IOTA (MIOTA) Predicció de preus: fins a quin punt puc anar IOTA?

IOTA (MIOTA) Predicció de preus

 • IOTA és un actiu digital viable per a la inversió, especialment per a persones apassionades per la tecnologia.
 • Es preveu que IOTA cotitzi entre 0,8 i 1,00 dòlars a finals de 2019.
 • Es preveu que IOTA cotitzarà entre 1,5 i 2,5 dòlars a finals de 2020 segons les prediccions de preus següents a l’article.

Taula de continguts:

 1. Introducció a IOTA
 2. Tecnologia Tangle
 3. Internet de les coses (IoT)
 4. Associacions
 5. Predicció de preus IOTA 2019/2020
 6. Predicció de preus IOTA en els propers 5 anys
 7. Expert adopta la predicció de preus IOTA
 8. Anàlisi tècnica IOTA (MIOTA)
 9. Preguntes més freqüents d’IOTA (FAQs)

Introducció a IOTA

IOTA es troba entre les criptomonedes més cèntimes que han decidit no només abordar el futur, sinó també destacar en la seva presència. Aquest projecte analitza el valor i la propietat de confiança d’una manera totalment diferent; entrarem en els detalls d’aquí a una mica.

IOTA és un actiu digital de codi obert emès per una fundació sense ànim de lucre situada actualment a Berlín, Alemanya. La xarxa se centra a habilitar la comunicació màquina a màquina. A més, IOTA es pot utilitzar en les activitats del dia a dia per a la compra de béns i serveis, així com per al comerç. És essencial tenir en compte que les transaccions a la plataforma d’IOTA són gratuïtes i es produeixen a una velocitat gairebé instantània, proporcionant una opció viable a altres xarxes establertes com Bitcoin i Ethereum. IOTA també s’ha establert a l’àrea de micropagament (pagaments en àrees de baix cèntim) on Bitcoin i Ethereum no poden prestar servei.


Tecnologia Tangle

A diferència de Bitcoin i Ethereum, entre altres criptomonedes que s’executen en una cadena de blocs, els fundadors d’IOTA van decidir llançar la criptografia en una plataforma no blockchain denominada Tangle a causa de diverses deficiències de blockchain. Tangle funciona gairebé de manera similar a blockchain, però els blocs no estan alineats de la mateixa manera “tradicional”. En el cas de Tangle, “tots els blocs han de ser confirmats per almenys dues transaccions perquè siguin vàlids i s’executin”, escriu Altcoin Magazine. Dit d’una altra manera, les transaccions no es produeixen en cap ordre concret, sinó que s’executen en paral·lel i, per això, es fa possible l’escala oberta. En això, amb el nombre creixent de transaccions, també ho és la velocitat de confirmació. Un escenari que no és possible pel que fa a les cadenes de blocs.

Es refereix a Tangle com una estructura de dades que es fa mitjançant connexions entre llibres majors de tots els nodes d’una xarxa. En un punt de vista tècnic, Tangle és un “gràfic acíclic dirigit – DAG (dt. Gerichteter azyklischer Graph)”.

IOTA creu que les dades només són valuoses ja que són vàlides i ho assegura “tenint una font criptogràficament segura de veritat unificada”.

Internet de les coses (IoT)

IOTA preveu que hi haurà 75.000 milions de dispositius en funcionament per al 2025, que van des de “petits sensors a carreteres i ponts fins a electrònica usable, telèfons mòbils”, que empenyen el món cap a la interconnexió. Un denominador comú entre tots aquests dispositius són les dades consumides. La Fundació IOTA continua explorant l’Internet de les coses juntament amb transaccions de quota zero per garantir que tots aquests dispositius comparteixin recursos tecnològics en temps real en una xarxa distribuïda.

Associacions d’IOTA

Tots els projectes de criptomonedes del món desitgen l’acceptació en diverses indústries i economies del món. Una de les maneres d’impulsar aquesta adopció general és mitjançant la formació d’associacions. Les associacions proporcionen a la criptografia més casos d’utilitat i validació per a usos reals. IOTA no s’ha quedat enrere pel que fa a la signatura d’associacions i col·laboracions. De moment, IOTA s’ha associat amb empreses com Cisco, Volkswagen, Samsung, Innogy, F6S, Luxoft, St. Petersburg Polytechnic, The Government of Thailand, Evernym, Paragon, Satoshi Pay i l’última associació amb Land Rover..

