El franc suís es debilitarà més contra el dòlar verd: ara és el moment d’acumular posicions llargues en dòlars nord-americans

Una setmana de negociació molt curta amb condicions de negociació reduïdes podria limitar considerablement la volatilitat del mercat durant els propers dies. Tot i que la poca liquiditat del mercat pot augmentar els xocs inesperats del mercat, el seu efecte normal és una pacificació dels mercats. A menys que rebem un xoc de mercat o fluxos de tancament d’any molt forts, és possible que no vegem un gran moviment del mercat durant la resta de la setmana.

 

Si us agrada el comerç intradia, aquestes condicions comercials silencioses poden afectar els vostres resultats. Encara recordo el frustrant que va ser el primer desembre que vaig canviar de divisa. Aleshores el mercat era molt lent, sobretot durant la darrera setmana de negociació de l’any.

 

Dilluns es va tancar per al comerç de divises de divises. Molts grans centres financers romandran tancats dimarts. Dimecres i dijous són dies normals de negociació. Divendres el Regne Unit i Alemanya tancaran aviat, cosa que significa que només tenim dos dies de negociació complets aquesta setmana.

 


Llavors, com podem utilitzar eficaçment una setmana que pugui produir un moviment limitat del mercat? Bé, suposo que un viatge a alguna illa tropical podria ser fantàstic, o d’una altra manera fer unes vacances d’esquí als Alps &# 128578; Però espereu, potser podem utilitzar aquest moment potencialment tranquil per iniciar un parell d’operacions a llarg termini. Ja veieu, un enfocament a llarg termini no es veu en gran mesura afectat per les fluctuacions de preus a curt termini ni per l’acció de preus fixats en l’interval. No obstant això, un enfocament a llarg termini pot aprofitar les condicions del mercat aquesta setmana per arrabassar entrades a preus excel·lents abans que el 2017 restableixi la liquiditat completa del mercat.

 

Bargain Hunting el USD / CHF

 

M’agrada molt la configuració del USD / CHF. Aquí teniu un gràfic diari de la parella:

 

Gràfic diari en USD / CHF

Els darrers set dies comercials no han estat capaços de moure el tipus de canvi més enllà de la gran espelma blava de la qual s’extreu la bandera del toro. Aquest tipus, si l’acció de preus interns pot ser un avís per a nosaltres, pot ser que aviat hi hagi un salt cap a la part superior. Un altre factor positiu d’aquest parell és que aquesta fase de consolidació dels darrers dies és de fet correctiva i que els venedors ni tan sols han estat capaços de baixar el preu fins als 20-EMA (mitjana mòbil exponencial de 20 dies). Anomeneu-lo com vulgueu, però aquest patró de bandera de bou sembla molt atractiu i apunta a una nova pujada del tipus de canvi.

 

Llavors, com podem explotar una configuració com aquesta? Bé, hi ha molts enfocaments diferents. El primer seria entrar al mercat al preu actual (1.02665) amb una pèrdua stop d’aproximadament 200 pips i un benefici d’assumpte de 200-300 pips. Això no ofereix una proporció de risc de recompensa massiva, però sí que presenta una configuració d’alta probabilitat que aprofita la direcció de tendència dominant. Per descomptat, podeu ajustar les distàncies de parada i objectiu per adaptar-les al vostre propi estil comercial i fins i tot podeu dividir la vostra posició en posicions més petites que es gestionen de manera diferent. La idea d’aquesta última és permetre que una posició pugui seguir la tendència durant més temps per si aconseguim un impuls molt gran. Les altres posicions tindrien objectius de beneficis menors per tal d’obtenir beneficis parcials com a mínim, per si la tendència s’inverteix i també desapareguin tots els vostres guanys. Quan les primeres operacions arriben al seu objectiu, les operacions restants es poden equilibrar. Aleshores, la pèrdua stop de la posició restant es pot traçar manualment per sota dels mínims de swing rellevants fins que el comerç assoleixi el seu objectiu de beneficis o quan se suprimeixi la pèrdua stop stop..

 

Una altra opció seria esperar que el parell sortís de la bandera del toro que veieu al gràfic anterior, abans d’entrar en noves posicions. És probable que vulgueu utilitzar un stop loss més gran en aquest cas. Això té l’avantatge d’un cert grau de confirmació de la direcció correcta de l’impuls del mercat.

 

Catalitzadors econòmics

 

Aquesta setmana ofereix esdeveniments informatius poc importants. Dimarts oferirà els números de confiança del consumidor nord-americà a les 15:00 GMT. No espero una reacció massiva del mercat a això, però anem a veure com va.

 

Personalment, estaré pendent de la continuïtat del dòlar americà. M’agrada seguir amb la tendència, que és el millor amic d’un comerciant.

 

Espero que gaudiu d’aquesta temporada festiva fins ara. Segur que sí, tot i que no m’agraden totes les vacances comercials. Però suposo que un breu descans de les llistes no farà cap mal.

Tot el millor, i com sempre, molta sort amb el vostre comerç!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me