Predicció de preus de Bitcoin SV per al 2021: falta el Crypto Party

Bitcoin SV: resum de previsions

Previsió Bitcoin SV: H1 2021

Preu: 230 $ a 250 $

Conductors de preus: rebot tècnic del 50 SMA, segona onada de COVID-19, sentiment del mercat Crypto

Previsió Bitcoin SV: 1 any   

Preu: 350 a 400 dòlars

Conductors de preus: post COVID-19, estat de refugi segur, recuperació de l’economia global

Previsió Bitcoin SV: 3 anys   

Preu: 2.000 dòlars


Conductors de preus: rendiments de bons més alts, estat de refugi segur, recuperació econòmica, post coronavirus

 

Bitcoin SV té l’única criptografia que fins ara no s’ha beneficiat de l’augment del mercat de criptomonedes. Ha augmentat dues vegades, però ha retornat els guanys ben aviat. Va començar a unir-se a la vida iniciada el novembre de 2018, com a forquilla dura de Bitcoin Cash BCH, que va començar la seva vida com a forquilla Bitcoin. El SV significa Satoshi Vision (SV). Va començar al voltant de 100 dòlars més que fa dos anys, amb l’objectiu d’ajustar el protocol amb mides de blocs més grans per reduir les comissions de transacció. Les tarifes més econòmiques s’alineen amb la visió original de Bitcoin de Satoshi Nakamoto, d’aquí el seu nom.

Ha avançat molt bé en aquest sentit, ja que les transaccions continuen augmentant fins a màxims històrics i continuen avançant en aquesta direcció, però això no ha atret els compradors. BSV va començar la vida després de la primera febre de l’or al mercat de criptomonedes a finals del 2018, de manera que no sabem com hauria reaccionat aleshores, però, a jutjar per l’acció del preu fins ara, podem dir que Bitcoin SV s’ha perdut completament a la moda de criptografia de finals del 2020 i principis del 2021.

 

Actual BSV / USD Preu: $

Canvis recents en el preu de Bitcoin SV

Període Canvi ($) Canvia el%
1 mes +48 +22,9%
3 mesos +81 +47,9%
6 mesos +45 +21,1%
1 any -102 -28,3%
Des de concebre  +161 +161%

 

Factors que afecten Bitcoin SV

Bitcoin SV es cita com a BSV o BCHSV en diferents intercanvis de criptomonedes, ja que és una forma dura de Bitcoin Cash. L’objectiu principal quan es va forçar Bitcoin Cash eren les taxes baixes, cosa que significa que l’escalabilitat continua sent el principal focus dels desenvolupadors de BSV. Dades recents mostren que les transaccions han augmentat i els plans de BSV augmentaran encara més l’escalabilitat. Aquest és un factor positiu per a Bitcoin SV, en comparació amb Bitcoin. El desenvolupament de Bitcoin SV està liderat per nChain i, quan va començar, aquesta criptomoneda estava recolzada pels primers seguidors de Bitcoin Cash com Calvin Ayre i Craig Wright.

Gràfic en viu de Bitcoin SV

Predicció de preus de Bitcoin SV per als propers 5 anys

Amb l’interès públic pel que fa a Bitcoin que passa d’un mitjà de pagament a un instrument d’inversió per obtenir un valor afegit, va sorgir la necessitat que una altra forquilla de Bitcoin prengués la vida com a mètode de pagament, que va ser com va començar Bitcoin SV. La xarxa Bitcoin Cash (BCH) es bifurca dur dues vegades a l’any, com a part de les actualitzacions de protocol programades. Al novembre de 2018, a diferència de les forquilles dures BCH anteriors, hi havia una proposta competitiva que no era compatible amb el full de ruta publicat. Aquell mes, tots dos grups van començar a crear blocs a les seves cadenes de blocs separades i respectives, que van crear Bitcoin SV (BSV) com a resultat d’aquesta divisió.

