Ecosistema Umi Blockchain: transferències instantànies, contractes intel·ligents i participació rendible

Fins ara, el nombre de criptomonedes i tokens digitals emesos ha superat els 7.000 i, en aquest oceà de criptoprojectes, és difícil per als inversors reconèixer serveis prometedors en una etapa inicial del desenvolupament, però, al mateix temps, les inversions en aquesta etapa maximitzar els beneficis.

UMI és un dels joves projectes creats a la cruïlla de tendències de DeFi i d’actius digitals, que crida l’atenció no només per la seva funcionalitat única, sinó també pels seus plans de futur. UMI és un instrument monetari universal que permet als usuaris fer transferències financeres instantànies, segures i gratuïtes, així com guanyar criptografia mitjançant una participació rendible. A més, UMI és una plataforma de blockchain de ple dret capaç d’executar contractes intel·ligents de qualsevol complexitat. Vegem de prop les capacitats de la UMI.

Veure el vídeo sobre UMI:

Transaccions


La xarxa UMI pot executar aproximadament 4500 transaccions per segon. Això supera significativament la capacitat de la majoria de les altres cadenes de blocs, incloses les fonamentals com Bitcoin o Ethereum.

UMI Mainnet es va llançar a l’estiu del 2020 i millora contínuament. En el futur, l’equip UMI llançarà una actualització que augmentarà la capacitat suficient per executar 10.000 transaccions per segon. Això apropa la plataforma UMI a la conductància transaccional dels principals sistemes de pagament com VISA i MasterCard. Els desenvolupadors UMI també tenen un objectiu a llarg termini: aconseguir la capacitat d’un milió de transaccions per segon. Tot i que sembla massa ambiciós, hi ha la possibilitat d’arribar-hi a la llarga i, per això, és per això.

UMI

En primer lloc, la xarxa UMI funciona amb una versió millorada del consens de prova d’autoritat (les característiques del consens PoA es tractaran detalladament més endavant a l’article). En segon lloc, aquesta escala es pot aconseguir mitjançant l’optimització de llenguatges de programació i contractes intel·ligents, així com amb eines com Kubernetes. Finalment, les actualitzacions de la xarxa UMI es poden dur a terme més ràpidament i amb menys esforç amb els canvis previstos en l’arquitectura interna de l’ecosistema..

Una altra funció prevista del servei de pagament de l’ecosistema UMI també sembla ser molt prometedora: les transaccions fora de línia. Altres sistemes blockchain se centren en transaccions exclusivament a través d’Internet, mentre que a l’ecosistema UMI, el procediment d’enviament de transaccions es pot dur a terme sense accés a la World Wide Web mitjançant SMS o altres mètodes de comunicació. Per exemple, la longitud d’una transacció UMI és de 150 bytes. Són 1200 bits d’informació. La longitud estàndard d’un SMS és de 1120 bits (140 bytes), el que significa que només calen 2 SMS per enviar una transferència a través de la cadena de blocs UMI. Això és convenient si cal enviar la transferència amb urgència i Internet no és accessible temporalment. Tècnicament, l’ecosistema UMI ja és capaç d’enviar transaccions fora de línia sense connexió a Internet, però el servei per iniciar transferències encara no s’ha llançat. Actualment l’equip UMI el desenvolupa.

Tot i que, la característica principal de la cadena de blocs UMI no és la capacitat de la xarxa, sinó l’absència de tarifes. Això s’ha aconseguit amb la tecnologia única sobre la qual es basa l’ecosistema, així com un model econòmic diferent en comparació amb altres criptomonedes populars..

Tecnologia

El Cadena de blocs UMI es basa en la tecnologia Proof-of-Authority, un concepte creat pel cofundador d’Ethereum, Gavin Wood.

La diferència entre PoA i els populars algorismes de prova de treball (amb què s’executa Bitcoin) o prova de joc (Ethereum planeja canviar a PoS) és que a la xarxa PoA no hi ha lloc per a la competència entre els miners i els falsificadors. pel dret a generar un bloc i obtenir una recompensa. La generació de blocs, i el més important, la seva integració a la cadena de blocs, és gestionada per nodes de confiança: ‘nodes mestres ‘. A la xarxa UMI, els nodes mestres són grans nodes autoritzats que compleixen requisits de velocitat estrictes. Aquesta característica augmenta significativament la capacitat de la xarxa.

No obstant això, el concepte original de PoA també té els seus inconvenients. El model PoA original assumeix que els usuaris normals no poden influir en la mecànica operativa del sistema i només els nodes de confiança tenen el dret de confirmar les transaccions i registrar-les a la cadena de blocs, i normalment pertanyen a una organització o empreses afiliades. Aquests factors augmenten els riscos de centralització de la xarxa, cosa que priva la criptomoneda del seu valor principal, la descentralització, i la fa poc diferent d’altres sistemes de pagament tradicionals ja existents. Per evitar el risc de centralització de la xarxa, els nodes de la cadena de blocs UMI es divideixen en dos tipus:nodes mestres ‘, que integren blocs a la cadena de blocs inodes de validació » que validen els blocs. Només certs tipus de nodes poden convertir-se en nodes mestres: inclouen nodes llançats tant per l’equip UMI com pels seus nombrosos socis de diferents països, mentre que qualsevol usuari pot llançar un node validador. Els nodes validadors supervisen el treball dels nodes mestres i, si es detecten accions sospitoses, els mestres sense escrúpols es desconnecten automàticament del sistema.

