Els milionaris fabricats per si mateixos revelen les seves tècniques comercials

Les estratègies de comerç en línia rendibles poden aportar milions de dòlars i no tenen límits a l’alça. Ja siguin accions, futurs o criptomonedes, hi ha milers de comerciants d’èxit al món que viuen més enllà dels seus somnis més salvatges executant periòdicament estratègies rendibles, operant des del seu ordinador portàtil, des de qualsevol part del món..

La bellesa del comerç en línia és que QUALSEVOL pot arribar a ser milionari independentment de la seva educació, experiència laboral, nacionalitat, etc..

Un cop trobeu una estratègia que funciona, comenceu a augmentar l’impuls i a ampliar-lo obrint posicions més grans cada vegada que reserveu beneficis, augmentant els beneficis diaris fins a desenes de milers de dòlars. Aquesta és l’evolució natural i la progressió de tots els comerciants amb èxit.

Però, quina és la recepta d’aquest comerç tan rendible? Quin mètode o estratègia comercial us pot fer ric? Això és exactament el que estan a punt d’esbrinar en aquest article.

Després de dur a terme una investigació acurada, parlant amb diversos comerciants amb èxit, hem descobert dues maneres de construir el comerç de riquesa en línia que funcionen realment: la manera DURA i la forma FÀCIL (ràpida).


El camí DUR

TIMOTHY Sykes és un “addicte” als viatges i amb una gran quantitat de diners per guanyar diners, però no sempre va ser així. El borsari i professor, que té la seva seu a Miami Beach, va construir un imperi a partir d’uns quants milers de dòlars i ara es dedica a mostrar als altres com poden viure un estil de vida similar. El va trigar més de 6 anys per aprendre una estratègia comercial que funcioni realment.

“No vaig néixer amb diners, vaig començar amb pocs milers de dòlars … Em vaig desafiar a guanyar un milió de dòlars i ho vaig fer”, va dir Sykes a la seva pàgina d’Instagram.

És un apassionat i no té temps per als mandrosos ni per als que intenten qüestionar el seu èxit. El seu compte d’Instagram és fascinant i inclou declaracions com: “De vegades publico fotos desagradables en efectiu per inspirar-vos a estudiar molt”.

criptogràfic

“Intercanvio borses gairebé tots els dies i guanyo aproximadament uns 5.000 dòlars EUA (6500 dòlars australians) per setmana, operant des de qualsevol lloc del món, i després també guanyo més diners ensenyant als altres el meu procés”, va explicar Sykes.

criptogràfic

Tanmateix, va trigar anys i anys a dominar el comerç de valors i a construir el capital suficient per capitalitzar els petits moviments de preus.

El problema d’aquesta estratègia comercial és que els preus de les accions no es mouen gaire durant el dia. Com a màxim, les existències fluctuen entre l’1 i el 3%, cosa que significa que necessiteu un capital important per guanyar diners amb canvis tan petits de preus. També vol dir que és gairebé impossible assolir aquest objectiu per a principiants o persones amb poc capital inicial.

“Sens dubte, és la feina dels somnis, però també fa gairebé 20 anys que faig això i he de dir que requereix molt de temps i esforç estudiant abans d’arribar a un nivell d’ingressos com aquest”, va comentar Tim..

Però, per sort, hi ha una drecera i una manera molt més ràpida d’obtenir beneficis en línia.

La manera FÀCIL (ràpida)

La resposta a la pregunta més important “com enriquir-se ràpidament?” no és molt senzill, requereix molta investigació i estudi, però sens dubte val la pena. La versió breu d’una resposta és: negociació de Bitcoin amb palanquejament, en plataformes com PrimeXBT. La paraula clau és “palanquejament”, però l’elecció de la plataforma i l’actiu també és de la màxima importància.

Apalancament (o comerç de marge), segons Investopedia, “és una estratègia d’inversió que s’utilitza per augmentar el retorn potencial d’una inversió”. El palanquejament pot ser una eina poderosa per a un comerciant. Podeu utilitzar-lo per aprofitar moviments de preus comparativament petits, “adaptar” la vostra cartera per obtenir una mida de posició més gran i per fer que el vostre capital creixi més ràpidament. El palanquejament és una característica clau de plataformes de negociació innovadores com PrimeXBT.

