Perspectives setmanals, del 8 al 12 de juliol: les cinc coses més importants per negociar aquesta setmana

Feliç cap de setmana, a tothom.

Durant la setmana anterior, el mercat del dòlar va acabar amb una nota positiva. L’índex va augmentar contra una cistella de divises fins als nivells més alts en dues setmanes i mitja divendres després que les xifres revelessin que el creixement de l’ocupació dels Estats Units va créixer fort al juny. Les nòmines no agrícoles dels Estats Units van avançar en 224 mil llocs de treball el mes passat, que és la xifra més alta en cinc mesos. Tanmateix, les dades de desocupació van sortir al 3,7% sense la previsió del 3,6%.

Normalment, el PFN té un impacte a curt termini sobre el dòlar, mentre que la taxa d’atur deixa un impacte a llarg termini. Per tant, és probable que el dòlar canviï baixista dilluns i endavant fins que obtinguem una publicació positiva de dades econòmiques dels EUA.

De cara al calendari econòmic, el focus se centrarà en el discurs de la presidenta Fed Powell, la decisió de política monetària del Banc del Canadà i les xifres de l’IPC dels Estats Units.

1) USD: parla el president de la Fed, Powell, dimarts a les 12:45 GMT

El president de la Reserva Federal, Jerome Powell, ha de pronunciar les seves paraules inicials en un acte organitzat pel Banc de la Reserva Federal de Boston. Com a cap del banc central, que controla els tipus d’interès a curt termini, té més influència sobre el valor de la moneda nacional que qualsevol altra persona. Els comerciants examinen els seus compromisos públics, ja que se solen utilitzar per deixar pistes subtils sobre la política monetària futura. S’esperen preguntes del públic.


2) CAD – Política monetària BOC – dimecres, 14:00 GMT

El BOC ha estat un dels pocs bancs centrals entre les economies liberals (a part de la Reserva Federal dels Estats Units) que ha pogut augmentar els tipus d’interès malgrat les crisis i la guerra comercial. El Banc del Canadà ha augmentat les taxes quatre vegades des del 2017, però tenint en compte el lent creixement econòmic mundial, la guerra comercial dels EUA a la Xina i els preus més baixos del cru, és probable que el BOC mantingui els tipus d’interès tal com és.

Comerciants, la tendència inicial pot ser alcista per al Loonie, però la tendència pot ser de curta durada. Així que estaré buscant comprar CAD per notícies i sortiré del comerç tan aviat com sigui possible.

Què passa si BOC retalla el tipus d’interès?

En aquest cas, podem veure una compra espectacular USD / CAD durant almenys 100 a 200 pips durant els primers cinc minuts del comunicat de premsa.

3) USD – Acta de la reunió del FOMC – Dimecres, 18:00 GMT

Durant la decisió política del FOMC i de la Fed, la Reserva Federal va dir que no espera cap retallada de tipus aquest any, però sí que en preveia un per al 2020. La mitjana del banc central de la taxa de fons federals continua sent del 2,4% per al 2019, sense canvis respecte al març projecció.

Tot i això, vuit membres del Comitè Federal de Mercat Obert van declarar que donaven suport a una reducció de tarifes aquest any. La Fed, però, va marcar les previsions per als propers anys.

A les 18:00 GMT, els minuts de la reunió de l’esdeveniment donaran llum sobre alguns temes importants, com ara com els membres del FOMC interpreten la guerra comercial i les conseqüències d’una guerra comercial sobre l’economia nord-americana. La Fed hauria de canviar la seva política monetària? Bé, només és la meva opinió sobre l’acta de la reunió del FOMC actual i també espero una resposta neutral dels inversors en el seu llançament.

4) GBP – Informe d’estabilitat financera BOE – dijous, 9:30 GMT

El governador del BOE, Mark Carney, farà una conferència de premsa sobre l’informe d’estabilitat financera a Londres.

Què és l’informe d’estabilitat financera?

És una avaluació de la salut del sistema financer i dels possibles riscos per a l’estabilitat financera. Les evidències sobre ansietats i deficiències poden proporcionar una idea del futur de la política monetària. Com sabem, el Regne Unit està lluitant amb la inflació, per això no han augmentat el tipus d’interès. Per tant, els inversors ho supervisaran de prop per obtenir pistes sobre la pujada del tipus.

5) GBP – IPC m / m

Les xifres d’inflació estan molt relacionades amb les dades del mercat laboral, ja que es tracta de consum i la gent sol consumir més quan té feina o el seu negoci està en auge. Veient l’informe del mercat de treball dels EUA del juny del 2019, les xifres van ser mixtes. Les nòmines no agrícoles dels Estats Units van avançar en 224 mil llocs de treball el mes passat, la xifra més alta en cinc mesos. Tot i així, les dades de desocupació van sortir al 3,7% sense tenir en compte la previsió del 3,6%. El benefici mitjà per hora va caure del 0,3% al 0,2% al juny.

Això és el que passa: una caiguda dels ingressos horaris mitjans podria disminuir el patró de despesa de la gent i provocar una caiguda de la demanda i, en última instància, reduir la taxa d’inflació.

Els economistes esperen una lleugera caiguda de les xifres d’inflació nord-americana del 0,1% al 0,0%. S’espera que la inflació bàsica augmenti del 0,1% al 0,2%. Esperem les xifres reals.

Bona sort i estigueu atents als líders FX per obtenir més actualitzacions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me