Juntament amb la distribució de l’energia entre nodes mestres i nodes de validació, es preveu implementar un altre mecanisme dissenyat per evitar la centralització en el sistema UMI en el futur: la integració amb el consens de la prova d’estaca. La cadena de bloc UMI continuarà funcionant amb l’algorisme PoA, però si sorgeix algun problema amb els nodes mestres, el sistema canviarà automàticament al consens PoS de reserva. Fins i tot si tots els masternodes deixen de funcionar sobtadament, el rendiment de la xarxa UMI i la seva capacitat per dur a terme transaccions no es veuran afectats. Els nodes PoS no necessiten equips informàtics per funcionar, amb un ordinador portàtil normal n’hi ha prou. Qualsevol usuari UMI que hagi instal·lat una cartera d’escriptori amb un node validador podrà iniciar un node PoS de còpia de seguretat.

A més, la participació funciona en un contracte intel·ligent al sistema UMI, cosa que significa que l’aparell no necessita mantenir l’ordinador encès tot el temps. Gràcies a la contractació intel·ligent, podeu generar noves monedes UMI: fins a un 40% al mes en mode 24 hores. Amb un model econòmic tan rendible, UMI anima els usuaris a unir-se activament al sistema. Aquest model és una de les funcions que permet a UMI evitar comissions per transferències: els participants interessats en desenvolupar l’ecosistema sense incentius addicionals, com ara comissions.

Contractes intel·ligents

La cadena de blocs UMI us permet crear molts contractes intel·ligents multifuncionals especialitzats, inclosos els adequats per a la integració en serveis de comerç electrònic o per al llançament d’organitzacions autònomes descentralitzades (DAO). Aquests inclouen diversos serveis de finançament descentralitzat (DeFi).

Àrees d’aplicació dels contractes intel·ligents de blockchain UMI:

  • Intercanvis i aplicacions descentralitzats;
  • Protocols DeFi, inclosos els rendiments agrícoles i els préstecs;
  • Botigues en línia;
  • Plataformes de finançament col·lectiu;
  • Llocs d’apostes;
  • Plataformes de joc;
  • Programes de devolució i bonificació;
  • i molts altres serveis.

Gràcies a la seva alta capacitat, la xarxa UMI assegurarà el bon funcionament de grans projectes DeFi, intercanvis descentralitzats (DEX) o aplicacions descentralitzades (DApps), i els usuaris no s’enfrontaran a altes tarifes de transacció sense precedents, com passava abans amb la xarxa Ethereum. Així, el llançament de serveis DeFi basats en UMI no tindrà un impacte negatiu en aquells que utilitzen el sistema exclusivament per a transferències de diners.

Participació detallada

Actualment, les monedes UMI es poden extreure en dues estructures de jocs (piscines): ROY Club i ISP Club. Per començar a minar cal crear un fitxer personal cartera a la cadena de blocs UMI i transfereix una certa quantitat de monedes UMI a la vostra adreça.

UMI

UMI

Després de reposar l’adreça de la cartera, podeu col·locar les monedes per apostar en dues piscines. A diferència d’altres sistemes d’aposta, les monedes del sistema UMI no es congelen després d’unir-se a un grup. Es mantenen a la cartera de l’usuari i ningú no hi pot accedir, excepte el propietari. Les recompenses de participació s’acumulen 24/7. L’usuari els pot retirar i vendre en qualsevol moment.

UMI

Podeu comprar monedes UMI mitjançant SIGEN.pro plataforma de negociació, que inclou un intercanvi, un intercanviador automàtic i una plataforma p2p. Segons les estadístiques, el volum de negociació diari de la UMI oscil·la entre els 250.000 i els 300.000 dòlars i la liquiditat de la cartera de comandes per comprar monedes ja ha superat els 3,2 milions de dòlars, tenint en compte la plataforma p2p. Per al projecte que es va llançar fa només quatre mesos, les xifres semblen molt prometedores. L’interès per UMI al mercat es demostra indirectament pel nombre creixent d’usuaris actius: el seu nombre superava els 47.000.

Aplicacions mòbils

Gràcies a aplicacions mòbils ràpides i d’alta qualitat, els usuaris poden realitzar totes les operacions clau mitjançant un telèfon intel·ligent o una tauleta. Les aplicacions per a Android o iOS es poden descarregar des de Google Play i Tenda d’aplicacions, respectivament.

Les aplicacions mòbils UMI ofereixen una àmplia llista de funcions. Es pot crear i gestionar una o diverses carteres UMI, rebre i enviar monedes, connectar-se a estructures de participació, veure l’historial de transaccions i posar-se en contacte amb l’assistència tècnica.

Les aplicacions ofereixen la possibilitat d’autoritzar mitjançant identificació facial, empremta digital o codi PIN.

Podeu trobar tota la informació més recent sobre el projecte UMI a bloc.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me