EUR / USD incompleix el patró de triangle ascendent: aparell per comprar.

Durant la sessió comercial asiàtica de dimecres, el EUR / USD el parell de divises va aconseguir mantenir el seu biaix alcista durant la nit i es va mantenir ben posicionat per sobre del nivell de 1,2150, principalment a causa del sentiment de risc del mercat. Això es va recolzar en la recuperació del progrés cap a un projecte de llei massiu de despesa del govern dels EUA i mesures d’alleujament del COVID-19, que han afeblit el dòlar americà del refugi segur i han contribuït als guanys d’aquest parell de divises. A més, el to optimista del mercat es va impulsar encara més amb les esperances en el front de la vacuna contra el coronavirus (COVID-19), que van afeblir encara més el bitllet verd i van augmentar el parell de divises..

Al contrari, la intensificació de les preocupacions per l’augment del nombre de morts per COVID-19 i les possibilitats de bloqueigs econòmics i dolorosos continuen qüestionant l’impuls a l’alça del parell, que s’ha convertit en un factor clau que manté la posada a punt sobre els guanys addicionals del parell de divises. En el moment de redactar aquest escrit, el parell de divises EUR / USD cotitzava a 1.2163 i es consolidava entre 1.2146 i 1.2167. Seguint endavant, els comerciants semblen prudents per situar qualsevol posició forta per davant de les notícies d’estímul dels EUA i els PMIs de la zona euro.

Respecte al costat positiu de la història, el renovat optimisme sobre les vacunes contra el coronavirus altament infecciós va proporcionar un impuls al to de risc del mercat. Les esperances de vacunació es van provocar després que l’Administració d’Aliments i Medicaments (FDA) dels Estats Units concedís el permís, l’11 de desembre, per a l’ús d’emergència de BNT162b2, la vacuna COVID-19 desenvolupada conjuntament per Pfizer (NYSE: PFE) i BioNTech SE (F: 22UAy ). Ara, Moderna també s’aproparà a la Food and Drug Administration (FDA) dels Estats Units per aprovar la seva vacuna.

Al mateix temps, la FDA va aprovar recentment una primera prova casolana del virus mortal. Amb tot, l’evolució positiva de la vacuna COVID-19 continua afavorint l’estat d’ànim de risc del mercat i minant el dòlar nord-americà de refugi segur..

A l’altra banda de l’estany, la raó dels guanys en els mercats de renda variable també podria atribuir-se al nou progrés cap a un projecte de llei massiu de despesa del govern dels EUA i mesures de socors del COVID-19. Segons l’últim informe, els líders del Congrés van prometre trencar el bloqueig de llarga data del paquet d’alleujament del coronavirus durant les hores comercials asiàtiques, cosa que va debilitar instantàniament el bitllet verd del refugi segur. Després dels comentaris positius del líder de la majoria del Senat dels Estats Units, Mitch McConnell, i del líder de les minories McCarthy, la presidenta de la Cambra, Nancy Pelosi, va mostrar la seva voluntat de liquidar demà les converses pendents del paquet d’ajuda sobre coronavirus (COVID-19).

Com a resultat, el dòlar nord-americà de gran abast no va poder aturar el biaix baixista del dia anterior, aconseguint altres ofertes el dia, ja que la demanda d’actius de refugi segur va disminuir en el marc del progrés cap a l’acord d’un projecte de llei d’estímul fiscal dels Estats Units. A més, les pèrdues del dòlar nord-americà també es podrien associar a persistents dubtes sobre la recuperació econòmica del COVID-19 als EUA. Tot i això, les pèrdues del bitllet verd van ajudar al parell de divises a mantenir-se en l’oferta. Mentrestant, l’índex del dòlar nord-americà, que mesura el dòlar verd contra un dipòsit de divises, va quedar per darrer lloc en 90.477, després de caure a 90.419 dilluns.


Al contrari, les preocupacions sobre l’augment del nombre de morts per COVID-19 i les possibilitats de bloqueigs econòmics desastrosos continuen desafiant el rendiment optimista del mercat, que s’ha convertit en un factor clau que manté la possibilitat de guanyar més en el parell de divises. Val la pena recordar que la propagació del virus ha donat lloc a renovats bloquejos locals al Regne Unit i als Estats Units, tal com es va comprovar després que Nova York decidís entrar en un segon bloqueig complet, a causa de l’augment dels casos de COVID-19. A més, Alemanya també ha estès dràsticament les restriccions a les activitats arreu del país.

De cara al futur, els comerciants del mercat mantindran els ulls posats en la reunió final de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed) del 2020. Mentrestant, la inflació i el PMI del Regne Unit, així com el PMI europeu, per no oblidar les vendes al detall dels EUA, seran claus per veure . Amb tot, les actualitzacions al voltant del Brexit, el coronavirus i el paquet d’estímuls dels Estats Units no perdran la seva importància.

Suport i resistència diària

S1 1.2012

S2 1.207

S3 1.2091

Punt de pivot 1.2127

R1 1.2149

R2 1.2185

R3 1.2242

En el front tècnic, el EUR / USD es negociava lateralment, per sota del nivell 1.2176, després d’haver violat la resistència immediata al voltant del nivell 1.2176 i ara es dirigeix ​​més amunt, cap al següent nivell objectiu de 1.2250. És possible que tinguem una excel·lent oportunitat de compra per sobre de 1.2175 i pugui arribar a la marca 1.2250. Per tant, ara hem obert un comerç de compra per assolir el nivell 1.2250. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me