IOTA només pot assolir el seu potencial incorporant el suport de les associacions estratègiques. En línia amb això, la companyia ha entrat en diverses col·laboracions amb líders clau de la indústria el 2019. Per exemple, la xarxa es va unir recentment a Dell i Linux per desenvolupar una plataforma que s’utilitzarà per classificar la fiabilitat de les dades.

És essencial tenir en compte que IOTA, com a xarxa, necessita dades creïbles i fiables. L’associació amb Dell i la Linux Foundation també inclou altres formes com IBM, el mercat de recursos Edge de MobiledgeX, així com Unisys, una empresa global de TI.

La Fundació IOTA, en la seva recerca de destresa tecnològica, va anunciar l’adquisició de Link Labs, Inc., una empresa tecnològica anhelada. Link Labs és conegut per oferir tecnologies de xarxa àmplies i potents que ajuden a alimentar l’IoT. IOTA aprofitarà les tecnologies propietàries per intentar construir una xarxa sense fils per a l’IoT.

Predicció de preus IOTA: Coingape

IOTA, actualment la 18a criptomoneda més gran per capitalització borsària, té un límit de mercat de 825 milions de dòlars. Es valora en 0,29 dòlars després d’una pèrdua del 12,93% en les darreres 24 hores. IOTA té un subministrament màxim de 2.779.530.283 MIOTA mentre que 2.779.530.283 MIOTA es troben en circulació actualment.

Si mirem enrere el rendiment d’IOTA el 2018, la criptomoneda va mantenir una tendència a la baixa des del màxim històric publicat el desembre del 2017 al voltant dels 6,5 dòlars. Hi va haver un intent de recuperació el maig del 2018 després que IOTA va trobar suport al voltant d’1,00 dòlars, però l’impuls va perdre força per sota dels 3,00 dòlars.

Els descensos posteriors al mes de maig van empènyer els mínims fins a arribar a formar un suport al voltant de 0,2 dòlars al desembre del 2018. Des del desembre de l’any passat, IOTA ha continuat impulsant la recuperació, especialment amb la tendència ascendent general del mercat des del principi del 2019. Tot i que el preu ha tocat màxims al voltant dels 0,59 dòlars, s’està realitzant un retrocés amb el valor de mercat actual que lluita per trobar un saldo de 0,388 dòlars.

Predicció de preus IOTA 2019

Com sabeu, el mercat de criptografia ha registrat canvis de fenòmens el 2019 respecte a la tendència observada al llarg de l’any passat. Bitcoin va superar els 10.000 dòlars i va impulsar els nous màxims del 2019 a 13.800 dòlars. Com es mostra més amunt, IOTA s’ha recuperat significativament, tot i que encara existeix un llarg recorregut abans de poder tornar-lo a la part superior del desembre de 2017.

De moment, no ens endinsarem en el panorama tècnic. No obstant això, igual que la resta del mercat de criptomonedes, és probable que IOTA continuï amb la tendència alcista en aquesta segona meitat de l’any. Es preveu que Bitcoin s’estableixi per sobre dels 20.000 dòlars el 31 de desembre de 2019; un moviment que podria provocar una reacció positiva a la majoria dels recursos digitals, inclosa la IOTA.

Cap a finals del 2019, Coingape prediu que IOTA operarà entre 0,8 i 1,00 dòlars. Aquesta és, de fet, una predicció molt conservadora pel fet que estem en un mercat alcista. A més, la Fundació IOTA continua creixent les associacions que impulsen una adopció més gran. La recent associació amb Land Rover mostra que IOTA té la capacitat d’afegir valor a totes les persones, fins i tot aquelles que no utilitzen criptomonedes..

Predicció de preus IOTA 2020, 5 anys i més enllà

L’equip molt hàbil que hi ha darrere del desenvolupament d’IOTA també és un indicador de l’aportació continuada de valor a l’economia mundial mitjançant la tecnologia. No espero una pujada balística del preu, però sí que es mantindrà una tendència a l’alça el 2020. Una predicció conservadora d’1,5 a 2,5 dòlars és on IOTA podria intercanviar mans a finals del 2020. Tanmateix, en els propers cinc anys, s’hauria d’esperar un creixement enorme amb l’accés a Internet de les coses. Per tant, IOTA pot arribar a operar entre 5 i 10 dòlars el 2024, basant-se en desenvolupaments tecnològics com AI, 5G i aprenentatge automàtic.

