Predicció de preus Tron TRX: anàlisi projectada

Predicció de preus Tron TRX: anàlisi projectada

Tron té elegants possibilitats tant al 2019 com al 2020. En el moment de publicar aquesta predicció de preus, l’ambiciós projecte canviava de mans a 0,024 dòlars. No obstant això, en les darreres setmanes hem vist com el mercat de les criptomonedes entrava en una fase alcista. De fet, l’impuls alcista ha tingut inversors i experts que creuen que aquest és el començament d’una pujada parabòlica com la del 2017. Alguns experts creuen que la correcció no només augmentarà fins als nivells màxims històrics, sinó que crearà nous màxims impressionants finals de 2020.

En la predicció anterior, vam predir que Tron pujarà a 0,08 dòlars a finals de 2019. No obstant això, segons l’estat del mercat, ajustarem aquesta predicció a 0,1 dòlars a finals de 2019. La fase alcista de base ampliada juntament amb l’esperada Els anuncis clau per a Tron i BitTorrent (BTT) fan que l’objectiu de 0,1 dòlars sigui bastant conservador. És essencial tenir en compte que la nostra predicció de Tron que arribi a 0,2 dòlars a finals de 2020 encara es manté, però encara és possible una correcció a 0,4 dòlars (amb precaució de les fluctuacions agudes).

 • Tron és ara un digne competidor d’Ethereum després del llançament de mainnet el 2018.
 • Les anàlisis tècniques situen Tron en una fase alcista tant a llarg termini com a curt termini.

Deixem una mica de llum sobre la pregunta més freqüent que rebem sobre Tron: és la Predicció de preus de Tron.

Tots els fervents seguidors del mercat de criptomonedes estarien d’acord en això Tron (TRX) és un dels projectes més ambiciosos de la indústria. El projecte ha vingut d’un estat on tenia pocs casos d’ús, fins i tot inexistents, fins al punt que es veu com un digne competidor de l’altcoin Ethereum (ETH) més gran. De fet, es diria que Tron és l’exemple perfecte de ‘fingir-lo fins que el fas”. Per això, predir el valor de Tron ha esdevingut encara més important per a nosaltres.


A banda dels teatres, Tron se situa actualment com l’11è actiu digital més gran del mercat amb una capitalització borsària de 1.500 milions de dòlars. En les darreres 24 hores, les dades de CoinMarketCap mostren que la criptografia té un volum de negociació de 636 milions de dòlars. Tot i que Tron té un subministrament total de 99.281.283.754 TRX, només hi ha 66.682.072.191 fitxes TRX en circulació.

Tron figura a la majoria de les principals plataformes d’intercanvi de criptomonedes, inclosa la més gran de Binance. Altres plataformes que admeten Tron inclouen OKEx, HitBTC, Huobi, CoinBene, Bitrue, Upbit, IDAX, Gate.io, Bittrex i Bitfinex entre moltes altres..

En aquest article, intentem donar als nostres estimats lectors una visió general del projecte de criptomoneda Tron, el rendiment passat i futur, el futur del projecte, prediccions, així com la secció de preguntes freqüents, on podeu equipar-vos ràpidament amb informació sobre Tron..

Continguts

 1. Predicció de preus Tron 2019
 2. Predicció de preus Tron 2020
 3. Predicció de preus Tron 5 anys
 4. Tron 2018 en poques paraules
 5. Tron encara ha trobat un fons?
 6. El futur de Tron
 7. Anàlisi tècnica de Tron
 8. Preguntes freqüents
 9. Visió general del projecte Tron
 10. Cartera Tron

Preu Live Tron:

Preu en viu = canvi (5 min)

Cap de mercat Volum de 24 hores VWAP de 24 hores Canvi de 24 hores

Predicció de preus de Tron 2019

La predicció de preus es basa principalment en l’estat del projecte actual i en el seu funcionament en el passat. Tron ha aconseguit recentment 2,7 milions de comptes registrats a la xarxa (establint un nou rècord). Els darrers tres mesos, Tron ha crescut constantment en el nombre d’usuaris. En diverses ocasions, Tron ha liderat la indústria pel que fa al volum de cadenes i transaccions diàries més gran. El nombre de dApps a la plataforma ha arribat recentment a 400, tot i que encara està lluny de l’objectiu de 2.000 de 2019.

Tot el mercat de criptomonedes va estendre el cripto hivernal fins al 2019, on els actius digitals van retallar massivament els guanys assolits el desembre de 2018. La caiguda dels preus generals es va atribuir principalment a que els inversors prenguessin un segon pla després de la pressió baixista prolongada. El ral·li defensor de Bitcoin no va poder reviure els altcoins, ja que s’esperava fins que vam tenir una ruptura a principis d’abril.

