Com Tuk Tuk Pass utilitza la tecnologia Blockchain per recompensar els viatgers

Blockchain és, sens dubte, la nova paraula de moda actual, que s’utilitza a pràcticament totes les indústries per indicar la innovació d’una empresa. Però Tuk Tuk Pass (TTP) va veure més a la cadena de blocs que una simple oportunitat per estar de moda: l’equip darrere d’aquesta plataforma va veure l’oportunitat de revolucionar la indústria turística. Tuk Tuk Pass ofereix als hotels i als viatgers motius reals per utilitzar el seu servei combinant eines de reserva convenients amb suggeriments i recomanacions basades en dades. Fan prioritari proporcionar als viatgers els incentius que necessiten per compartir informació juntament amb els recursos per continuar reservant els seus serveis de viatges a través de la plataforma.

El dilema dels viatges

Tot i que el 2017 va obtenir ingressos de 8,3 bilions de dòlars a tot el món, els viatgers segueixen sent propensos a la molèstia d’haver de consultar diverses fonts per planificar el viatge. Amb una mica d’ajuda de la cadena de blocs, Tuk Tuk Pass ofereix als viatgers una nova manera de racionalitzar els seus plans perquè es puguin concentrar a passar una bona estona. Aquesta empresa visionària està creant una plataforma de viatges socials que combina l’aprenentatge automàtic i la informació generada per l’usuari perquè els viatgers puguin reservar els seus plans de viatge i compartir el que senten sobre ells. La plataforma, que es troba entre l’agent de viatges en línia (OTA) i el lloc de xarxes socials, funciona amb una criptomoneda única que es pot utilitzar per a serveis, estadístiques i consells de viatge..

Com funciona l’experiència

Imagineu-vos un viatger visitant una ciutat massiva com Bangkok. Ha investigat, però sens dubte podria fer servir alguns suggeriments addicionals per obtenir una font de qualitat per suplir qualsevol buit. Pot utilitzar l’aplicació Tuk Tuk Pass per no només rebre suggeriments sobre on anar i què menjar, sinó també accedir als mapes i ressenyes que necessita per anar d’una destinació a la següent sense problemes. Un cop hagi acabat de reservar (i pagar) les seves excursions, pot tornar a l’aplicació per donar-li comentaris sobre com ha anat tot. Pel seu temps i esforços, rep recompenses de token de l’aplicació que després podrà utilitzar en el seu proper viatge. D’aquesta manera, es veu recompensada, així com totes les altres persones de l’aplicació que vulguin anar a on va anar.


Quiosc TTP Blockchain

Els quioscos de consergeria intel·ligent TTP ofereixen als viatgers una única màquina que poden consultar pràcticament per a tot allò relacionat amb el seu viatge. A la primera fase del seu model de negoci, Tuk Tuk Pass col·locarà els seus quioscs a quatre països diferents (Tailàndia, Xina, Singapur i Japó) per atendre poc menys de 110 milions de turistes. Tenen la intenció que aquestes màquines s’utilitzin com a portal de publicitat de béns i serveis, així com un tipus d’aparador físic on els viatgers puguin reservar excursions, reservar una taula en un restaurant o establir cites amb serveis locals. El Tuk Tuk Pass Asset, o la criptomoneda que els viatgers poden utilitzar per alimentar els seus comptes, s’executa a la cadena de blocs d’Ethereum.

Avantatges de Ethereum Blockchain

Una de les principals raons per les quals Ethereum va produir un gran èxit al món de les criptografies es deu a la seva capacitat d’escala. Bitcoin podria haver estat la moneda avançada, però va resultar ser ineficient si la gent volia utilitzar-la com a moneda global principal. Si TTP premiarà els milions de clients als quals planeja arribar, l’aplicació necessita una tecnologia que pugui mantenir-se al dia amb centenars de transaccions per segon. Poques coses són pitjors per als viatgers que fer un error quan intenten relaxar-se. L’ús que fa TTP de la cadena de blocs garanteix que els viatgers tinguin transaccions perfectes de principi a fi. I, a més, la cadena de blocs és la manera més segura d’enviar diners, de manera que els viatgers no s’han de preocupar de robar-los o piratejar la targeta de crèdit mentre es troben a l’estranger..

Plans de futur

TTP vol fer alguna cosa més que simplificar les coses als clients a les seves màquines; busquen maneres de convertir la seva moneda en la moneda local. Ho farien en efectiu o en targetes de prepagament que els viatgers podrien utilitzar allà on vagin. Com més beneficis tangibles tinguin per als clients, més probable és que l’utilitzin i el recomanin a les persones que coneixen. A mesura que la gent afegeixi opinions i consells a una aplicació centralitzada, Tuk Tuk Pass es convertirà en el recurs principal per a qualsevol viatger que no vulgui perdre el temps seguint forats de conill rere forat de conill cada vegada que vulgui provar un restaurant nou durant el seu viatge..

El pas Tuk Tuk porta els viatges tradicionals a un espai molt més modern, un esdeveniment que els viatgers esperen des de fa molts anys. Tot i la facilitat de les agències de viatges en línia convencionals, els viatgers saben que ha d’haver una millor manera de coordinar els seus plans. Ara tindran l’oportunitat d’aconseguir tots els seus ànecs seguits en qüestió de minuts en lloc d’hores i se’ls recompensarà amb una moneda real que puguin utilitzar per a la propera sortida.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me