lee. Va enviar les seves intencions a través de Twitter, afirmant que li encantava la idea d’una comunicació entre cadenes entre Litecoin i Cardano. Va afegir que hi havia moltes idees possibles a debatre. En resposta a això, el creador de Litecoin va respondre amb la paraula “segur”, indicant que va aprovar la idea de treballar junts. Per tant, s’espera que les persones rellevants d’ambdues fundacions es reuneixin per debatre el tema aviat.

Actual LTC / USD Preu:  $

Canvis recents en el preu de Litecoin


Període Canvi ($) Canvia el%
30 dies -18.20 -41,3%
3 mesos -5.13 -11,7%
6 mesos +5.40 +12,3%
1 any -14.30 -24,8%
3 anys -17.20 -28,2%

 

Litecoin va registrar pèrdues aquesta setmana, després de registrar guanys durant les dues setmanes consecutives anteriors. El valor de les dues darreres setmanes va augmentar un 45,13%. Tot i això, aquesta setmana ha baixat un 5,18%. El parell LTC / USD va assolir el màxim de 65.098 la setmana anterior, per primera vegada després de sis mesos. Com a màxim, el capital de mercat de Litecoin era de 14.099 milions de dòlars.

En la sessió actual, Litecoin va caure, ja que es va enfrontar a una resistència massiva per a un brot. LTC va imprimir l’anomenada espelma baixista d’absorció en la darrera sessió, que indicava un risc a la baixa per a la criptomoneda. Ara sorgeix la pregunta de quin és el pronòstic del preu de Litecoin?

Previsió Litecoin: quart trimestre de 2020 Previsió Litecoin: 1 any Previsió Litecoin: 3 anys
Preu: 84 a 100 dòlars

Preus conductors: Gamma de negociació gruixuda, augment de l’atractiu de refugi segur en or, Bitcoin alcista (correlació positiva).

Preu: 145.235 dòlars 

Preus conductors: Breakish Bullish, suport de doble fons

                                                                      

Preu: 221 dòlars

Preus conductors: Finalització del patró W, finalització del patró ABCD, suport del rebot de més de Fibonacci al 61,8%

Gràfic en viu de Litecoin

LTC / USD

 

LTC / USD: factors que afecten els preus de Litecoin

 

Litecoin és una criptomoneda amb un enorme creixement previst a llarg termini, igual que Bitcoin. La primera criptomoneda que va provocar tota una indústria d’altcoins va ser el Bitcoin; no obstant això, la millora més comuna respecte a Bitcoin, intentada per Litecoin, va ser la velocitat de transacció. Litecoin va ser el primer actiu criptogràfic que ho va fer amb èxit. Això ha situat Litecoin al mercat criptogràfic, com un fort actiu financer amb un potencial de creixement a llarg termini. Analitzem les projeccions de preus de Litecoin de diferents fonts per al 2020 – 2025 i posteriors.

 

WalletInvestor – Projecció Litecoin

 

WalletInvestor ha donat una projecció negativa a llarg termini dels preus de Litecoin, dient que a finals de 2020, Litecoin baixaria a 40 dòlars per moneda. Per al 2021, van suggerir que LTC començaria a caure gradualment i arribaria als 4 dòlars a l’agost. No obstant això, per al desembre de 2021, LTC començarà a pujar de nou fins als 25 dòlars, segons WalletInvestor. 

 

A finals del 2022, projectaven 10 dòlars i – 3 dòlars per al 2023. La seva projecció per al 2024 era de – 2 dòlars i per al 2025, de – 2 dòlars. Per la projecció de WalletInvestor, es pot veure clarament que creuen que LTC no creixerà en el futur. No obstant això, els analistes de FXLeaders pensen el contrari i compartirem les nostres opinions al final d’aquesta actualització.

 

Preu de moneda digital: projecció de Litecoin 

Digital Coin Price va donar una previsió moderada de preus per a Litecoin, dient que la moneda creixeria any rere any en el futur. Tot i que en la seva projecció, els preus poden baixar molt, però la tendència es va mantenir positiva.

