Predicció de preus de Bitcoin (BTC) 2019/2020/2025: el futur ja és aquí

 • La fase màgica de Bitcoin ha començat: la predicció de 20.000 dòlars és bastant conservadora.
 • Bitcoin té el potencial de superar el seu màxim històric (ATH) marginalment per sota dels 20.000 dòlars a finals de 2019
 • BTC / USD activarà el seu FOMO en tota regla en superar els nivells crítics dels 10.000 dòlars.

Actualització: 12 de setembre de 2019

 • El preu de Bitcoin continua reduint-se amb mínims inferiors a 12.000 dòlars i mínims superiors a 10.000 dòlars.
 • La Bollinger Band de Bitcoin suggereix possibles oportunitats comercials a partir de la compressió en desenvolupament.

Gràfic de preus BTC / USDGràfic de preus BTC / USD per Tradingview

Contingut:

 1. Introducció a Bitcoin
 2. Reptes que afronta Bitcoin
 3. Predicció de Bitcoin 2019/2020
 4. Els millors analistes / experts Predicció de Bitcoin
 5. Anàlisi tècnica
 6. El futur de Bitcoin
 7. Preguntes més freqüents sobre els preus de Bitcoin

Introducció a Bitcoin

La majoria de la població mundial ha sentit parlar de Bitcoin en l’última dècada. Alguns han sentit a parlar de les seves increïbles funcions com l’efectiu digital i la revolució que està portant al sector financer, mentre que d’altres han sentit parlar de Bitcoin negativament principalment per part de la crítica. No obstant això, molts parlen de Bitcoin sense trigar a comprendre-ho i com funciona. Bitcoin ha estat i és la clau de la transformació global del sistema financer i de la societat en general. Aquest article intentarà introduir Bitcoin de la manera més senzilla i ajudar-vos a entendre la tecnologia que hi ha darrere de la criptomoneda, el futur de Bitcoin, així com la presa de predicció de preus de Bitcoin de diversos experts..

El Bitcoin

Bitcoin va sortir a la llum després de la crisi financera mundial del 2008 amb l’objectiu de desenvolupar un millor sistema financer per a la societat global sense la interferència dels governs i les institucions financeres. Bitcoin es coneix principalment com efectiu digital que no està controlat per cap organització. Es pot utilitzar per emmagatzemar valor, transferir valor, comprar béns i serveis i no requereix permís d’un tercer. En moltes ocasions, Bitcoin s’ha anomenat “Or digital”, però, contràriament a l’or físic, Bitcoin és fàcilment accessible, més ràpid i amb més eficiència, sobretot en termes d’emmagatzematge. Bitcoin també és divisible fins als vuit decimals i funciona com diners a Internet o diners en efectiu digital. A diferència de les monedes fiduciàries, Bitcoin no es pot manipular a més de ser una mercaderia escassa, ja que només poden existir 21 milions de BTC.


També us pot agradar: Bitcoin contra la moneda FIAT, que és més volàtil?

Si mirem enrere, Bitcoin va ser creat per un individu o un grup de persones anònim que portava el pseudònim de Satoshi Nakamoto. Fins ara, la identitat de Satoshi Nakamoto continua oculta, però Bitcoin va ser la primera criptomoneda que es va crear després del llibre blanc original publicat el 2009.

Des de la seva creació, la xarxa Bitcoin mai no ha estat piratejada. Això demostra al món que el protocol Bitcoin pot suportar la prova del temps. No obstant això, la gent ha perdut el seu Bitcoin a causa de les plataformes d’intercanvi que s’han piratejat. Per tant, és important que emmagatzemeu les vostres monedes de la forma més segura possible; preferiblement a la cartera freda.

La cadena de blocs

Bitcoin és només la punta de l’iceberg com a tecnologia que hi ha darrere, la cadena de blocs és el veritable negoci. Blockchain va permetre a la gent modificar el codi de Bitcoin i oferir millors xarxes de criptomonedes com Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, entre d’altres. A més, la tecnologia blockchain revoluciona actualment la governança, el big data, la logística, les indústries de la cadena de subministrament, la indústria de la salut i fins i tot el sector educatiu, etc..

Llegiu també: “Bitcoin Vs Blockchain” és exactament el mateix que “Facebook contra neutralitat de la xarxa”: Andreas Antonopoulos

En termes més senzills, blockchain és un registre de dades sovint anomenat blocs que s’uneixen criptogràficament. Cada bloc té un enllaç hash criptogràfic amb el bloc anterior en una marca de temps i dades de transaccions. Blockchain va ser dissenyat per ser immutable i, per tant, resistent a les modificacions, convertint-se en la forma més segura de transferir valor sense la interrupció de tercers..

