Predicció de preus de Cardano (ADA) per al 2021: el repunt sembla sostenible aquesta vegada

Cardano: resum de la previsió

Previsió ADA: H1 2021

Preu: 1,50 $ – 1,80 $

Conductors de preus: indicadors tècnics, sentiment del mercat criptogràfic, desenvolupament de Voltaire.

Previsió ADA: 1 any

Preu: De 2 a 3 dòlars

Controladors de preus: llançament de Voltaire, convertidor de tokens ERC20, gràfics tècnics

Previsió ADA: 3 anys

Preu: De 10 a 15 dòlars


Conductors de preus: Cardano evolucionant, sentiment de mercat criptogràfic, legislació internacional

 

ADA, que és la moneda nativa de la cadena de blocs Cardano, s’ha convertit en una de les criptomonedes més importants en termes de capitalització borsària, després de l’augment recent. Aquesta moneda digital ha augmentat més d’un 1.300% des del novembre de 2020, mentre que el 85% dels guanys s’han produït només al febrer i sembla que no s’aturaran aviat. Cardano continua aconseguint nous màxims a mesura que es mou a 1,55 dòlars, mentre que la resta del mercat de criptomonedes es troba enmig d’una profunda correcció inferior, que per cert s’havia esperat.

Cardano es va llançar el 2017 i, inicialment, es negociava bastant baix, a uns 0,05 cèntims de dòlars, fins a principis de novembre d’aquell mateix any, quan la “Gold Rush” de les criptomonedes els va fer augmentar. Les monedes digitals, que tenien un preu molt baix, com ADA, van augmentar absolutament i ADA / USD va augmentar fins a 1,40, tal com es mostra al meu intermediari de criptografia. Però la pujada va acabar, i Cardano va acabar allà on va començar a 0,001. Es va mantenir en aquest rang fins al novembre del 2020, quan es va iniciar el moviment alcista i, de moment, es dirigeix ​​als màxims del gener del 2018, que sortirà aviat, tal com indica l’acció de preus.    

 

Actual ADA Preu: $

Canvis recents en el preu Cardano ADA

Període Canvi ($) Canvia el%
1 mes +0,16 +17,6%
3 mesos +0,90 +530%
6 mesos +0,97 +645%
1 any +1,05 +790%
Des del 2017  +0,60 +130%

Factors que afecten Cardano ADA / USD

 Cardano (ADA) es veu afectat pel sentiment del mercat de criptografia, com la resta de monedes digitals, que les ha mantingut realment alcistes a finals de 2020 i principis de 2021. Comentaris sobre monedes digitals de grans inversors i empresaris com Elon Musk condueix el sentiment en aquest mercat. Tot i que ADA ha ignorat el sentiment del mercat criptogràfic l’última setmana de febrer, ja que continua marxant més amunt, mentre que la resta del mercat s’ha retirat més avall. Un dels motius d’això són les noves actualitzacions de Cardano, com la forquilla Mary Hard, que acaba d’entrar en funcionament l’1 de març. Han estat cridant l’atenció i els fons, que continuen augmentant l’ADA / USD. 

Gràfic en viu de Cardano

Predicció de preus Cardano ADA per als propers 5 anys

La xarxa de cadenes de bloqueig Cardano va ser fundada per un equip líder de científics i enginyers, cosa que la fa destacar de la multitud, ja que lidera el mercat de criptografia en termes de nous desenvolupaments. Aquest és un dels motius de l’impuls alcista continuat, mentre que altres cryptos s’han retirat més avall. Ara s’ha convertit en la tercera criptomoneda més gran per capitalització borsària, amb més de 38.000 milions de dòlars, després de [[Bitcoin]] i [[Ethereum]]. Aquesta criptomoneda es basa en la investigació entre pares, que intenta apropar-la al públic, fent-la més adaptable. Com a resultat, sofreix petits canvis constantment. Per tant, el mercat de criptografia ha retrocedit a la baixa a finals de febrer, però ADA va mantenir la majoria dels guanys.

El llançament de la forquilla dura “Mary”

La moneda ADA funciona a la cadena de blocs Cardano. Finalment, va llançar l’actualització de la bifurcació “Mary” l’1 de març, cosa que significa que s’està convertint en una cadena de diversos actius amb la seva bifurcació dura. La bifurcació dura permetrà als usuaris crear nous tokens que s’executin a la cadena de blocs Cardano com a plataforma nativa per a aquests tokens, igual que ADA. La habilitació de noves monedes / fitxes va ser un dels primers grans casos d’ús que va atrapar Ethereum, cosa que va permetre la millora de l’oferta inicial de monedes (ICO) de mil milions de dòlars del 2017. El cofundador d’Ethereum, Charles Hoskinson, va dir que “la transició hauria de ser bastant senzilla per als operadors de nodes. Només necessiten actualitzar el seu programari i tot hauria de funcionar bé. “Ho hem provat durant gairebé un mes i la prova té bona pinta. Els intercanvis estan contents ”. Mary finalment presenta ara contractes intel·ligents a Cardano, que és un gran pas.

