Uniswap [UNI] Predicció de preus: arribarà de nou a 8,65 $ ATH?

El testimoni UNI d’Uniswap ha estat en una caiguda des del seu llançament. El testimoni que va crear un gran bombo a l’espai encara s’enfronta a diversos obstacles per aconseguir nous màxims històrics. 

Continguts

 1. Quant a Uniswap
 2. Llançament del token UNI d’Uniswap
 3. Comparació de preus UNI amb altres fitxes de governança
 4. Historial de preus UNI
 5. Predicció de preus UNI per al 2020
 6. Predicció de preus UNI per al 2021
 7. Predicció de preus UNI per al 2022
 8. El testimoni UNI és una bona compra?
 9. Preguntes freqüents

Quant a Uniswap 

Uniswap és un fabricant de mercats automatitzat (AMM) descentralitzat d’intercanvi P2P. Està construït com a dos contractes intel·ligents a Ethereum. 

A diferència de les borses centralitzades que requereixen una comanda del comprador i del venedor per crear un mercat viable, la liquiditat d’Uneswap prové directament dels proveïdors de liquiditat (LP). La separació dels comerciants i els proveïdors de liquiditat elimina el bloqueig per bombar un testimoni. Tothom o qualsevol projecte pot incloure un testimoni a Uniswap per negociar-lo sense permís. 


Els parells de criptomonedes a Uniswap es denominen en ETH; per exemple, YFI-ETH, DAI-ETH. Els grups de liquiditat per a aquests parells es construeixen mitjançant parells similars. 

Llançament del token UNI d’Uniswap 

Simbol UNI llançament el 17 de setembre va prendre no només l’ecosistema DeFi, sinó també tot l’espai de criptomonedes per una tempesta. Usuaris anteriors i proveïdors de liquiditat a Uniswap van despertar el 17 de setembre com a mínim 1.000 dòlars més rics. 

El llançament sorpresa d’UNI per a usuaris anteriors va causar molta volatilitat en el preu del testimoni de governança d’Uneswap. 

La utilitat i l’incentiu per tenir tokens de governança són els que separen un bon projecte d’un dolent. Recentment, apareixen nombrosos projectes DeFi com la mania ICO. Aquests projectes són testimonis d’una enorme entrada de volum durant les primeres fases promocionals de la mineria de liquiditat. No obstant això, aviat els agricultors llancen les seves fitxes al mercat perquè pràcticament no hi ha cap incentiu per mantenir aquestes fitxes. 

Fitxes de governança proporcionar drets de vot sobre les actualitzacions del projecte. Un projecte reeixit atraurà més persones que intenten beneficiar-se de la seva governança que un projecte dissenyat només per a cultius de cultiu. 

Comparació de preus UNI amb altres fitxes de governança 

Un estudi comparatiu amb altres fitxes de governança tampoc no és fiable a causa de la recent trobada bogeria agrícola de rendiment que podria créixer o disminuir en el futur. A més, tot i que el concepte general de cultiu de rendiments requereix la participació de fitxes o l’ús d’una plataforma, el seu valor es recolza de manera diferent a cada plataforma. 

Tingueu en compte que les aplicacions descentralitzades (DApps) com MakerDAO, Compound o Aave no són noves, però el boom dels tokens de governança és. 

Prenem l’exemple dels tokens COMP, que són tokens de governança que es distribueixen als prestadors i prestataris a les plataformes. La distribució premia tant els prestadors com els prestataris dividits entre 50 i 50 entre ells. 

propietat > governança

– Kyle Davies (@ kyled116) 24 de setembre de 2020

Bàsicament, els tokens de governança no tenen cap paper en el funcionament de la plataforma. Els beneficis directes de la plataforma es transmeten als proveïdors de liquiditat i a altres participants de la xarxa. Les recompenses del testimoni de governança són recompenses addicionals que de vegades provenen de cremar una part d’aquests ingressos o que se’n podrien separar completament. 

Per últim, les fitxes de governança han crescut astronòmicament en els darrers dos mesos. El suport i les resistències no s’estableixen en gràfics a llarg termini (setmanals i mensuals).

YFIGràfic YFI / USD d’una setmana a Poloniex (TradingView)

YFI, el testimoni de governança de yEarn Finance, va arribar al màxim amb un augment del 5500% des del mes d’agost. Altres com Aave (LEND), SNX i MKR també van augmentar extàticament durant els darrers mesos. Per tant, definir el boom de DeFi. 

Durant aquesta fase de mercat alcista o de descobriment de preus, tot és possible perquè hi ha un alt índex de risc: recompensa. 

Historial de preus UNI 

El preu alt de tots els temps del testimoni UNI a Binance és de 8,62 dòlars el 18 de setembre. Al llançament, hi havia una considerable volatilitat en el preu del testimoni entre 2,4 i 3,6 dòlars. El mateix dia 17, el testimoni va saltar a un màxim de 5,93 dòlars.