Escalabilitat de Bitcoin SV

Com hem esmentat anteriorment, les comissions de transacció i els costos de transacció van ser el principal motiu pel qual Bitcoin SV va néixer fa més de dos anys. El protocol Bitcoin Cash passava per una actualització en aquell moment, que tenia com a objectiu augmentar l’escalabilitat canviant la forma en què la cadena de blocs emmagatzemava la informació. Craig Wright, el fundador del desenvolupador de Bitcoin Cash nChain, va agradar la idea que això pogués permetre als desenvolupadors de programari crear plataformes de programari de contractes intel·ligents a la cadena de blocs de Bitcoin Cash. El desenvolupador de BCH nChain va fer una actualització de programari, anomenant-lo Bitcoin Cash SV (Satoshi’s Vision). Com a resultat, Bitcoin SV va néixer el novembre de 2018, després que Bitcoin Cash es bifurqui, obrint un conflicte entre els miners que donaven suport a la nova bifurcació Bitcoin SV i el Bitcoin Cash.

La principal visió de Satoshi Nakamoto per a Bitcoin era ser un instrument de pagament ampli i Bitcoin SV ha estat intentant estar a l’altura d’aquesta visió des de la divisió. Segons els miners que donen suport a BSV, una de les maneres de fer-ho és augmentar la mida del bloc. Els defensors de Bitcoin SV i la comunitat Bitcoin Cash diferien en la mida del bloc, d’aquí la divisió. Els seguidors de BCH volien que la mida del bloc es mantingués a 32 MB, mentre que els seguidors de Bitcoin SV volien que el bloc augmentés a 132 MB. La mida del bloc més elevada ha donat suport a l’augment del nombre de transaccions, que s’ha disparat en els darrers mesos, ja que la demanda ha augmentat durant aquest temps. La xarxa de proves d’escalat (STN) de Bitcoin SV (BSV) va assolir un nou rècord el mes passat, processant més de 9.000 transaccions per segon (tps) a finals de gener.

Competència amb Bitcoin

Igual que la relació entre Bitcoin i Bitcoin Cash, que es caracteritza per una gran competència, la situació és similar a Bitcoin SV. Hi ha atacs de la comunitat Bitcoin, que han estat pesant sobre el BSV. A la primavera del 2019, un usuari de Twitter i Bitcoin anomenat “Hodlnaut, que també es va guanyar la reputació de l’experiment” Lightning Torch “, va criticar públicament Wright, amb una gran multitud de Twitter, mentre que Wright va respondre amb amenaces d’emprendre accions legals i els seus comentaris com a frau. Més tard, la gent de Twitter va activar Wright, perjudicant el sentiment per Bitcoin SV.

Tot i que, això només va ser el començament, ja que diversos broker de criptografia van retirar BSV de la seva llicència. Binance va ser el primer a eliminar Bitcoin SV de l’intercanvi. Poc després, Kraken i Shapeshift van retirar Bitcoin SV, mentre que el CEO de Binance, Changpeng Zhao, va anar més enllà, comentant a Twitter que Wright és un “frau” i que “qualsevol que doni suport a BSV des d’una perspectiva tecnològica hauria d’atacar el fraudulent Craig Wright, qui està enverinant la vostra comunitat i no atacant la resta del món “. Ho van culpar del “sentiment comunitari”. D’altra banda, la comunitat BSV va respondre amb Ed Pownall, representant de relacions públiques de Calvin Ayre i un dels majors partidaris de SV, que va respondre que la retirada de BSV constitueix “un precedent perillós, tot acusant aquests intercanvis de” manipulació del mercat “i” jugant a Déu “..

Desenvolupaments futurs per a Bitcoin SV

Tot i que va tenir un moment difícil al principi, a causa de la competència amb Bitcoin, que té una gran part del mercat i que pot convertir el públic en contra vostra, la situació actual sembla millor i el futur serà més brillant. Diversos altres intercanvis han adoptat BSV, i un dels darrers és BuyUCoin. Es tracta d’un intercanvi digital de productes bàsics popular a l’Índia. La firma va anunciar que ha introduït oficialment suport per a Bitcoin SV [BSV] a la seva plataforma. Els parells comercials BSV / INR i BSV / USDT apareixien a la plataforma i estaven disponibles per al comerç.