Més novetats per a Cardano

Cardano és una plataforma basada en blockchain que no necessita una cartera, que competeix amb altres plataformes similars, com Ethereum i EOS, però Frederik Gregaard, el conseller delegat de la Fundació Cardano, va fer la següent declaració recentment:

“Crec que els majors competidors són realment les empreses tecnològiques més grans que hi ha actualment, les grans plataformes tecnològiques com Google, Amazon, Tencent, Alibaba, aquest tipus de jugadors”.

El seu objectiu és reunir tot aquest tipus de divises per oferir tota la gamma de serveis als clients, en lloc de competir entre ells i perdre el vaixell que agafaran les grans empreses. Charles Hoskinson també va esmentar que pretenen atraure les grans empreses a la seva cadena de blocs.

Recentment, el fundador de Cardano, Charles Hoskinson, va afegir que Cardano ha estat en negociacions amb possibles socis i moltes empreses importants de la indústria, com ara Prime Trust, Celsius, Fireblocks, etc..

L’equip de Cardano treballa en diversos desenvolupaments en tots els àmbits, un dels quals és Volatire. L’objectiu de Voltaire, que implica l’àrea de governança del blockchain, és convertir Cardano en una excel·lent plataforma de gestió de la innovació. Cardano també llançarà Goguen: la característica inicial de les transaccions de metadades ja està fora. La següent fase de la transformació d’un sistema d’actiu únic a un sistema d’actius múltiples arribarà a principis de l’any vinent, cosa que permetrà als usuaris crear els seus propis tokens. A més, l’equip també està desenvolupant la característica ERC20 Token Converter, que facilitarà la migració d’Ethereum a Cardano. Voltaire va assegurar la rendició de comptes pel finançament de Cardano. Amb Voltaire, l’era de governança de la cadena de blocs, acabarà convertint Cardano en una de les millors plataformes de gestió de la innovació del mercat, ja que milers de persones participaran en el procés de rendició de comptes de la cadena de blocs..

Sentiment per Cardano divergent del mercat criptogràfic

El sentiment per a Cardano solia ser bastant similar al del mercat de criptografia. Però, durant l’última setmana de febrer, semblen divergir força ràpidament. El mercat de criptografia ha passat per una de les setmanes més baixistes dels darrers mesos, mentre que Cardano continua augmentant. Durant la moda criptogràfica de finals de 2017, que va fer augmentar l’ADA / USD a 1,40 i el començament de 2018, que va fer caure Cardano retrocedir, el sentiment estava en línia amb el mercat de criptografia més ampli. Durant els pròxims dos anys, aquest nou mercat va cotitzar cap als costats, consolidant-se a la baixa i Cardano també.

Els principals cryptos van començar a augmentar al novembre, mentre que ADA / USD només aconseguia guanys menors. Cardano va començar a posar-se al dia amb el sentiment al mercat criptogràfic al gener i febrer, ja que la pujada es va reprendre de nou. Però, l’última setmana de febrer, Cardano i la resta del mercat semblen divergents. Tot i que hem vist un fort retrocés en la majoria de les monedes digitals, Cardano continua augmentant, aconseguint nous màxims, ja que va passar a 1,55. Un dels principals motius del sentiment positiu de Cardano és la nova actualització EDO, tal com hem explicat anteriorment. Això va a favor de Cardano, ja que quan el sentiment torna a ser alcista, aquesta criptomoneda es beneficiarà encara més.  

Anàlisi tècnica de Cardano ADA: els 20 SMA es posaran al dia aviat? 

ADA / USD va començar la seva vida bastant baix i va cotitzar prop de 0,10 dòlars durant uns mesos, fins al novembre de 2017, quan la demanda de criptomonedes va enviar Bitcoin disparant fins a 20.000 dòlars, mentre que ADA va augmentar a 1,40. El preu va començar a baixar el gener del 2018, ja que va acabar la febre de l’or dels cryptos i, a finals d’aquest any, aquesta criptomoneda havia perdut tots els guanys. Una àrea de suport es va formar al voltant de 0,02 a la part inferior, mentre que les mitjanes mòbils proporcionaven resistència a la part superior, fins al juliol, quan els compradors van augmentar el preu a 0,1550, a mesura que tornava la demanda de criptomonedes. El preu va tornar a baixar finalment, però, ADA no va retornar gairebé tots els seus guanys, igual que alguns altres cryptos. En canvi, el retrocés es va aturar al 50 SMA (groc), que sembla que s’ha convertit de la resistència en suport. Tot i que, després de la pujada, les mitjanes mòbils trigaran una mica a posar-se al dia amb el preu, especialment després de la pujada de la setmana passada, que va portar el preu a 1,55 dòlars.  

 

ADA / USD ha aconseguit nous màxims aquesta vegada 

Al gràfic mensual, la imatge és encara més senzilla. Aquesta imatge mostra una gran U amb la forta pujada de finals de 2017 i la segona pujada encara en marxa. En aquest període de temps, el 20 SMA (gris) es va convertir en suport a finals del 2020 i el preu va rebotar fortament respecte a la mitjana mòbil. És una mica aviat per saber si Cardano repetirà l’escenari anterior, però tenint en compte que manté els guanys mentre altres criptos han retornat un 20-25%, crec que veurem nous màxims a Cardano.

Passarà temps perquè les mitjanes mòbils es posin al dia ara

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me