Gràfic de preus UniGràfic de preus Uni | Font: CoinGecko

 En els primers 20 dies de llançament, el testimoni ha estat en vermell de 13. El nivell de suport i resistència de 3,63 dòlars ha estat fonamental per a UNI. 

Predicció de preus UNI per al 2020

El curt historial de preus del testimoni UNI i la volatilitat massiva del preu dificulten l’anàlisi de les tendències dels preus. A més, el llançament sorpresa d’aquestes fitxes ha sorprès els usuaris de criptomonedes. Per tant, hi ha un munt de FOMO i FUD al voltant del testimoni actualment. 

Per a qualsevol persona que tingui prou temps en criptografia, el llançament d’un testimoni sol conduir a una tendència a la baixa ja que els grups d’interès i els primers inversors troben la manera de sortir de les seves posicions. 

Token UniGràfic d’un dia UNI / USD a Binance (TradingView)

UNI ha estat en una tendència a la baixa des del seu llançament. UNI d’Uniswap va fer una llista a les principals borses com Coinbase, Binance i FTX el primer dia del seu llançament. 

La mitjana mòbil senzilla de 21 dies és un suport fiable per als bous. La fitxa UNI es va trencar per sota d’aquest nivell després d’un fals esclat de l’1 d’octubre. La resistència al preu a 3,89 dòlars és primordial perquè el moviment de l’ós mantingui posicions curtes en aquell moment.  

A més, tancar per sobre dels 50 SMA és particularment vital per al cas alcista, ja que afegirà credibilitat al trencament. Els comerciants han de tenir en compte les possibles zones de resistència d’uns 5 dòlars. 

Al gràfic de quatre hores, el preu arriba al final del plat triangular descendent, que és encara més baixista. Es reconeix un patró de triangle descendent a través de màximes inferiors i suport horitzontal, formant un triangle rectangle. 

Gràfic de preus UniGràfic de 4 hores UNI / USD a Binance (TradingView)

El suport del patró és de 3,65 dòlars si el preu es confirma per sota d’aquest nivell, l’objectiu d’un triangle descendent apunta a 0,13 dòlars.. 

La idea general és que el testimoni UNI ha de definir el seu suport i les seves resistències amb més claredat amb el temps perquè actualment hi ha molta incertesa al respecte amb possibilitats extremes assolibles. 

Si el preu es trenca per sobre de la resistència del descens, podria assolir qualsevol objectiu fins al màxim històric actual (ATH) a 8,65 dòlars. 

Predicció de preus UNI per al 2021

Han passat només tres setmanes des del llançament del testimoni UNI. Per tant, estimar el preu del testimoni un any en el futur es basa completament en el valor fonamental amb certes probabilitats. 

Els possibles escenaris en el futur per Uniswap són:

 1. Uniswap continua mantenint el ritme del volum d’intercanvi centralitzat i arriba fins als 500 milions de dòlars en un any. Aquests beneficis derivats de les comissions els guanyaran els proveïdors de liquiditat i, per tant, la governança de l’intercanvi serà més valuosa.
 2. L’expansió de l’espai DeFi fora d’Ethereum o la desaparició generalitzada de l’intercanvi comporta la pèrdua de liquiditat i el testimoni de governança té molt poc valor en el futur.
 3. El testimoni UNI i la plataforma evolucionen amb el pas del temps fins a servir el mercat d’una manera diferent. Actualment, l’equip se centra a construir les plataformes Uniswap i ho fa mitjançant subvencions i béns públics.

A més, Uniswap també assumeix el risc tècnic que comporta qualsevol projecte intel·ligent basat en contractes, és a dir, que es poden explotar els contractes. 

Actualment, l’incentiu per minar tokens UNI actua a favor d’augmentar la liquiditat. No obstant això, a causa de les altes tarifes per Ethereum GAS, el cost d’una transacció de permuta és de més de 3 dòlars. Això repel·leix els comerciants minoristes de baix volum de la plataforma; per tant, reduir el volum de transaccions que és el mitjà per obtenir ingressos. 

Predicció de preus UNI per al 2022

El futur de les finances descentralitzades no només està en mans de desenvolupadors i usuaris, sinó també de reguladors. El debat sobre l’aplicació de la llei de valors ha pres un nou gir amb els tokens de governança DeFi. 

Ethereum, la plataforma en què està dissenyada, també té un paper fonamental en el futur del projecte. 