Bitcoin SV utilitza la xarxa de proves d’escalat (STN), que és un projecte de l’Associació Bitcoin i operat per nChain. El seu propòsit és augmentar contínuament l’escalabilitat empresarial. Hi ha dues maneres en què STN utilitza els nodes, per a la mineria i per escoltar a tot el món per assegurar-se que els números de transaccions vistos provenen d’una xarxa distribuïda a nivell mundial, per tal de fer coincidir les operacions de la vida real el més a prop possible a tot el món, de manera similar a Internet de les Coses (IoT).

Encara s’estan fent proves inicials de la versió 1.0.7 de STN pel que fa a les longituds de la cadena, però fins ara els usuaris noten millores en el rendiment. Kristensen va comentar les millores realitzades a la STN per augmentar la capacitat:

”Les millores de rendiment de la versió 1.0.7 van tenir un gran paper aquí. La cura i la dedicació de l’equip del node SV són insuperables. La millora de la gestió de les transaccions encadenades sembla estar pagant dividends. Encara volem jugar una mica més per aquí, amb l’augment recent per donar suport a cadenes de 1.000 per defecte ”.

Fins ara hem vist algunes transaccions per segon rècord (TPS) el 2021. El rècord de ruptures de tps es va aconseguir amb longituds de cadena que van variar entre 2 i 12. Això confirma la resistència a llarg termini de la xarxa sota càrrega. A BSV li agraden els grans blocs. La capacitat de transaccions de BSV continua augmentant, amb el registre de principis de febrer de 16.415.525 transaccions en un sol bloc, que és la més gran de qualsevol blockchain mai. Només augmentarà, ja que la següent ronda de proves comença amb cadenes de 25 que augmenten a mesura que passen els dies.

Tot plegat demostra que la cadena de blocs BSV es prepara per rebre i processar aplicacions de big data i de nivell empresarial. Podrien tractar-se de tota mena de contractes, com ara contractes financers o legals, dades IoT, aplicacions financeres, intercanvis, dades sanitàries, registres governamentals i de propietats, així com una àmplia gamma de “actius” simbolitzats que podrien ser realment qualsevol cosa. Aquestes aplicacions també funcionarien a escala mundial. Per tant, sembla que l’elevada capacitat de processament de BSV i el creixent potencial d’escalabilitat de les transaccions esdevindran molt atractius per a les empreses que vulguin processar grans quantitats de dades, sense retards i colls d’ampolla de les transaccions. A continuació d’això, DotWallet va anunciar fa només uns dies que llançaria un nou servei, que es diu “Insígnies”, que és un avanç més per a Bitcoin SV, ja que ara els desenvolupadors poden crear qualsevol tipus de testimoni a la cadena de blocs. Això proporciona a BSV la capacitat de tokenització d’actius d’acord amb la visió de desenvolupament de BSV.

Anàlisi tècnica de Bitcoin SV – BSV / USD Tendències a l’alça, però molt lentament  

A l’anàlisi setmanal de gràfics de Bitcoin SV, podem veure que hi ha una tendència clara i que aquesta tendència és alcista, ja que els mínims continuen augmentant. Després de cada salt, hi ha hagut una recuperació que demostra que els compradors no tenen tanta confiança, i això no és una sorpresa, tenint en compte tots els atacs. Però, al mateix temps, cada retir ha acabat una mica més que l’anterior, cosa que també confirma que la tendència és alcista. Les mitjanes mòbils semblen una mica confuses, ja que només van aparèixer fa un temps, atesa la curta vida útil de BSV, però el 100 SMA ha aparegut ara i ha pres forma. Aquesta mitjana mòbil actua com a suport des del mes d’octubre i, després de l’espelma de martell de la darrera setmana de gener, que va ser un senyal d’inversió alcista després del retrocés de les dues setmanes anteriors, el preu va augmentar i ara puja. El canelobre setmanal actual sembla força alcista i els compradors han superat la resistència anterior, però veurem si aquest salt acaba com tots els anteriors, seguit d’una inversió baixista.

Bitcoin SV reprèn l’impuls alcista després de retornar els guanys anteriors

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me