Pass Tuk Tuk: Combinació de les millors parts d’una OTA i una xarxa social

Tuk Tuk Pass és una agència de viatges en línia i una xarxa social. Però el pas Tuk Tuk és molt més que la suma de les seves parts. Tuk Tuk Pass és capaç de combinar les millors parts d’una OTA i una xarxa social alhora que millora totes dues. Combinant una OTA i una xarxa social, Tuk Tuk Pass és capaç de proporcionar tot el que necessiten els seus usuaris dins d’un sistema únic i consolidat..

Una autèntica comunitat de viatges en una sola plataforma: el pas Tuk Tuk

Els viatgers no només volen veure una llista de serveis. Han de poder veure comentaris i comentaris, fer preguntes i obtenir respostes reals de viatgers reals. Aquí és on entra Tuk Tuk Pass. Mitjançant la nova i revolucionària plataforma de Tuk Tuk Pass, els usuaris poden interactuar directament entre ells, alhora que busquen recomanacions de viatges i finalitzen les seves reserves de viatges..

Poder interactuar entre ells proporcionarà un valor increïble als usuaris de Tuk Tuk Pass. Els usuaris podran:

  • Compartiu habitacions d’hotel i altres serveis de viatge–Els usuaris poden accedir a tarifes massives i compartir una única experiència de viatge interactuant a través de la comunitat. Encara millor, la pròpia comunitat premiarà els usuaris actius, facilitant així als usuaris la distinció dels usuaris que probablement seran més informats i fiables.
  • Troba altres usuaris per sopar–El menjar entre iguals permet que els usuaris puguin cuinar els uns als altres en llocs exòtics o sortir a menjar entre ells als restaurants que els interessin, creant comunitats socials i aprofitant el gran inventari de socis gastronòmics de la xarxa..
  • Obteniu un guia turístic–Els usuaris poden connectar-se amb locals a la seva destinació de viatge per obtenir consells i fins i tot reservar excursions. Els locals sovint coneixen els millors llocs per anar i poden vendre els seus propis serveis, rebent pagaments mitjançant el sistema Tuk Tuk Pass.

Tot plegat crea una relació única entre els usuaris de Tuk Tuk Pass, cosa que els converteix en alguna cosa més que simples usuaris d’aplicacions i crea una comunitat global ben autosostenida. A mesura que el mateix Tuk Tuk Pass creix, els serveis i la informació disponibles creixeran exponencialment.


Els usuaris no només poden trobar informació i serveis, sinó que també tenen recompensa per contribuir. Els usuaris que aportin informació valuosa obtindran fitxes a través de la plataforma i aquestes fitxes es podran lliurar als serveis de viatges. Els usuaris també podran obtenir insígnies que indiquin el que han aconseguit i les coses que els interessen. Finalment, els socis col·laboradors faran sortejos, de manera que els usuaris tindran l’oportunitat de provar nous serveis i experiències interessants..

Una agència de viatges artificialment intel·ligent

Les agències de viatges en línia donaran resultats a l’usuari en funció del que busquen, però el pas Tuk Tuk fa un pas més. En lloc de donar als usuaris resultats no curats, Tuk Tuk Pass també utilitza els seus coneixements sobre els usuaris per esbrinar què els interessa més. Tuk Tuk Pass recopila grans quantitats de dades que després es filtren mitjançant una IA d’aprenentatge automàtic. Amb el pas del temps, la IA creixerà encara més a l’hora de determinar les necessitats d’un usuari.

Per a un usuari, això fa que la plataforma sigui significativament més eficaç que les solucions de viatges més genèriques. Els usuaris no han de pentinar-se a través de pàgines i pàgines de resultats per, en última instància, trobar allò que els interessa. En lloc d’això, el sistema impulsarà les coses que probablement els interessi més a dalt i els usuaris podran revisar-ho tot els interessa.

Millors transaccions mitjançant criptomoneda

La tecnologia criptomoneda i blockchain s’uneixen a Tuk Tuk Pass, cosa que facilita la realització de transaccions internes per la xarxa social. Amb l’ajut de la criptomoneda, la xarxa social és capaç de facilitar les transaccions sense transferir repetidament diversos tipus de moneda. Encara millor, la moneda en si té un valor intrínsec. La criptomoneda de Tuk Tuk Pass estarà lligada a serveis de viatges reals, ancorant i augmentant el seu valor amb el pas del temps.

Així, Tuk Tuk no només és accessible per facilitar una OTA i una xarxa social completes, sinó que també pot augmentar la plataforma consolidada amb un sistema monetari realment valuós que només creixerà en valor. Els viatgers no es veuran obligats a utilitzar tipus de canvi inferiors als avantatjosos, sinó que podran comprar i pagar tot el que necessiten en una única plataforma. Fins i tot poden guanyar punts directament a través del sistema realitzant treballs i convertir-los en viatges.

Tuk Tuk Pass no és només una solució de viatge realment innovadora. També millora les plataformes de viatges existents, com ara les xarxes socials i les agències de viatges en línia. Aprofitant la tecnologia blockchain i criptomoneda i concentrant-se en presentar una experiència d’usuari útil i unificada, Tuk Tuk Pass és capaç de destil·lar tot el que realment volen els viatgers en un únic paquet fàcil d’utilitzar. Els inversors i els viatgers poden participar avui mateix en el seguiment i la inversió en Tuk Tuk Pass.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me