Reptes que afronta Bitcoin

Per molt que Bitcoin sigui la revolució que hem explorat anteriorment, encara té una bona part de les limitacions que comencen amb dificultats per prendre decisions a causa del seu caràcter descentralitzat. Això significa que per prendre una decisió ha de guanyar-se el suport de la majoria dels miners. Algunes actualitzacions requereixen un canvi permanent en el codi anomenat hard fork. Una bifurcació dura del protocol Bitcoin necessitaria almenys el 75% de tota la potència de hash.

També us pot agradar: Què són les forquilles Cryptocurrency? – Tot el que heu de saber sobre Hard Fork i Soft Fork

En segon lloc, el temps de processament de les transaccions de Bitcoin ha estat un repte important i continua dificultant l’adopció generalitzada. El temps de transacció més gran comporta taxes de transacció més altes, cosa que fa que la xarxa funcioni car. Inicialment, Bitcoin es va crear per donar suport a set transaccions per minut amb blocs d’1 MB. Hi va haver una proposta per augmentar la mida del bloc, però la proposta no va guanyar la tracció necessària per efectuar els canvis. Tanmateix, es va desenvolupar un pedaç anomenat SegWit per permetre als desenvolupadors augmentar la capacitat de transacció de la xarxa sense alterar la mida del bloc. La privadesa també és una preocupació per a molts que haurien desitjat que les seves transaccions quedessin fora de la vista del públic.

Predicció de Bitcoin per al 2019/2020

Bitcoin va patir caigudes extremes el 2018. Va ser un exemple perfecte de “des de draps fins a riqueses i després de nou a les catifes”. L’any anterior, Bitcoin 2017 va entrar en un moviment parabòlic que el va veure ascendir a màxims increïbles propers als 20.000 dòlars. Tot i això, l’alta volatilitat i la manca de suport van fer que retallés els guanys massivament. Hi va haver intents de recuperació al llarg de l’any, però tan aviat com es va trencar el suport de 6.000 dòlars, Bitcoin va augmentar fins a les mínimes del 2018 al voltant dels 3.146 dòlars al desembre de 2018.

Tanmateix, des de principis del 2019 Bitcoin continua buscant la seva glòria perduda trencant les barreres claus per al seu alça. L’ascens a màxims propers als 9.000 dòlars ha tingut experts que creien que Bitcoin no només va trobar un fons, sinó que també va introduir un nou moviment parabòlic que el portarà a màxims superiors als 10.000 dòlars..

Coingape prediu que Bitcoin té el potencial de superar el seu màxim històric (ATH) marginalment per sota dels 20.000 dòlars a finals de 2019. Una vegada que s’hagi esborrat la barrera dels 10.000 dòlars, els bitlles de Bitcoin tindran l’oportunitat de concentrar-se en nivells propers als 15.000 dòlars i, finalment, tiraran el preu cap als 20.000 dòlars i assoliran nous màxims a 23.500 dòlars. Actualment, Bitcoin cotitza a 8.558 dòlars després de defensar el suport clau d’uns 7.500 dòlars els darrers dies.

Aquesta ambiciosa predicció es recolza en l’evolució actual de la indústria. Hi ha moltes institucions financeres com JPMorgan i Fidelity que entren al criptoespai per oferir serveis relacionats amb els actius digitals. A més, gegants com Facebook llançaran els seus propis cryptos el 2020, mentre que grans empreses tecnològiques com AT&He començat a acceptar Bitcoin com a opció de pagament. Aquests són altres projectes entrants destinats a crear més demanda i facilitar l’adopció de criptomonedes i altres actius digitals, al seu torn, augmentant el preu.

Prediccions principals de Bitcoin d’analistes / experts

Bitcoin finalment ha entrat en una fase alcista, sobretot després de tocar màxims superiors als 9.000 dòlars per primera vegada el 2019. Diversos experts i analistes creuen que la concentració de bous tot just comença i no s’aturarà als 20.000 dòlars. El CEO de Xapo Wences Casares, que també forma part de la junta de PayPal, va comentar recentment que Bitcoin augmentarà 250 vegades en un futur proper.

