La lògica darrere de les prometedores noves empreses mineres de Bitcoin

Tot i que Bitcoin ha tingut un any increïble a l’hora d’agafar els titulars, una part del seu ecosistema roman al marge de la consciència popular. A mesura que el rècord continua o es veu alentit pels punts de resistència, però encara amb un impuls ascendent, els usuaris i el públic en general continuen tenint en compte el procés que permet que tot això passi – mineria de criptomonedes.

Avui, igual que en el mateix moment en què es va posar en línia la xarxa bitcoin P2P, la mineria de bitcoin és la raó clau per la qual pot continuar funcionant. En un moment donat, abans que la dificultat minera arribés on és avui, la mineria va ser una de les raons principals per les quals fins i tot algú es va interessar per la criptomoneda..

Ara, amb milions de nous inversors bitcoin, la principal cara de BTC és la negociació i el seu preu. Tot i això, les mines continuen sent el mateix que alimenta tota la xarxa. Malgrat aquesta veritat òbvia, molts no tenen clar quines són les possibilitats empresarials que té la mineria en l’actualitat. Per fer que el mateix enigma estigui menys enredat, aquí teniu alguns dels fets essencials sobre les noves i properes empreses de mineria de bitcoins.

Una nova mina europea

GMO Internet, una empresa japonesa, va anunciar recentment que llançaria una nova empresa de mineria de criptomonedes. La mateixa empresa es va establir al Japó a principis dels anys noranta i va entrar al domini de les criptomonedes el maig d’aquest any. És probable que l’arribada tardana al domini de la moneda digital sigui motivada per la decisió del Japó de reconèixer BTC com a mitjà de pagament al país..

Ara, la mateixa empresa, que ofereix una gamma de serveis digitals com allotjament web, va decidir ampliar la seva cartera amb una explotació minera. Es preveu que les compres mineres entrin en funcionament durant el primer semestre del 2018. Curiosament, la companyia encara no ha especificat a quin país d’Europa s’ubicarà la mina, però sí que va dir que funcionaria amb fonts renovables d’energia hidroelèctrica i geotèrmica. La companyia també va dir que la instal·lació estarà situada al “nord d’Europa”.


Això significa que llocs com Islàndia i Suècia semblen ser les opcions més probables, sobretot perquè ja eren un lloc popular per a la mineria. El mateix avantatge prové d’una combinació de temps naturalment fred a causa del cercle polar àrtic i una gran quantitat de fonts d’energia. En aquest sentit, les fonts geotèrmiques són un avantatge que no comparteixen moltes altres nacions europees en aquesta escala.

Especificacions de les instal·lacions transgèniques

Els transgènics van declarar que la seva nova instal·lació minera generarà 500 petahashes per segon (PH / s). En aquest moment, la taxa de hash de la xarxa BTC ronda els 5,6 exahashes per segon (EH / s). A part de les impressionants especificacions de la instal·lació, també hi ha el fet que GMO és una empresa coneguda que cotitza en borsa.

També ha revelat que té previst investigar i desenvolupar xips de semiconductors especialitzats amb finalitats mineres, que utilitzarien la tecnologia de procés de 7 nm. GMO té un soci en aquesta empresa, però fins ara no s’ha revelat pel seu nom. La companyia planeja desenvolupar un servei de mineria i oferir-lo al públic, cosa que permet als seus usuaris assignar el poder de hash al núvol per guanyar moneda digital.

En el cas de la seva nova mina, GMO vol utilitzar-lo per proporcionar suport per a l’intercanvi de criptomonedes que opera. Això funcionaria assignant les monedes minades al bescanvi on li proporcionarien liquiditat.

Finalment, en l’impressionant ventall de projectes de criptomoneda, GMO també ha creat recentment un projecte de regalies basat en la cadena de blocs. Amb aquest enfocament complet de l’àmbit de la moneda digital, es demostra que la companyia té previst invertir en aquestes empreses durant els propers anys.

Entrar al negoci miner

Entrar a l’explotació minera com a inversió BTC probablement sembla una aventura insensata per a la majoria d’inversors i empreses. La dificultat per minar noves monedes augmenta constantment, mentre que les plataformes mineres encara no han seguit el mateix amb els seus propis avenços. No obstant això, els transgènics demostren que no ha de ser així.

En el seu lloc, cal fer una avaluació acurada de l’entorn físic, financer i tecnològic per proporcionar a qualsevol aspirant a operador de mines la solució més eficaç. La nova mina d’OGM cobreix totes les seves bases d’una manera molt racional. Es té en compte les circumstàncies meteorològiques, on es pot utilitzar aire fred natural per refredar les plataformes mineres que tendeixen a escalfar-se regularment. Després, també considera l’accés del país a l’energia, on les nacions del nord d’Europa tenen molts recursos renovables.

Finalment, la companyia també va examinar seriosament la qüestió de l’ús de les monedes minades i què fer-ne. Aquí, la seva anterior aventura en un canvi de moneda digital es combinarà perfectament amb la mina, proporcionant-li suport directe en termes d’adquisició de les mateixes monedes. Es col·locaran les mateixes monedes en circulació on els titulars de les monedes poden utilitzar-les apostar en línia, comprar béns i serveis o simplement invertir-hi.

Amb això, els transgènics van demostrar que la ubicació real en termes d’economia local no juga un paper crucial. Tant Suècia com Islàndia no són les millors opcions per a la indústria manufacturera i moltes altres indústries a causa dels costos laborals i immobiliaris.

Però una mina de moneda digital no pateix cap d’aquests contratemps. La mà d’obra necessària és mínima, mentre que la propietat immobiliària on es troba probablement s’allunyarà de les zones poblades. Això vol dir que els seus costos no seran tan elevats com els llocs comercials més propers als nuclis de població més grans. D’aquesta manera, amb l’objectiu d’atendre els aspectes més importants de la mineria, els transgènics han aconseguit establir un pla de negoci molt prometedor.

Avantatges generals

Com es va afirmar relacionat amb la qüestió de si bitcoin i altres les monedes digitals són una bombolla, els seus centres de resum representen el seu valor físic subjacent. Per això, la creació de noves mines és una bona notícia per a qualsevol persona en el negoci del desenvolupament, aplicació i comercialització de criptomonedes.

Seguint un procés per augmentar l’eficàcia en tots els racons del procés, es podrien i haurien de crear noves mines. Amb el suport de la resta de la comunitat de desenvolupament, els possibles miners podrien fer complir les xarxes de monedes digitals i, alhora, generar un fort benefici per a ells mateixos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me