Predicció de preus IOTA [Actualitzat]

IOTA ha presentat una acció degenerada de preus durant els darrers dos anys. El preu ha estat per sota de l’EMA de 50 períodes amb acumulació en dos rangs paral·lels des de l’any passat. L’altcoin no ha aconseguit un impuls alcista significatiu en els darrers dos anys des de la bombolla criptogràfica del 2017.

El suport i la resistència de 0,0000407 BTC seran crítics per establir una perspectiva tècnica positiva. El primer objectiu i la resistència d’aquest nivell estarien a 0,00009604 BTC.

Gràfic IOTA de TradingViewGràfic setmanal IOTA / BTC a Binance per TradingView

Predicció de preus per al 2020

IOTA es va trencar per sota del suport del triangle descendent amb el xoc COVID-19. Com que ha aconseguit superar-la amb la recuperació del mercat, encara hi ha nivells de resistència significatius per al testimoni.

El suport i la resistència del paral·lel entre 0,20 i 0,52 dòlars són fonamentals per als inversors. La possible acció futura de preus al voltant de l’interval s’ha exposat al gràfic següent.

Gràfic setmanal IOTA / BTC a BitfinexGràfic setmanal IOTA / BTC a Bitfinex

Si mirem el canal d’acumulació a l’escala BTC, podem esperar que el preu continuï progressant en correlació amb Bitcoin. No obstant això, un desglossament dels nivells esmentats anteriorment podria conduir a tendències més definides en el preu d’IOTA.

Predicció de preus per al 2021

Els indicadors de volum a escala setmanal augmenten a mesura que el preu vol superar l’EMA de 50 períodes (mitjana mòbil exponencial). La relació CMF (Chaikin Money Flow) és positiva i l’oscil·lador Klinger també supera la mitjana mòbil en verd.

Indicadors de volum per a PA setmanal a IOTAIndicadors de volum per a PA setmanal a IOTA

Els desenvolupaments fonamentals positius i el desplegament d’aplicacions actuaran com a catalitzador positiu per a la continuació de l’execució. No obstant això, durant un mercat de criptografia, els anuncis de desenvolupament es poden utilitzar com a artifici per atreure el volum de compradors. 

Predicció de preus per al 2022

Un altcoin ha d’oscil·lar entre bous i óssos al voltant d’un punt fonamental a l’escala Bitcoin per establir un impuls de creixement. Actualment, IOTA no ha pogut establir aquest punt fonamental. Un trencament del nivell de 10.000 sats seria una àrea favorable perquè MIOTA obtingués un reconeixement generalitzat dins dels cercles criptogràfics i de la indústria de la innovació i la tecnologia de tecnologia en termes de preu.. 

Els nivells superiors d’objectius alcistes per a IOTA se situen en 2,3 i 4,0 dòlars (els swing superen a prop d’ATH). 

Predicció de preus per al 2025

L’oferta d’IOTA és un altre motiu de preocupació per als inversors a causa de la major dilució de les accions. No obstant això, tot el subministrament previ a la mina s’ha llançat al mercat. Per tant, a diferència de l’XRP de Ripple, podem esperar menys por als abocaments controlant els interessos. L’oferta d’IOTA supera els 2.700 milions, una quantitat inferior en comparació amb els 26.000 milions d’ADA i els 66.000 milions de TRX. No obstant això, múltiples vegades més gran que ETH i Tezos. 

D’una banda, el preu d’IOTA per sota d’1 dòlar atrau més inversors minoristes. Tanmateix, a causa de l’àmplia oferta, els inversors inicials continuen creant temors a una gran venda.

 

Subministrament comparatiu de Cardano, Ethereum, IOTA, Tezos i TronSubministrament comparatiu de Cardano, Ethereum, IOTA, Tezos i Tron

Els experts consideren la predicció de preus IOTA

Molta gent de la indústria de les criptomonedes diu que IOTA és un dels projectes més infravalorats. La majoria d’ells basen el seu argument en la sòlida tecnologia que alimenta el testimoni. L’única cosa que manté la IOTA enrere és la manca d’adopció.