A continuació es presenten les projeccions dels preus de Litecoin per Digital Coin Price per al període 2020-2025. El 2020 – 58 dòlars, el 2021 – 59 dòlars, el 2022 – 66 dòlars, el 2023 – 62 dòlars, el 2024 – 61 dòlars, el 2025 – 69 dòlars

 

Longforecast: projecció de Litecoin per al període 2020-2023

 

Longforecast creu que la Litecoin baixarà a 40 dòlars a finals de 2020 i fluctuarà entre 25 i 50 dòlars durant tot l’any. No obstant això, el 2021, LTC continuarà caient, acabant l’any a uns 20 dòlars. Per al 2022, LongForecast preveu un creixement per a LTC, dient que es mourà en un rang d’entre 18 i 46 dòlars. El moviment alcista de LTC continuarà el 2023, segons LongForecast, va aconseguir 58 dòlars el desembre del 2023.

 

Bèsties comercialitzadores: projecció de Litecoin per al 2020-2023

Durant els propers quatre anys, Trading Beasts considera Litecoin com un bon actiu. No obstant això, per al desembre del 2020, projecten que els preus de Litecoin baixaran a 32 dòlars. El 2021, LTC creixerà fins a 52 dòlars i l’impuls positiu continuarà durant els propers dos anys. Trading Beasts suggereix que el 2022 i el 2023, els preus de LTC creixeran fins als 53 i els 80 dòlars respectivament.

 

CoinPrice: previsió de Litecoin 

La previsió a llarg termini de Litecoin proporcionada per CoinPrice, durant un període de deu anys, suggereix que Litecoin arribarà a 136 dòlars al final de la dècada. Van donar aquesta projecció d’acord amb els preus de Bitcoin, que també s’espera que augmentin en el futur. El 2020 a 57 dòlars, el 2025 a 100 dòlars i el 2030 a 136 dòlars.

 

Crypto Research Report Group: previsió de Litecoin

Una empresa de recerca en criptomonedes anomenada Crypto Research Report Group ha donat la seva projecció per Litecoin durant deu anys. Aquesta empresa ha proporcionat una forta previsió alcista per a LTC, ja que veu que la moneda digital supera els 1.000 dòlars en només cinc anys i puja per sobre dels 2.000 dòlars en 10 anys. La projecció dels preus de Litecoin, de Crypto Research Report Group, és la següent:

El 2020, 83 dòlars, el 2025, 1.200 dòlars i el 2030, 2.250 dòlars.

 

GovCapital: previsió de Litecoin

Es preveu que els preus futurs de la Litecoin al cap d’un any seran de 87.407 dòlars el 2021 i, per al 2025, s’espera que creixin a un ritme ràpid, arribant als 641.899 dòlars, segons les prediccions de GovCapital.

 

Bitcoin contra Litecoin

Durant les darreres tres setmanes consecutives, Bitcoin ha anat augmentant, després d’haver arribat a la màxima del 2020 de 11.392 $ La tendència continua sent positiva per a Bitcoin, ja que les economies mundials s’enfronten a la interrupció causada per la pandèmia COVID-19 i els inversors busquen actius d’inversió més segurs, com l’or o les criptomonedes. D’altra banda, Litecoin també ha augmentat en les darreres tres setmanes, però la tercera setmana no va ser tan alcista, ja que els preus van començar a baixar. El LTC / USD va superar els 60 dòlars la setmana passada, però després d’això va retrocedir fins als 57 dòlars, potser a causa de la correcció tècnica o la presa de beneficis. 

 

Segons Coin Predictor, Bitcoin i Litecoin tenen una correlació de 0,83; aquesta correlació es va calcular sobre la base de la dinàmica de preus de les dues criptomonedes durant els 100 dies anteriors. 

 

L’equip de Bloomberg va utilitzar el nombre d’adreces BTC actives per predir un valor de 12.000 dòlars. El director del projecte de la Fundació Litecoin, David Schwartz, va utilitzar la mateixa anàlisi, però amb transaccions LTC. Va dir que el nombre de transaccions diàries de Litecoin havia assolit els nivells vistos per última vegada a principis de desembre de 2017. Segons la seva anàlisi, l’ús de Litecoin continuarà augmentant amb el temps i el preu de LTC hauria de seguir un camí ascendent similar.

