Una batalla esclatant entre Hacken i Exmarkets descobreix un impactant descobriment “fraudulent”

La batalla entre Hacken, una empresa de ciberseguretat i consultes i l’intercanvi criptogràfic ExMarkets s’enfonsa un mes després de l’exempció de responsabilitat de Coinmarketcap a la pàgina d’aquest últim. L’intercanvi criptogràfic finalment ha compartit la seva versió de la història: ha descobert un “comportament fraudulent” en les operacions comercials i els informes d’actius de Hacken..

En aquest article, observem objectivament com es va desenvolupar la història durant l’últim any més o menys: les associacions, les exempcions de responsabilitat de CMC, els tweets enviats i L’última revelació d’ExMarket sobre les operacions de Hacken. Els dos equips encara no han respost a les nostres preguntes, per tant, aquest és el nostre informe complet sobre el que va passar entre l’empresa de ciberseguretat i l’intercanvi criptogràfic..

Hacken.io llança les reclamacions d’ExMarkets

A piulada enviat per Hacken Club, una de les moltes filials de Hacken.io, el 14 d’agost va informar que InterMarket intercanviava falsificant-los com a socis d’auditoria a Coinmarketcap. El tuit de hash enviat a més va oferir una exempció de responsabilitat que advertia als comerciants de “pensar-ho dues vegades quan s’utilitza l’intercanvi de les pràctiques de la qual es tracta de l’enviament públic de dades fraudulentes”

Hacken mai no ha treballat @ex_markets @CoinMarketCap Tingueu en compte aquest enviament com una activitat fraudulenta dels representants de l’intercanvi.


Tothom hauria de pensar-ho dues vegades quan s’utilitza la pràctica d’intercanvi per a l’enviament públic de dades fraudulentes pic.twitter.com/KRrSBe4RTi

– Hacken Club (@hackenclub) 14 d’agost de 2020

L’equip de consultoria també va demanar a Coinmarketcap que considerés l’acció com a “activitat fraudulenta” per part d’ExMarkets. La plataforma d’agregació de dades ha col·locat des de llavors una exempció de responsabilitat a la pàgina d’ExMarkets que afirma que l’intercanvi ha fet una “falsa declaració pública” al seu equip d’auditoria..

Exempció de responsabilitat de Coinmarketcap sobre la “tergiversació pública” d’ExMarkets de Hacken com a soci d’auditoria (Imatge: CMC)

No obstant això, la borsa lituana ha respost a les afirmacions afirmant que va ser un error honest per part seva. A més, la seva recerca per desenterrar completament la veritat sobre on va sortir malament, l’intercanvi va descobrir rastres de comportament fraudulent al “prestigiós proveïdor de serveis de ciberseguretat”..

Un error honest?

Segons el comunicat publicat per ExMarkets, l’equip es va reunir per primera vegada amb Dyma Budorin, director general i soci de Hacken, Dyma Budorin, a Ucraïna, a Kíev, per contractar l’equip de ciberseguretat com a soci d’auditoria. La reunió es va celebrar a les seus centrals de Hacken al Parus Business Center de Kíev el juliol de 2019. Tot i això, l’equip d’ExMarkets afirma que les oficines de Hacken tenien molt pocs empleats aleshores, tot i ser l’època anterior al COVID.

La manca d’empleats i d’oficines buides de Hacken va generar dubtes sobre l’empresa de ciberseguretat, però els executius d’ExMarkets van seguir el camí. Primer error.

Ara introduïu Coinmarketcap

Aproximadament al mateix temps, l’equip d’ExMarkets diu que pressionava per la seva cotització a Coinmarketcap. Després de la petita reunió amb Hacken, ExMarkets va decidir nomenar l’empresa de ciberseguretat com a soci d’auditoria en les seves sol·licituds a CMC, tot i no tenir una associació oficial. Error número dos.

Van trucar preventivament a Hacken per informar-los de la decisió d’enumerar-los com a socis d’auditoria, però no van rebre resposta.

Van passar un parell de setmanes abans que finalment l’equip de Hacken es posés en contacte amb l’equip ExMarkets. La declaració de l’intercanvi criptogràfic afirma que Hacken va tornar a demanar un augment del 400% en les seves comissions de serveis d’auditoria, un factor que va fer caure l’acord, ja que era “simplement irracional”..

“Retrospectivament, estàvem massa impacients, massa ansiosos i, potser, massa ingènus per incloure Hacken al nostre formulari de sol·licitud, pensant que tot funcionaria bé. Sense intenció d’enganyar, no obstant això, hem fet un descuit terrible ”, diu la declaració d’ExMarkets.

Després de la seva cotització a l’octubre del 2019, l’intercanvi afirma que va continuar intentant arribar a CMC per aclarir la seva posició, però va ser inútil. Les preguntes enviades a CMC sobre aquest problema encara no s’han de respondre.

Llavors va aparèixer el tuit del 14 d’agost de Hacken.

Descobriment de comportaments fraudulents?

Després del tuit de Hacken el 14 d’agost, l’equip d’ExMarket va afirmar que va intentar arribar a Hacken mitjançant correus electrònics, pàgines socials i trucades per solucionar el malentès. Tot i això, no es va rebre cap resposta de l’empresa de ciberseguretat, d’aquí el motiu d’ExMarkets de visitar físicament les oficines de l’empresa.

Segons Hacken.io, la seu central està registrada a Estònia a Kai tn 1-5M, Tallinn 10111, mentre que l’oficina de recerca i desenvolupament es troba als Estats Creatius, Moskovska vul 8, Kyiv 01029, Ucraïna.

Ubicacions d’oficines de Hacken.io

Un producte sota Hacken, Hackenproof, proporciona diferents ubicacions de les seves oficines: seu a Parda 4, Kesklinn, Tallinn, 10151 Harju Maakond, Eesti, Kesklinna, Estònia i R&L’equip D es troba a Mechnikova 2a, al centre de negocis “Parus” de Kíev, Ucraïna, 02000.

Producte de Hacken, ubicacions d’oficines de HackenProof

Diligentment, l’equip d’ExMarkets només va visitar els dos llocs per trobar cares més noves o cap rastre de l’empresa. Excepte el Parus Business Center de Kíev, on la companyia havia llogat un petit espai fins al febrer del 2020.

Malgrat que l’empresa de ciberseguretat podria estar informant de més actius, ubicacions i empleats dels que té actualment, segons l’informe d’ExMarkets.

Tir de partida

Tot i que els descobriments encara no s’han verificat completament i les preguntes que s’envien als dos equips encara no s’han de respondre, la història sembla que s’arrossegarà en un futur proper. La falsificació d’informació a l’ecosistema criptogràfic és una tàctica que fan servir els projectes d’estafa per contrarestar els compradors i impressionar el benestar del seu projecte..

A mesura que es desenvolupa el drama entre ExMarkets, Hacken i Coinmarketcap, l’ecosistema criptogràfic obtindrà els millors beneficis per prevenir aquests casos en el futur..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me