John McAfee

Segons el controvertit John McAfee, IOTA experimentarà el creixement més lent de tot el mercat de criptografia. MacAfee no és un fan d’IOTA i prediu que creixerà a un ritme del 10% anual.

IOTAFont: Twitter

Cercador.com

Cercador.com, un lloc web de predicció de criptomonedes, suggereix que IOTA podria utilitzar la plataforma IoT única per al seu creixement en el futur. Tot i això, el seu èxit dependrà de la capacitat de la plataforma per proporcionar una alternativa al blockchain per a l’IoT.

“Si IOTA pot proporcionar una alternativa d’èxit a la cadena de blocs per a l’IoT, sens dubte hi ha un mercat considerable que es podria aprofitar”.

DecentralPos

D’acord amb DecentralPost, un lloc web de notícies criptogràfiques, “la previsió d’IOTA per al 2019 pot, per tant, ser un objectiu d’1,25 a 1,30 dòlars. Però no hi ha cap garantia per a això “.

CoinSwitch

Segons CoinSwitch, l’agregador d’intercanvi de criptomonedes més gran del món que actualment admet més de 300 monedes i més de 45.000 parells comercials, IOTA té un alt potencial de creixement el 2019. CoinSwtich també recomana IOTA per a inversions.

“IOTA té molt potencial per obtenir rendiments futurs i podria arribar als 4,20 dòlars a finals del 2019. IOTA és una moneda digital que s’ha de tenir en compte a la recerca d’una moneda digital amb un futur prometedor en què invertir”.

Changelly

Un intercanvi de criptomonedes instantani sense custòdia que ofereix accés a més de 140 actius digitals. Changelly actua com a intermediari entre els intercanvis de criptomonedes i els usuaris. També és coneguda per les seves prediccions expertes sobre el rendiment del preu de les criptomonedes al bloc oficial. Pel que fa a IOTA, Changelly diu que els inversors no haurien d’esperar un fort augment del valor, ja que l’Internet de les coses encara és molt primerenc en les fases de desenvolupament i el seu impacte en el preu és a llarg termini. Sobre el seu veredicte per a la predicció de preus IOTA (MIOTA), Changelly afirma:

“La nostra predicció de preus IOTA (MIOTA) per al 2019 és un rang de preus entre 1 i 1,5 dòlars, si el mercat continua amb el seu moviment ascendent. El 2020, el cost pot augmentar fins als 4-10 dòlars. Tanmateix, s’hauria d’esperar un creixement important en els propers 5-10 anys, quan l’Internet de les coses s’adoptarà massivament juntament amb el desenvolupament de les tecnologies d’assistència necessàries, com ara IA, realitat augmentada i xarxes mòbils 5G ”.

Tradingbeasts.com

Un lloc web dedicat a proporcionar prediccions de preus dels actius digitals. Actualitza les prediccions amb freqüència i proporciona una predicció mensual per a cada cripto cobert mitjançant dades històriques amb una combinació de regressions lineals i polinòmiques. Pel que fa al desembre de 2019:

“Es preveu que el preu IOTA arribi a 0,38 dòlars a principis de desembre del 2019. El preu màxim esperat és de 0,55 dòlars, el preu mínim de 0,38 dòlars. La predicció de preus d’IOTA per a finals de mes és de 0,44 dòlars “.

Finalment, Cryptoinfobase, en la seva última previsió d’IOTA (MIOTA), connecta el creixement de MIOTA amb l’avenç en IoT:

“IOTA té la base tècnica i organitzativa més profunda. En conseqüència, la popularitat del seu testimoni creixerà. Arribar a un preu d’1 dòlar per moneda és l’objectiu de finalitzar la primera meitat del 2019. És possible un augment addicional, però no en aquesta escala ”.

Anàlisi tècnica IOTA (MIOTA)

IOTA, com la majoria de les criptomonedes del mercat, es va corregir significativament a l’alça els mesos d’abril, maig i juny. El preu va arribar a màxims superiors als 0,50 dòlars al juny abans de començar el retrocés. Inicialment, es va produir una consolidació entre 0,38 i 0,42 dòlars. No obstant això, la volatilitat creixent i la pressió baixista a tot el mercat han vist la majoria de criptomonedes, inclosa la immersió IOTA massivament per sota de diversos nivells de suport clau a 0,38 dòlars, 0,34 dòlars i 0,30 dòlars..