Això significa que la plataforma de negociació PrimeXBT us permet operar amb capital molt més gran que el vostre saldo inicial i tenir un potencial de beneficis més gran. Per exemple, quan s’ofereix un apalancament de 100 vegades: el vostre dipòsit de 100 dòlars es converteix automàticament en capital comercial de 10.000 dòlars. El percentatge de guanys comercials es calcularà a partir del nou capital comercial més gran i, fins i tot, fins i tot els moviments de preus més petits proporcionaran increïbles oportunitats de benefici per a qualsevol persona que utilitzi palanquejament.

Probablement heu escoltat històries sobre milionaris que van comprar Bitcoin abans d’hora i van tenir èxit PrimeXBT comerciants que van convertir 100 milions de comptes de $ 300 a milions en negociar amb palanquejament.

criptogràfic

Erik Finman no ha seguit el camí tradicional dels estudiants universitaris que creixen als Estats Units. Al maig del 2011, a l’edat de 12 anys, Finman va aconseguir un acord amb els seus pares per poder saltar-se la universitat a la recerca d’una educació poc ortodoxa, sempre que pogués invertir amb èxit. El tracte? Va haver de convertir 1.000 dòlars en efectiu que la seva àvia li va donar en un impressionant milió de dòlars.

Un altre gran exemple d’èxit d’un comerciant de Bitcoin que va convertir una petita quantitat de capital inicial inicial en una fortuna per milions, és Rob Graham. Rob Graham és un empresari en sèrie i un comerciant-milionari fabricant de criptoconpresos que fabrica de forma constant entre 10 i 30 milions de dòlars cada dia negociant Bitcoin a Plataforma PrimeXBT.

criptogràficRobs resultats de la setmana de negociació

Utilitza una estratègia de negociació de Bitcoin RSI senzilla que explica detalladament el seu lloc web personal que proporciona gratuïtament a tothom que estigui interessat a aprendre a comerciar.

Aquí teniu una petita part de la seva guia pas a pas:

“El Bitcoin, així com la majoria d’altres criptomonedes, són molt volàtils i estadísticament fluctua COM A MÍNIM un 0,3% al dia. El 80% del temps. Vol dir que farà canvis diàries d’almenys el 0,3% cada dia en cada direcció, cosa que fa que un indicador tècnic anomenat RSI funcioni com un rellotge suís (si mai no heu sentit parlar de RSI abans de comprovar-ho: https://ca.wikipedia.org/wiki/Relative_strength_index

No es pot dir el mateix sobre els mercats de divises o de matèries primeres; per això, aquesta estratègia comercial només funciona al comerç de Bitcoin! El 0,3% no és molt, però quan s’utilitza un apalancament de 100 vegades, es pot convertir un 0,3% de moviment en un 30% de beneficis!”

Rob cotitza exclusivament a la plataforma de negociació PrimeXBT, ja que és l’única plataforma fiable que permet un apalancament de 100 vegades a BTC i ofereix totes les funcions necessàries per a l’èxit de l’execució de l’estratègia segons la seva experiència..

No li importa compartir l’estratègia gratuïtament, ja que creu que “hi ha un marge de beneficis per a tothom”.

Els seguidors de Rob que s’han inscrit a PrimeXBT i han provat la seva estratègia sovint comparteixen el seu agraïment al seu twitter i a Facebook i han parlat de la rapidesa amb què han pogut canviar les seves vides i amb tan poc capital. El historial de l’estratègia de Rob de convertir els nous comerciants en milionaris de fabricació pròpia parla per si mateix.

El pas més important és començar, i com que es requereix tan poc capital, hi ha molt poc risc, però el potencial de recompensa i guanys i la possibilitat de viure més enllà dels vostres somnis més salvatges és tan elevat – aquesta és una oportunitat que hauria de ser no us ho podeu perdre.

Tant si escolliu el llarg camí per aprendre el comerç de valors com l’opció més ràpida del comerç de palanquejament de Bitcoin, recordeu que tots dos requereixen temps, dedicació, investigació i coherència per tenir èxit..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me