 

La propera actualització de Litecoin, MimbleWimble, que rep el nom d’un encanteri de Harry Potter, farà que la xarxa sigui més privada, a diferència de Bitcoin, que és una cadena de blocs visible públicament. Aquest factor ha fet que la Litecoin sigui més atractiva i els inversors ho hagin començat a prendre seriosament. El fundador de Litecoin, Charlie Lee, va parlar d’aquestes millores a la xarxa a principis del 2019 i ara s’haurà de lliurar el mes vinent, al setembre del 2020. El més probable és que després d’aquesta actualització (plata digital a Bitcoin), Litecoin guanyi més força al mercat..

 

El fundador de Litecoin, Charlie Lee, va dir que la plata digital per a Bitcoin va servir novament com a indicador líder dels preus de Bitcoin l’última setmana de juliol. Això significa que Litecoin avançava sobre Bitcoin, en lloc de seguir darrere del pioner. Fins i tot va publicar una captura de pantalla al seu compte de twitter, demostrant que Litecoin té el costum de liderar BTC. 

 

Mentrestant, les setmanes anteriors, Grayscale Investments, una empresa de Nova York que posa a disposició criptomonedes en forma d’accions, va declarar que els reguladors han donat el vistiplau a la venda de dues noves criptomonedes al públic.

 

Les accions recentment cotitzades representaven les accions de Litecoin i Bitcoin Cash, una controvertida derivació de Bitcoin. Segons Coinmarketcap, la Litecoin ocupa la 9a posició i Bitcoin Cash és la cinquena, cosa que la converteix en la criptomoneda més gran, amb una capitalització de mercat de 3,71 milions de dòlars i 5,52 dòlars B. Les accions cotitzaran sota els símbols de LTCN i BCHG estarà disponible per al públic en general en 1-2 setmanes. 

Anàlisi tècnica: Eyes on a Sideways Range Breakout – LTC / USD? 

Pel que fa a la vessant tècnica del mercat, Litecoin cotitza en un biaix neutre, dins d’un rang de negociació lateral de 25 a 145. En el marc mensual, la Litecoin s’enfronta a un suport de doble fons, a les 25.33, i al tancament de Doji i alcista envoltar espelmes confirma noves tendències de compra del parell LTC / USD. 

 

Fent una ullada a la previsió a llarg termini de Litecoin, el parell criptogràfic líder sembla alcista, sobretot a causa del patró W, on un W parcial ja està complet. A la banda superior, Litecoin pot trobar la seva propera resistència dins dels 85 dòlars, mentre que un creixement alcista de 85 dòlars podria conduir els preus de Litecoin a 145 dòlars. Per sota d’aquesta, és probable que 85 dòlars funcionin com a nivell de suport. 

Patró lateral de LTC / USD: els operadors observen els ulls per a un trencament 

Al gràfic mensual, el MACD suggereix un biaix neutral entre els comerciants; de fet, mostra indecisió, ja que els comerciants esperen una ruptura alcista o baixista en LTC / USD. Si examinem més de prop el gràfic mensual, sembla probable que el parell aparegui a la part superior. Després de completar l’objectiu previst anual al nivell de 145 dòlars, els preus poden tornar a baixar fins a 85 dòlars per aconseguir un retrocés de Fibonacci del 61,8%, fins a 85 dòlars. Aquest és el mateix nivell que hauria d’haver ampliat la resistència a Litecoin abans, però més tard, després del trencament, és probable que aquest nivell funcioni com a suport. 

Recuperació de Fibonacci LTC / USD 

Parlant de la previsió de preus de Litecoin fins al 2023, podem esperar que els preus de Litecoin augmentin fins a 145 dòlars, on el creixement alcista de 145 dòlars podria conduir el parell LTC / USD més amunt, fins a 221 dòlars, el nivell que s’amplia per l’alt de l’1 de març de 2018. Allà és probable que el LTC / USD completi els patrons ABCD i W. Alguns dels famosos especialistes de l’espai criptogràfic han llançat molts aspectes emocionants a l’olla. Sembla que cada equip té un fort argument a l’abast, cosa que fa que sigui encara més fascinant observar allò que està a punt de desconnectar cap a finals del 2020. Els que veuen un esdeveniment alcista estan jugant a l’estira i arronsa amb aquells que preveuen un desenvolupament baixista. Anem a preparar-nos per a la segona meitat de l’any, vigilant de prop el vessant fonamental del mercat, per tal de captar qualsevol canvi en els sentiments de Litecoin. Bona sort! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me