S’ha format un mínim a 0,2850 dòlars que permet una correcció que ha recuperat el suport a 0,30 dòlars. MIOTA / USD cotitza en aquests moments a 0,3058 dòlars dins d’un patró de bandera el trencament del qual podria conduir a un nou creixement. Tanmateix, és evident que l’impuls disminueix a l’alça, amb el moviment probable a curt termini que és lateral.

La divergència de convergència mitjana mòbil (MACD) es mou cap amunt des dels mínims que va tocar el 15 de juliol cap a -0.01341. La creixent divergència cap al nord és un indicador clau perquè els compradors tinguin el domini i romandran controlats en les properes sessions. Tot i que l’índex de força relativa (RSI) s’ha recuperat de la sobrevenda (-22,61), no ha pogut obrir-se pas a la sobrecompra. En canvi, és horitzontal al voltant dels 40 senyalitzant el comerç lateral i moviments fonamentals al voltant del nivell de 0,30 dòlars.

IOTA té un panorama tècnic positiu, tot i que el creixement no serà ràpid i balístic. Els inversors poden esperar moviments cap amunt i cap avall; no obstant això, és molt probable que hi hagi un patró més baix.

IOTA – Preguntes més freqüents (PMF)

Quin és el valor de mercat actual d’IOTA (MIOTA)?

IOTA cotitza a 0,3058 dòlars en el moment de la redacció. (16 de juliol de 2019).

Quina és la predicció de preus d’IOTA a finals de 2019?

Coingape prediu que IOTA oscil·larà entre 0,8 i 1,00 dòlars a finals de 2019. No obstant això, altres experts i analistes han donat a IOTA un valor més elevat, com es va veure més amunt.

Recomanaria IOTA per a la inversió?

Sí. IOTA és un actiu digital viable per a la inversió, especialment per a les persones apassionades per la tecnologia, l’aprenentatge automàtic, la intel·ligència artificial i la Internet de les coses (IoT). És a dir, que l’inversor no hauria d’esperar rendiments a curt termini, sinó que hauria de mirar el panorama més ampli en els propers cinc a deu anys. En altres paraules, IOTA és bo per a inversions a llarg termini.

Què costarà IOTA a finals de 2020?

Es preveu que IOTA cotitzarà entre 1,5 i 2,5 dòlars a finals de 2020 segons les prediccions de preus anteriors de l’article.

Aconseguirà MIOTA [IOTA] 10 dòlars?

Si el preu es trenca per sobre del triangle simètric a llarg termini abans de finals del 2020, és molt probable que la valoració de 100 dòlars en Litecoin sigui elevada. No obstant això, la consolidació i el desencadenament baixista són altres possibilitats contra els quals els inversors han de protegir-se.

Quin és el preu actual d’IOTA?

El preu de MIOTA [IOTA] és de 0,27 dòlars en el moment d’escriure. El testimoni té un límit de mercat de 760 milions de dòlars i presenta un volum de negociació les 24 hores de 17 milions de dòlars.

On puc comprar MIOTA [IOTA]?

Podeu comprar MIOTA [IOTA] a les principals borses de criptomoneda, incloses Binance, Bitfinex, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex, etc..

També podeu negociar els seus derivats en plataformes com Binance, Okex, Huobi, etc..

Sobreviurà IOTA?

La supervivència d’IOTA estarà garantida pel creixement en cadena de la criptomoneda. Hi ha una gran quantitat de plataformes que ofereixen una plataforma per llançar aplicacions descentralitzades. IOTA té un avantatge respecte a altres cadenes de blocs perquè desplega una arquitectura DAG i, per tant, pot oferir una major escalabilitat. Per a un creixement sostenible, la seguretat de la xarxa juntament amb els participants és clau.

Arribarà IOTA a 1,00 dòlars?

Una valoració de 1.00 dòlars per a MIOTA [IOTA] seria simplement una capitalització de mercat de més de 270.000 milions de dòlars. Tenint en compte la utilitat i l’escala de l’aplicació i la plataforma descentralitzades actualment, sembla bastant descabellat. En primer lloc, ha de mirar de destronar Ethereum com la plataforma de contractes intel·ligents amb més de 30.000 milions de dòlars de capitalització borsària.