Tom Lee:

El fundador de Fundstrat, una empresa d’investigació líder i fervent creient de Bitcoin, ha demostrat confiança en la concentració de toros en curs. Segons Lee, Bitcoin s’acosta constantment al punt de no retorn. Les dades de la seva empresa, suggereixen que un cop BTC / USD arribi als 10.000 dòlars, provocarà el seu FOMO complet que actualment s’etiqueta com a FOMO ‘Nivell 10’; que representa el mateix valor que ha marcat l’inici del moviment parabòlic de Bitcoin en el passat.

Michael Novogratz:

La predicció recent del fundador i CEO de Galaxy Digital diu que Bitcoin consolidarà els seus guanys recents entre 7.000 i 10.000 dòlars. També afegeix que l’impuls podria empènyer el preu a nivells més alts. Novogratz creu que l’adopció principal és la principal força impulsora de l’actual concentració de bous. Els desenvolupaments del sector i les grans empreses tecnològiques que fan entrades a l’espai estan ajudant a validar Bitcoin i criptomonedes.

“Segons el futur, Bitcoin probablement es consolida entre 7.000 i 10.000 dòlars. Ja ho sabeu, els arbres no creixen fins al cel “, va dir dijous en una conferència telefònica el conseller delegat de Galaxy Digital Holdings Ltd. que va discutir els resultats financers del primer trimestre de la companyia. “Si m’equivoco en això, crec que estic equivocat a l’alça, que hi ha prou il·lusió i impuls que podria dur a terme”.

Andy Cheung:

El cap d’operacions de l’intercanvi de criptomonedes OKEx va dir recentment que Bitcoin puja a 20.000 dòlars és simplement una predicció conservadora.

“20.000 dòlars és una predicció conservadora del preu de Bitcoin el 2019, com ja vaig dir l’any passat”, va afegir “La concentració no s’aturarà aquí, perquè hi ha més inversors institucionals que entren al mercat i comença a produir-se l’efecte de reducció a la meitat del 2020. Estem encantats de presenciar aquesta tendència alcista i espero un nou màxim que mereix Bitcoin. Bitcoin no és només una moneda, sinó un esperit que dificulta la criptoindústria “.

Arthur Hayes:

El cofundador i el conseller delegat de BitMEX, un intercanvi de criptomonedes comercials de Bitcoin, va predir al març que Bitcoin tocarà 10.000 dòlars abans de finalitzar el 2019. No obstant això, per a ell, la concentració de toros començaria el quart trimestre de l’any:

“La picada del 2019 serà intensa, però els mercats recuperaran els 10.000 dòlars. Aquesta és una barrera psicològica molt important. […] 20.000 dòlars són la recuperació definitiva. No obstant això, va trigar 11 mesos de 1.000 a 10.000 dòlars, però menys d’un mes, de 10.000 a 20.000 dòlars, fins a 10.000 dòlars “.

Joey Krug de Pantera Capital

A mesura que el preu del bitcoin continua fluctuant estretament dins de la regió de desenes de milers de dòlars, els experts presenten contínuament especulacions de preus basades en la investigació. Aquesta vegada, Joey Krug de Pantera Capital és molt alcista sobre bitcoin i insisteix que 42.000 dòlars abans que finalitzi l’any és un “bon tret”!. En explicar els seus mètodes més enllà de l’anàlisi tècnica habitual (TA) amb què estem acostumats, Joey i Morehead van utilitzar una sèrie d’accions de preus persistents i repetitives per aterrar a una especulació de preus de 300.000 dòlars per bitcoin durant els propers 3 anys..

Anàlisi tècnica de Bitcoin: autonomia de 4 hores

El gràfic de 4 hores del parell de negociació BTC / USD mostra un actiu que ha dedicat la major part dels darrers cinc mesos del 2019 a buscar nivells superiors. Abril i maig han estat els mesos amb més èxit fins ara, amb Bitcoin més que doblar el seu valor en els seixanta dies. El viatge a màxims marginalment superiors als 9.000 dòlars no ha estat sense alts i baixos. Tot i això, la resistència que Bitcoin ha demostrat continua demostrant als inversors que ens trobem enmig d’una concentració de bous.

Gràfic de 4 hores BTC / USD

gràfic bitcoin de 4 hores BTC / USDFont del gràfic: Vista comercial

En trencar el nivell de 9.000 dòlars, Bitcoin va formar un màxim de 9.086,93 dòlars (a Coinbase). El preu va invertir la tendència a la baixa, on era imparable amb un suport de 8.500 dòlars. El preu va caure per sota de la mitjana mòbil exponencial de 50 (EMA). Més caigudes van trencar el suport de la tendència ascendent abans de trobar suport a l’EMA100 prop dels 8.000 dòlars.