La nostra predicció de Tron el 2019 situa TRX a 0,08 dòlars al final del 2019. A més, Tron emprèn un increïble viatge per trencar barreres al comerç entre 0,05 i 0,07 dòlars el segon i tercer trimestre de l’any. La xarxa té la intenció de signar diverses associacions estratègiques, inclosa la rumorosa associació amb el Liverpool Football Club. Això, juntament amb un major desenvolupament en termes d’increment de la privadesa, la seguretat i la privadesa continuaran cridant l’atenció dels inversors.

Predicció de preus de Tron 2020

Tot i que Tron cotitza a 0,024 dòlars després d’una pèrdua del 2% en les darreres 24 hores, es preveu que el testimoni arribi a 0,2 dòlars a finals de 2020. També és bo assenyalar que altres experts del mercat posen TRX entre 0,05 i 0,08 dòlars a finals de 2020 (predicció de TradingBeasts).

Cap a finals de 2020, una concentració de bous començarà al voltant dels 0,21 i 0,30 dòlars, donant lloc a un moviment parabòlic alcista com el que es va experimentar el desembre del 2017. d’altra banda, Tron canviarà a 0,4 dòlars el 2020, però els inversors haurien d’esperar enormes fluctuacions curs.

Predicció del preu de Tron 5 anys

Es preveu que Tron generi inversors institucionals el 2020, especialment amb el pla de convertir TRX en un testimoni de qualitat institucional. S’espera que moltes organitzacions adoptin la tecnologia blockchain aquest any, al seu torn, augmentin l’acceptació de Tron (TRX) amb el suport de l’augment de dApps. Les prediccions suggereixen que una inversió en TRX actualment tindrà un ROI del 1.536,75% el 2023, cosa que significa això És probable que TRX cotitzi a 0,54 dòlars el mateix any.

Tron 2018 en poques paraules

El 2018 va ser un any increïble per a Tron, així mateix, el testimoni emès per l’empresa TRX. A més, seguint el seu full de ruta, la xarxa va assolir diverses fites que la van situar al mapa global i en competència directa amb altres plataformes similars com Ethereum, EOS i NEO. Els inversors esperaven que Tron lliurés i la xarxa es superés.

En algun moment de l’any passat, la quota de mercat de Tron va augmentar significativament i la va situar entre les deu criptomonedes principals per capitalització borsària. La Fundació Tron també va llançar el mainnet que permetia a Tron transferir els tokens TRX d’Ethereum al seu propi protocol. Llavors, la xarxa va elegir súper representants per garantir que es garantís la descentralització de la xarxa. A més, el 2018 és l’any que Tron adquirit la plataforma per compartir fitxers, BitTorrent.

El llançament de mainnet va elevar Tron al nivell d’Ethereum com a plataforma de construcció d’aplicacions descentralitzades (dApps). Com a plataforma independent, la cadena de blocs Tron s’utilitza per verificar les transaccions mentre s’utilitza el que es coneix com algorisme de consens de prova d’autoritat no disruptiu. Un altre assoliment significatiu per a Tron el 2018 va ser l’associació innovadora amb PornHub; el lloc web líder en contingut per a adults amb més de 120 milions d’usuaris diàriament. Tot i això, el 2018, la comunitat Tron va ser testimoni de les cremades simbòliques, de les eleccions al súper representant i de l’increïble Project Atlas.

Predicció de preus de Tron

Font del gràfic: Guia d’intercanvi de Bitcoin

Tron encara ha trobat un fons?

Les criptomonedes del 2019, inclòs el Tron, semblen haver trobat un suport significatiu que posa fi a l’hivern criptogràfic que va dominar el mercat al llarg del 2018. Si observem el gràfic de parelles comercials TRX / USD, veiem que les caigudes d’un mes a l’altre del 2018 semblen trobem assistència a 0,011 dòlars. Des d’aleshores, Tron ha corregit aquest nivell fins als màxims comercials de 0,0377, però ha retrocedit amb el temps fins als 0,0244 dòlars actuals. A l’alça, els guanys es limiten fortament a 0,0400 dòlars i s’espera una negociació lateral en un parell de mesos. Per tant, és cert dir que Tron va tocar un fons i espera pacientment una ruptura.