Quin és el preu actual de Litecoin (LTC)?

Litecoin es valora actualment en 111 dòlars (7 de juny de 2019).

Quant es valorarà IOTA d’aquí a cinc anys?

El 2024 espero que IOTA oscil·li entre els 5 i els 10 dòlars al final dels propers cinc anys. L’increment del valor pot ser superior en funció de l’IoT i les tecnologies IOTA relacionades.

Com és el preu IOTA el 2020?

IOTA, com altres criptomonedes, està altament correlacionat amb Bitcoin. Per tant, és probable que una concentració de bous després de la reducció de Bitcoin a la meitat el 2020 afecti IOTA positivament. S’espera que IOTA pugi a nivells superiors als 3,0 $ a finals del 2020.

La tecnologia IOTA és fiable?

IOTA és la criptografia més infravalorada del mercat. La seva tecnologia el distingeix de la resta, ja que no es basa en blockchain. No obstant això, la tecnologia és sens dubte una de les millors alternatives a la tecnologia blockchain.

Què passa amb l’escalabilitat?

IOTA està dissenyat per ser infinitament escalable pel que fa al nombre de transaccions enviades per segon.

Adopció de token IOTA

IOTA continua sent atractiu com a mitjà de pagament a les aplicacions descentralitzades existents i properes. En el darrer impuls per fer servir el testimoni àmpliament utilitzat per les aplicacions a escala multiplataforma, un desenvolupador d’IOTA implementa una plataforma de pagament que es pot utilitzar en qualsevol joc o aplicació. El nou sistema es pot utilitzar en plataformes com ara iOS, Android, Windows, WebAbb, Xbox i PlayStation 4.

Actualització de predicció de preus IOTA: 14 de novembre de 2019

MIOTA / USD s’alinea al ral·li de final d’any

IOTA s’ha reduït a 0,20 dòlars. Tot i això, l’acció de preus dels darrers dies sembla estar preparant-se per a un espectacle notable a mesura que els anys s’acosten. La consolidació entre 0,2550 i 0,2600 dòlars va donar lloc en una zona de subministrament de proves de 0,2700 dòlars.

Tot i que IOTA ha retrocedit a 0,2650 dòlars (mercat actual), el preu continua per sobre de la línia de tendència descendent de dues setmanes. El 100 Moving Average està en línia per oferir assistència a 0,26 dòlars, mentre que el 50 SMA de 1 hora es manté a 0,2586 dòlars.

IOTA ja ha començat a mostrar potencial per a una concentració de final d’any. No obstant això, la correcció per sobre de 0,30 dòlars comercialitzarà l’inici de la fase alcista. Mentrestant, mantenir-se per sobre dels 0,25 dòlars és tan important per als bous a curt termini. En cas que es produeixi una inversió, 0,2450 $ – 0,2500 $ serà útil per posar fi a les pèrdues.

PreuGràfic IOTA / USD per TradingView, Binance

Actualització de predicció de preus IOTA: 26 de novembre de 2019

IOTA es presenta com “un llibre major distribuït sense permisos per a una nova economia”. La xarxa s’ha desenvolupat per fomentar el futur de la Internet de les coses (IoT). Inclou microtransaccions sensibles, així com integritat de dades per a màquines. IOTA s’enorgulleix de ser l’enllaç que falta en allò que la tecnologia blockchain va prometre aconseguir:

“Xarxes centralitzades que permeten la innovació oberta i les transaccions entre iguals sense intermediaris ni comissions”.

Mitjançant la tecnologia Tangle, IOTA pot corregir les ineficiències de la tecnologia blockchain.

Actualment, IOTA està lluitant per trobar un fons després d’una continuada tendència a la baixa dels 0,55 dòlars publicats al juliol. Tot i això, la formació d’un patró de doble fons deixa entreveure una ruptura abans que finalitzi el 2019. A més, la millora de la imatge tècnica mostra que IOTA és ideal per a la recuperació. L’objectiu a l’alça abans de l’any és d’1,0 dòlars, però pronostico un preu de final d’any més conservador de 0,55 dòlars.

Gràfic IOTAGràfic IOTA de Vista comercial, Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me