Una inversió del suport vital va superar els 8.500 dòlars, però la pujada es va limitar a menys de 8.600 dòlars. El fet que el MACD s’hagi retirat de nou a la zona positiva demostra que els toros guanyen força. La defensa del suport EMA100 significava que BTC podia corregir més. No obstant això, la formació d’un patró de falca creixent significa que els comerciants haurien d’estar pendents de retrocessos. Una correcció superior als 9.000 dòlars permetrà als compradors centrar-se en 10.000 dòlars a mitjà termini.

Veient el gràfic diari, veiem que Bitcoin ha format un patró doble després de superar el nivell de 8.500 dòlars. La qual cosa explica per què una correcció superior als 9.000 dòlars no era sostenible. Afortunadament, el suport s’ha establert en 8.000 dòlars, però es recomana als comerciants que siguin conscients que la volatilitat encara és elevada i que s’esperen baixades freqüents. Altres àrees clau de suport són 7.000 $, 6.000 $ i fins i tot 5.000 $. A la banda més brillant, Bitcoin continua en un mode alcista, amb el MACD gairebé horitzontal a +589,49. Per tant, podem esperar retrocessos més alts mentre defensem nivells clau de suport a curt termini.

Gràfic diari BTC / USDFont del gràfic: Vista comercial

El futur de Bitcoin: la imatge més gran

La majoria dels entusiastes i optimistes de Bitcoin estarien d’acord que Bitcoin té un futur més brillant en l’economia mundial. Just després d’una dècada d’existència, la indústria de les criptomonedes ha donat nits sense dormir a diversos governs i bancs centrals. Alguns, com la Xina i l’Índia, han decidit triar la prohibició per carretera alta dels actius digitals, mentre que països com el Japó, Malta i Suïssa han decidit adoptar la nova classe d’actius i treure’n partit..

També us pot agradar: Obre l’oficina de Facebook Cryptocurrency Project ‘Libra Networks’ a Suïssa

Actualment, hi ha il·lusió pel que fa a la concentració d’abril i maig. La majoria dels inversors esperen amb interès que BTC cotitzi per sobre dels 10.000 dòlars i s’acosti al seu màxim històric. Mentrestant, l’adopció principal augmenta i els caixers automàtics de Bitcoin augmenten en nombre a tot el món. Es diu que els inversors institucionals compren més Bitcoin mentre que els principals bancs i empreses tecnològiques tenen previst involucrar-se en la indústria criptogràfica d’una manera o altra. Per tant, el futur de Bitcoin és brillant, especialment per a aquells que es plantegen una visió general.

Preguntes més freqüents sobre el preu de Bitcoin:

Quin és el preu actual de Bitcoin (BTC)?

Bitcoin es valora actualment en 8.510 dòlars (1 de juny de 2019)

Quin serà el preu de Bitcoin (BTC) demà?

Tenint en compte l’anàlisi de preus anterior, BTC es mantindrà per sobre dels 8.000 dòlars, amb un augment positiu de 10.000 dòlars.

Bitcoin és una bona inversió?

Bitcoin va més que duplicar el seu preu el primer trimestre del 2019. Es preveu que estendrà els guanys a 20.000 dòlars el 31 de desembre del 2019. Amb això en ment, Bitcoin és una inversió recomanable. Tot i això, és vital investigar més abans de dedicar els vostres diners a cap inversió.

El valor de Bitcoin caurà o augmentarà en un futur proper??

Bitcoin va caure fins a mínims per sobre dels 3.100 dòlars l’any passat, des de màximes properes als 20.000 dòlars. L’hem vist recuperar-se per sobre dels 9.000 dòlars. Els experts diuen que BTC ha trobat un fons i les prediccions apunten cap al creixement. És probable que Bitcoin creixi en un futur proper, però, estigueu preparats per als moviments amunt i avall.

Quin serà el valor de Bitcoin el 2020?

És probable que Bitcoin cotitzi entre 20.000 i 30.000 dòlars el 2020.

Quin serà el valor de Bitcoin el 2025?

Bitcoin us costarà més de 50.000 dòlars el 2025.

On es pot comprar Bitcoin?

El Bitcoin es pot comprar a la majoria d’intercanvis de criptomonedes i caixers automàtics de Bitcoin a prop vostre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me