Sessió de divises dels Estats Units, breu 5 de juliol: els compradors en USD guanyen certa confiança enmig de mercats prims

Ahir va ser força tranquil als mercats financers, ja que els comerciants nord-americans van sortir cap al 4 de juliol, de manera que l’acció de preus va ser mínima durant la sessió europea, així com a la sessió dels Estats Units, òbviament. Aquest tipus d’acció de preus s’ha estès avui, ja que els comerciants nord-americans han passat un cap de setmana llarg, amb la majoria d’actius que romanen bastant tranquils durant la major part de la sessió, tot i que hem vist una mica de vida al dòlar nord-americà. El dòlar nord-americà va obtenir alguns guanys que es van estendre per tot el món, de manera que sembla que els operadors de divises preveuen algunes xifres positives de l’informe sobre l’ocupació i els guanys dels Estats Units, publicat fa un temps..

Pel que fa a altres fonaments durant la sessió europea, les comandes de fàbrica van registrar un altre descens a Alemanya per al maig. Això passa després de dos mesos positius al març i l’abril, que van seguir molts mesos negatius a finals de l’any passat i a l’inici d’aquest any. Per tant, l’economia alemanya va de mal en pitjor, tenint en compte les dades econòmiques recents. La caiguda de les comandes de fàbrica tindrà un impacte negatiu en l’activitat de fabricació dels propers mesos, que ja es troba en una profunda contracció.

Boris Johnson, que és el principal candidat a la direcció del Partit Conservador i al càrrec del primer ministre britànic, va esmentar de nou l’escenari del Brexit sense acord que va fer que el sentiment que envolta el GBP sigui encara més baixista i GBP / USD ara es dirigeix ​​cap als mínims a la 1.15.

La sessió europea

  • Comandes de fàbrica a Alemanya – Les comandes de fàbrica van ser força febles l’any passat a Alemanya, i van disminuir durant la majoria de mesos, especialment al final de l’any i al començament d’aquest quan vam veure algunes xifres realment terribles. Vam veure una reactivació de curta durada al març i a l’abril, ja que la desacceleració econòmica mundial va fer una pausa el primer trimestre, tot i que s’esperava que l’informe d’avui mostri una altra inversió en territori negatiu i que s’esperava que les comandes disminuïssin un 0,1%. Però, l’informe del maig mostrava un altre gran descens del 2,2%, situant de nou l’economia alemanya en un moment en què es trobava..
  • L’Amamiya de BOJ no sembla massa confiada – El subgovernador del Banc del Japó celebrava una conferència a primera hora d’aquest matí, dient que hem de tenir en compte que la inflació trigarà molt a assolir l’objectiu del 2%. Encara espera que la inflació s’acceleri fins al 2% objectiu. BoJ no dubtarà en alleugerir la política si s’impedeix l’impuls per assolir l’objectiu d’inflació i reconeix que els riscos negatius són forts. Els responsables polítics de molts països comparteixen l’opinió que l’economia mundial es recuperarà durant el segon semestre. BOJ observa detingudament com els riscos a la baixa podrien afectar l’economia i la inflació. No hi ha cap canvi en la visió que es manté l’impuls per assolir l’objectiu d’inflació. Prendrà decisions polítiques basades en la visió si l’economia és capaç de mantenir l’impuls per assolir l’objectiu d’inflació
  • Preus de la casa Halifax al Regne Unit – L’índex de preus de l’habitatge Halifax ha anat passant de positiu a negatiu de mes en mes. Tot i que vam veure dos mesos positius a l’abril i al maig, s’esperava que els preus de l’habitatge tornessin a ser negatius al juny i caiguessin un 0,4%. De fet, es van tornar negatius, però el descens va ser menor, un 0,3%.
  • Juncker encara sembla infeliç amb les noves posicions més importants de la UE – Ahir vam escoltar a Juncker dir que la UE necessita repartir els llocs de treball més importants de la UE entre el bloc de l’Est i l’Oest. Avui torna a dir-ho sobre aquest tema el nomenament d’Ursula von der Leyen no va ser molt transparent. Va acabar els comentaris dient que “Vaig ser el primer i l’últim spitzenkandidat”

La sessió dels EUA

  • Informe d’ocupació canadenc – S’esperava que la taxa d’atur augmentés fins al 5,5% al ​​Canadà al maig, després del descens que vam veure el mes anterior. La taxa d’atur va augmentar, com s’esperava, fins al 5,5% al ​​juny, des del 5,4% del maig. L’ocupació també va ser més feble del que s’esperava, disminuint en 2,2k enfront d’un augment previst de 9k. Els guanys per hora dels empleats fixos van augmentar un 3,6% interanual contra un + 2,7% esperat. La taxa de participació es va mantenir sense canvis en el 65,7% respecte al 65,7% anterior, cosa que significa que la taxa més alta de l’atur no es va deure a la taxa de participació.
  • Informe d’ocupació dels EUA – S’esperava que la taxa d’atur es mantindrà sense canvis als Estats Units, amb un 3,6%. Però també es van incloure les xifres de beneficis en aquest informe i s’esperava que augmentessin un 0,3% el mes passat. La desocupació va augmentar als Estats Units al juny fins al 3,7% del 3,6% del maig. Els ingressos horaris mitjans també van perdre les expectatives que van créixer un 0,2% contra un 0,3% esperat. Tot i així, les nòmines no agrícoles superen les expectatives, arribant a 224K enfront dels 160K estimats. Això treu les preocupacions que van augmentar el mes passat quan les nòmines van caure força baixes. El benefici mitjà horari interanual es va mantenir sense canvis, fins al 3,1%, igual que el mes passat, contra un augment previst fins al 3,2%. Les nòmines privades també superen les expectatives que arriben als 191 milers de dòlars enfront dels 150 mil estimats. La taxa de participació va augmentar fins al 62,9% enfront del 62,8% del mes passat, que és el motiu de l’increment de la taxa d’atur, que per cert encara és força baixa.

Oficis a la vista

Alcista EUR / GBP

  • La tendència ha estat alcista des de mitjan juny
  • La traça inferior està completa
  • Els 100 SMA van proporcionar assistència

Els 100 SMA han fet una bona feina oferint suport avui


L’EUR / GBP ha estat alcista durant molt de temps, ja que es va fer evident que l’acord del Brexit de Theresa May no passaria pel Parlament britànic. Vam veure un retrocés més baix després que el Banc Central Europeu es tornés cada cop més feble en l’última reunió, però la tendència alcista es va reprendre de nou i els compradors van augmentar. Els darrers dies, vam veure un altre retrocés més baix, però aquest retrocés va ser encara més feble i va acabar als 100 SMA (verd) que proporcionaven un sòlid suport. Avui, el preu està rebotant aquesta mitjana mòbil i els compradors tornen a controlar.

En conclusió

L’informe d’ocupació dels Estats Units va sortir positiu, ja que les feines no agrícoles van augmentar en més de 200.000, que solien ser el rang normal fins al mes passat, quan vam veure una profunda desacceleració dels nous llocs de treball. Això fa que una de les raons per les quals el FED hagi reduït els tipus d’interès aquest mes, és a dir, i el USD augmenta encara més el dia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me