Llistes BitMart ERC20 Token EBCoin (EBC), el millor regal per als viatgers

BitMart Exchange, una plataforma mundial de negociació d’actius digitals de primer ordre, que va anunciar recentment el llistat de EBCoin (EBC) a la seva plataforma comercial aquest dilluns passat. Els parells de negociació EBC / ETH i EBC / BTC estaran disponibles per cotitzar a partir del 15 d’agost i les retirades estaran disponibles el 18 d’agost.

Quant a EBCoin

El projecte EBCoin busca crear un ecosistema que revolucioni el mercat de devolució d’impostos lliures d’impostos / turisme, que actualment s’estima que es valora en 60.000 milions de dòlars l’any. EBCoin funcionarà com a testimoni ERC20, estandarditzat a la cadena de blocs d’Ethereum i es complementarà amb una solució completa de eWallet. En utilitzar la plataforma EBCoin, els consumidors rebran els seus reembossaments a l’instant i poden utilitzar els ingressos com a moneda digital. Amb EBCoin, les devolucions d’impostos seran transparents, cosa que comportarà una major eficiència per a les autoritats fiscals. Per als minoristes, EBCoin reduirà significativament els alts costos associats als sistemes ineficients que s’utilitzen actualment. També ajudarà a promoure una despesa més elevada dels turistes als minoristes lliures d’impostos participants, on els consumidors podran presentar el pagament mitjançant la seva cartera EBCoin com a mètode de pagament opcional.

Patent d’EBCoin i col·laboracions recents

Les funcions de la plataforma EBCoin tecnologia patentada (Registre de patents núm. 1018862830000) per a un mitjà de gravació llegible per ordinador per proporcionar declaracions d’impostos mitjançant criptomoneda basada en blockchain.


EBCoin també ha signat una associació amb NICE TCM, que actualment gestiona més de 8.000 caixers bancaris i més de 7.000 caixers automàtics a tota Corea. NICE TCM treballarà amb EBCoin per crear quioscos de caixers automàtics per a l’intercanvi d’EBCoin a moneda local per a viatgers.

A més, EBCoin va adquirir recentment l’empresa de devolució d’impostos, Global Insight (etaxfree.com). Global Insight té actualment uns 200 comerciants amb serveis de devolució d’impostos disponibles als principals aeroports i ports de Corea (aeroport internacional d’Incheon, aeroport internacional de Jeju, port d’Incheon, etc.). Com a resultat de l’adquisició, EBCoin ha aconseguit ara una llicència comercial de devolució d’impostos, aprovada pel Servei Nacional d’Impostos de Corea.

Bonificació de dipòsit EBC & competència comercial

Per celebrar el llistat d’EBCoin, BitMart Exchange té un bo de dipòsit EBC & Concurs de negociació per valor de 22.500.000 EBC en premis.

  1. Bon de dipòsit

Els primers 2.000 usuaris que realitzin ingressos a BitMart.com i que compleixin les condicions següents seran elegibles per rebre 2.000 EBC o 7.500 EBC:

  • Bonificació de primer nivell: els usuaris que realitzen una transacció superior o igual a 1 ETH però inferior a 5 ETH poden rebre 2.000 EBC.
  • Bono de 2n nivell: els usuaris que realitzin una transacció superior o igual a 5 ETH poden rebre 7.500 EBC.
  1. 5.900.000 competència comercial EBC

Els usuaris es classificaran en funció del volum total d’EBC negociat mitjançant el seu compte BitMart (incloses les comandes de compra i venda) a tots els parells de negociació EBC durant el període de competició..

  • 1r: 2.000.000 EBC
  • 2n: 1.500.000 EBC
  • 3r: 1.000.000 EBC
  • 4t-10è: dividir 1.400.000 EBC uniformement
  1. 1.600.000 loteria comercial EBC

Els usuaris amb un volum de negociació (incloses les comandes de compra i venda) de com a mínim 200.000 EBC podran participar. Els usuaris amb un número de classificació que finalitzi en 6 i 8 (per exemple, 16,18, 26, etc.) seran seleccionats per dividir 1.600.000 EBC de manera uniforme.

Quant a BitMart

BitMart Exchange és una plataforma mundial de negociació d’actius digitals al mercat de criptomonedes amb més de 490.000 usuaris a tot el món i un dels 30 primers rànquings a CoinMarketCap. Actualment, BitMart ofereix 78 parells de negociació amb una de les comissions de negociació més baixes del mercat. El volum de negociació diari de TBitMart oscil·la entre els 30.000.000 i els 40.000.000 de dòlars i el volum total d’operacions ha superat els 1.000.000.000 de dòlars des del llançament al març.

BitMart ha obert recentment un nou mercat per al seu testimoni d’utilitat, BMX, amb el seu Missió X programa. Un autèntic mercat de llistats de la comunitat, els projectes que participen a la Missió X poden obtenir inversions de suporters en forma de BMX i utilitzar-les per llistar les seves fitxes al mercat BMX de BitMart com a parell comercial de BMX. El 100% de les comissions de transacció del mercat BMX van directament als usuaris que han donat suport al projecte. Una vegada que un projecte hagi tingut èxit al mercat BMX, es revisarà per incloure’l als principals mercats de negociació de BitMart.

Per obtenir més informació sobre BitMart, visiteu el seu Lloc web, Twitter o uniu-vos-hi Telegrama.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me