Treballar per a una empresa comercial privada: avantatges i inconvenients

En el camp del comerç actiu, els mercats són atacats des de moltes perspectives diferents. Els inversors institucionals i els comerciants minoristes participen diàriament en divises, renda variable i futurs amb l’esperança de mantenir la rendibilitat.

No us enganyeu, per molt gran o petit que sigui un comerciant, només hi ha una regla cardinal: guanyar sempre diners.

Un tipus únic de participants al mercat és la firma comercial privada. També coneguda com a “empresa d’atrezzo” o “botiga d’atrezzo”, una empresa comercial propietària és una via per la qual molts comerciants es guanyen la vida. Aprofundim en què és una empresa d’atrezzo i alguns dels problemes que heu de tenir en compte abans d’unir-vos-hi.

Què és una empresa comercial privada??

Una botiga d’atrezzo és una empresa que contracta persones per negociar capital en nom de l’empresa. Els nous contractats es formen internament o s’entrega un compte de comerç finançat i es deixa anar als mercats. La seva feina és senzilla – mantenir la regla cardinal i generar rendiments per a l’empresa a tota costa.

El terme “contractar” s’utilitza de manera fluïda dins del context d’una empresa de serveis. Els nous comerciants poques vegades reben un salari base, tot i que no hi ha regles contra les estructures salarials. Normalment, els comerciants d’accessoris es compensen mitjançant una divisió dels beneficis generats. La quota del comerciant varia àmpliament, oscil·lant entre el 35% i el 75% i pot incloure qualsevol tipus d’incentius.


Les empreses de serveis fan grans esforços per trobar persones capaces de mantenir una rendibilitat constant al mercat. Si sou un guanyador entre mesos i mesos, anar a treballar en una botiga d’atrezzo pot ser una bona carrera professional.

Per què abandonar el PC i el cafè de per vida a una empresa comercial privada?Per què abandonar el vostre PC i cafè de per vida a una empresa comercial privada??

Els avantatges de ser comerciant d’atrezzo

La primera pregunta que es fa cada comerciant al detall abans d’anar a treballar a una botiga d’atrezzo és la següent: Per què hauria de formar part d’una empresa comercial privada i compartir els meus beneficis? Per què no canvieu el meu propi capital i conservo el 100% de tots els guanys?

Aquesta pregunta és bona. Com mai, el mercat modern ofereix als comerciants minoristes la possibilitat de guanyar-se la vida pel seu compte. Amb barreres d’entrada limitades i una infinitat d’opcions comercials, per què abandonar la llibertat del seu estil de vida per passar a una empresa d’atrezzo??

A continuació, es mostren alguns dels motius pels quals molts opten per anar a prop:

  • Apalancament: Les empreses de serveis són capaços d’assumir grans posicions al mercat i transmetre al comerciant les capacitats de palanquejament. Això es deu al gran saldo del compte i a les relacions existents amb els corredors.
  • Comissions reduïdes: Els volums comercialitzats creats per l’empresa asseguren una estructura de comissions inferior. Un volum elevat equival a comissions molt més baixes per als comerciants d’atrezzo.
  • Envoltat de professionals: El comerç diari pot ser una de les activitats més solitàries del planeta. Comerçar junt amb un equip de professionals del mercat d’èxit li dóna un sentit de comunitat. També pot portar el rendiment al següent nivell.

Amb diferència, l’avantatge més gran de treballar per a una empresa d’atrezzo és els diners. Un major apalancament significa majors rendiments potencials, almenys en teoria.

Inconvenients de ser comerciant d’atrezzo

Per descomptat, hi ha alguns desavantatges evidents que comporta treballar en una empresa comercial privada. A continuació, es mostren els principals inconvenients de ser un comerciant en actiu:

  • Estrès: Comerçar els diners d’una altra persona pot ser un esforç estressant. Comptar públicament les pèrdues i perdre capital que no és vostre pot ser gravador emocionalment.
  • Seguretat en l’ocupació: Si no guanyeu diners, no estareu ocupats durant molt de temps. Realment és tan senzill!
  • Comissions / inversió de capital: Moltes botigues d’atrezzo requereixen pagar taxes per accés a la plataforma, formació i compte. A més, el comerciant pot exigir un dipòsit inicial de capital per actuar com a “amortidor” de riscos per a l’empresa.

La dinàmica de treballar per a una empresa d’accessoris és molt diferent a la de negociar des de casa. L’estrès i la pressió afegits són molt reals, així com la responsabilitat pública de les pèrdues. Tot i que aquests aspectes poden funcionar per millorar el comerç, també poden deteriorar la qualitat de vida general.

Linia inferior

No és difícil trobar una empresa comercial propietària amb la qual registrar-s’hi. Una simple cerca a Google us proporcionarà molts resultats i us donarà un lloc per començar. No obstant això, en el món financer modern, potser seria millor anar només als mercats. Hi ha una gran quantitat de materials educatius, serveis de senyals i altres recursos orientats al mercat fàcilment disponibles. El cel és realment el límit per a un comerciant motivat.

Al final, cada persona depèn de si val la pena treballar o no en una botiga d’atrezzo. JoSi feu el pas, respecteu la regla cardinal i tot anirà bé – Guanya sempre diners!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me