Els preus del gas Ethereum fluctuen diàriament en línia amb la demanda. Si molta gent intenta utilitzar Ethereum alhora, els preus del gas seran més alts. Si l’activitat és baixa, els preus del gas seran més baixos. La implementació de la capa 2 i l’ETH 2.0 encara no existeix en el futur, de manera que fins aleshores encara hi ha l’obstacle per a l’adopció al detall. El testimoni UNI podria atraure els usuaris a la plataforma, però el seu èxit està entrellaçat, cosa que provoca confusió entre els comerciants. 

Tot i que els guanys han estat abundants per a alguns, també hi ha hagut nombrosos casos en què les catifes han aconseguit una venda anticipada. Per tant, també pot ser necessària una regulació per al creixement orgànic de l’espai. 

Llegiu també: Predicció de preus Ripple (XRP): x3 (1,0 $) a finals de 2020?

El testimoni UNI és una bona compra? 

Invertir en fitxes UNI actualment equival a invertir en una start-up o un fons de risc. Tot i que les perspectives semblen brillants, la probabilitat d’èxit futur rau en la foscor. Per cobrir els riscos de moviments extrems de preus, la diversificació de la cartera ajuda a augmentar la probabilitat de guanys. Els usuaris han de mirar d’invertir no només en una criptografia; a més, no només un projecte DeFi també. L’atenció a l’espai té només 6 mesos, hi ha diverses maneres en què l’ecosistema pot evolucionar.

En ser el DEX líder a l’espai, els tokens de governança de la plataforma estan obligats a mantenir reconeixement i valor al mercat. No obstant això, els incentius de mineria de liquiditat simbòlica UNI acabaran el 17 de novembre, on podrem assistir a una aturada en la venda. Fins que l’oferta sembla superar la demanda.  

A més, l’elevada inflació en els primers quatre anys juntament amb un ús limitat del testimoni de governança redueix la seva comercialització en el període inicial. Els inversors també han de realitzar la diligència deguda de les perspectives reguladores de les fitxes. 

No puc comentar gaire el preu a curt termini … &# 128293;

… però suposo que només em sorprèn que la gent se sorprengui $ UNI furiosa. &# 129412;

L’aplicació més utilitzada, amb tarifes superiors a Bitcion, té un volum superior a molts CEX i una de les millors demostracions d’Ethereum.

Aprèn a veure & compra els de debò. &# 128064;

– DCinvestor.eth ⟠ aftab.eth (@iamDCinvestor) 18 de setembre de 2020

Preguntes freqüents

P1. Quin és el preu actual d’Uniswap (UNI)?

Actualment, XRP cotitza a 3,20 dòlars a Binance.

P2. Aconseguirà UNI 10 dòlars?

Segons les prediccions anteriors amb el creixement orgànic de la plataforma Uniswap, UNI pot arribar a 10 dòlars en el futur. 

P3. On puc comprar fitxes UNI?

Podeu comprar Ripple [XRP] a les principals borses de criptomonedes incloses Binance, Bitstamp, Okex, Poloniex i FTX.

També podeu negociar els seus derivats en plataformes com FTX, Binance, Okex,etcètera.

P4. El que serà el preu UNI d’Uniswaps demà?

Pel que fa als nivells tècnics, UNI cotitzarà entre 3.4000 i 3.000 dòlars.

P5. El Token UNI és un gran actiu per a la inversió?

L’espai DeFi juntament amb el seu testimoni de governança són relativament nous per fer aquest tipus de judici amb precisió. No obstant això, segons les estadístiques actuals, si es vol invertir en fitxes DeFi, UNI destaca com una opció viable. 

Q6. Sobreviurà Uniswap?

Uniswap és una plataforma descentralitzada per al comerç de tokens ERC-20. La supervivència de la plataforma no s’enfronta a cap amenaça, però comporta riscos tècnics i normatius. 

Un error en el disseny de contractes intel·ligents pot provocar pèrdues de fons a la plataforma. A més, els reguladors poden anunciar restriccions d’ús al seu país que reduiran la seva comercialització. 

Q7. Arribarà UNI a 10 dòlars?

A 10 dòlars, el límit de mercat total d’UNI serà de 10.000 milions de dòlars. Tot i que no és impossible, les possibilitats que arribi a 10 dòlars en un futur pròxim són desoladores, ja que fins i tot la moneda centralitzada Binance BNB actualment té un mcap de 4.200 milions de dòlars..

Q8. Quin valor tindrà Uniswap (UNI) en els propers cinc anys??

Es preveu que Uniswap cotitzarà a 8,00 dòlars en els propers cinc anys.

P9. El testimoni UNI està inclinat a caure o augmentar en els propers cinc anys?

Uniswap és una plataforma innovadora que podria substituir les plataformes de negociació centralitzades, inclòs el llançament de valors tradicionals a Ethereum. Per tant, hi ha moltes possibilitats de créixer. No obstant això, el procés de distribució de fitxes pot causar obstacles a la pujada del preu. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me