Super Yellen estalvia el dòlar, USD / JPY publica un dia alcista enginyós!

Quin dia als mercats, nois! M’agrada molt el que veig avui. Per fi, estem aconseguint una mica decent volatilitat. Mentre escric aquest pla de negociació, hi ha molts comerciants que ara mateix es mosseguen les ungles, que estan atrapats al costat equivocat del mercat, atrapats en la pèrdua d’operacions. Altres operadors ja han quedat fora de les seves posicions perdedores, i així podem continuar. A l’altra cara de la moneda, alguns nois han estat collint pips esquerra, dreta i centre!

Llavors, com sabem que molts comerciants han estat atrapats avui? Continua llegint i aprendràs alguna cosa interessant sobre el flux d’ordres i què passa quan veiem la formació de determinats tipus de canelobres. Abans d’entrar en tots aquests detalls, vegem un gràfic diari del USD / JPY:

 

USD / JPY: vigileu els óssos!

Super Yellen Saves the Buck 1Gràfic diari USD / JPY

El dòlar nord-americà se’n va beneficiar molt Janet YellenEl discurs d’avui, però s’ha vist sobretot en el tipus de canvi USD / JPY.


Mireu aquest gràfic diari del USD / JPY. Aquí veiem un canvi notable en les tècniques USD / JPY. No només hem vist com una falsa ruptura era inferior (o fals) fa uns dies, però la parella també va aconseguir tancar per sobre dels 20 dies exponencials Mitjana mòbil ahir i avui. Sempre que veiem un parell molt per sobre d’aquesta mitjana mòbil, hem de tenir especial cura a l’hora de negociar-lo pel costat curt.

Per tornar als comerciants que estan asseguts a la vora dels seients ara mateix – quan observem certes formes de canelobres, podem treure conclusions valuoses sobre el que realment va passar durant la seva formació. L’ull entrenat sabrà immediatament com era el flux d’ordres i què podria passar després com a conseqüència d’aquest flux d’ordres. Utilitzem l’espelma d’avui al USD / JPY com a exemple. Aquí teniu el mateix gràfic amb les tres darreres espelmes augmentades:

Super Yellen Saves the Buck 2Gràfic diari USD / JPY

Primer fem una ullada a la segona última espelma d’aquest gràfic. Té una metxa superior relativament gran que, juntament amb la seva ubicació a la carta, va atreure els venedors a tornar a entrar al mercat, pensant que els bous van ser derrotats. Això, i potser alguns altres factors, van fer que el preu es situés per sota del mínim d’aquesta espelma.

Quan el preu es va situar per sota del 20-EMA, la confiança dels venedors va augmentar i els venedors addicionals van entrar al mercat. Més endavant, el moment baixista es va interrompre bruscament amb una agressiva pressió de compra. Això va sorprendre a molts comerciants baixistes i a la banda equivocada del mercat. A mesura que el preu va avançar, cada cop més operadors comercialitzats es van veure obligats a tancar les seves posicions curtes, cosa que va afegir més i més combustible a la pressió de compra. Els comerciants que venien a prop del mínim de l’espelma d’avui ja van ser aturats o bé s’estaven quedant amb la pèrdua de posicions. L’espelma d’avui ha atrapat a molts jugadors baixistes del mercat que pensaven que tenien el control d’aquest mercat.

És un fet habitual veure un seguiment alcista després d’un envoltant alcista dia com avui. Si ho sabem, ens podem situar per aprofitar-ho. Però on entraríem i com gestionaríem el nostre risc?

La primera manera de canviar aquesta configuració seria canviar una part superior esclat de l’espelma d’avui. Mireu el següent gràfic:

Super Yellen Saves the Buck 3Gràfic diari USD / JPY

Aquesta configuració té l’avantatge d’utilitzar la confirmació. Si no veiem un nou augment d’aquest tipus de canvi, el nostre comerç no s’activarà. L’inconvenient és que en fem servir un de gran parar perdues, i comprar a un preu relativament alt. Aquí l’objectiu és el doble de la mida del stop loss.

L’altra manera d’intercanviar-ho és esperar un retrocés de l’espelma alcista que avala avui per cronometrar la vostra entrada. Mireu el següent gràfic:

Super Yellen Saves the Buck 4Gràfic diari USD / JPY

Si col·loqueu un límit de compra Si feu una comanda en un 50% de retrocés de l’espelma, tal com es mostra al gràfic anterior, us permetrà utilitzar una pèrdua d’aturada molt més ajustada i podríeu aconseguir una millor relació risc-recompensa. En aquesta configuració, l’objectiu és tres vegades la distància de la pèrdua de parada. Tingueu en compte que, tot i que l’objectiu és tres vegades la distància de la stop loss, aquesta distància objectiu és molt menor en pips que en el primer exemple, on l’objectiu només és el doble de la distància de la stop loss. Això fa que sigui molt atractiva la segona configuració comercial amb un stop loss més ajustat i un millor preu d’entrada, tot i que és més arriscat a causa de l’aturada ajustada i de la manca de confirmació d’una ruptura alcista. Si utilitzeu aquesta estratègia de retrocés, també teniu la possibilitat que el preu reboti més sense activar la vostra comanda de compra.

Alguns comerciants els agrada combinar aquests dos estratègies comercials i dividiu la seva posició original en dues parts per assegurar-vos que es desencadenin en almenys una de les configuracions.

Aquest tipus d’acció de preus semblant a la serra no només s’ha vist avui en USD / JPY. Molts altres instruments van fer moviments violents en una direcció, només per tornar a la direcció oposada al cap d’un temps. Sabem que el discurs de la presidenta de la FED, Janet Yellen, va provocar bona part d’aquest motoserra. Ho vam veure també als mercats de renda variable, tot i que potser va ser a una escala menor que al USD / JPY. Vegem el S&P 500:

 

S&P 500: això és increïble!

Super Yellen Saves the Buck 5S&P 500 Gràfic horari

Feu-vos un favor i consulteu un gràfic diari del S.&P 500. Si mai us heu preguntat com és una forta tendència alcista, mireu el S&Pàg!

L’acció del preu al cercle blau forma part de l’efecte del discurs de Janet Yellen. Els óssos van ser colpejats pels bous, al final, resultant en un magnífic rebot més alt.

Recordeu que demà tindrem un altre discurs d’aquesta senyora a les 15:00 GMT. També tenim números d’ocupació al Regne Unit a les 09:30 GMT, i números de vendes al detall i IPC als EUA a les 13:30 GMT. Prepareu-vos per obtenir més volatilitat!

Bona sort, nois, espero que tingueu un dia profitós demà!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me