Gràfic diari TRX / USD

Predicció de preus de Tron

Font del gràfic de predicció de preus Tron: Vista comercial

El futur de Tron

Tron és un projecte que a molts els agrada odiar. Tot i això, és cert que té una comunitat molt vibrant que es manté activa i compromesa principalment pel fundador de Tron, Justin Sun. Sun té un estil de màrqueting interessant al seu voltant. Les seves habilitats de màrqueting poden fer envejar a un expert experimentat en màrqueting. No obstant això, la mateixa franquesa ha demostrat ser perjudicial per al projecte com els atacs directes entre Sun i el fundador d’Ethereum, Vitalik Buterin..

Segons ZyCrypto, el futur de Tron és desolador tret que la xarxa canviï de tàctica en un futur proper. Per exemple, els informes indiquen que el 90% dels actius són el canal de la Fundació Tron durant la distribució, mentre que es reserven una escassa quantitat de monedes per a futurs desenvolupaments.

No obstant això, segons els fonaments, el futur de Tron encara és brillant i podria ser més brillant. Per descomptat, no hi ha un equip perfecte i les persones darrere del projecte han demostrat als inversors que poden lliurar abans i res no els impedirà tornar a fer-ho..

També us podria interessar Llançament de Tron MainNet: deixar sense pedra per convertir-vos en una potent criptomoneda

Anàlisi de preus de Tron

Vegem de prop els nivells tècnics que mostra aquest ambiciós testimoni de criptomoneda. El gràfic de 4 hores mostra que Tron no només és un rebot fort, sinó que també té el potencial de recuperar els màxims assolits a l’abril. Després de la fase de consolidació allargada, els brots verds van començar a brotar al mercat. Tron al costat d’altres actius digitals va superar les 200 mitjanes mòbils simples (SMA), marcant l’inici de la formació de la cama per al ral·li de bous que s’acabava. La correcció per sobre de la resistència de l’interval a 0,0248 dòlars va ser el punt de sortida que Tron va requerir per escalar els nivells superiors a 0,0300 dòlars i fins i tot provar l’obstacle a 0,0320 dòlars..

Gràfic Tron TRX / USD de 4 hores

Predicció de preus de Tron

Font del gràfic de predicció de preus de Tron: Vista comercial

El fet de no superar els 0,3200 dòlars va permetre als ossos maltractats tornar per venjar-se, un moviment que va fer que Tron perdés una gran part dels guanys acumulats a l’abril. El suport a 0,0260 dòlars finalment va caure a causa de la pressió del baixista, mentre que la caiguda per sota dels 200 SMA va augmentar la influència de l’ós al mercat, resultant en una nova caiguda per sota del nivell de Fibonacci del 23,6%, presa entre l’última caiguda de 0,02786 dòlars a un mínim de 0,0221 dòlars..

El mes d’abril es redueix el saldo al mínim abans d’augmentar de nou per iniciar el nou mes de maig. Tot i que Tron ha estat alcista en els darrers dos dies, la criptografia torna a cotitzar en el rang de resistència abans que comencés la pujada d’abril. L’increment està limitat tant per la resistència del rang a 0,0248 dòlars com pel 23,6% del nivell de fibra. Hem vist una ruptura per sobre de la resistència de la línia de tendència, però el suport a curt termini del nivell de fibra del 50% encara està en perill.

Tècnicament, Tron és alcista a curt termini, però manca de suport i de catalitzador per mantenir el creixement cap a les màximes d’abril. El RSI està per sobre de la mitjana i, fins i tot, puja per sobre de la línia de tendència creixent. És essencial que Tron superi els 200 SMA a 0,2600 dòlars per animar més compradors a prendre posicions per tal de veure una recuperació significativa que fins i tot podria arribar a 0,035 dòlars i 0,0400 dòlars a mitjà termini (abans de finals de juny).

Indicadors tècnics clau de Tron

RSI de 4 hores: 58,79

200 SMA de 4 hores: 0,0260

Tendència a curt termini: Alcista

Tendència a llarg termini: Alcista

Àrees clau de suport: 0,0240 $, 0,0230 $, 0,02192 $ i 0,0210 $.

Zones de resistència clau: 0,0260 $, 0,02742 $ i 0,0320 $.

Preguntes més freqüents sobre Tron Price:

Quin és el preu actual de Tron (TRX)?

Actualment, el valor de Tron és de 0,0246 dòlars (a Coinbase).

Quin serà el preu de Tron (TRX) demà?

Segons l’anàlisi tècnica anterior, és probable que Tron (TRX) cotitzi demà per sobre dels 0,0250 dòlars.

