3 millors promocions de criptografia d’abril de 2020

L’últim mes ha estat un moment interessant per al món de les criptomonedes. La majoria dels mercats de criptomonedes van experimentar una caiguda rècord a mitjan març, abans de recuperar la majoria de les seves pèrdues a l’abril. 

El mercat global de criptomonedes sembla estar en un fort estat de recuperació i moltes criptomonedes i projectes de criptografia han experimentat un augment dràstic de l’activitat gràcies al bloqueig que experimenten la majoria de països. Mentrestant, els mercats tradicionals com els índexs borsaris i la majoria de matèries primeres i monedes encara tenen dificultats per recuperar-se.

A la llum de la situació actual del mercat, un gran nombre de projectes de criptografia han començat a llançar promocions per donar a la gent de casa alguna cosa a la qual esperar i participar, amb alguns d’aquests que ofereixen seriosos premis als principals participants.. 

Amb això en ment, aquí teniu tres de les promocions més interessants que s’estan fent actualment.  

Programa KuCoin x Newscrypto Cashback


Newscrypto és una plataforma d’informació sobre cadenes de blocs amb un objectiu senzill: ajudar a tothom, independentment dels mitjans o de l’experiència, a entendre els fonaments del comerç de criptomonedes..

Per aconseguir-ho, Newscrypto ofereix una àmplia gamma de materials educatius a través de l’escola Newscrypto, que proporciona lliçons sobre temes importants de la indústria, inclosos els fonaments de la criptomoneda, els conceptes bàsics sobre el comerç, les monedes i les estratègies, entre d’altres.. 

Els usuaris de la plataforma també poden accedir a una àmplia gamma de prediccions de la comunitat, gràfics de criptomonedes populars, una llista de futurs llançaments aeri i diverses eines més avançades amb els seus plans premium. Els plans premium es poden pagar amb el seu propi símbol d’utilitat natiu Newscrypto Coin (NWC) i desbloquejar l’accés a diverses funcions potents, inclosos indicadors de sentiment, arbitratge i eines de rendiment..

KuCoin, un popular intercanvi de criptomonedes, realitza actualment una promoció per a titulars de tokens NWC, anomenada Programa Newscrypto Cashback. L’intercanvi ofereix un interès anual del 60% per als usuaris que bloquegen les monedes Newscrypto a la plataforma durant un període de 90 dies. Els usuaris poden bloquejar un màxim de 200.000 NWC (actualment valen aproximadament 5.565 $) i la promoció es tancarà als participants nous un cop s’hagi assolit el límit fix. 

Participar al programa Newscrypto Cashback és tan senzill com ingressar NWC a la cartera KuCoin i retirar-lo a l’adreça LOCKNWC de la plataforma.. 

Concurs de monedes StormGain

StormGain, és una plataforma de comerç de derivats de criptomonedes que creix ràpidament i que s’especialitza en futurs perpetus de criptomoneda.

Com la majoria dels intercanvis de futurs de criptomonedes, StormGain permet als seus usuaris negociar amb apalancament, essencialment permetent-los multiplicar la seva exposició als moviments del mercat, convertint potencialment petits moviments en grans guanys (o pèrdues). Tot i això, StormGain se separa de la competència oferint un palanquejament líder en la indústria 200x pel seu contracte BTC / USDT i proporcionant senyals gratuïtes per ajudar els usuaris a prendre les decisions comercials adequades.. 

StormGain també organitza un dels torneigs de negociació de criptomonedes més grans de tots els temps, però amb un lleuger gir. En lloc de requerir als usuaris que competeixin amb diners reals, els usuaris de StormGain han de prendre els diners de demostració de 50.000 Tether (USDT) proporcionats al seu compte de demostració de StormGain i utilitzar-los per obtenir el màxim benefici possible a la data de finalització del concurs..

Com a part del Concurs de monedes StormGain, els 500 usuaris que obtinguin els beneficis comercials de demostració més alts durant el període del concurs compartiran un premi de 100.000 USDT i el comerciant número 1 guanyarà 5.824 USDT. 

La competició finalitza el 9 d’abril del 2020, de manera que no queda molt per competir. 

Suterusu Validator Node Competition

Suterusu és un projecte de cadena de blocs relativament nou dissenyat per permetre a altres cadenes de blocs com Bitcoin, Litecoin o pràcticament qualsevol altra cosa llançar una segona capa que preservi la privadesa. 

Per aconseguir-ho, Suterusu utilitza una versió modificada dels zk-SNARKs utilitzats per Zcash, coneguts com zk-ConSNARKs. Aquests zk-ConSNARK permeten privadesa confiable i milloren l’escalabilitat alhora que eliminen la necessitat d’un configuració de confiança i les preocupacions de seguretat que això comporta. 

Gràcies als seus zk-ConSNARKs i a la màquina virtual Suterusu (SuterVM), cadenes de blocs de tot tipus per afegir una capa addicional de privadesa sobre les seves funcions bàsiques: permetre pagaments privats en cadenes de blocs públiques, contractes intel·ligents privats, votació anònima i molt més, tot sense necessitat per canviar la capa base.

La promoció de Suterusu és lleugerament diferent de les dues anteriors que hem esmentat ja que es tracta d’una competència entre titulars de nodes validadors de Suterusu. Aquests validadors reben una part de les recompenses del bloc Suterusu, però també poden participar a la competició Validator Node per guanyar fins a 2 milions de SUTER (uns 1.760 dòlars) al dia fins al 23 d’abril de 2020. 

Els participants interessats poden registreu-vos per ser un node de validació a la pàgina de la competència Validator Node. Cada dia, el node validador número 1 pel nombre de SUTER que els hagi delegat guanyarà el premi SUTER 2M que després es compartirà amb tots els seus delegats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me