VectraCoin: un assassí de Bitcoin o un altre ICO fictici?

Si un dia decidiu invertir en criptomoneda, primer heu de triar què voleu comprar. Per descomptat, hauríeu de conèixer els conceptes bàsics de la tecnologia blockchain, ser capaç de crear carteres criptogràfiques i executar les transaccions correctament. Però, tot i així, el més important és esbrinar que aquesta moneda digital és rendible i, posteriorment, es pot vendre més cara. No hi ha una resposta clara a la pregunta: “En quina criptomoneda invertir?” Abans d’invertir diners, haureu d’estudiar el mercat i analitzar les perspectives del projecte concret. Presteu atenció al següent:

  1. A) El grau de popularitat de la comunitat blockchain. Si el ticker comercial d’aquesta moneda criptogràfica es pot trobar a la majoria d’intercanvis i notícies pendents, relacionats amb la seva xarxa peer-to-peer, publicats per editors autoritzats de blockchain, significa que és una de les criptomonedes més lucratives . Les fitxes d’aquesta xarxa es poden vendre fàcilment i, si invertiu diners en aquest projecte, probablement no patireu cap pèrdua sigui quin sigui el resultat.
  2. B) Facilitat de fer transaccions. Les empreses de cadenes de blocs autoritzades produeixen diversos tipus de carteres i, a més de les seves monedes, són recolzades per molts desenvolupadors externs d’emmagatzematge de divises. És molt important que un inversor tingui una cartera de criptomonedes fiable (idealment una cartera de maquinari).
  3. C) Seguretat. Basant-nos en l’anterior, podem arribar a la conclusió que una xarxa prometedora s’ha de protegir acuradament dels pirates informàtics. Les millors criptomonedes que s’executen amb POW haurien de tenir una xarxa força potent per minimitzar la possibilitat d’un atac al 51%. I si el projecte que heu escollit utilitza un algorisme de consens alternatiu, hauria de tenir un esquema de protecció ben pensat contra validadors sense escrúpols..

Així que per què VectraCoin?

1) Cadena de blocs multinivell

VectraCoin es desenvolupa en una cadena de blocs multinivell. Què vol dir? Us permet combinar les característiques de les monedes que a primera vista són incompatibles, per exemple, per a VectraCoin, es tracta de contractes intel·ligents (que impliquen publicitat) i un anonimat complet, en l’analogia de Monero amb l’ajut d’un senyal puntual. Aquesta és la característica més important de Vectra, per la qual cosa tothom prediu que VectraCoin ocuparà el lloc que li correspon al top 10 del mercat de monedes el 2021.

2) Velocitat de transacció


La xarxa Bitcoin processa 7 operacions per segon i Ethereum processa 15 operacions per segon. La velocitat de la revolucionària xarxa anomenada VectraNetwork és de fins a 1.000 operacions per segon, cosa que li permet competir no només amb els competidors del mercat de criptografia, sinó també amb els diners fiduciaris, i també amb Visa i MasterCard.

3) Seguretat i anonimat

Gràcies a la integració de l’algorisme CryptoNote, és impossible enllaçar el remitent i el destinatari amb qualsevol persona específica. La xarxa i les seves transaccions són completament anònimes gràcies a una signatura de timbre única. Per descomptat, Vectra també és un sistema descentralitzat. Cap centre únic regula VectraCoin, que permet fer transaccions directament sense govern ni cap altre control.

4) Suport per a contractes intel·ligents.

N’hi ha prou amb mirar l’Ethereum i entendre com aquesta característica ha ajudat l’ETH a obtenir un segon lloc digne en termes de capitalització entre totes les criptomonedes. Les parts signen un contracte intel·ligent mitjançant mètodes similars a la signatura d’enviament de fons en xarxes de criptomonedes existents. Després de signar les parts, el contracte es desa a la cadena de blocs i entra en vigor, i cap dels participants de la transacció té cap dubte que la transacció es faci..

5) Etapa pre-ICO

No hi ha millor moment que ara per invertir en Vectra. La implementació tècnica de les monedes està gairebé acabada, l’equip del projecte gairebé ha acabat de treballar-hi i, a més, les fitxes Vectra es venen a 100 $ per fitxa ara. I en el moment del llançament de la moneda el 2021, fins i tot segons les estimacions més conservadores, el cost no seria inferior a 1.000 dòlars per un símbol i, després de l’entrada al mercat, el preu pot arribar als 5.000 dòlars..

Resumir

A l’hora d’escollir una criptomoneda d’inversió, no us atureu en cap projecte, per molt atractiu que sigui, no espereu que el preu es dobli demà i no us espanteu en la primera reducció del tipus de canvi. A més de l’inici esmentat, també mereixen atenció les criptomonedes confidencials com Zcash, Dash i Monero. A més de les joves prometedores monedes digitals del protocol MibleWimble i d’altres monedes altcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me