Tron és un actiu recomanable per a la inversió??

Tenint en compte les prediccions explorades en aquest article, Tron és un bon actiu per invertir-hi. No obstant això, és més rendible per al titular a llarg termini o conegut com HODLers..

Quin és el preu previst per Tron en cinc anys?

Segons la predicció anterior, és probable que Tron cotitzi a 0,54 dòlars al cap de cinc anys.

Tron està inclinat a una caiguda o alça en el futur??

En el futur, veurem que Tron cotitzarà molt per sobre del preu actual. Tot i això, com a actiu negociable amb criptomoneda, hi haurà alts i baixos. L’important és que tindrem màximes i mínimes més altes.

Quin serà el preu de Tron el 2020?

Es preveu que Tron cotitzarà a 0,2 dòlars a finals de 2020.

Quin serà el preu de Tron el 2025?

Tron intercanviarà mans entre 0,5 i 0,6 dòlars el 2025 (exactament d’aquí a 6 anys).

Can Tron Crash?

És poc probable que Tron falli en funció de l’anàlisi que hem fet al projecte. Tron no només ha esdevingut més gran, sinó també millor. Els desenvolupadors de Tron no han decebut abans i definitivament no començaran avui.

On puc comprar Tron (TRX)?

Podeu comprar Tron a totes les borses que admetin TRX com a actiu negociable, algunes de les quals s’esmenten aquí.

Visió general del projecte Tron

Tron es descriu a si mateixa com la plataforma descentralitzada més gran del món de les criptomonedes. El lloc web diu que el seu alt rendiment és el resultat de la millora de les transaccions per segon (TPS) de la xarxa “que ha superat Bitcoin i Ethereum, en un grau pràctic d’ús diari”. Tron també afirma ser una de les xarxes més escalables de la indústria de manera que les aplicacions tenen assignats diversos mètodes de desplegament a Tron a causa dels contractes intel·ligents extremadament escalables i eficaços. A més, la plataforma té la capacitat de suportar volums colossals d’usuaris.

Altres detalls del lloc web de Tron expliquen que la xarxa és més fiable en termes d’estructura de la xarxa: “l’actiu de l’usuari, el valor intrínsec i un major grau de consens de descentralització vénen amb un mecanisme de distribució de recompenses millorat”.

Pel que fa al rendiment, TRX gestiona constantment 2.000 transaccions per segon (TPS) durant tot el dia. El TPS de Tron supera els 25 TPS d’Ethereum, al mateix temps, és gairebé gegantí en comparació amb les transaccions per segon de Bitcoin que oscil·len entre 3 i 6.

Carteres Tron

Una cartera criptogràfica és una part essencial de qualsevol xarxa de criptomonedes perquè connecta els usuaris a la cadena de blocs. Permet enviar, rebre i emmagatzemar fitxes o monedes digitals a més de ser una part integral de les aplicacions descentralitzades (DApps).

Tron té diversos tipus i versions de carteres, inclosa la recentment llançada TronLink. La cartera s’utilitza principalment en l’accés de DApps al protocol Tron. També es pot utilitzar per enviar i rebre fitxes TRX, TRC10 i TRC20. Els usuaris que vulguin utilitzar TronLink han de descarregar i instal·lar una extensió de navegador compatible amb Chrome. Posteriorment, poden crear una cartera nova i recordar de mantenir segures les claus privades.

La interfície d’usuari de TronLink és molt senzilla i precisa, ja que mostra l’adreça del compte, el saldo, l’amplada de banda, l’energia i el nombre de fitxes emmagatzemades..

Cartera Tron

Cartera Tron, d’altra banda, resulta útil per a l’usuari actual que prefereix fer servir el seu telèfon intel·ligent per fer pràcticament tot, sempre que estigui basat en Internet. Tron Wallet és una de les carteres més avançades de la indústria. Es presenta com un paquet complet que proporciona a l’usuari la possibilitat de transferir cryptos, mostrar l’historial del compte de transaccions, connectar-se a DApps, a més de donar suport a la recaptació de fons i la votació del súper representant. Aquesta cartera és compatible amb TRX i altres fitxes que s’executen a la xarxa principal de Tron. A més, s’admeten diverses plataformes, incloses la web, el mòbil i l’escriptori.

És essencial fer la vostra pròpia investigació abans de comprar cap criptomoneda, perquè ningú no pot predir el preu amb precisió. Aquest article està destinat a ajudar a formar una base per a la vostra decisió d’invertir a Tron. No obstant això, la investigació addicional us ajudarà a fer el judici adequat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me