Prediccions per a l’alentiment dels mercats criptogràfics

Quan es tracta dels mercats de criptomonedes i la seva elevada volatilitat inherent, és habitual concentrar-se en les fluctuacions del preu del dia a dia. Sovint, es poden submergir tan fàcilment com pot augmentar, cosa que pot ser una gran preocupació per a qualsevol persona que només estigui activa en aquest domini, per exemple, en el paper d’algú que estigui participant en inversions en bitcoins. Per a alguns, els canvis podrien ser excessius i és per això que no és estrany veure gent sortir dels mercats després d’unes poques setmanes estressants del seguiment constant dels preus criptogràfics..

No obstant això, els experts tenen un consell per a tots aquells que es troben en aquesta situació o aquells que simplement es plantegen portar els seus diners a aquest camp d’inversió. Tot i que el límit de mercat combinat de totes les criptomonedes ha superat els 100.000 milions de dòlars el 2017, els mercats s’han de percebre en relació amb la seva trajectòria a llarg termini i la seva trajectòria..

En lloc d’això, s’arrisquen a quedar-se massa atrapats en el moment i poden ser notòriament problemàtics per a qualsevol persona que vulgui obtenir un guany a llarg termini en aquesta empresa. No importa si el sentiment es converteix en alcista o es fa espantós amb massa facilitat, els resultats són bàsicament els mateixos: pèrdua de beneficis i una dinàmica de tensió molt desagradable per a la majoria dels inversors..

Per evitar aquest escull de la inversió criptogràfica, aquí hi ha un desglossament del futur potencial dels mercats, especialment ara quan finalment va arribar l’espera desacceleració del creixement.

Un enfocament en la tecnologia, no en els preus


La tecnologia blockchain que proporciona els mitjans perquè existeixin els mercats criptogràfics és revolucionària i hi ha un consens a tot el sector. La capacitat de la cadena de blocs per dissenyar i operar sistemes de llibres distribuïts significa que el control dels mecanismes monetaris està garantit per primera vegada per una entitat no humana, a més de proporcionar molta transparència al mateix procés..

Això és increïble no només per a monedes, digitals i tradicionals, sinó també per a moltes altres formes de creació de registres massius. Amb la cadena de blocs, els sistemes que existeixen des de fa desenes, si no centenars d’anys, ara es poden actualitzar i racionalitzar fins a un nivell que no s’hi pot arribar per cap altre mitjà. Aquesta és la raó per la qual tantes persones, empreses i fins i tot bancs centrals nacionals estan adoptant la tecnologia blockchain amb tanta freqüència i ganes.

Al mateix temps, aquells que inverteixen en el mercat de criptografia, independentment de si van escollir bitcoin o ethereum com a divises digitals més grans, alguna altra forma d’ocurrència o fins i tot Empresa ICO, posa molt poc èmfasi en la mateixa tecnologia. Aquí, la noció de tecnologia es resumeix bàsicament en la qüestió de la plataforma que utilitzen estable i segura de possibles atacs de tercers. Si existeixen, blockchain és bàsicament irrellevant pel que fa al seu potencial i capacitat.

No obstant això, hi ha un gran problema en aquesta forma de pensar i està directament relacionat amb la forma en què la gent perd diners a curt termini. Metafòricament parlant, és com observar el fenomen d’un vehicle de motor i creure que el més important al respecte són les rodes perquè fan el desplaçament real en relació amb la carretera..

També aquí, les grans novetats no són el valor actual del bitcoin, sinó el fet que aquesta forma de mitjans monetaris pugui existir amb èxit al món. En aquest fet radica el valor inherent del mateix fenomen i la raó clau per la qual la gent hi hauria d’invertir. Tot i que els preus canviaran i fluctuaran, aquest valor innovador continuarà configurant el món modern en les properes dècades.

Ethereum vs. Bitcoin

Molts inversors en els mercats de criptografia tenen la importància del pensament a llarg termini i el paper essencial que tindrà aquesta tecnologia, però encara volen entendre el que queda per al domini. Quan es tracta d’un futur pròxim, segurament un dels factors més importants serà la xarxa ethereum.

El creixement de l’atractiu de la criptomoneda ETH també és molt clar el 2017. Amb només dos anys des que va entrar en funcionament, la xarxa va tenir la seva gran crisi i va aconseguir treure-la, tot i que això significava una divisió a la xarxa. . Ara, a poc a poc, va recuperant el valor de mercat del bitcoin, tot i que fa només sis mesos que anava darrere d’ell.

No és una exageració anomenar-lo el candidat actiu per a la primera posició. A més, una vegada que es recuperi la desacceleració actual, hi ha la certesa que atraurà molts diners en ETH, sobretot ara amb la posada en marxa de nou de la mida del bloc..

Possible venda

Naturalment, hi ha temors completament fonamentats a la mateixa comunitat criptogràfica i un d’ells és el potencial d’un gran període de vendes. Aquí, el debat d’escala esmentat anteriorment és un dels principals factors en la ment dels inversors. La possibilitat que la xarxa es bifurqui augmenta la sensibilitat i, amb ella, les possibilitats d’anar a fer un gran abocament.

Per a molts comerciants i experts, el moment més crític probablement arribarà a principis d’agost. En aquest moment concret, tot el mercat podria veure un període molt inestable que podria comportar una gran pèrdua general, que sens dubte alimentarà els problemes existents a les xarxes individuals..

És difícil veure com això no conduiria a que els comerciants s’espantessin i estiguessin a punt per bolcar molts dels seus actius i d’aquesta manera minimitzar les seves pèrdues. L’efecte d’aquest tipus de decisions s’escamparia per tot el domini criptogràfic i reduiria la majoria, si no totes, les monedes digitals en un percentatge important.

Raons per tenir esperança

Naturalment, l’estat de les monedes digitals és lluny de ser problemàtic, fins i tot a curt termini. Amb la plena legitimitat jurídica que finalment es comença a assolir en llocs com el Japó i amb la Xina desbloquejant els seus intercanvis, el negoci està en auge en el camp de la criptografia.

Tot i que l’estiu sens dubte comporta inestabilitat per a bitcoins, que milions fan servir per a qualsevol cosa, des de la xarxa Apostes BTC per als experiments de blockchain, la tendència de l’ascendència criptogràfica no s’aturarà. És per això que la percepció de la imatge a llarg termini serà la mentalitat dominant per a tots aquells que la faran dins d’aquest camp..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me