Les operacions en EUR / USD aconsegueixen guanyar beneficis: prepara’t per a una altra venda.

El EUR / USD el parell es va tancar a 1.20622, després de col·locar una màxima de 1.21130 i una mínima de 1.20426. Tot i les dades macroeconòmiques més fortes de l ‘esperat d’ Europa, el EUR / USD parella va registrar pèrdues dimecres, enmig de la fortalesa generalitzada del dòlar nord-americà. El dòlar nord-americà era elevat, enmig de l’optimisme creixent que el programa de vacunació accelerat del país comportaria una ràpida i robusta recuperació econòmica. Dimarts, el president dels Estats Units, Joe Biden, va anunciar que els Estats Units tindrien suficients vacunes contra el coronavirus per vacunar tots els adults del país a finals de maig, cosa que s’avançaria dos mesos abans del previst..

Aquests desenvolupaments van ser seguits per la companyia farmacèutica Merck que va acordar ajudar al seu rival Johnson & Johnson accelerarà la producció de la seva vacuna única. El programa de vacunes és ara un dels factors clau per recuperar l’economia a la recuperació. Texas, que és el segon estat nord-americà més gran per població, ja ha anunciat que aixecarà les restriccions de màscares i obrirà completament les empreses la setmana que ve. A més, el paquet d’estímul dels Estats Units també va ser aprovat per la Cambra de Representants dels Estats Units. Això afegirà 1,9 bilions de dòlars a l’ajut d’alleujament del coronavirus, que donarà suport al creixement econòmic en el camí cap a la recuperació. Tots aquests avenços positius als EUA van afegir força al dòlar nord-americà, invertint també en els rendiments dels bons nord-americans i pesant sobre el EUR / USD parella.

Pel que fa a les dades, a les 12:45 GMT, va arribar el saldo pressupostari del govern francès, que mostrava un dèficit de -21,9 milions de gener. A les 13:15 GMT, es va alliberar el PMI de Serveis espanyols, que es va mantenir pla amb les expectatives de 43,1. A les 13:45 GMT, el PMI de serveis italians va indicar un augment a 48,8, enfront del previst 45,8, donant suport a l’euro i limitant les pèrdues posteriors EUR / USD parella. A les 13:50 GMT, es va alliberar el PMI francès dels serveis finals, que mostrava un augment a 45,6, enfront dels 43,6 previstos, donant suport a l’euro i limitant l’impuls a la baixa del EUR / USD parella. A les 13:55 GMT, va entrar el PMI alemany dels serveis finals, que es va mantenir en línia amb la previsió de 45,7. A les 14:00 GMT, les xifres PMI dels serveis finals de tota l’eurozona arribaven a 45,7, enfront del 44,7 esperat, donant suport a l’euro i limitant les pèrdues posteriors EUR / USD parella. A les 15:00 GMT, es va publicar l’IPP del gener, que va augmentar fins a l’1,4%, enfront de l’esperat 1,3%, que va donar suport a l’euro i va limitar la caiguda del EUR / USD preus.

Des del costat nord-americà, a les 18:15 GMT, es va publicar el canvi d’ocupació no agrícola ADP del febrer, que mostrava un descens a 117.000, enfront de la previsió de 203.000, que pesava sobre el dòlar nord-americà i limitava a la baixa EUR / USD parella. A les 19:45 GMT, el PMI dels serveis finals del febrer va pujar a 59,8, enfront del 58,9 previst, que donava suport al dòlar nord-americà i se sumava a les pèrdues del EUR / USD parella. A les 20:00 GMT, el PMI de ISM Services va caure a 55,3, enfront del 58,7 previst, pesant el dòlar nord-americà i limitant les pèrdues posteriors del parell EUR / USD. Mentrestant, l’euro en moneda única es va veure pressionat, ja que les perspectives de l’economia europea es van mantenir inestables, a causa que moltes nacions europees es van dirigir cap a altres països fora d’Europa per augmentar el subministrament de vacunes. El dilluns, el canceller austríac Sebastian Kurz va dir que tenia intenció de treballar amb Israel i Dinamarca en la futura producció de vacunes. Ha criticat durament l’estratègia i el regulador de blocs de la Unió Europea, l’Agència Europea de Medicina (EMA), perquè l’autorització de la UE del Pfizer & La vacuna BioNTech a finals de desembre va arribar setmanes després que el Regne Unit i els Estats Units l’haguessin aprovat. El primer ministre danès també va fer comentaris similars, dient que els esforços europeus en matèria de vacunes ja no podrien mantenir-se sols, cosa que explica que Dinamarca i Àustria cooperin per obtenir més dosis.

Altres països de la UE han demanat a Rússia i la Xina que omplin els buits en el subministrament de vacunes i Eslovàquia ha concedit una autorització d’emergència per a la vacuna Sputnik de Moscou, a causa dels retards en el subministrament de Pfizer i AstraZeneca. Els estats membres de la UE han perdut la confiança en l’estratègia de vacunació de la Unió Europea, que pesa sobre l’euro i, finalment, s’afegeix a les pèrdues EUR / USD parella.


Nivells tècnics diaris

Suport a la resistència

1.2021 1.2125

1.1954 1.2162

1.1917 1.2229

Punt de pivot: 1.2058The EUR / USD cotitza a la marca 1.2055, després d’haver infringit l’àrea de suport de 1.2094, que ara funciona com a resistència per al parell EUR / USD. De moment, l’EUR / USD pot trobar suport a 1.2042 i una ruptura baixista en aquest nivell podria generar més vendes en EUR / USD, fins al nivell de 1.998. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me