Què significa Trump / Biden Presidency per als preus de Bitcoin [BTC]?

publicitat Phemex

Res millor que la pandèmia ha unit la gent del món. Mentre lluitem juntament amb la segona onada de coronavirus juntament amb nous bloquejos, Bitcoin ha aconseguit elevar-se fins a nivells que no es veien en un parell d’anys. Un altre esdeveniment important és a la volta de la cantonada i, independentment de qui guanyi les eleccions nord-americanes aquest any, molts defensors opinen que Bitcoin és el clar guanyador.

L’enigma de Trump o Biden ha provocat la incertesa. Els mercats financers tradicionals no són un gran fan de la incertesa. Bitcoin, però, no sembla que li importi tant.

Com afectaran els preus de Bitcoin [BTC] les properes eleccions nord-americanes?


El president Donald Trump no és un gran fan de Bitcoin. La seva postura va ser força evident quan va dir les infames paraules que “Bitcoin es basa en l’aire”. Un canvi de criteri, en el seu segon mandat, sembla molt improbable.

A diferència de l’enfocament principalment pràctic de Trump, les coses podrien ser molt diferents si guanyés l’actual vicepresident Joe Biden. Per no oblidar-ho, va estar involucrat en el famós pirateig de Twitter que va oferir de manera fraudulenta duplicar qualsevol import de Bitcoin enviat al compte especificat en 30 minuts. Però el seu tuit que apareix a continuació just després de l’hack segurament va aixecar les celles de molts. Aquest és l’únic tuit relacionat amb Bitcoin de Biden.

Les seves seleccions de gabinet també parlaven molt. L’actual senadora dels Estats Units i ex-fiscal general de Califòrnia, Kamala Harris, potser no hauria mencionat públicament la seva postura respecte a Bitcoin; el seu equip, però, presenta una cara amigable amb les criptografies: Ryan Montoya, exdirector general de Sacramento Kings.

No tinc Bitcoin i no us demanaré mai que m’envieu cap.

Però si voleu contribuir perquè Donald Trump sigui un president d’un mandat, podeu fer-ho aquí: https://t.co/8XtBjuU5fX

– Joe Biden (@JoeBiden) 16 de juliol de 2020

Aquesta podria ser una qüestió d’un milió de dòlars sobre què significa guanyar per a Bitcoin. Tot i que no hi ha una resposta clara, excepte les especulacions, es pot afirmar amb seguretat que les coses han començat per a Bitcoin i que hi ha un llarg camí per recórrer. Independentment de qui guanyi, Bitcoin no s’atura.

Naturalesa no correlacionada

El 2020 ha estat un any salvatge. Hi ha COVID, l’economia mundial ha passat factura, els índexs mundials no han aconseguit funcionar i hi ha una imminent elecció d’una de les nacions més influents i desenvolupades del món. Tot i que un esdeveniment geopolític tan gran com aquest tradicionalment llença el mercat amb confusió, aquest podria ser, però, el moment en què Bitcoin finalment es converteix en un actiu no correlacionat.

Bitcoin ha rebutjat la incertesa del mercat durant els darrers dos mesos. Ja sigui el cas BitMEX, el hack de KuCoin o la mania DeFi, la criptomoneda més gran del món ha augmentat lentament, però constantment, fins a l’anhelat nivell de 14.000 dòlars. Històricament, Bitcoin i la resta del mercat de criptomonedes han estat impulsats per FUD i FOMO. I per això la indústria va guanyar la notorietat de ser excessivament volàtil. Però aquest any no va ser així. L’espai ha demostrat una certa resistència a l’hora de deixar-se influir per les notícies negatives. Els gegants institucionals que incursionen a l’espai han estat un dels factors més importants.

La possibilitat que Bitcoin esdevingués cada vegada més independent en els propers dies va ser una cosa que també va afirmar OKEx últim informe que argumentava,

“A l’octubre, la correlació d’un mes entre Bitcoin i S&El P 500 va fluctuar àmpliament, arribant al 57% a mitjan mes, i després va caure ràpidament fins al 6% abans de recuperar-se al 33%, segons les dades obtingudes. De cara al futur, després de les properes eleccions dels Estats Units, Bitcoin pot tenir més possibilitats d’allunyar-se dels esdeveniments macro i esdevenir més independents ”.

Bitcoin ha passat per dues eleccions nord-americanes, precisament el 2012 i el 2016. No fa gaire, però, des de llavors la classe d’actius, en general, ha recorregut un llarg camí i no és possible que tregui conclusions basades en els dos esdeveniments anteriors. savi. No obstant això, històricament, novembre sol ser un mes fort per a BTC, ja que va registrar cinc guanys i dues pèrdues amb un rendiment mitjà del 10,97% des del 2013.

Font: OKEx

Suport institucional

Imitarà Bitcoin l’USD? Hi ha probabilitats que la parella de Bitcoin imiti molt bé el dòlar nord-americà tot i estar cada vegada menys lligada als mercats macro. Els gegants institucionals s’han convertit en els últims participants a HODL Bitcoin. Entre molts gegants, MicroStrategy i Square són les dues empreses més destacades que han revelat l’acumulació de Bitcoin. Els inversors institucionals s’han preparat per augmentar les seves assignacions de Bitcoin independentment de les baixades a curt termini del valor BTC. Juntament amb la legitimitat, Bitcoin també ha guanyat experts tradicionals de la indústria que podrien reduir les fluctuacions salvatges del mercat.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me